а 2 по 2=4 в аватара какво значи

важното е че сте добре и че не си ни забравила съвсем,пък ако идваш все пак мааалко по-често ще е супер!Да нацелуваш малката лудетина Елица, да сториш същото и със красавицата Неда, а на бате Мишо поздрави спешъл!И айде вземи докарай насам децата някой слънчев ден, та да се видим и ние и те!
и на мен ми намирисма номер едно на Булечка или Меги ама по-скоро на Булечка, а Мирама ми се струва че не мога да я объркам никога
- забравих ко беше - и много бързо се оправи! Успех и на вас!
А ти какво си била болна? Тия доктори са за трепане егати, как объркват диагнози и как им поверяваме живота си в ръцете им! 

поздрави на Кари и теб и другият път като се явиш в София моля малко по ангажирано към нашата компания

Като поотраснат ще ти е по-леко, ще са заедно в игрите и ще им е много весело!
Цените нещо относително да ти кажа но има и евтини и хубави дрешки, но обиколки трябват ако не знаеш къде да търсиш!

Как е Ноли, дай някоя снимка да го видим чаровника!

Цирка може да му е интересен, а пък ако ли не ,няма ли да можеш да го изкараш? А за срама - то кой ли не го е брал вече поне по веднъж 
виждам го че не проумява и зор не си давам 
Маграт си има три дечица до колкото знам аз или греша? 

Като гледам колко малко ви остава до тръгването, представям си какво ти е със събирането на багажа!
Катето е голяма сладурана, гледам и тя има афинитет към хигиената на дома 

И ние събираме публика, където и да отидем. Разказах ли ви как Диана видя за пръв път негър? Добре, че момчетата бяха веселяци. Като взе да им се пули насреща и да вика "а!-а!", голям смях падна. Разбира, значи, че нещо не е съвсем наред, ама какво става - не знае.
- Ескарина
и Булечка
. 4 са децата 2 (момичета) по 2 (момчета). До облог бяхме стигнала с почти всички приятели дали ще успеем да ги изравним
Имената им са точно така - Михаил, Даниел, Неда и Елица. Надето
е права, че 3 са от мен родените. А с изненадите, Тони
, аз приключих
от тук насетне децата да дерзаят.
специални поздрави на теб и сладкия бонбон Катето тъй, тъй и при нас с пишането. Ходи и прави локви по цял ден, ама аз хитра на баба и в апартамента ги прави ( това в кръга на шегата, разбира се). Махнала съм всички пътеки и килими и бършем след нея по цял ден. Онзи ден се качи "маймуна" на масата за хранене и докато се обърна клекна, каза пишшш и направи локвичка
е после разбира се чакаше да получи Браво
.
не бих разчитала на българските магазини, както каза Надето
намаление няма или, ако има е символично. Е винаги се намират по-непретенциозни, но памучни дрешки на Сали и др. бг. фирми на прилични цени, но точно на тези цени съм сигурна че можеш да вземеш по-красиви като дизайн дрешки там. С вашият полет всичко ще е прекрасно и безпроблемно
.
, поздрави за Ноли.
При нас места има и яслите и в градините, дори затварят градини и учителките се борят да привлекат деца в тяхната група, за да си запазят работните места. Аз обаче, явно потвърждавам правилото, че с възрастта ставаме по - търпеливи и по - меки към децата си сърце не ми дава да я дам на ясли. Неда тръгна на 1,7 г., Мишо на 1,3 г., а Дани на 1,2. Разбира се, ако до октомври продължава да няма средства по програмата, колкото и да не искам ще ходи на ясла. Няма смисъл от работата ми, ако ще плащам на гледачка.
Единственото ми условие е да е уикенда, но вече доста мами сме работещи, предполагам, че няма да е само мое предпочитание.

Препоръчани теми