Отговори
# 255
ПРИВЕТ И ОТ НАС!!!!

ЗА ЯДЕНЕТО-яде си ,е не всеки път иска това което му предлагам ама........набляга на плодове!!!!!

ЗА ГОВОРЕНЕТО-като латерна :мамо ела иж/виж/,мамо икам/искам/кок/сок/,мамо не икам/не искам/таатол/таратор/,мамо бу/кола/качи /качи се/ттутулала/тротоара/и т.н.

ЗА ГЪРНЕТО-странно е той от 3 дни само там си върши работата ,аз не го карам а тои сам си казва/преди не щеше да погледне гърне/ newsm78.Вчера само 1 напикани гащи/и то защото беше на вън и го видях чак когато беше клекнал и пишкаше.       http://lh3.ggpht.com/_jUHyWgG9x90/Slxzwgb805I/AAAAAAAADco/ayBNI- … s128/IMG_3029.JPG  ето и едно разхлаждане от нас!!!!

# 256
  • София
Момичета мъжо е със свински грип  Sad Sad Sad
Пратили са материал до София и е с положителен резултат.

Мен ме спряха от работа и ще ходя да давам секрет за изследване, ще се пробваме да вземем и на Кари, че то се взима от нос и гърло секрет.

Аз за сега съм добре, Кари също, симптомите са като на обикновен грип, нищо по-особенно..

# 257
Меги стискам палци таткото да оздравява бързо и на вас да ви няма нищо  Hug

# 258

Меги, дано вие с кари сте здравички, а тати да се оправя бързо!!! Hug

Момичета и ние вече сме в групата на пишкащите на гърне!!! Много съм доволна, много бързо се научи Косьо, само за ден!!! Направо не мога да повярвам!!!

Я, кажете как сте в тези жеги? как са децата?

Дайте по някой нова снимка?

Какво става с новия колаж?

Ще се опитаме ли поне тази година да си спретнем общ РД?

И хайде вече да я изпишем тази тема, че близо 2 месеца я влачим!!! Wink

# 259
  • Пловдив
Меги, стискам палци таткото да се оправи  бързо и дано вие с Кари да не сте го хванали  Praynig Praynig Praynig
На останалите  Hug и лека нощ  newsm46

# 260
МЕГИ-дано  ти и детето не сте го хванали ,а таткото да оздравява  по скоро.МНОГО СТИСНАТИ ПАЛЦИ за резултати те!!!!! Praynig Praynig Praynig Hug Hug

# 261
Добро утро на всички!

Кафето и закуската днес са от мен! Hug

Как сте днес? Дават го пак да е голяяяяма жега, уф #Crazy

Хайде отчитайте се по-честичко, много мами изчезнаха и никакви ги няма Cry Ивонка, Джиджа, Надето, Поли1234 и другите не се спотайвайте,кажете как сте, дайте снимкана съкровищата!! Hug

Прохладен и усмихнат ден, момичета!  bouquet

# 262
Меги  #Crazy #Crazy
Стискам палци мъжът ти да оздравява бързо, а на вас двете с Кари нищо да ви няма  Praynig

# 263
 newsm17 Mеги и аз стискам палци всичко да е наред Praynig

# 264
meggyv, дано всичко да е наред и поне вие да не сте се заразили. Бързо оздравяване на съпруга ти.

Браво на всички деца ползващи гърнето, Калина обаче не е от тях. Тоест много добре знае за какво служи, но го ползва единствено, когато тя реши, през останалото време или в гащите, или на земята. За това и на вън излизаме с памперс.

При нас са някакви адски и непоносими жеги, просто е ужас. Надявам се утре наистина да спаднат температурите с 10С, защото при 42-43С не се живее. В къщи караме на климатик, но все се притеснявам Калина да не изстине.

Bulechka™, аз няколко пъти вече повдигах темата за общ рожден ден, но вече ме хвана неудобството. Явно, че няма да се получи, а желаещите сме една шепа хора. Жалко е, но както и да е.....това си зависи от хората, не от нещо друго. Гледам как всички останали отчетни се организираха и миналата година, че и сега пак.....браво на тях, че имат желанието за това.

За колаж, може да качваме снимки в албумчето ни. )

# 265
Привет!

Меги, стискам палци с Кари да сте здравички и таткото бързо да се оправи.

При нас нещата не вървят добре. Днес девойката ми направи такива истерични сцени, че чак свят ми се зави. Бяга ми, лигави се, тръшка се и тропа с крака. Отдавна не ми се беше случвало да я приспивам на ръце. Сега спи, а за следобеда направо не ми се мисли. Иначе вече не реве като се изпусне, пишка си в гащите и тича да играе.

# 266
Здравейте на всички!
Минавам само да ви  поздравя и специално да пожелая на Веско бързо оздравяване! Меги дано мила ти и Кари се разминете от тази гадория, а Веско бързичко да се справи!
Аз ви чета от време на време,когато имам време!
Ние сме добре, нямам с какво да се похваля като постижение, нормален си човек само че в малки гащи дето не говори, камо ли  да знае нещо на изуст  Crazy , сочи със пръст , не използва гърне и т.н  Газим в локви и се пързаля в тях ако не съм видяла веднага  ooooh! Лепиха ни брадата защото сме кротки  Mr. Green А  сега щурмува къщата и не ще да спи защото му е жега!

Относно сбирки да си кажа и аз моето мнение и то не за първи път! Възхищавам се на всички отчетни които успяха да се съберат по повод, явно ние не сме от тях защото и среща градска не можем да си направим, особено визирам последната такава! То на тази среща въпреки изявилите желание и казали че ще дойдат, пак си бяхме само обичайните присъстващи които сме и всеки ден, само Ескарина беше дошла милата чак от Младост за да се видим! Добре че не поръчвахме да запазят зала или пък кетъринг! Та явно ни е слаба организацията а желанието не е достатъчно!Освен това половината работят и вече нямат време може би за форума  Sad
После, една среща някъде в България и пътуването до там си е разход не малък поне за мен и въпреки и желанието ми, няма да мога да се включа!Тази криза съвсем ни сви бюджета за жалост! Трудно е с тези деца и режими и навици  Confused
 Целунете дребните от нас със Алекс!

# 267
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Ех, голяма жега е днес  ooooh! Ходихме на плаж с децата , в Акваленд, но там няма никаква сянка и се прибрахме набързо. Илия остана много доволен, а Христина хем беше доволна, хем не  беше. Когато беше във водата си умираше от кеф и пищеше от радост, а когато я извадя пак започваше да пищи , да се опъва и да иска да я вкарам отново. Изобщо, само нейния глас се чуваше.  Embarassed Спокойствие имаше само около 20 минути докато изблиза един сладолед  и се омаза подобаващо и изпи един сок и после пак във водата. Ако така пищи и на морето  Naughty няма да се разберем с нея. Когато се прибрахме пак продължи да пищи и се наложи да я вкарам в коритото и там да я нахраня.  ooooh!
Отчет от консултацията: 84см., 12,4 кг.
За говоренето: все още казва единични думи, не ги свързва по две в изречение, не повтаря това, което искам, само ако тя си реши.
За памперса: вече почти не се изпуска, много рядкои по малко, но вече мина цял месец откакто сме го махнали Wink
За срещата: ще ми е много приятно да се срещна и запозная с всички вас, но трудно ще се наема да пътувам сама с детето напр. до София. Надявам се все пак да успеете да се организирата , а аз все още имам време да си помисля и да се престраша  Wink
Меги, чакаме добри новини за теб с Кари  Praynig
Наде, голям разбойник Алекс  Heart Eyes. Илия и той хич не беше кротък и поне засега Христина ми се струва цвете пред него, макар и тя да не е от кротките.
Тонито, от 10-ти до 23-ти сме си в П-в, та ако идвате насам  smile3552
Ето и няколко снимки от нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401871    останалите не искат да ми се качат  Crossing Arms
http://www.foto.bg/data/6773/medium/SANY3646.JPG
http://www.foto.bg/data/6773/medium/SANY3618.JPG
http://www.foto.bg/data/6773/medium/SANY3604.JPG
http://www.foto.bg/data/6773/medium/SANY3600.JPG
 bye

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 15:34 от erisii

# 268
Меги, много съжалявам, че се оказа тази диагнозата:( Сложете по една маска, особено мъжа ти, много помага да не се зарази и малката, въпреки че е неприятно. Пожелавам ви бързо оздравяване и пиши как сте. Hug  bouquet
Ерисии, снимките са много готини!

# 269
Меги, дано леко да премине  Praynig Веско бързо да се възстанови и вие да сте здравички.
Непременно ни дръж в течение.  Всичко ще се оправи, щом навреме сте реагирали.

erisii, малката е голяма хубавица Heart Eyes Браво за мерките.
Наде, целувки и на вас  Hug

Велин сигурно от половин година, че и повече не е мръднал в теглото. Все 10 кила си стои. Rolling Eyes В последно време почти нищо не яде. Само мляко и кремове иска. Никакви манджи Naughty Мисля че е от жегите и не се притеснявам.
Говори си доста, но само пред познати. Всеки ден научава нещо ново. По цял ден сме навън и не съм се хванала да учим "гърнето" .Иначе на теория ги знае нещата. Laughing А напоследък беше и  с бабите си и  те нищо не са правили по  въпроса.

За обща среща съм доста скептична. Мисля ,че няма да се получи. Всичко е свързано с разходи и доста заети са всички. То ние по градове не можем да се организираме Sad
Ние често сме на вилата, че тука големи жеги. Ама и там мира няма, че  едни хотели са издигнали в съседство и ремонти по цял ден. ooooh! Луднали са хората и ние ще луднем покрай тях.

На всички по -прохладен ден! И хайде включвайте се! Джидже, Гале, Коки, Мишонка...

Общи условия

Активация на акаунт