Отговори
# 270
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Ще бъда телеграфична, защото го пиша за втори път  #Cussing out

Меги много стиснати палци и за Веско и за вас с прекрасната Кари  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние ходихме до морето, беше прекрасно, но за кратко  Sad Дени е влюбен в "оката" (локвата - така го наричаше) и съм сигурна, че ще бъде любов за цял живот. Не липсваше и екшън разбирай - херп ангина!!! Симптомите ги знаете няма да обяснявам, но за мен беше почти невъзможно да го гледам как стои като булдог на преклонна възраст и не иска да преглътне собствените си лиги - ужасно беше, слава Богу бързо мина и без усложнения  Praynig Сега вместо забавления, прохлада и йодни пари ни останаха спомени, жега и мръсен софийски въздух...сори ама още се пренастройвам  Mr. Green
За гърнето пак да се похваля почти нямаме инциденти, но и преди морето беше така, та нищо ново няма  Grinning
За говоренето на седмица и половина ако има нова дума съм доволна, но не съм се разбързала честно да ви кажа...веднъж Тони беше казала, че се страхува от периода, когато ще трябва да отговаряме на вече "смислените" изказвания, та и аз така
За срещите пълна солидарност с мнението на Надето, за съжаление (много ми се искаше да не стояха така нещата, но е права)

Публикувам щото... #Cussing out

# 271
Относно сбирки да си кажа и аз моето мнение и то не за първи път! Възхищавам се на всички отчетни които успяха да се съберат по повод, явно ние не сме от тях защото и среща градска не можем да си направим, особено визирам последната такава! То на тази среща въпреки изявилите желание и казали че ще дойдат, пак си бяхме само обичайните присъстващи които сме и всеки ден, само Ескарина беше дошла милата чак от Младост за да се видим! Добре че не поръчвахме да запазят зала или пък кетъринг! Та явно ни е слаба организацията а желанието не е достатъчно!Освен това половината работят и вече нямат време може би за форума  Sad
После, една среща някъде в България и пътуването до там си е разход не малък поне за мен и въпреки и желанието ми, няма да мога да се включа!Тази криза съвсем ни сви бюджета за жалост! Трудно е с тези деца и режими и навици  Confused
 Целунете дребните от нас със Алекс!

Наде, права си, мила, но и ние с теб едва се виждаме, а сме на 10 мин. една от друга!!!
А за последната среща наистина съжалявам, че не дойдохме с Косьо, въпреки, че казахме, че сме на линия, но имахме неотложен ангажимент!!!

Много сме несериозни, относно срещи и сбирки!
То и тук не се отчитаме кой знае колко често, де!!!

Хайде дано ни е по-ведро настроението и сме по-позитивни вече, пък за сбирки, като не искаме няма да стане!

# 272
Вярката, честит празник!
 От всичко хубаво по повече ти желая!
Много да те радва сладката Марина

Ще се радваме да се разпишеш, че много се изпокри
 smile3521 smile3525
Wink

# 273
  • София
Малеееееее тук бомба паднала  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз първо да се похваля - компа оправен и всякакъв вид баби и дядовци изпратени в София  Crazy
Кари расте и дивее, гърнето - какво беше това а? говоренето - тук таме по дума - две нови на седмица, 11кг и 86см, яде когато и каквото иска - за ужас на бабите  Mr. Green  обожава морето и водата, ще кача снимки. Аз бачкам и явно съм лоша, защото хич не ми липсва целодневното седене при малката  newsm78

БЪРЗО СЕГА ДА СЕ ОТЧЕТАТ Всички ама ВСИЧКИ!!!!!!!!!!! Като мен, кратко ясно и точно.

Обичам ви и ми липсвахте, сега отивам да гледам снимки и да чета пропуснатото. Hug Hug Hug Hug

Е, на таз закана просто няма как да не откликна  Joy Joy Joy

Привет мами и дечица   bouquet Ние се пазатрихме, виновна съм, ама повече от месец бях в някаква абсолютна житейска дупка ... имах чувството, че всичките съдби са се наговорили срещу мен ... Слава богу, този период като че започва да отминава и най - важното, дупката няма нищо общо с децата  Peace

Та Ивото е добре, живее основно на село и му е добре. Станал е абсолютен дивак, обхожда къщите в махалата и не знам как да го озаптим  ooooh! Няма врата, дето да му се опре, независимо с каква технология е затворена Simple Smile Там жега не става, преди 10 дни беше 10-12 градуса, пускахме отопление ... И той като Алекс е голям любител на локвите и джапането в тях ... последно си изми лицето в един жабурняк ... не е за разправяне. Баща му казва, че нашите са "най - калните деца на света", ама аз съзнателно ги пускам, понеже имам бегли спомени какъв кеф е джопането по локви и по барички...

Морето го пропуснахме тази година, само Мартин беше за 10 дни. Та ... няма как да направя тазгодишната Варненска среща  Sad А много ми се щеше... как да е

Опитите ни с махане на памперса са абсолютно неуспешни, но мен ме е хванала философията, наречена "синдром на второто дете" - знам, че ще ги махне в скоро време и реших да не се терзая за +- няколко месеца ... когато - тогава.

С говоренето, слава богу, започва и наш Иво. Е, до изречения не сме стигнали, но вече има примерно 20ина осъзнати думички, които употребява и повтарямного други след нас, но още не ги е вкарал трайно в "речника" си.

Последните данни от измерванията на Иво, преди седмица показват: ръст 91 см., тегло 13 кг. (не е мръднал на тегло 4-5 месеца, само на височина, а не ми изглежда окльощавял ... кантара е същия  newsm78). Успях да му провокирам пак алергични истории, този път изразени в очичките и нослето + кашлица на пристъпи по ужасно глупав начин - с новия омекотител Ленор, и то не за неговите, а за нашите и на брат му дрехи Sad Докато хванем дразнителя колко зор видяхме ... повече никакви омекотители няма да ползвам, за ничии дрехи  Crossing Arms По горните причини още не сме слагали Пентаксим ... ама ще я сложим до наесен де ...

Друго - напоследък ходи доста из горите Ивото (като няма море  Mr. Green). Само дето в раницата взе да му писва, а пуснеш ли го - газ право надолу ... не ще да се изкачва и туй то  Crazy
Друго - не се сещам сега. Аз основно работя, още по - основно се тормозя на работа и извън нея. Ей, го и сега съм дежурна, на работа ... имам належаща нужда от отпуска, ама си пазя всичко, което имам, за първи клас наесен и така ...

Булечка, Мирама, Наде, и всички останали ... по принцип съм много ЗА срещите, миналата година не съм пропускала ... ама сега наистина ми е невъзможно, особено в работен ден ... За общ рожден ден нищо не обещавам заради въпросния първи клас, а и ще сме кумуве с края на септември и не знам как ще сме с времете и с финансите. За другите срещи - за момента дребен е на село и ми е трудно пренасянето дотук. Наесен пък ще бъда с ясленче и първолаче ...
Булечка, на такива всеобщи форумски срещи съм ходила още когато потребителите бяха под 1000 човека, ама ми се стори голяма терапана ... пак народа е на групички ... няма как.

Меги, предполагам, че всичко е наред с Веско ... Стискам палци да го пропуснете вие с Кари...

Хайде поздрави и весели отпуски на всички  Hug Липсвате ми и ви обичам и страшно ми липсва времето, когато си бях вкъщи  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 10:08 от rally

# 274
Еййй, най-после изписахме темата!!! Hug

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА с морско настроение  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт