ей ма на и мене,днес съм в почивка от фитнеса,че съм с ужасно мц.
Благодаря за успокоителните думи за полета,вие ще ми стискате палци,сигурна съм.За грипа,незнам,квото зависи от мен,ще го направя,запасила съмс е с антибактериални гелове,като знам Мила как пипа навсякъде ,направо от сега знам,че ще сме център на внимание по летищата.
За дрехите-знам аз,че по-добре от тука да взимам,ама имам един проблем с килата на багажа.С Луфханза до Бг мога да нося по 46 кг на човек,ама от София до Варна имам ограничения до 20 кг на човек .Другия проблем е,че ще съм сама с децата,и баткото ще може да дърпа 2 куфара,а аз примерно с Мила,количка и раница на гърба.Абе май няма д амога да взимам от тук много багаж,после такситата не могат да вземат много багаж,почти всички имат газови бутилки в багажниците и едва ли ще ми съберат багажа ,та не ми се плаща 2 таксита.Абе тя не е една,тъй то ,като съм от провинцията.
Анет,знам аз,че намаленията в Европа са супер,ама тука в Зара вече не пазарувам аккто преди,цените са супер високи,примерно на Мила й купих онзи ден 2 клина всеки един от тях е по 10 долара,съвсем бикновени,едноцветни,2 потника и те по толкоз,това бяха едни от най ефтините дрехи които видях.З обувките им и дънките д ане говорим колко са скъпи,намаленията не са много големи,като ги има,и ако успея д аулуча нещо хубаво ,щото тука грабят като луди.Примерно аз поръчвам на моя приятелка в Германия ,като почнат намаленията да ми пазари за Мила до към 150-200 евро,мин.година ми донесе един куп дрехи за 150 евро,още има дето са й големи ,все преглеждам да не умалеят,вадя по малко.Ми като ги гледам,те по 2-3 евро,страшни дрехи са просто ,то как да не купуваш на тез цени.За цирка,отивай,кво ти пука,той е за деца,тъй,че който не му оттърва да не ходи.
Мирама-
1.Храни се сама,и с вилица и с лъжица,естествено се цапа,пие от чаша с моя помощ иначе се улива,но повече й давам нейните чаши с накрайници.
2.не си казва името,знае го,като й извикам се обръща ,или идва,зависи какво съм казла да направи.
3.не,не казва.за гладен или жаден сочи с ръка.
Маграт-

За срещата-Лени ми предложи да остана в Сф поне един ден,ма вече съм купила билетите за Варна,пък и като гледам на всеки му е удобно различен ден,така ,че ние ще пропуснем за съжаление.Ще спим в сф на 14 и вечерта ,и на 15 рано ми е полета за Варна.На връщане обаче,ще сме цял ден в София ,така че за тогава можем нещо да се уговорим,но по-нататък.Туй засега от мен.Отивам да си оправям леглат аи да почвам манджите.