Отговори
# 30
Мечтание, в каква шахта е паднал? Милите вие, дано повече нямате такива случки.

Мпулле, много са ви колоритни снимките Simple Smile Стани много е пораснал от последния път когато се видяхме.

Меги, честита ти работа, радвам се, че лесно се адаптираш   bouquet

Ние оставихме Дидко при свекърва ми в Бяла Слатина, а аз се преквалифицирам и имам страшно много за учене.
Миналият месец беше там за 3 седмици и страшно много порасна. Чела съм че смяната на среда много помага за бързото развитие на малчуганите, но такова нещо не съм очаквала. 
        Взех си го съвсем различен Дидко / в добрия смисъл / Много по самостоятелен /храни се сам, пие от чаша сам, мие си зъбите /не много добре  Joy/  и като му кажеш да си ляга си отива към леглото  hahaha
Значително по-малко се тръшка, можеш да му обясниш защо нещо не бива да го прави.
Опитва се да обясни нещо преди да изпадне в истерия , че не го разбират.
Знае много повече думи, освен любимото му "Ето яяяяяяя" когато иска нещо, и дежурните "Мама, Тата и На-ни-на" е добавил "Пааи" /когато нещо пари/, коте, куче, пате, здрасти /дати/  , на въпроса "как си?" - отговаря - "добее"  hahaha   икаш /искаш/ и други такива чул - недочул за какво се използват, но си ги използва със забележителна сериозност.

Сега отново отиде на "училище"  hahaha  очаквам като си го взема следващия път да е научен на гърне. /много съм нахална  Mr. Green  /   

# 31
Записче и от мен.
Ние бяхме в Истанбул за празниците, прекрасен град с невероятно много неща за разглеждане и чудесно обслужване по заведенията. Такова сърдечно ухажване на клиентите не съм виждала никъде другаде!

# 32
Най-после сколасах да се включа.
Благодаря на всички за пожеланията.  Hug Чудесни са!
Една бърза почерпка с нещо сладичко :

Не съм ви чела. Велин след празника ме вкара в един филм. Постоянно е крив. Зъби го мъчат, кашля. Ходихме на лекар , малко му било зачервено гърлото, но нищо сериозно -сега пие Проспан за кашл на капки и разни други за засилване на имунитета. Вечер нр спи, а в момента реве .

.............

Анелия, малкия е голям сладур  Hug Чудесни снимки!

охо и после ще има какво да гледам.Mpulle -Снимки от Приморско и на чаровния Сани  smile3508
Сега ви напускам, че дзверо много се дразни , че съм на компа. Ейй, страшно диване е като е крив. Айде, после пак Wink

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 21:39 от _Venera

# 33
Мечтание   ooooh! oх добре, че само с цицини сте се оттървали.Разкажи повече за случката.
Azalea   Blushдаваяй снимкии от истанбул...винаги съм искала да отида
Nigella   Hug  Дидко подлежи на дресировка казваш hahaha
Mpulle  честита ви прическа, Сани станал много готин с новата прическа, ама и вие не се спирате.
meggyv    Embarassed и аз искам на работааа....
....аз както винаги като остана сама с Жорето първите 2-3 седмици давам блокаж.... Sad смотано ми е.....ма и как ми се набиват точно в очите разни татковци по площадките.....а Жорето много драматично този път прие нещата.Първия ден ходеще от стая в стая и все..."татиии дейй"...обяснявам аз "тати на корабчето" нашияяя "олабчето.........тати дей"...едва го преспах 1та вечер..нали свикна татко да го слага да спи....всяка сутрин се запътва към спалнята, влиза и "татии дей" newsm45 е незнам Жорето ама мен това ми дойде в повече...и все по зле ще става определено разбира.
Вечер преди лягане пускаме ПИНТУ/пинко/...пробвах да сменя филмчето с том и джери и всякакви такива ...ма не бучиии и крещиии с крокодилски сълзи "пинтуууу" ми пускам за пинту  и така.......само татиии незнам как да го уредяяя.......вчера мина комшията да си прибере жената с децата бяха ни на гости, Жорето чу мъжки глас и търчи в коридора "тати,тати".....да ма не......реваааа истерично и се гушка в мен smile3518
Днес започнах да чета за изпита дето все го отлагам за да се дипломирам.....ми нестава....татосва ме и мамосва по цял ден иска си вниманието, незнам ....и аз като Меги ще си търся гледачка....пробвах с 1 Жена....ма Жоре не я хареса Rolling Eyes
Айде лек ден засега...отивам да разказвам за тати и корабчето.....и да пускам за ПИНТУ.....с татко си гледаха заедно за пинко...знам ли може би ги свързва нещата.  Реших да му взема играчка ПИНКО ма никъде нищо  не намерих Embarassed та да питам някой виждал ли е нещо такова.....ако може да ми вземе плащам веднага Thinking ....незнам може би  свързва пинту с татко.....дано скоро му мине...че септември е далеко.......

# 34
Здравейте момичета!
И аз незнайно вече защо Rolling Eyes нямам никакво настроение да пиша,все ми е кисело, нервно и плачливо  Confused От пролетта ли е или вече просто търся в нещо причината и аз не знам!Дори си боядисах отново в тъмно косата само да не е червена , че жените с червените коси били в депресия казват  Rolling Eyes и сега ще чакам да видим има ли ефект  Mr. Green   Та за това не пиша никак често, по едно време дори и не четях, но сякаш пъпа тука ми е хвърлен и въпреки всичко наминавам да ви видя!Мъчно ми е сякаш че вече не е бебе и все по-често не мога да го гушкам и мачкам, все бърза на някъде и лети да не изтърве вятъра  Crazy Хапе, дере и щипе но поне спря да удря......но да видим до кога! Ръцете ми са сини и надрани целите и ходя със дълъг ръкав и в жегите!плача от яд че моето дете е такова, но може би пък аз съм лоша и затова и той е такъв  Thinking Sad  Страх ме е покрай други деца! Изобщо не знам какви ще ги надроби!Постоянно търся причината в себе си и се упреквам за всичко! Това е общо взето при нас,чакам да мине момента на подивяването и да мога да се събирам с хора спокойно,напоследък избягвам  Confused
Също така може и всичко да разбира но не иска да говори нищо освен думите което съм ви казвала и преди/ тате, кака ,не, дай / А вече чета че има деца които изречения подреждат!
В книжката вниманието му се задържа точно 15 сек. и се хвърля моментално  ooooh! Единствената ни играчка са камъните и локвите, страшно занимателно е!
Освен всичкото това от днеска сме отново със сополи, а до преди 2 седмици бяхме на антибиотик! Писна ми вече честно!

Честито ви христянче Венерче! Страшно е пораснал и е много сладък  Heart Eyes А ти си супер свежа и красива   bouquet Бате Крис е също много сладък малък мъж  Hug

Галенце - милото Жоренце  Hug Hug Hug ще се оглеждам за Пинко и ако намеря ще свирна  Peace

Мечтание  милата ти, представям си как си се изплашила! Дано всичко е наред с Бобо  Praynig

Меги честита детегледачка и дано останеш доволна  Hug Честито ти завръщане в редиците на трудовите хора!

Azalea айде пусни малко снимчици! Чудесно е че сте изкарали страхотно!

Мпуле - Благодаря ти за снимките от моренцето  Hug Hug Hug а Сани е супер сладък, пък макар и без къдрици  Heart Eyes

Нигелче айде и Алекс на село, пък дано си го взема с завършено начално образование барем  Crazy

valen_tina  поздрави и за вас  Hug

Анелия  - много е готин малкия на снимките  Heart Eyes
Ох знам че пропускам но иска да гледа бейби Айнщайн и едвам написах и това!
Поздрави за всички пропуснати от нас и много целувки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 35
Охх, най-после заспа малкият...
попречетох ви малко.
Мечтание, бързо кажи повече за случката. Добре ли е малкият каскадьор, а ти? Не  искам и да си представя какъв ужас си изживяла. Дано вече нямате такива подобни случки.
Mpulle, страхотни снимки. тези от Приморско са като картички. големи красоти сте видяли и ние чрез вас им се любуваме.  Hug Hug Hug
А Сани е симпатяга всякак, и с къса коса./макар , че много ми е жал за къдриците му  Rolling Eyes/  И братовчедките са много сладки. Доста озадачени ми изглеждат от козите. И Велин сигурно ще им вика "бау-бау' 
Наде, мила,благодаря за хубавите думи. Hug Напоследък обаче все нямаш тонус. Не е добре. Я погледни по-весело, има за какво да си доволна. И хубавото време идва, с повече слънце и повече разходки,  купони и други работи.  spoko
И на мен ми е тъжно за времето, което отминава неусетно и нашите малки бебчета вече стават момчета. А толкова бързо ми се стори, че мина. Rolling Eyes Но знай, че най-хубавите моменти тепърва предстоят, аз все така си казвам. А това, че Алекс е по -буен, сигурно е някъкъв период. И Велин по едно време си имаше разни капризи и не можех никъде да отида на по-далеч, че все се тръшкаше, но ето сега дай му само на  разходки да ходи, слуша ме, всичко му е интересно. Така че променят се много. Не се притеснявай и за говоренето. Едно дете може едно, друго пък нещо друго. Едно е напред с говора, а друго е по-развито двигателно, трето пък е по-талантливо или  по-оправно и  т.н.  Всяко е уникално и добре, че е така.
Меги, поздравления за адаптирането към работата. И за напред много успехи и  Money
 За мен това е мисия невъзможна. Толкова ми е трудно превключването и настройката. Rolling Eyes
Гале, много ми стана мъчно като прочетох за вас. И за Жорката.Ама трябва да се настройвате, няма как.
И аз трудно бих издържала . Затова и когато искаше да заминава мъжът ми да пътува, аз категорично отказах. не е за мен тази работа. И не съжалявам...и той. Я го придърпай тука за по-дълго, че  трудно ще ви е така. Вие си знаете най-добре де.
Пожелавам ти да се подготвиш за изпита и да го издухаш отведнъж. Laughing  Ти ще се справиш, всички го знаем. А и дните бързо минават Rolling Eyes

Велин голям звездоброец се извъди да знаете. Влюбен е в луната и не пропуска вечер без да я види. Води ни на терасата и вика 'луниии, лунии' Снощи обаче остана много разочарован, защото имаше много облаци и нищо не се видя. Голям рев беше. Затова тази вечер като ми я показа и аз хоп, реших да я фотна и да си я имаме винаги луната на компа.
Ето я любимата луна от преди малко:
http://bgphoto.net/photos/32339/o633774171038130000.jpg

Малиии, то ферман станало. Спирам. На всички лека нощ Hug и аз се моля да спим най-после Praynig

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 23:11 от _Venera

# 36
Ето малко снимки тук от Истанбул
http://picasaweb.google.com/vartan.hachaduryan/hzJuoI#
Но не са с кой знае какво качество, но стават:)

# 37
Здравейте  Hug и двамата сме добре Пред блока имаме шахта точно пред трансформатора, не е дълбока но на дъното е пълна с камъни и натрошени стъкла от бутилки Полвината решетка я няма и точно там Боби изтича да хвърли едно камъче, докато се усетя и
беше паднал вътре хванах го за краката и го измъкнах, ох така жално ме гледаше и плачеше милия Водих го на лекар добре е само има две големи цицини на челото и нослето и бузките са одрани Сега бяга и лудува всичко е забравил
Mpulle, много сте сладки на снимките  Heart Eyes
Venera ,Наде   и на мен ми е мъчно че вече не е бебе а лудетина, вчера пребирах омалелите дрешки и ми стана мъчно всяка дрешка е купувана с толкова любов    и   дано има братче което да ги износва    Praynig
Гале  Hugза вас с малкия мъж милия той мъчно му е за тати и моя баща все пътуваше израснах почти без него зная какво е а сега и нашия тати се гласи да ходи да работи в чужбина понеже остана без работа Embarassed
Меги хайде и ти работеща мама ,така ми се иска и на мен да работя ама нали точно преди да забременея ме с ъкратиха, като се сетя че трябва да търся нова работа и не ми се мисли в тази криза
Azalea много красиви снимки Peace

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 10:07 от Мечтание

# 38
Azaleq,   Hug страхотни снимки, с тоолкова настроение и такива красоти. А вие така усмихнати и щастливи. Нека винаги бъдете така! Heart Eyes Grinning
Механа 'Варна" в Инстанбул,   Wink не знаех, че има.

# 39
Мечтание, сега прочетох, ужас! Как е детето, как стана тая работа, много неприятно:( Представям си как си се стреснала...

Благодаря за милите думи за сн имките. Да има и механа Варна:) Нямаше как да не се снимам пред нея, нали съм си от най-хубавия град.... Wink

# 40
  • София
Mexx ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - да си жива и здрава и скоро на куклата да и направите дружка

Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Страхотни снимки гледах аз,  Hug Hug Hug Hug отшвом пок да им се наслаждавам.

Мечтание  Hug Hug Hug Hug Hug Милата ти, шокът е бил ужасен, но важното е, че вече сте добре, напише непременно оплакване до общината - да вземат да я оправят тази шахта.

# 41
меги, ама наистина ли толкова спи? 4+12??? Че то не ти остава време да го видиш това дете  Joy Уффф, ако знаеш как искам и моето така да спи!  Tired Вили спи по час и половина през деня и 10 часа максимум нощем. Още се буди понякога, реве и вика:"Гушааааам". Зора е да я взема на спалнята и - заспива.

Нигела, каква преквалификация караш? Аз и без преквалификация позабравих музиката...  Embarassed Ама Вили колко е танцувална... Сутринта вика, че щяла да ходи при "Бате Пенчо" в "По-под-най"  hahaha hahaha hahaha

галентинас, на нас любимите герои са ни Мики Маус и Скубиду (казва ги абсолютно правилно!) Обаче приспиването става с четене на "кинга" и като прочета едната, направо командва "Дуга кинга"!

Мечтание, явно както в повечето случаи, мама е преживяла случката по-тежко от детето. Щом е хукнал да си играе, а ти седиш и преживяваш... Стискам палци Боби да е добре и повече да няма подобни произшествия   Praynig Simple Smile

# 42
Честит рожден ден и от мен на Мехх и аз желая едно другарче на куклата

viodidi браво на малката бърборана, ние само Голл,   Гоооллл   знаем даже днеска на мача само това повтаря а мама от Цска  Embarassed

# 43
Привет, момичета Simple Smile
Да се разпиша най-накрая по подробно. Но преди това

Честит рожден ден, Mexx! Бъди обичана и обичаща!    bouquet

мишонка, не пиша, щото правим ремонт Simple Smile Сдухваме се от всякъде, а и на мъжо му свърши отпуската на 7ми май и сега колкото успее след работа да поработи. Аз пък бояджийствам. Ако си бях дала реална сметка как ще ми се отели вола, просто нямаше да се навия. Егати гърча, че и по 3 пъти минаваш тавани, стени...Освен това пък и на мен често ми се случва като боядисам стаята в определен цвят, тоя цвят да не ми хареса или да не пасне и хайде пак наново.  ooooh! Вече месец става, откакто Крис е в Русе...май още седмица ще откара там както виждам... Sad Забелязвам нещо, относно говоренето...Казва думи, които може да каже правилно, а не по бебешки. Други не иска да казва. Но пък те са доста прости думички - нани, мий мий, пипа (това са му новите). Хич и не бърза да говори, но голямо ръкомахане и пънене когато обяснява. И си извива ръцете и си разперва пръстите и се надува, ше се пръсне...много е смешен  Joy Joy Joy Апък как плюе докато се обяснява толкова разпалено, малееееееее  hahaha hahaha hahaha Косата му е станала много голяма, рошава и само чакам да си го прибера да играе ножицата  Crossing Arms Та това е в общи линии от нас. Слагам и снимки, праснала съм и коментари http://www.jmulju.snimka.bg/album.php?album_id=196346&pid=12155108 от тук нататък са.

Мечтание, радвам се, че всичко е забравил. Пък за тези шахти... #Cussing out Пък ти върви си лей куршум.
Меги, ха честито ти работа. Мъничко ти завиждам...ама мъничко де  Mr. Green  Hug Пък тая детегледачка ни я пускай за по някой и друг ден, че и ние рахат да видим  Laughing
венерка, честито ви християнче! Много са хубави снимките! Пък на лицата на всички ви ееееййй такива усмивки  Mr. Green Laughing
Наде, недей така бре, душа!  Hug Как ще си лоша? Това си е период, ще отмине. Мисля, че точно сега не трябва да избягваш хората, а напротив. Настроението ти се отразява на детето, няма как иначе. Бъди по спокойна и усмихната, пък всичко ще се нареди.  Peace Да те успокоя, че сме същите бесове, не търпи и 5 секунди да го гушкат или да си играят с него, мрънка адски много, знае точно 5 думи (мама, тати, нани, мий мий, пипа). Ще видиш, че изведъж ще започнат да плямпат и ще се чудиш от къде какво да му отговаряш  Laughing
Nigella, ще чакаме вести за научените новости от Дидко  Mr. Green Добре поне, че свекърва ти се занимава да го учи. Моята майка е нетърпелива, а пък свеки идва много рядко и за малко (иначе не се наема да го гледа сама). Тъй че май в яслата ще се учи детето, еле пък с такива мързеливи родители  Blush
Гале, много тъжно звучите с Жорката Sad Но колкото и гадно да звучи....след време ще свикнете. И аз като венерка не съм за тая работа....Още кат се запознахме с мъжо му казах, че връзка от разстовние не поддържам, просто не мога. Освен пък скоро да направите на Жорката едно братче още, а?  Wink  Mr. Green

Мале, че фермааааааан Simple Smile Ох, тая вечер така ще се наспя, че....За последните 3 дни съм спала 7-8 час общо. Така си мечтая да похъркам 12-13 часа... Crazy

# 44
Запис в новата темичка. Hug
Октомври, много е свежа темата.Поздравления! Peace

Честит рожден ден на Mexх!Да си жива и здрава!
  bouquet
Венера
, честито ви християнче!
Меги, добре дошла в редиците на работещите мами.  HugИ аз като теб, като се върнах нямах проблем с адаптацията, все едно не бях прекъсвала работа. Браво за успешния избор на детегледачка и че Кари така бързо е свикнала с нея. Peace
Мишонка, дано повече не ви тресе. Praynig Аз имам страхова невроза от земетресения понеже съм преживяла няколко доста силни и трябва да ти кажа , че доста често  ми се струва , че ме тресе .   Confused А това с грипа -лоша работа, дано се увладеят нещата и все пак да успеете да си дойдете до Бг. Сестра ми вчера се върна от САЩ и каза , че там не е усетила никаква паника относно грипа/само аз по телефона я шашках/, никъде не е видяла хора с маски , нито по летищата/ имала е 9 вътрешни полета/, нито пък са били проверявани някъде из Европа като са се връщали.Не знам какво да ти кажа , вие ще прецените , а и може би зависи какъв ви е полета , т.е. имате ли някъде прикачване???
Наде, усещам, че си в дупка ....Не, така Naughty Алекс е едно прекрасно, пълно с енергия дете и това са някакви периоди да е по- агресивен. Много добре си спомням как ти  ме успокояваше , когато се тревожех , че Румен скубе, бие и хапе децата на площадките , така че..... Naughty
Мечтание, настръхнах като прочетох какво си преживяла.  SadДобре , че Боби се е разминал само с цицините , но ти вярно си лей куршум. И Меги правилно те е посъветвала да пишеш оплакване към общината да се вземат мерки.Това може да се случи утре на друго дете и да има по -тежки последствия.
Гале, честита ви нова къща , да я изпълните с много любов. Hug Много тъжно ми стана за Жорето, а съм сигурна , че и на теб не ти е леко.  Cry Аз не бих издържала така, признавам си. Rolling Eyes

Ние празниците пак хайманосвахме, даже още не сме се прибрали в София. Румен започна да се възстановява от ангината , ужасно беше . Една седмица не сложи нищо в устата си освен АБ , в резултат на което се запече, не пишкаше/ изкарваше с един памперс цял ден/ и натовари страшно много черния си дроб/ 3 дни акаше бели акота/. Изпаднах в паника и педката обясни , че това е АБ. Вече нещата се нормализираха, поне започна да яде и пие вода, надявам се скоро съвсем да е кукуряк.

Оле, то дълго станало. Айде, целувки от нас и лека и спокойна нощ. Hug

Общи условия

Активация на акаунт