Отговори
# 165
Здравейте момичета,

преди време имаше идея да се направи обща среща по случай рожденните дни на нашите мъници октомври месец.
Май нищо не стана за съжаление, защото повечето от другите отчетни успяха да си направят такава срещичка.
Дали сега няма да има възможност да се получи нещо такова? През летните месеци ще се завърнат и някой от чужбинските ни мами, а и времето предразполага за няколко дни на хубаво местенце. )))
Много ми се иска да се запозная и лично с вас. ))

# 166
Венерка, много сладък баткото, голяма радост си имаш и ти!  Hug

Меги, мерси че попита, а Ушчо, мерси че даде инфото!   bouquet
може да съм малко глупава но не разбрах само къде да ида да дам тези документи и какво значи ГРАО?  newsm78

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 17:02 от Лeни

# 167
  • София
Лени, та с две думи
Постоянен адрес в личната ти карта - отиваш в съответната община
 - отиваш в общината и там където си взела акта за раждане питаш за документ за семейно положение. - аз питах какво ми трябва за 200лв. давани от държавата за раждане на дете...
- попълваш една бланка и срещу 10 лв ти го вадят на момента.
- после ходиш в Социалната служба с този документ и с акта за раждане и с личната карта (или фотокопие на личната карта на мъжо ти) и твоята,  попълваш пак три бланки - даваш ги заедно с акта за раждане и с банковата ти сметка (аз имах от банката едно удостоверение, със сметката ми) и ти дават едно хвърчшто листче и до месец трябва да е преведена сумата. Отиваш с личната си карта и си взимаш акта за раждане...
Как го обясних нямам думи, но определено не е повече от 1 час занимаване.

НО ТЕЗИ тъпанарки от Соц служба в Младост гръм.... нали отивам във Варна и ги питам с нотариално заверено пълномощно може ли да пратя свекърва ми да взема акта - еми, трябвало и моята лична карта да и дам- абе тези идиоти в Европа ли живеят.. как ще си дам личната карта, а като ме спрират за проверка полицайте почти винаги ми искат и личната карта освен книжката- ама това е друга тема, колко съм ги псувала днес...

Отивам да разглеждам снимки  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

УШКО мерси мила за разяснението  Hug Hug Hug Hug

Анет
модната тенденция е същата -  Heart Eyes

Венера - просто сияее бати  Mr. Green Mr. Green

# 168
Хелоу мацулини.Направо съм пребита,всички ми казват че имам изморен вид,кога ще се наспяяяяя ,аман вече,лягам последна ,ставам първа.Охх,кой знае кога ще си почина.
Венерка-батко ви е много сладък,как си показва удостоверението ,Мишо и той има такава снимка.
Ушко -мерси за инфото,мен дали ще ме огрее да си взема и аз едни 200 лева?
Меги-как е колицата върви нали?Мъжо хареса една кола,праща племенника да я гледа,онзи я продал,много ме е яд,щото нямам с какво да си джъткам напред назад,а под наем много пари ще заминат.Как е Кари,свикна ли с гледачката?Кога се прибирате на Варна?
Лени-ти къде си бе душа ,в Бг ли си?
Мирама-аз съм много навита за такава среща,ще бъде голямо шоу.Айде наистина да се организѝраме,и таз година ако не се събереме,срамота ще е. ooooh!
Джидже-аз съм така,ако се държат добре с детето ми и аз се държа добре с другото дете,ако не,не.Обръщам си гъза и хич не ми пука,само да дойде някой да ми бута детето или да го бие през ръце или нещо подобно,за малки деца изключвам,но майки,баби ай са припарили ай съм ги сритала в кокълчето.Майките трябва да се намесваме докато не почнат сами да се защитатват.
Ох,изчезвам,че Мила е много крива днес,едвам я итърпявам вече. Hug Hug

# 169
Мацки, минавам да докладвам, че вече три години живеем законно с моя Ангел  Grinning
И да почерпя по тоя повод Mr. Green

Отивам да чистя, че  с тези разходки у нас е пълен кошмар, а довечера ще ни дойдат кумовете на гости.

# 170
Биби пожелавам ви още 100 пъти по толкова щастливи години Wink

оф после ще дописвам чеСанисе катери по врата ми Crazy

# 171
Биби, честит празник, пожелавам ти поне 10 пъти по толкова!!!  bouquet

Ето и по една кафенце Hug

И аз искам да почерпя, моите родителе днес имат годишна - 30г. от сватбата!!!

# 172
Биби честита годишнина желая ви много щастливи години и приказката да не свършва
честито и на родителите на Bulechka™

# 173
bbibbi   Честита годишнина!

# 174
bbibbi    Честита годишнина  най-малко още 10 пъти по толкоз
честито и на родителите на Bulechka™
и ние сме с моя мъж от 11 години заедно  Crazy

# 175
bbibbi, честита годишнина! Още мнооого години щастлив семеен живот!   Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 16:04 от Джиджа

# 176
  • София

Биби много любов ти пожелавам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
Втори опит за запис.
Благодаря ви за хубавите пожелания Hug
Булечка, надявам се да намина през форума да почерпя и за 30 годишнината.
Ееее, събуди се мърморко.
Ще досаждам още по-късно

Ей ма на.
Гале, пусни някоя снимка на Жорката  Heart Eyes
Valen-tina, 11 години са бая стаж  Grinning. Сега се загледах, че си от Стара Загора. На 12ти юни ми се очертава да съм на сватба там  newsm57
Тази събота пак сме на сватба. Утре ще дойде свеки да гледа наследника. Мислех да си купя рокля, да стана и аз веднъж като жените, ама като влязох в магазина си харесах един сатенен гащиризон  Sunglasses Друг път рокля Rolling Eyes
Меги, Стоян пак спи по два пъти на ден и не можем да излезем по нормално време, че да наминем да ви видим в патиланската градинка.
Джидже, душичка е Крис  Heart Eyes Снощи си говорихме с кумата как щяла да бие някакво лапе, което упорито й блъскало детето по пързалката, а баба му естествено се правела, че нищо не вижда.
Пак изчезвам...

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 12:48 от bbibbi

# 178
  • La casa de Mickey Mouse
биби с голямо закъснение честито и от мен, все така да се обичате и още много години да сте заедно
аз пак с моите трески
та след толкова години цакане, миналата година си получих годежния пръстен и си мислех, че и сватбата ще си отлежи подобаващо време, да ама не, на мъжо му просветна и сега сме на вълна граждански брак тук (декември когато родителите ми ще са с нас и имат годишнина от сватбата, цели 40г.), смятаме да е изненада за тях, ноооооооо то едни документи едно чудо, боли ме главата, после естествено в бг ще има традиционната сватба с църковен брак, ама и ние като циганите хиляда сватби и по най сложния начин го измислихме, та сега нова главоболия си имам, но нали съм от бързите си избрах и халки и рокля
http://www.joyeriaprieto.com/ халките
http://www.edressmeprom.com/promad6272.html  http://www.edressmeprom.com/prom6012fp.html#  роклята (една от двете, колебая се)
ама съм спец в избирането, бърза като вятъра  Joy

# 179
bbibbi от къде си ? в кой ресторант ще е сватбата ?
5 години се мотахме с моя мъж и след това се оженихме (на 31.05.2003год)
ANETT аз съм за втората рокля  Peace

Общи условия

Активация на акаунт