Отговори
# 45
Честит Рожден Ден на Мехх!!! bdbaloni           ОХ, и аз нямам време да пиша ,но на бързо да разкажа за днес ходихме в зоологическата градина,и всеки път като отидеме се убеждавам че това дете има огромна страст към животните.ГОЛЯМ РЕВ БЕШЕ ПРИ ТИГЪРА КАК ДА ГО УБЕДА ЧЕ НЕ МОЖЕ ЩОТО ХАПЕ.КАЗВАМ МУ А НЕ ВЯРВА- И ИСКА ДА ВЛЕЗНЕ ПРИ НЕГО.Казано на кратко се чуваше само :не там,не може,не пипай и т.н.
      ОКТОМВРИ-не съм казвала ,НО ТЕМАТА  Е МН.СЛАДКА!
      МЕЧТАНИЕ-дано нямате повече инциденти
      МЕГИ-ЧЕСТИТА РАБОТА
НА ВСИЧКИ ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!!!! Wink

# 46
Добро утро мацки Simple Smile
заповядайте на

_Venera  много  е хубава иконата за кръстница , аз съм ставала веднъж кръстица изживяването  е супер, бях и бременна тогава , скоро пък ще ставам кума и ми се иска с нещо да изненадам младоженците , преди имаше едни обещания в балони (но май това е работа на DJ),сега имало някакви актове за предаване на булката и младоженеца, иска ми се да е нещо интересно и да е изненада

Мпулле, много са ви хубави снимките , Стани със и без къдрици е голям сладур
Меги, честита ти работа, радвам се, че лесно се адаптираш , пожелавам ти да е приятна и доходна и да останеш доволна и от детегледачката
Анелия, малкия е голям сладур пу пу
Мечтание   добре, че само с цицини сте се оттървали , то белите стават за секунди,миналата година дъщеря ми за едно кратко време си счупи ключицата ,като падна от една пейка и съвсем скоро пък падна от някъде 1,50 м и тогава си разтегна сухожилие и беше уж под надзор , но не винаги можем да ги пазим , важното е после да няма трайни последици, наистина  е много гадно децата ни да страдат ,но и ние сме били така и сме станали това , което сме сега (има една приказка майка да имаш,но майка да не си )
 Nigella браво на Дидко, те децата по принцип ни разиграват и си правят каквото си искат, аз като оставя моите на майка ми и си викамсигурно ще лудне , да ама не играят си , гледат ТВ,все едно не са моите
Гале, много ми стана мъчно като прочетох за вас и  за Жорето , ама трябва да се настройвате, колкото и гадно да звучи ,няма как,приеми го като изпитание поне аз така правя ,като си спомня че и нашия тати преди и той пътуваше много и липсата се усещаше  ,тогава бях само с едно дете и беше по лесно  , но след като се роди и Станислав му казах ,че немога да издържам сама с две деца и решихме да си смени работата , а  за изпита ти пожелавам да го вземеш от раз и този товар дати падне от гърба
Azalea много красиви снимки и аз искам

Честит рожден ден на Mexх!Да си жива , здрава и много обичана!!!

Мишонка, дано повече не ви тресе и да спите спокойно , какво решихте ще се прибирате ли?
poulin браво на Румбата ,повече никакви болести
Надя 73 недей така бе миличка:hug: smile3525  , честита ти новобоядисана коса , не си лоша ,не търси причината в себе си и не се упреквай ,това е някакъв гаден период ,който скоро ще отмине , излизай сред хората не се затваряй ,защото самотата и изолираността само ни карат да се критикуваме и едва ли не сме най - лошите , купи си нещо за теб и ще се почувстваш по добре, как е Алекс спряха ли му сополките  , а кака Вики е супер сладуранка , за тях си струва да живееш не се отчайвам , ние сме тук за да се подкрепяме
приятен ден  на всички и много разходки
п.п . взех си цитонамазката и изследванията , всичко е наред

# 47
Момичета, имам една идея-предложение  Embarassed

Дали не е време да се направи нов колаж с нови снимки на съкровищата ни?
Тъкмо и новите мами, да дадат снимки, а който не даде нова да си остане със старата!

И хайде да изпишем тази тема, че вече съм готова Embarassed с дизайна за нова за 1-ви юни, давайте идеи за празнични заглавия и пишете, а мамите, които не се вясвалли от мнооого времем дас си палщат глобите със снимки на сладурите!!! smile3509

Mexx,  smile3510честит рожден ден, здраве, щастие и много обич от любимите ти хора!!!  bouquet

# 48
Здравейте мацки! Ние от скитосване и работа почти не се свъртами вкъщи, а за компютър и нет - никакво време не остава. Ние сме добре. Мария успешно покрай Гергьовден се сдоби с 6-то зъбче...  #Crazy Голям киселяк беше, но.. Вече всичко е ОК и чакам поредния напън със зъбоникненето...
Доста е напреднала в разните номера малката... даже ги бръщолеви и едни нон-стоп - включително като й кажа че е бърборана, тя се опитва да ме потваря и е доста смешна. Доста нерви хабя покрай кандидатстването за яслата - вече нали няма предимство заради това, че брат й вече посещава това ОДЗ - та сега обмисляме някакви вариант, вкл. и даване на "мотивационни" на директорката на ОДЗ-то, за да може да сме вътре.. Гадост.. Но .. Да не ви занимавам с нашитге неволи. Прочетох поста на Надето и на мен ми стана едно такова тъжно.. Абе Наде ти си толкова положителен човек, откъде извади това депресивно-мрачно настроение.. Я го захвърли някъде... И гледай по-положително на нещата от живота..
Мекс честит рожден ден на патерица.. Желая ти много здраве, любов, късмети и въобще само хубави неща...
Да ново колажче съм съгласна, защото като гледах снивката на Мария установих, че тя всъщност вече много е пораснала... както и всички останали октомврийчета, така че за 1-ви юни да се спретнем с актуални снимки на дребосъците... за да има и нов колаж..
Оставям ви че Мария надава боен вик от спалнята..

# 49
Добър вечер Simple Smile
ей голямо хайманосване му дръпваме Simple Smile но на Сани му е добре така Simple Smile Днес с едни приятели ходихме на пикник Simple Smile Ей голяма игра му дръпнаха тези деца, ровеха из боровите иглички пълнеха кофичките със шишарки, накрая заседнаха в пръстта и си направиха импровизиран пясъчник Simple Smile А ние майките и татковците играхме на федербал и волейбол Simple Smile Голям кеф Simple Smile  Прибрахме се мръсни като циганчета, но безкрайно доволни  Wink Сани едвам издържа да го изкъпем и заспа Simple Smile  Снимки има ама трябва да ги вземем, че нали сме без фотоапарат от както ни обраха  Confused

Наде  Hug Hug Hug Hug Hug Много прегръдки ти пращам, знам какво ти е и Сани е много буен и голям разбойник, напоследък все по често раздава шамари и вече и аз не знам какво да го правя, обяснявам, обяснявам, накрая пляскам през ръце и пак същото  ooooh! понякога ми идва да потъна в земята като почне да шамари всички около него или да пищи за играчка която не е негова, а ние имаме подобна ooooh! просто са ни по буйни дечицата да са ни живи и здрави  Hug За говоренето и Сани не бърза понякога се опитва да повтаря, но общо взето само когато иска тогава говори. Като бяхме на Бургас приказваше доста, сега пак се умълча  Thinking Любимата му дума е пъп Simple Smile и Пупа Simple Smile Мама казва когато иска нещо, на баща си му вика тата, казва баба, деди, леля, батко,бау бау на всички животни  и май това са Embarassed Rolling Eyes  Надява се тази седмица да се замъкна до Южния и да ви видя  Hug А на Алекс му кажи бързо да оздравява и мнооого да те слуша  Heart Eyes

Венерка - искам да отбележа че си много хубава на снимките от кръщенето   bouquet Личи си че хубаво сте си изкарали Party Велински голям мъж е станал Simple Smile Много е сладък пу-пу Heart Eyes

Мечтание - настръхнах като прочетох за шахтата Shocked, много ми стана тъжно за вас Sad  да отидете верно да си леете куршум, че голям шок си преживяла  ooooh! А за работата не се кахъри като му дойде времето ще си намериш  Peace

Нигелка много добре му звучи как свеки дресирала Дидко  Mr. Green дали е навита да и пратим и Станислав малко за дресировка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Какво учиш?

Поли милия Румба много му се е натрупало  ooooh! Дано вече да е по-добре  Hug

Джидже - Крис мнооого пораснал Simple Smile Добре му се отразява и на него престоя при баба Simple Smile Хайде пусни снимки да видим какво си сътворила Simple Smile Ние решихме за сега всички стени да са в бяло и нямах дилема за цвят на стени за сега, но цвета на гардеробите ме хвърля в голям размисъл  ooooh!

Гале Много ми стана тъжно за вас със Жорката  Cry Много е тежко знам го от опит, баща ми цял живот е пътувал и много ни е липсвал. толкова важни момент пропуснал но такъв е живота  Rolling Eyes Ще се оглеждам за Пинко по магазините   Peace

Ох  голям ферман стана пак   Simple Smile
Хайде лека нощ   bouquet

# 50
Здравейте, мами! И малчугани!
Едно голямо извинете че не се вясвам толкова време вече.
Пък и нямам какво много да кажа. Калин е още при майка ми, расте, дебелее, не ще да говори изобщо. Вече обича майка ми повече от мен. Много ми е тъжно, ама за сега няма друг начин. Аз ходя на лекции, наближават изпитите.... Пък и се опитвам да работя, голяма лудница.
Изкарахме страхотна почивка в едно затънтено село след Шабла. Тишина, спокойствие и много приятели. Хич не ми се врущаше в София, ама няма начин.
Ех, нещо ми се изпразни главата..... исках да каза още много.....
Посдрави на всички. Не обещавам да пиша редовно, няма как да стане  Embarassed

# 51
Здравейте момичета и от мен. ))))

И ние скиторим по улиците доста....

Венера, честито християнче. )

Мечтание, дано всичко при вас да е ок, и да няма някакви проблеми след това падане...

Mpulle, много хубави са ви снимките, просто чудни. ))))

Гале, дано Жорето скоро да свикне, че тати го няма в къщи и да не е толкова тъжен. А и ти също....Сигурно ви е много тежко, но дръжте се....)

Азалеа, и вашите снимки са страхотни....)

Джиджа, бързо да свършите ремонта и да си доволна най-важното. )))) Аз за това като боядисвах в къщи избирах по 2часа цвета, че после да няма харесва ми, не ми харесва. ))

Октомври, аз съм ЗА идеята. )

Ето сега малко снимки от нас, от днешната ни разходка.

до едно дърво
друго дърво
събираме камъни
много смешно
сега пък замислена
с камъни в ръка...
фонтаните
още веднъж

# 52
Хайде да драсна два реда,много ми е трудно на този компютър ,няма кирилица и пиша с кредора.Та ако има някоя правописна грешка да не се смеете.
Сега да почвам по ред.
Наде  моля ти се недей така,знам ,че отдалеч е лесно да се дава акъл,ама аз да кажа.Живота е прекрасен,не се натъжавай,имаш 2 чудесни деца,здрави,имаш мъж до себе си,знаеШ ли колко лоши неща има на този свят.Радвай се ,че си със семейството си и се усмихни.Има още много неща които мога да ти кажа ,за да си премахнеш лошото настроение,ама много не искам да се задълбочавам.Мисля ,че това е достатъчно дето съм казала.Айде малко остана до прекрасното време и пак по разходки всеки ден .Нацелувай Алекс от мен,да оздравява бързо малкия бандит.
Мечтание ,просто Господ е бдял над малката душичка,добре,че само с драскотини сте се оттървали,а тебе направо не те знам на кой свят си била,отивай на някоя баба да те веси или лее куршум за уплахата.Нацелувай и ти малкия каскадъор.
Венера честито ти християнче.Много слънчеви снимки,повдигат настроението веднага.Личи си ,че е било весело.
Мпулле Стани много хубав,не можах да го позная в първия момент.Много е пораснал,а с къса коса изглежда на по голямо дете.
Гале силни прегръдки за теб и Жорката,чак ми се доплака като четох за Жорето как търси татко си.Ама лятото бързо минава,сега като почнете разходките.Дано неусетно мине времето и пак да се гушкат двамата ти мъже.
Розеншон,губиш се по тъча,плащай си глобата,ако не знаеш каква е ,напомням,снимки,клипче,айде не се ослушвай,Калин сигурно е станал много голям вече.
Полин браво на Руменчо,да продължава да се оправя.Сега нашия батко е с ангина май,и почна и да кашля,изолирала съм го  милия само си седи в неговата стая и аз му нося за ядене ,излиза само до тоалетната.
Снежанка милата Мария,още със 6 зъбчета,колко ви чака още.Дано излизат лекичко и безболезнено.
Азалея много весело сте си изкарали,браво.Какво си купихте ?
Валентина мерси за кафедака.За прибирането,днес умувахме,май  ще си дойда аз първо с децата ,че мъжо има работа,после и той  ще дойде,ама  ще видим ,трябва и баткото да видим дали ще го освободят от училище,че тука учат до 15 юли, а аз искам да си идваме в началото на  юни,че билетите по ефтинки.
Меги защо с Уиз Ер билета за Мила е 50 лева а за възрастен 20,имаш ли някакво обяснение?Гледах тази вечер и се пулих,ама е 50 лева,егати.
Джидже айде скоро да свършваш и да си прибереш детенцето.Искам и аз да ви видяяя,стискайте ми палци да мине всичко наред ,да си дойдем живи и здрави,много ме е страх с таз епидемия.
Октомври07 аз съм за обновяването на колажчето.Поздравления за темата и предложението.  bouquet
Отивам да си лягам ,че съм гроги,снощи ставах 100 пъти да гледам баткото ,че ми вдигна 39,2 Т.
Ето и малко снимчици на дребната.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175418&pid=12195245

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 06:43 от mishonka95

# 53
добро утро и лека нощ на mishonka95 и нашата кака вчера имаше Т 37.5,дано да се разминем ,че навън е страхотно време за разходки,Мила е много сладка с тази рокличка пу пу
Октомври07 аз съм за обновяването на колажчето  Peace
snejanka честито ви шесто зъбче , да е беличко и здравичко
Mpulle браво на вас , много хубаво сте направили  и си личи ,че също сте изкарали супер ,чакаме снимки и скоро си мислех за вашите крадци какавостана откриха ли ги?
Mirama мнго хубави снимки
приятен ден на всички  Hug
ето малко снимки и от нас приятно гледане
на тази е каката от последното им тържество
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2497/15167192391544906934.JPG
пак тя
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2949/2699434641743944565.JPG
и пак
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2045/1468107293522419123.JPG
тук сме двете
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1740/16851348991277509292.JPG
сега е дребния калпазанин
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1770/8307861641651574195.JPG
кака ще пие вода  а аз ще и оправя педала на колелото
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2425/18545861201542303616.JPG
тук сме с тати
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2326/600689931852154591.JPG
от високо
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1906/912705245514804905.JPG
ще налея водичка на кака
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2517/55352784691801992.JPG

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 08:03 от valen_tina

# 54
  • София
бързам много и само да кажа на Мишонка .
Взимаш за Мила билет за дете. Няма грам проблем, по този начин имаш място за Мила - ние така си пътуваме, ходи ги разбери що така.
Излизам после пак.  Hug Hug Hug

# 55
valen_tina,  Mirama Много хубави снимки децата са страхотни апък и мамите също
mishonka  Hug баткото да се оправя бързо а малката както винаги много сладка
Джидже много пораснал Крис голям сладур Heart Eyes
Ето и малко снимки от нас
Боби вече кара каките с колата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190915&pid=12198470
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190915&pid=12198447
на село малко зелининка  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190915&pid=12198489
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190915&pid=12198492

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 16:33 от Мечтание

# 56
Мишонка, миналия месец пътувахме тримата за Варна с Уиз. От самия офис ни посъветваха да вземем за Варти билет за възрастен, нямало да има проблем. Дефакто на отиване беше с детски, на връщане със за голям. При чекинга навръщане човека нищо не каза за блета, само се чудеше дали му се полага място и след като пита свои колеги се оказа, че му се полага:). Нали знаеш, че имаш право на безплатно пренасяне на детска количка вътре в самолета? Ние не знаехем, ма и без това не ползваме количка като сме с тати...Simple Smile

Мечтание, Валентина, Мирама и Джиджа - снимките ви са супер забавни и сладурскиии, защото манекенчетата на тях са дъ бест!!:)
Розеншон, кое е това село, в къща ли бяхте или в хотел? Много обичам тази част на черноморието, особено малкото незастроени парчета земя.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕХХ С ГОЛЯМО ЗАКЪСНЕНИЕ!!!

Наде, не се отчайвай, не забравяй, че ти си най-прекрасната майка за своето чедо и никой на този свят не може да се справи по-добре от теб!!! Няма ли начин да го дадеш малко на бабиндом и да си починеш и да поглезиш себе си? Другото, което се сещам е да потърсиш добър хомеопат, знам че има абсолютно безвредни хомеопатични препарати за буйни деца, за добър сън и по-малко нервност и подобни. Може пък да ви помогне. Изпращам ти много виртуални прегръдки!!!

Момичета, да ви питам, планирате ли вече летните пътешествия и къде ви се иска да пътувате тази година?

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 13:44 от Azalea

# 57
  • La casa de Mickey Mouse
ето ме и мен
не ми се карайте много, но с малкия, работа мъж и сега с две кучета (приятелката ми ми остави и нейното за отглеждане, за един месец) време никакво, а и лудницата в къщи е пълна, все с парцала ходя и все мръсно, аман вече, много разхвърлят и цапат всички, ужас искам домашна помощница
меги честито завръщане на работа, супер, че малката се чувства добре с детегледачката и моя син има този режим, поспаливо си ми е детето и в яслата не му стига съня, та за това си го прибирам преуморен, но поне свикна, харесва му, носи си сам раницата, влиза сам и то с усмивка, той доволен и аз доволна, дори вчера си взе милия раницата и застана до вратата, не мога да му обясня, че днес няма ясла, разсърди се човека, но какво да се прави
мечтание слава богу, че сте се разминали само с уплаха, аз ако бях сигурно щях да откача, прав е който е казал майка да имаш, но майка да не си, само като спомня какво преживях с малкия в болницата, настръхвам, а какво ти е било на теб само ти си знаеш, малкия е голям сладур
гале, стискай зъби мила, знам какво е, нали двете си карахме бременностите сами, та и раждането, но такава ни била орисията, такива мъже сме си избрали, а жорето ще свикне, малки са бързо се адаптират, на теб ще ти е по трудно
Azalea прекрасни снимки, просто нямам думи, тайничко ти завидях за почивката
мирама не мога да и се нагледам на твоята кукла, още се сещам притесненията около раждането, а виж я сега каква красива млада дама е
valen_tina щастливка си ти, с тези съкровища
наде хайде да те метна сега, какви са тези дупки какво е това е чудо, имаш най голямото богатство на света невероятни деца, красива млада позитивна жена си, от къде ти хрумна всичко това, за малкия не се притеснявай всичко с времето си, моя не говори, ама грам, дори и на български не ме разбира, бръщолеви ги някакви на китайски само, освен това дори и мама не казва и аз баща му сме папа, явно не го осъзнава милия, боже всеки ден си мечтая да чуя най красивата дума, но уви, явно аз ще съм единствената майка наричана папа  Joy, а за това, че са ни по буйни децата, ами мъже са какво искаш, моя синковец пък е другата крайност, той все да се грижи за някой, все целувки раздава и то по устата  ooooh!, имат си едно 8мес. бебе в яслата, ами малкия все отгоре му милва го, целува го, вода му носи, ако се разплаче бебето ходи и вика учителката, ако някое дете падне и се удари отива да го успокои, чак се чудя вече, иначе и друг проблем имаме, ходи при всякакви непознати, бяхме вчера на азиатски ресторант, еми моя дивак направи луди всички китайци там (персонала) гушка ги, целува ги, помага им в от сервирането, доста бели направи, освен това обиколи всички маси, като си хареса нещо си го вземаше, ако не стигне искаше да му го дадат, после дърпа на пострадалия (ограбен клиент) един целуфан и хайде да го няма, добре се позабавлявахме на негов гръб, но и умрях от срам, ходих от маса на маса да се извинявам
джидже дано свършите скоро и да сте най накрая в пълен състав
mishonka95 хвърлила съм око на твоята мома (меги до кари няма как да се докопаме, много кандидати, много чудо ей), та хем на испански ще се разбират децата, толкова е красива и чаровна, ще кажа на мъжо да се обади на твоя, да му обясни как става номера, че нали съм луднала на тема второ и съм се вманиачила да е момиче  baby_neutral
ох момичета пропуснала съм някого съм сигурност, но не се сърдете хиляди  Hug за мъниците и   bouquet за мама
опс  Rolling Eyes едно християнце пропуснах, да е живо и здраво и да радва много мама и татко

# 58
Привет, момичета!!!  bouquet
И ние сме по разходки, пътуваме често до Дружба и обратно до ОК, Косьо така свикна да си пътува в маршрутката, че вече даже няма нужда да го гушкам, докато пътуваме Hug

Хайде да се организираме за една голяяяма разходка в Южния парк, какво ще кажете?

Иначе ние сме добре, да чукна на дърво, дребен много говори, повтаря и запомня всичко, почти успява да си обува чорапки сам!

Надя, недей така, давай малко по-ведро и оптимистично и ще видиш, че нещата ще се наредят!!! Hug
valen_tina,  Mirama, mishonka95, Мечтание, много хубави снимки, дечицата са прекрасни! Hug
Нигела, дай снимки на Дидко да го видим! Hug

За колажа да направим пак албумче, в което да слагаме снимики?

Хубав ден и до скоро!

# 59

Общи условия

Активация на акаунт