Отговори
# 225
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧУРЛИГИ И ТЕХНИТЕ МАЙКИ.  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 226
Честит Празник на всички деца и от мен! Щастие, игри и много усмивки!
[/color][/size]

При нас нищо ново и интересно. И ние днес не празнувахме (то не че всеки ден почти не е празник), мероприятията в града бяха след обед, а аз на работа, та ги пропуснахме.
За море още не знам дали ще ходим и кога, нито къде. Аз не съм му особен почитател, но исках да заведем Калина, може би към август месец.

# 227
  • София
Честит празник на малките разбойници!!! Много здраве и весели детски игри!!!
 Hug Hug Hug

# 228
Честит празник на на нашите съкровища!
Нека да са винаги много усмихнати и щастливи!
И много обичани!

Днес беше един дълъг /за мен/ и забавен ден за децата. Laughing
Много сме изморени Wink
Забавлявахме се много , както подобава. Игрите и подаръчета бяха получени.
Ходихме на парка Владислав /чудесен е/  и детския кът Младост.  Чудесно беше. Снимки по-късно ще кача.  В Парка "Вл. Варненчик" наистина много ни хареса-спокойно и чисто е./до сега не бяхме ходили/
За сега ЛЕКАаа нощ. Hug

# 229
Здравейте и от нас!Честит празник на малки и големи деца!!!      Mr. Green Ние днес ходихме на тържество в градската градина,на каката много й хареса,голяма игра падна! Ама,на мама не и харесааааааааа! Ив се разплака,че е гладен и аз с една ръка държа шишето,а с другата бутам количката,да гоня каката,че прибра всички възможни,сокчета,играчки и балони от децата около нея! А бе голя срам брах с нея,не смея никъде да я водя,после на Мак Доналдс бяхме и гълъбите по площада гонихме-добре се умори и спа цели 3ч. И Ив поспа доста,той поне беше кротък!  Peace

# 230
здравейте майчета Simple Smile
Благодаря ви за пожеланията,на сватбата изкарахме чудесно , само ,че след това изобщо не си чувствах краката  и вчера беше тежка вечер, но това са нормални неща ,снимки ще има като ми пратят ,защото аз неможах да снимам
честит празник на всички деца , пожелавам им най- вече да са живи и здрави и много да ни радват
Mpulle благодаря за поздрава  Hug
Коки,честито завършване  bouquet и на държавния ти пожелавам успех!
Mirama честито столче !
Джиджа как понесе пентаксима  ? Дано се оправи по бързо , сега пак имало някакъв вирус и само се зачервявало гърлото и се давало панадол и нурофен и минавало за 3-4 дни и ние сме нещо от два дни кисели ама ще се чуе рано или късно
за общото събиране  някак невъзможно ми се струва , че ще стане
Гале, много е готин Жорката , голям сладур  е  Crazy
Мишонка и аз съм така - все нервна  Много ме дразни напоследък каката  и малкия като му вземе нещо и започва да крещи истерично даже съм убедена ,че каката умишлено ме дразни и аз постоянно и се карам , хем разбирам ,че я пренебрегвам ,но пак и се карам и се чудя как да реагирам и как да постъпвам вечно е недоволна
за морето мислим да ходим ,но това ще  стане ясно когато му дадат отпускана мъжа ми
приятен ден на всички

# 231
Привет!

На море мисля да отида с малката сама. Баща ми ще  е в Равда от 11ти юли, та и ние с него. Така де, няма да съм съвсем сама. Сега търся доброволци с превоз до и от морето, защото аз не смея да шофирам с Диана чак до там. Ще видим какво ще измисля. Татито подмята, че можело да дойде с нас. Не вярвам да ни огрее.

Вчера си изкарахме чудесно. Диана дивя от зори до мрак, даже търсихме аптека за допълнителни памперси, че ни свършиха в движение. Получи триколка послучай празника и много й се радва.  Направи лудо шоу в парка с едно червено знаменце. То не беше размахване, не беше кълчене. Събра минувачите. Накрая му видя сметката, смачка го на топка, каза "мъсно" и тържествено го изхвърли в близкия кош. Умирам от смях с нея.

Джидже, честито ви приемане. Дано се оправи бързо малкия. Стискам палци.

А ние естествено не сме приети. Седим си на опашката за яслата. Ще мисля май частни варианти.

Някой може ли да ми каже тъпите списъци в електронната система вече окончателни ли са или пак ще си играят на тука има - тука нема? От това по-непрозрачно класиране ако има, здраве му кажи!

# 232
  • София
Егати то това е направо невероятно - Никоя от нашите софийски мами да няма прието дете в ясла.................

Спах 14 часа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green това е да имаш свеки в къщи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 233
Привет,  момичета Simple Smile

Много е неприятно това с детските градини и ясли. Аз съм си харесала една частна, в която групата е от 5 деца  hahaha и познайте кога ще ни приемат. Ама ще се запиша от сега и дано поне до догодина да сколасаме Simple Smile
Аз преди 5-6 години се смеех, когато една приятелка ми разказваше драмите си по записване на детето в детска градина и каза, че било по-трудно от кандидатстване в езикова гимназия, ама сега гледам че са минати всякакви граници. 12 хил. места да не достигат, не е нормално това просто  ooooh!

Меги, браво на твоята свеки! Нашата остана само 4-5 дни, обаче на раздяла сигурно и двете сме си мислили, че няма да се видим скоро  Joy До сега всичко е било за сметка на моята нервна система, но сега нямах нерви да се старая особено и ми се струва, че свеки си тръгна обидена, потресена и ужасена от мен.
Аз пък и се издразних, че или не и се занимаваше да слага детето на гърне, или се притесняваше, че много пъти ще трябва да я преоблича, но я държа с памперс през цялото време и в резултат за един ден пак се върнахме в изходна позиция - напишква се и си трае. За щастие само един ден беше това и после пак се запознахме с гърнето отблизо.

В тази връзка да ви кажа, няма нищо сложно и трудно, Калина се научи без никакви кой знае какви усилия от моя страна. Само я подържах малко с пелени, за да и става мокро и да усеща какво се случва и като и обясних, че това се прави на гърнето, точно за три дни схвана за какво става дума. Още не може да се събува сама и се мокри, ако седне с гащите или ако се засуетим и аз се опитвам да я вдигна, за да я събуя, а тя се натиска да сяда на гърнето. Но иначе няма инциденти - казва, сяда и върши работата.
Аз се радвам, че не се наложи да я държа върху гърнето с часове, да я натискам да сяда обратно, да се чудя как да я залъжа да не става, да пеем песнички и други начини да се правя на палячо, за да стои седнала там. Ако трябваше да го правя това, просто нямаше да го направя  Mr. Green

Аз бях болна до скоро, ходих на един тъп доктор, който ми обърка диагнозата и ми изписа хапчета, които замалко да ме довършат. Добре, че имам интуиция и знам какво ми е или по-скоро какво не ми е и не ги пих.

Поздрави Simple Smile

# 234
За градините ние сме седма резерва нямаме шансове никакви Оказа се че тая същата градина ще и слагат дограма и са харесали нашия тати да я прави  Laughing та ако са доволни от него може и да ни огрее а те ще са доволни защото той е добър
Бебче и този месец няма Embarassed ще правим мартенче Praynig
Това е за сега отивам да полегна че вчера Боби ни държа будни до 2 през ноща голям е мъчител  Embarassed

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 16:59 от Мечтание

# 235
Здравейте и от мен.

Тази седмица главата ми е бръмнала, бързам да направя 5казуса със срок за предаване 5ти юни (нали записах магистратура), отделно ходя на работа след обед, занимавам се и с Калина и е лудница.
Днес я водихме на кожен лекар, заради това зачервяване отпред, което 3седмици не минава. После на изследване за Candida (гъбичка), което ще стане в петък готово. До тогава ще се мажем с едно лилаво чудо - Пиоктанин, и крем. Дано най-сетне да подейства, защото детето се измъчи. Дразни го и е неприятно.

Да се похваля, че столчето за кола най-сетне пристигна (сега е в Германия при майка ми) и другата седмица вече ще е в БГ. ))) Сега пък съм се запалила по акумулаторна кола и даже наддавам в ибей. )) Че тук за 4мин искат по 1.50лв да качиш детето (естествено, че не пропускаме). )))

Мечтание, стискам палци да стане този месец бебчето. ))))

Ескарина, браво на нашата адашка за гърнето. Калина и да се напишка не и прави впечатление изобщо, не знам защо така.

# 236
Къде сте бе, момичета? newsm78

Темите ги влачим по 1 месец Sad
Сега като се започне и с почивкитеее.... сигурно и по-бавно ще ги изписваме! Ама така е, покрай малките ни слънца нямаме много време за писане, а и сега с това слънчево време - само за разходки, поне някоя среща да си спретнем, а?

А и да побутнем темата за общия РД, ако се организираме по-отрано, дано стане тази година!!! Hug

Ето това ми изписа, когато "побутнах" темата ни - "Октомври 2007 Първи рожден ден на дребните слънца"

Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Като гледам Окотмврийки'09 как за 2 дни изписват по 8-10 страници... Еееех, сещам се за времето, когато и ние така "ядяхме" темите!!! Heart Eyes

Лека и спокойна нощ и сладки сънищаа на всички!!!

# 237
Октомврийки'09  няма още )))

Октомври , да беше пуснал нова тема , че тая да не я заключат.

# 238
Октомврийки 09 има и вече са в 20+ г.с.  Wink
А темите се заключват на 20 страници, не на 15.

моят глас за октомври №1 е Булечка или Меги, а за Октомври №2 е Мирама  Crazy
да си признават бързо или пък да залагаме за раздвижване на темата  Wink

Аз имам желание да пиша, ама като гледам какъв е оборота в темичката и някак си ми се струва, че така или иначе няма да се получи диалог. Носталгично ми е, но какво да се прави - живот  Grinning

# 239
Боже!!!!! Ей обичам ви !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party Party

Благодарение на тази побутната тема от Октомври 07 ви открих и еййй каква носталгия ме хвана............

Да са живи и здрави всички палави отктомврийчета и прекрасните им майки, каки и батковци и не на последно място  татковци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При нас купона е пълен, малкото Еличе с всеки следващ ден става все по голяма палвница - наскоро дори баща и  hahaha се учуди, как и тя май щяла да е "разбойник" както всички преди нея в редичката, че на кой ли да се метне.

На ясла не съм я записвала, имаме "баба" у дома която я гледа. Жената е на 44 години, но диваненцето е решило, че е "баба" и не иска да приеме друга форма на обръщение, за жалост прословутата програма "В подкрепа на майчинството" се спука като голям сапунен мехур и аз вече 3-ти месец чакам включване...........и си плащам от джоба, ама нейсе.
С пишкането сме до никъде, имаме 16 чифта гащи, които не стигат за 2 дни дори, беба си пишка в тях лъч надежда е, че поне казва пишшшшшш Simple Smile Гърне не иска да види.
Бъбри много и от 2 седмици официално не е кърмаче.
 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss оздрави и прегръдки за всички.

Общи условия

Активация на акаунт