Отговори
# 240
Маграт, привет, радвам се да те видя и че сте добре   bouquet

а 2 по 2=4 в аватара какво значи Wink

# 241
Хелоу,
Лени и аз залагам на Октомври 1 -Меги,Октомври 2 Мирама. Grinning
Ескарина-браво на Калина е напред с материала пак,все е нещо,важното е,че знае вече за какво служи гърнето.Айд еидвайте на Варна да се видим на живо.
Тонито-изгубихте се и вие,честита ви триколка,давай снимки на Дианка,че отдавна не си пускала.
Мечтание-дай Боже скоро да се похвалиш с едно мартенче.
Валентина-спокойствие му е майката,и аз не съм много добре с нервите,ма ще ни мине,като порастнат децата. Wink
Ред гърл-и твоята не е лесна,просто не ти завиждам,представям си как се измъчваш самичка,няма ли кой да ти помага?Целувки на дребосъците Heart Eyes
Маграт-направо си за страшна глоба ,ама от най -солените.Бързо да си я плащаш със снимки.Баба значи имате,страшна е Еличето.Айде по-честичко навестявай форума,домъчня ни за вас,бая време се беше загубила,учиш ли още как се оправяш?
Аз вече нямам търпение да стягам багажите,обаче пък и така ми трепери под лъжичката,нямате си идея.Заради самолета дето падна онзи ден и няма ни един оцелял.Направо ми е паника ужасна туй пътуване,от кое да ме е страх по-напред незнам,от пандемията на свинския грип ли,от полетите ли,си е....о мамата. Sad
Я кажете ,чудя се колко багажи да мъкна,то сега лято,дрехите не тежат много,ама да знам дали има смисъл да нося доста дрехи,особено за Мила,че тя повече ще се цапа.Как са цените сега,има ли някакви намаления зарди кризата или пак скъпотия?Колко долу горе стува една тениска или потниче ,панталонки къси или бермудки?Ориентировъчно,не искам точни цени,то е мн.относително,обикновени имам предвид,не маркови дрехи,ей тъй да знам долу горе.
Айде аз отивам да си опна малко кълките,че днес пак много се изморих.ЦелЮфки на дребните и на вас прегръдкии Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 242
Добро ютрооооо!
Магратче  Hug Hug Hug важното е че сте добре и че не си ни забравила съвсем,пък ако идваш все пак мааалко по-често ще е супер!Да нацелуваш малката лудетина Елица, да сториш същото и със красавицата Неда, а на бате Мишо поздрави спешъл!И айде вземи докарай насам децата някой слънчев ден, та да се видим и ние и те!
Залагам гледате  newsm78 и на мен ми намирисма номер едно на Булечка или Меги ама по-скоро на Булечка, а Мирама ми се струва че не мога да я объркам никога  LaughingИзлизайте извън анонимност че да видим познаваме ли се вече добре!
Мирама я сподели Калина вече по-добре ли е от това лилаво мазило? И катенце на Гинчето беше така подсечена преди време и я мазаха с лилаво нещо и още нещо  Crazy- забравих ко беше -  и много бързо се оправи! Успех и на вас!
Мечтание  - ще чакаме да се похвалиш, пък когато тогава!  Със сигурност щъркела ще донесе на Бобо братче или сестриче  Peace
Ескарина - имаш чудесно дете!Много и се радваме всички на сладураната!Давай снимчици и клипчета да я видим  PeaceА ти какво си била болна? Тия доктори са за трепане егати, как объркват диагнози и как им поверяваме живота си в ръцете им! ooooh!
лени  Hug Hug Hug
Венера - страхотно стихотворение!Не веднъж ме просълзяваш, но така добре ги подбираш че не може човек да остане безразличен  Hug Hug Hug
Меги невероятно но факт! Нито една от нас по етапният нормален ред не е със прието детенце  #Cussing out поздрави на Кари и теб и другият път като се явиш в София моля малко по ангажирано към  нашата компания  Naughty Hug Hug Hug
red_girl  трудно ти е сега то е ясно, аз със едно се занимавам и пак мрънкам  Blush Като поотраснат ще ти е по-леко, ще са заедно в игрите и ще им е много весело!
Тонито - давай снимки на Дианка да я видим! Ей тоя тати ,защо не иска да ходи на море? Аз толкова го обичам пусто море, но като знам че тази година май няма да ни огрее и ми се реве  Cry
мишонче  ако поостанеш в София ще те поразходим да си купиш туй- онуй  Laughing Тука кризата не накара търговеца да свали цените! Държи докрай и после директно затваря магазина щото фалирал  ooooh! Цените нещо относително да ти кажа но има и евтини и хубави дрешки, но обиколки трябват ако не знаеш къде да търсиш!
valen_tina ще чакаме снимчици да ви видим колко сте хубави!
Сега да ви разкажа за нашият първи юни! На празника на  детето,  деня посветихме  на протеста относно недостига на места за децата ни по детските градини!Но надали файда ще има някаква!После дълга разходка из прашните улици на София и после игра с приятели в едно наше любимо клубче!
Сега мога да ви пожелая лек и хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 243
Скок тук. ))))
Залаганията ви не се приемат, не бях аз Октомври. )))))

За Калина, какво да кажа....от това лилаво чудо (пиоктанин) с което я намазах вчера не само не стана по-добре, ами и по-зле. То гори кожата, а нейната и без това е толкова изтъняла и изнежена от това зачервяване близо 3седмици....Снощи я накиснах в смрадлика и намазах с обикновения крем на Мустела за дупе. Днес сутринта я намазах с другият, който уж мори бактерията.
За гърнето - тази сутрин реши да седне и да се изпишка....при нея е просто когато реши, иначе по никакъв начин не мога да я накарам.

Както казах аз съм много навита за среща....дано поне пък тази година да сме "по-съвестни" и да се организираме....че е направо срамота. Щом другите отчетни успяват да го направят, значи децата не са оправдания за невъзможност. Сори, че тона ми е малко по-остър.

Отвратително е това с яслите и градините и че няма места, и аз имам близка приятелка на която детето не е прието, защото са "нормално семейство" както се изрази тя. Явно наистина в тази държава трябва да си циганин, с по няколко деца и т.н. че да има място....

маграт, много се радвам, че отново се завърна, да вземеш да пишеш по-честичко. )))))

mishonka95, да ти кажа по-добре си вземи повечко дрешки от там, поне за детето. В общи линии цените и за деца и за големи са едни и същи....като по-скъпо е за децата.
Тениска нормална....10лв, панталонки пак там някъде и нагоре. И това ако пазаруваш от по-обикновен магазин. Иначе разните "фирмени" и "маркови" започват от 20лв нагоре за едно блузле. )

# 244
Ей ме на и мен!!!  bouquet
За залаганията, познахте ме - Октомври 1 съм аз, а кой е другия Октомври нямам идея!!! Но да беше пуснала нова тема, вместо да се сърди!!! Wink

Ееее, пораздвижи се темичката, много се радвам!!! Hug
Маграт, навестявай ни по-често!!! Браво, че отбиването на Еличка е минало безпроблемно!!!
Лени, 2 по 2=4 зна4и 2 момчета и 2 момичета = на 4 деца!!!! Hug Как е Ноли, дай някоя снимка да го видим чаровника!
Наденце, ти също не си пускала снимки на Алекс и Вики Wink

Момичета, хайде наистина да се организираме за среща - като за начало в София, а после и ОБЩА!!!
Много ще се радвам да се запознаем!!!

Ето по кафенце и закуска от мен:

П.П. Ако има мами от Бургас, да ми пишат на ЛС по един тАлАфон, че да се видим, докато сме в Китен, ако иска, де!!! А ние ще сме тама от 20 до 30 юни Wink

Октоврийки'09 са тук!

# 245
  • La casa de Mickey Mouse
привет
ха раздвижила се темата, супер
хайде малко отчет и от нас, първи уни не планувахме, бяхме на работа, дребен на ясла, но в неделя ще го водим на цирк и съм доста притеснена, не знам къде ще е цирка при нас или на сцената, че вече съм му брала срама, иска във всичко да участва и става ма разни такива обществени места център на внимание
гърнето няма почва у нас, не сме и правили опити, в яслата нулевата група е задължително с памперс, на есен като се приберем ще направя опит, дано е сполучлив
момичета много неприятно това с градините, тук пък даже и ги няма, например в района в който живеем няма държавна градина, т.е. спасявай се, освен това държавните градини не са съобразени с нормалното работно време и искаш не искаш или детегледачка или частна, с две ръце съм за градината, а не за детегледачката, Алекс от едно свито дете, за три месеца се превърна в малък многознайко, обожава да играе с децата, има невероятен режим, не ми се глези и най важното започнал е да повтаря като папагал, за съжаление само на испански, но е по добре отколкото нищо
мирама дано малката се оправи по бързо
мишонка аз обикновено предпочитам да купувам от тук, да ти кажа честно по евтино ми излиза, особено по намаленията, 2евро блузките в зара, 3 евро бермудите и 4 евро дънките, H&M държат същите цени, както и С&А, общо взето от там обличам малкия и съм много доволна, поне знам, че като го пусна в пералнята си остава същото по цвят и размер
меги къде се изгуби
наде нацелувай алехандро
маграт и ти изчезна като старите 5лв, хайде както е казала мишонка снимкиииииииииии
ох пак се зазвъняха телефоните, по късно пак ще се включа

# 246
Аз за среща съм готова  Peace
Анет и за вас целувки   love001 Цирка може да му е интересен, а пък ако ли не ,няма ли да можеш да го изкараш? А за срама - то кой ли не го е брал вече поне по веднъж  Crazy
За гърнето и ние сме до никъде, но странното че че не съм и много настоятелна  newsm78 виждам го че не проумява и зор не си давам  Embarassed
Мирама аз пък бях готова да се обзаложа че си ти! Имаш си запазен стил и по него си мислех че съм те разконспирирала!  Crazy
Булечка я кажи за тази формула от подписа на Маграт, че нещо аз не схванах май  newsm78 Маграт си има три дечица до колкото знам аз или греша?

# 247
Хихи, и аз като Маграт с носталгията....  Blush
Пък и за пишкането сме като Еличето. Същата работа, даже по-зле, щото и пиш не казваме. Гърнето освен да изяде малко бой ото омраза, за друго не става... Надявам се на свеки. Дано тя постигне по-добри резултати.
Програмата В подкрепа на майчинството и нас не ни огря, но свеки е навитак и без нея да гледа внуче  Laughing И добре че е така де, защото иначе нямаше как да стане номера. В ОДЗ никакъв шанс да влезем. На всяко класиране се явяват нови бройки с по 10 точки и ние с нашите 8 сме последна дупка на кавала.
Така... Сега аз нищо не разбрах от разговорите, щото много съм пропуснала.  Embarassed Срам ме е много, обаче мързела си е голяма работа.  Rolling Eyes
За среща съм готова винаги. Само да не съм на работа. Вече не обещавам да съм по-редовна. Пък дано като не съм обещала, да съм по-изпълнителна  Confused
Друго какво... Ами ще ви туря тука линка, където качвам всички снимки на диването, че не ми се подбира да ви пускам по-интересните.
http://www.tristia.snimka.bg/
Сега ще се поровя и аз назад в темичката, да поразгледам колко са пораснали другите  Grinning
Айде чао засега  Hug

# 248
Я, колко много нови отговори Simple Smile

Децата на Маграт са 4 според мен, аз така съм ги запомнила поне - Даниел, Михаил, Неда и Елица, понеже много ми харесват имената. Може и да греша, ама такъв спомен ми е останал от някъде  newsm78

Наде, много се радвам, че звучиш по-оптимистично Simple Smile

Мишонка, не се притеснявай за полета. Подобни инциденти със самолети са мнооого много редки. Ще пристигнете благополучно Simple Smile Като гледам колко малко ви остава до тръгването, представям си какво ти е със събирането на багажа!
За дрехите, от една страна едва ли ще можете да влачите толкова много чанти, от друга тук дрехите са или много скъпи или много некачествени. Сигурно при вас продават много по-хубави на по-ниски цени.

Tristia, привет Simple Smile Катето е голяма сладурана, гледам и тя има афинитет към хигиената на дома Simple Smile

Mirama, дано да мине по-бързо зачервяването, че сигурно е много неприятно за детето. А с гърнето сте много близо до успеха според мен. Щом понякога сяда и разбира какво се прави там, значи скоро ще започне да го прави по-често.

Маграт, поздравления за дългото кърмене Simple Smile

# 249
Привет мамчета   bouquet

Имам присърце идеята да се съберем, затова предлагам следните дати: 15,16, 17 (пон, вт, ср) юни от 17ч в парти клуб 'Гарфилд'.
предлагам това клубче, защото има и ограден външен двор, където при хубаво време децата могат да тичат
за 2 ч е 8лв + кетъринг, който зависи от нашия брой.

ето цените - http://www.garfield-kids.com/ceni/index.html

за  сега сме

1. Надя73
2. Тристия
3. Ивон
4. дани
5. Ле

# 250
Привет-мривет,

Маграт, я бързо разкрий конспирацията. Да няма някоя изненада? 

АNETT, какво пък, хората ще се радват на цирка дали на сцената или при вас, все едно  Wink И ние събираме публика, където и да отидем. Разказах ли ви как Диана видя за пръв път негър? Добре, че момчетата бяха веселяци. Като взе да им се пули насреща и да вика "а!-а!", голям смях падна. Разбира, значи, че нещо не е съвсем наред, ама какво става - не знае.

Мишонке, моята (боже, щях да кажа букмейкърка, де ми е ума!) агентка все ми повтаря, че пилотите също имат семейства и деца и искат да се приберат удома и ще направят всичко възможно да докарат самолета цял и пътниците живи и здрави. Пожелавам ви спокоен полет, без турбуленции и без съмнително подсмърчащи пътници.
За дрехите - абе по-нормалните са 10 лв тениска, 20 лв панталонки, 15тина лева летни комплектчета. По-гъзарските почват от 25 лв нагоре. Има и по-евтини читави, разбира се, но трябва да обикаляш магазините.

Тристе, привет! И ние така ползваме легена, или се разнася пълен с джапанки и обувки.

Mirama, много неприятно с това зачервяване. Дано се оправи бързо малката. Излязоха ли изследванията?

Лени, и аз съм за среща. Само че смятаме да пътуваме към Пловдив предната събота - на 13-ти. Може ли да я спретнем към края на другата седмица? четвъртък-петък примерно. Мястото изглежда чудесно.

Наде, тати няма да идва на море защото е скръндза. След 8 години съвместно съществуване, най-после мога да го кажа с ръка на сърцето. Ако намеря пари за всички ще тича на море и чак пепите в д-то ще удря. Какво да се прави, въпрос на приоритети.

# 251
Аз също ще мога да дойда на срещата, за сега предложените дати и часове ме устройват. Предпочитам вторник или сряда пред понеделник, но каквото се уреди в крайна сметка.

# 252
15,16, 17 (пон, вт, ср) юни от 17ч в парти клуб 'Гарфилд'.
предлагам това клубче, защото има и ограден външен двор, където при хубаво време децата могат да тичат
за 2 ч е 8лв + кетъринг, който зависи от нашия брой.

ето цените - http://www.garfield-kids.com/ceni/index.html

за  сега сме

1. Надя73
2. Тристия
3. Ивон
4. дани
5. Лени
6. Тонито (предпочита четв или петък)
7. Ескарина (предпочита вт или сряда)

# 253
Здравейте момичета пак, аз напоследък съм вечното присъствие тук. )))

Сетих се за няколко въпросчета, та да ви попитам. ))))

1. Хранят ли се децата ви самостоятелно?
Калина се храни в стола за ядене, ползва вилица, лъжица, пие от чаша.

2. Знаят ли си имената и казват ли ги, когато ги попитате?
баба и я научи още зимата да си казва името, е за сега само Кали, не може да каже цялото. )

3. Малко ми е трудно да формулирам въпроса, но....
Когато попитате децата си примерно: "Кой направи това"?, "Кой иска да пие вода"? по какъв начин ви отговарят. Имам предвид дали осъзнават, че говорите за тях конкретно.
Когато попитам нещо такова Калина, примерно "Кой е гладен"? тя отговаря - Кали.

# 254
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing тук нямаше залагания, но печлбата ееееееееееееее, зааааааааааа - барабанни удари натоварват атмосферата с напрежение, водещия прави драматична пауза Wink - Ескарина  Heart Eyes и Булечка  Heart Eyes. 4 са децата 2 (момичета) по 2 (момчета). До облог бяхме стигнала с почти всички приятели дали ще успеем да ги изравним Simple Smile Имената им са точно така - Михаил, Даниел, Неда и Елица. Надето  Heart Eyes е права, че 3 са от мен родените. А с изненадите, Тони Hug, аз приключих Wink от тук насетне децата да дерзаят.
Гинче Heart Eyes специални поздрави на теб и сладкия бонбон Катето тъй, тъй и при нас с пишането. Ходи и прави локви по цял ден, ама аз хитра на баба и в апартамента ги прави ( това в кръга на шегата, разбира се). Махнала съм всички пътеки и килими и бършем след нея по цял ден. Онзи ден се качи "маймуна" на масата за хранене и докато се обърна клекна, каза пишшш и направи локвичка Simple Smile е после разбира се чакаше да получи Браво  ooooh!.
Мишонка  Heart Eyes не бих разчитала на българските магазини, както каза Надето  Heart Eyes намаление няма или, ако има е символично. Е винаги се намират по-непретенциозни, но памучни дрешки на Сали и др. бг. фирми на прилични цени, но точно на тези цени съм сигурна че можеш да вземеш по-красиви като дизайн дрешки там. С вашият полет всичко ще е прекрасно и безпроблемно  Praynig.
Наденце верно съвсем се забравихме  Rolling Eyes, как сте вие. Какво правят прекрасните ти дечица? Я дай поне някакъв тел., че и тоз контакт нямам вече.
Анет дано да прекарате прекрасно на цирка, моите деца точно в тази възтраст много се страхуваха от Клоун - а, та цирковите редставления бяха пълен провал, дано не е така при вас
Лeни привет и на вас  Hug, поздрави за Ноли.
Наистина е ужасно, че нито една от софийските ни майки не се е класирала за ясла Sad При нас места има и яслите и в градините, дори затварят градини и учителките се борят да привлекат деца в тяхната група, за да си запазят работните места. Аз обаче, явно потвърждавам правилото, че с възрастта ставаме по - търпеливи и по - меки към децата си сърце не ми дава да я дам на ясли. Неда тръгна на 1,7 г.,  Мишо на 1,3 г., а Дани на 1,2. Разбира се, ако до октомври продължава да няма средства по програмата, колкото и да не искам ще ходи на ясла. Няма смисъл от работата ми, ако ще плащам на гледачка.

За обща среща съм винаги готова Simple Smile Единственото ми условие е да е уикенда, но вече доста мами сме работещи, предполагам, че няма да е само мое предпочитание.

Сега изчезвам , че девойките ще съборят блока.
Поздрави и целувки за всички Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт