Отговори
# 270
1. Хранят ли се децата ви самостоятелно?
2. Знаят ли си имената и казват ли ги, когато ги попитате?
3. Малко ми е трудно да формулирам въпроса, но....
Когато попитате децата си примерно: "Кой направи това"?, "Кой иска да пие вода"? по какъв начин ви отговарят. Имам предвид дали осъзнават, че говорите за тях конкретно.

1. Само суха храна, която се държи с ръце, с вилицата борави чат пат добре. Лъжицата държи много непохватно и не мога да се превъзмогна да му дам да опита  Embarassed така че основните яденета ги давам аз.

2. нарича себе си 'Нони' или 'Ниноне'  newsm78 и се сочи по снимките.

3. не съм сигурна дали осъзнава, мисля, че още не са на този етап в развитието.

За СРЕЩАТА - СРЯДА, 17 ЮНИ, 17ч в ПАРТИ КЛУБ ГАРФИЛД

избрах тази дата, тъй като много мами предпочитаха вторник или сряда, а Тонито предпочита даже Четвъртък.

# 271
 Rolling Eyes бреййй мерак за среща а пък нещо май няма много желаещи  newsm78
Айде да попълвам анкетка:
1 - суха храна яде сам, но с лъжицата е на ВИ все още

2 - името си го знае но не може да говори и съответно не го казва

3- и аз като Лени си мисля че не осъзнава. Прави се в отделни моменти на приятно разсеян но по погледа му разбирам че и той не разбира.

Тонито Алекс на сън е плакал и е подскачал целият, явно се е стряскал от нещо което сънува. Виж като по-голям ще видим как ще е. Сестра му много бълнува и сега дори, а като по-малка и се е разхождала на сън  Shocked ей така бяхме с баща и! Много се стреснах тогава!

# 272
Здравейте Simple Smile
минавам на бързичко да видя как сте Simple Smile Утре сме на сватба и сега се надявам сани да заспи по-рано че да взема да се лакирам че  Embarassed това чудо все по рядко ми се отдава Embarassed, а преди си  рисувах ноктите през ден Blush

Булечка  - много сте сладки с Косьо Simple Smile И двамата в тон  Flutter

Наденце -  Hug и аз като малка нмого бълнувах, до колкото знам по-впечатлителните хора са така, след време спира  Peace

Джидже - мерси и аз се надявам скоро най-накрая да избият тези зъби че вечер няма спане  ooooh! още ми тормозят кучешките Rolling Eyesнито един не е излязъл  ooooh!  Да нацелуваш Крис от нас Simple Smile Явно всички минават през този гушлив период. И сани св гушка все повече Crazy

Гинче - Катето е невероятна Heart Eyes Heart Eyesмного е сладка с прическата на опашки  Heart Eyes

Ред - и Ани е голяма хала а:) как се справяш направо т и се чудя? Има ли кой да ти помага? Иначе хич не се притеснявай и ние не сме от разговорливите, непрекъснато си говори но на неговия си език  Mr. Green на български нещо не му се говори още  Laughing

Моргана честит ти ученик на есен  Wink в коя ясла са го приели? в Меден Рудник ли ще е?

# 273
 Hug ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ!!!!!!!! Ох пак проблеми с компа... #2gunfire.Първо да честитя  отминалия празник на малчуганите 1 ЮНИ/с голямо закъснение ама...да ме извините/.С какво да ви се похваля освен че започна да става много,много рано ,иска само на вън,почти не яде само с вода се налива,ДИВЕЕ!!!!!!! От вчера се опитва сам да си обува обувките като си хваща десния крак с дясната ръка и набутва към обувката Joy

АНКЕТКАТА сега:

1.Да сухите храни си ги яде сам напоследък иска с вилица всичко да яде,иска се и салфетка/не понася ръцете да са му мръсни/,опитва се и супата но......... и това ще стане  Joy
2.Знае си го.Казва ТЕЧИ ТЕТИ/СТЕФИ на галено/ТЕЧАН ТЕТЪН/СТЕФАН/
3.ЗА кой направи това отговора е че е някой друг,никога той не е виновен Joy."Кой иска да пие вода -казва АЗ!!На кой са тези играчки -казва МОИ!!!Общо взето мога да кажа че отговаря с 'да' и 'не'!!!

За сега това от нас!!! СЛЪНЧЕВ И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!!!!!

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 14:33 от anelia 10

# 274
Mpulle направо ме успокои. Аз съм си самичка,чакаме тати след месец-два да си дойде,чат пат баббата помага,но малкия е удивително кротък,чак ме притеснява,незнам дали е внушение,защото каката лудее за 3-ма,ама той е един....... само като е наакан или гладе плаче иначе сам си се забавлява,по цял ден може да не го взема и няма проблеми

За сухите храни и ние ги предпочитаме,ама само на суха храна кара ли се Mr. Green

# 275
  • Пловдив
Здравейте  Grinning
Айде и аз да се включа в анкетата, че напоследък нещо хич не мога да се вредя на компа  ooooh! пък се задава и ваканция.
1. Може да се храни с вилица, с лъжицата се справя добре, но аз предпочитам да и помагам, но напоследък отказва да яде, не иска да сяда в стола за хранене, отказва много неща, абе на стачка ми прилича но не мога да си обясня на какво се дължи. newsm78
2. Не може да си казва името, все още сме много назад с говоренето. Като я попитам как се казва ми показва с пръста как се карам Joy Казва Илия на баткото и на всички момчета, които види навън с топка и Ани на дядо си  hahaha, защото така вика на баба и.
3. Не , не казва за себе си, но разбира и казва кое е на мама или на тате.
Новото при нас е , че махнахме биберона и то много лесно за мое учудване, "дадохме" го на едно куче. Сега се учим всеки да си спи в неговото легло. Първите дни беше трудно, но днес нямаше никакви проблеми с заспиването. Откакто сме започнали с това спи по-спокойно, но се събужда по-рано. Вчера стана в 6 и30 , после спа от 12 до 1 и после пак 1 час от 6 и 2
 Rolling Eyes, абе обърка целия режим, а отдавна спи само 1 път на ден.
Тонито, сигурно от нещо се е изплашила, ние нямаме такива проблеми. Преди се беше изплашила от една дърворезачка на село и се страхуваше от прахосмукачката, но с времето и мина. От децата не се страхува, но много се притеснява от мъже, възрастни.А непознатите хора ги гледа с бялото на окото и винаги ме питат защо е сърдита или сега ли се е събудила Един ден бяхме на гости и още като ни отвориха и видя мъжа в семейството започна да плаче и да се дърпа назад. Доста време мина докато се успокои и да започне да си играе.
На всички  Hug и лека и спокойна нощ  smile3524

# 276

Общи условия

Активация на акаунт