Отговори
# 180
 Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 16:41 от galentinass

# 181
Ха добрю тру от мене,тука е 7 часа сабахлянта.
Биби на малка патеричка и от мене честита ви годишнина,все така да се обичате ,много разбирателство и уважение ви желая.
Анет-много хубаво за сватбата,че кво му е циганското,те и тука първо се женят в гражданското и после се женят в църквата и тогава е и банкета.Не е същия ден и гражданското и църквата.За роклите,аз лично предпочитам първата.
Много жалко,че няма да се засечем в Бг,имах огормното желание да съберем младите,ма на, късмет.Догодина живот и здраве,ако е рекъл Господ може да се видим.
Гале-Жорето страшен пич и с кви маратонки си го обула,отсега модерен,аз не съм от тез дето много забелязват ,ма то хубото си личи от далече. Hug Heart EyesМалее,пък тоз балкон ,голяма работа е,чак имам план как да си го напрайш . Laughing
Да ви кажа мойта нали е дива,за Мила говоря,нали все самичка милата,като отидем на площадката рядко улучваме деца,щото там където ходим,по принцип всеки блок си има в двора дет.площадка,а тази дето ходим е обща в района,разбира се там не ходи всеки,само хора от улицата,има си пазачи,супер поддържано,чисто,даже видях един път пръскаха ,май беше за комари,не знам.Отвлякох се малко,та вчера мойта щерка такъв шамар ми зашлеви,чак ми се зачерви бузата,и то що,щото я взех да не ходи на далеч и ме цапардоса,мале подивях,идеше ми да й откъсна вратлето,ама тоя път имаше към 7-8 детегледачки с децата и 2-3 родители пак с децата,беше няква лудница.Тука има закон,ай си си ударил детето и някой те изпорти,може и в затвора да идеш.После наща пак не слушаше нещо,и я хванах за ръката и я дърпам да се изместим на друго място понечи да ме ухапе,ваще такива ли са диви или мойта не е у ред?Хич не слуша последно време и в къщи е така.Батко си го бие ,страшна работа.Аз обаче като се скарам ,почва да реве и при други не отива,ни баща си ,ни батко си,пак при мене иска,някой път и шамар по памперса е имало и пак се гуши в мене,яд ме хваща ,че съм я ударила ама някой път не ми издържат нервите.В тоз ред да ви питам,вие нервни ли сте?Аз все викам,за най малкото правя забележки,дали аз не съм у ред или е нормално след толкоз седене в къщи с малко дете?Мъжо вчера чак ми го рекна,че съм била много различна от преди да се роди Мила.Айде изчезвам,че много дълго стана.После пак ще ви нагледам,ма и вие не пишете нещо.Глоби,глобиииии. #Cussing out

# 182
Ей ме, дребен заспа, днес всичко беше по спокойно, тъй като не го заведох на нашата площадка, а бяхме при тихи и кротки деца в Морската...всички си играха дружно  Mr. Green Биха ни най-накрая Пентаксима и дано няма реакции! Освен всичко си изпросихме направление за детски хируг за пишората и съм мноооооооого доволна  Party

ANETT, аз съм най-големия сватбар, обожавам сватби и винаги имам голямо присъствие на тях  Embarassed  Crazy А да не говорим, че винаги съм готова за всякакви ситуации с игли, конци, безопасни игли (навремето пък по принцип си ходех с лепило, отверка и още 1-2 инструмента за всеки случай  Laughing ) Аз съм за първата рокля, много стилна ми се вижда.  Flutter Халките са супер  newsm10
Пък явно дечицата ни много добрички, но и аз предпочитам така. Стана ми много чудно за тези родители - оставили го да гледа и не му дали да опита, егати  Rolling Eyes
Лени, оставям го сам да се оправя, аз стоя настрана. Но постоянно ме търси с поглед. И както видях днес, явно трябва да го събирам с по-кротки дечица, тогава се чувства добре. По тоя повод венерка, аз съм за да ги събираме заедно. Другата седмица към Морската по някое време?   Thinking
за общото събиране имам предложение  Mr. Green Мирама, мятайте се с Калина и първо няколко дни в Сф, после няколко във Варна и ще се запознаеш с всички ни  Wink Иначе би било хубаво да се съберем, но някак ми е трудно да си представя, че ще стане  Confused
Мпуле, кво става с яслата? Обикаляше нещо... newsm78 Нашта лична казваше днес да не чакам да го пускам август, а още при първа възможност да го давам....Ама на мен нещо не ми се ще като че ли, въпреки, че и по добре било откъм болести.  Thinking
Меги, няма как душа, да дадат на майка ти акта без твоята ЛК...Дори на някои места такива документи се дават лично, не се приемат пълномощни.  Peace
мишонка, малкия редовно го пердаша по памперса. Не ми е хубаво, но много често прекалява, особено с тръшкането или започва да блъска и чупи нещо. От дума не разбира. Прави винаги обратното. Много обича на пук да пуска и загася телевизора бързо, по много пъти и баща у подивява (нали се занимава с техника и го приема много лично  Laughing ), та първо му казва, че ако още веднъж го направи ще го плесне през ръчичката и той ествствено натиска копчето. Баща му го пляска, онуй пак натиска и така по 2-3 пъти го е пляскал докато малкия най накрая се обиди...щото при тях по скоро е обида отколкото нещо друго. Та така...Пък за нервниченето, бях много нервна, но след като се върна от Русе и бяхме си починали един от друг сме по добре. Като дойдете тук ще те отменят, ще си починеш и ще се успокоиш. Просто трябва да помагат баби или изобщо някаква помощ трябва да има ей така като ти падне пердето да излезеш малко, да се успокоиш, едно коктейлче с приятели да пийнеш  Simple Smile

# 183
Valen_tina, от Разград съм аз. Не знам къде ще е сватбата. В някакъв хотел беше Thinking
Мисля пътьом да оставя малкия на баба му в Чирпан. Сигурно ще се ошашака, ама това е положението.
АNNET, много са хубави халките, а за роклята да не избереш накрая трети вариант Grinning. Аз съм за първата.
Гале, много е готин Жорката с оранжевата блузка, дето се е нахилил на нещо  Hug
Джидже, мойто пък диване все се навира при най-ужасните деца. Ако някой крещи и вдига аларма-там сме, да не изтървем нещо. Като правят глупости и Стоян се залива от смях.
Мишонка, шамари по дупето аз раздавам яко. Оня ден така ме захапа като му миех зъбите, че си отнесе пъвия шамар по лицето  Embarassed Навън ни е част от програмата да се тръшне на земята и да реве. А съм се му се скарала, а е надул гайдата, все едно съм го била hahaha
Айде стига, че станах постоянно присъствие тук Blush

# 184
  • La casa de Mickey Mouse
bbibbi трети вариант няма, т.е. има по дънки, така или иначе ще сме си само ние кръстниците и родителите ми, нали голямото събитие после ще е в бг, просто ми се иска да съм в бяло и да е рокля, но ни букети, ни була, ни дяволи, все пак ще е подпис и обяд

# 185
ANETT Много ми харесаха роклите, стилни и изчистени....аз тъй да питам ти кат Варненско чедо тъй 10 тина шаферки съфорумки нещеш ли Whistling обещавам няма да ни забележиш даже newsm47 ....ама колко съм нахална...ама поне да наминем да се фотнем с булката Wink

Айде лек ден !

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 07:15 от galentinass

# 186
  • La casa de Mickey Mouse
ох горкото жоре, липсва му тати и моя все папа търси и все заспива милия преди да си дойде папа, добре че се е пооправил вече
гале няма проблем за шаферките, ама то чак до година ще стане, вие си избирайте рокли от сега  Joy
ама съм и аз една блейка, много е сладък и как го накара да сложи шапка, при нас е мисията не възможна

# 187
Добър вечеР Simple Smile
Мишонка и аз съм така - все нервна ooooh! Много ме дразни напоследък Сани от днес реши и той да хапе, преди малко ме ухапа зверски и аз такъв шамар  му отвъртях по дупарата Embarassed че баща му го взе и отидоха на гозти на баба му да си почина малко  Rolling Eyes  Иначе вече все по рядко го събирам с деца че вече ме е срам. То всички деца са доволно ошамарен с него  ooooh! Ония ден едно момиченце на четири години такув шамар ияде че му се отбеляза ръката на Станислав на ръката. Ми срам ме е вече Embarassed И го карам да милва децата и да се извинява ама той пак ходи да бие ooooh!
Джидже - не сме приети  ooooh! падна ни се кофти номер и сме трети ама от зад на пред по първо желание, сега смених детската градина стискайте палци да ни се падне добър номер  Praynig Praynig Praynig Praynig

Анет - кефи ме мнооого първата рокля Peace А халките са супер  Peace

Гале много бързо скри снимките   Sad Когаще пуснеш поправителен  че и аз да говидя сладура койзнае колко е пораснал  HugЧестит Пинко Simple Smile дано бързо да пристигне Peace

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 21:16 от Mpulle

# 188
  • София
Честити празници на всички, които са имали поводи да празнуват напоследък.
Специално поздрави на Биби и на Венерка със завършващия батко   bouquet  bouquet  bouquet

Наминавам и аз да видя как сте, че се забравихме ...  Tired Сама съм си виновна де Simple Smile
Естествено, като минавам дваж месечно, изпускам всичкото снимки и половината постове (newsm78), ама нейсе ...

Ивото е добре, и неговият батко завърши предучилищна вчера.
Снимки има напоследък доста нови, ама са още на картата на фотото.

За нерви - не ме нервят децата, други неща ме нервят. Но съм си забранила да си го изкарвам на тях по какъвто и да било начин.
Досега не съм си позволявала да ударя Мартин никога (и нокой друг, естествено не го е плесвал дори през ръката), камо ли Ивото...
Да, случва се да ми е нервно от всичко и от всички, но броя до 10, преди да действам. Поне с тях Simple Smile

За боя с децата - ми не се бие, ама никак даже. Има си компанийка от 4-5 деца, с които е нон-стоп заедно, но не бих казала, че се заиграват особено...
И Мартин не помня да се е бил, а относно нападения от другите - с големия вече въобще не се намесвам - оправя си се детето перфектно.
Малкото мисля да го науча като брат му - никога да не започва бой, да отлага сбиването до краен случай, но дойде ли крайния случай, да се защитава...

Анет, браво на вас Simple Smile От роклите ми харесва повече първата.

За яслите, и Ивото не е приет  Rolling Eyes Кандидатствахме само в нашата си градина, където Мартин завърши вчера. С никаквите 8.1 точки, никъв шанс... ще видим какво ще го правим....

# 189
Привет слънчеви мами....
При нас всичко е обичайното. Скапвам се от работа. Иво ми действа вечер, като "антистрес хапче".
Ето ви и малко снимки да ни видите, колго сме пораснали: http://bg.fotoalbum.eu/jazznia
Липсва ми времето прекарвано сред вас....

и нали си знаете: Нека ви е слънчево, цветно и нежно.....

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 23:11 от jazznia

# 190
Здравейте и от мен отново. )))

Биби, честита годишнина със закъснение. )) Да сте още дълги години щастливи заедно. ))

Анет, първата рокля ми харесва повече. ))) Но и с двете ще си страхотна, сигурна съм.

За бой, Калина изобщо не се бие с децата, нея я бутат, взимат и играчките и т.н. Кофти ми е, но.....все се надявам да се научи да се защитава и без мен.

Явно на никой не му се прави обща среща, предложението ми явно не се приема. Жалко, защото щеше да е хубаво да се съберем и запознаем (е, в София и Варна повечето си се познавате, само такива като мен май искат среща). ))

# 191

Явно на никой не му се прави обща среща, предложението ми явно не се приема. Жалко, защото щеше да е хубаво да се съберем и запознаем (е, в София и Варна повечето си се познавате, само такива като мен май искат среща). ))

И аз искаааам,ма няма други май Confused Sad

# 192
Привет и от мен  Hug
Преди два дни завърших семестриално  Mr. Green сега около 20и юни ми е държавния, ама не мога да го мисля от сега, квото стане  Laughing

Мирама, и аз съм навита за среща, обаче ми е ясно че няма да стане наща работа. То си пролича още миналата година. Личи си и от писането в темата. Какво да се прави  Confused

Момичета, един въпрос, ама сериозно питам - Защо постоянно се трие и редактира в темата? И снимки се махат и постове се трият...Не се заяждам, наистина не разбирам защо се прави. Който видял -видял, който прочел - прочел, не ги разбирам тия работи  newsm78

Да ви кажа развитието със зъба на Боян.
Докато очаквах да пробие нещичко, се случи така, че венеца се пръсна и се показа цялата повърхност на зъба. Това е първия кътник и нямам представа дали по този начин избиват, обаче аз бях ей така  Shocked като видях. До тук с добрите новини, лошите са 3 - другите 3 кътника са тръгнали по същия начин. Да ми е честито  Confused

Рали, и аз така искам да го науча Боян като твоя Мартин. Не знам как става тоя номер, ама ще се мъча  Laughing

Боян имаше един период, в който буташе децата по площадките, мисля че съм споменавала. За сега, да чукам на дърво, нещата са под контрол. Въпреки че преди няколко дни две 3-4 годишни деца така го нападаха на площадката  Cry Две момчета нарочно се засилват и едното се опитва да оскубе Боян, а другото го рита. Аз понеже не мога да се карам на чужди деца, пратих татко му да контролира ситуацията, понеже родителите на момчетата хич не си даваха зор.

Днес по план трябваше да ходя за сандали, ама тука времето е студено и се отлага заниманието.
Я, споделете вие какви сандали сте взели или ще взимате това лято - отворени на пръстите или затворени? Аз бях харесала едни отворени, обаче сега си мисля дали пък няма да си удря пръстите с тях  newsm78

Сега публикувам, а след малко ще редактирам за да пусна няколко снимки. Дано да съм му направила такива с разбито око, да видите до какво водят бесовете му  Laughing

П.П. Ето малко снимки. Ама наистина малко, защото изобщо не се сещам да го снимам това дете  Embarassed
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=31676&AlbumId=131171
с паролата на Меги, еВстеВстВено  Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:18 от коки

# 193
И аз съм навита за среща и миналата година бях съгласна,но така и не се получи! Но,ако се организира нещо пишете и мен! Hug

# 194
Най-изненадващо Велин заспа сега Rolling Eyes Пак ще си обърка режима. Но то пък днес не става за разходки. Та затова съм тук.
За обща среща не вярвам да се получи, че вече са доста по-ангажирани хората и на работа ходят. А сега и по почивки на море ще тръгнат. Освен пак ако се засечеме повече във Варна тогава да стане.
Иначе за  'редова' среща в Морската с варненките съм навита. Баткото сега е във ваканция и ще го пращам на вилата.Той вече с по други интереси е.Там си има компания.
 Ще скитаме по цял ден с Велин- сега нали сме по дългите разходки.  Grinning
Скоро с баткото ходихме на "Капела плей", чудесно е. Много му хареса, а аз релаксирах както подобава. Следващия път ще вземем и Велински. Тогава за мен няма да е релакс. Mr. Green След 2 юни щяло да има промоции, че сега 9 лв. платихме за баткото ,множко ми се видя. Rolling Eyes
Коки,честито завършване  bouquet и на държавния ти пожелавам успех!
Боянски голямо момче станал  Heart Eyes Къде си нареди така окото?
за сандали , аз взех на Вили -затворени са отпред, български за 17 лв./после ги видях и по 14/  Носи ги вече почти цял месец, удобни са му.

За триенето на постове и снимки и аз съм се питала и чудела, но май е заради снимките да не ги използват други ли, що ли newsm78

Анет, роклите са чудесни и двете ми харесват, но по-стилна е първата.

jazznia, навестявай ни по-често , за да ни е слънчево, цветно и нежно. На сладура Hug Добре, че са тези хапчета за релакс Laughing

опсс събуди сее

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:03 от _Venera

Общи условия

Активация на акаунт