Отговори
# 15
# 16
и както обещах се включвам.....
ето малко материали:
с братовчедка му Мария...
коментара му за снощния футболен мач.....
скок подскок

а тук са и останалите ни снимки http://picasaweb.google.com/stefanurumov

# 17
Хайде запис и от мен!!!

Весел празник на всички празнуващи днес!!!  bouquet

# 18
честит имен ден на всички именници , да са живи , здрави и много обичани !!![/color][/size]
честита ни нова темичка . благодаря на Октомври 07
ние бяхме на село през всичките почивни дни,върнахме се снощи и днес сме на гости, не съм ви чела и трябва да наваксвам
приятно ден на всички

# 19
малко да споделя и аз от прочетеното:
Акси, честито, за новата работа!
mimoza°  - приятно изкарване  при родителите ти и на есен пак при нас
Мимка, честита ти племенница!      Да е жива и здрава и бързо да наваксва с килцата. Много се радвам за успешния край,кажи как се развиват нещата
Булечке, да ви е жив и здрав рожденика! (на патерици)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АКСИ!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!(на патерици)
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОБО НА МЕЧТАНИЕ, НА БОБО НА ДАНИ И НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕНАТА БОРИС, БОРЯНА И БОРИСЛАВ (на патерици)
erisii   да ви е жив и здрав рожденника

ЧЕСТИТО 10 ГОДИШНО ЩАСТИЕ НА  ЕСКАРИНА ! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ВИНАГИ ЛЮБОВТА ДА Е С ВАС! БЪДИ ЖЕЛАНА И ВИНАГИ ЩАСТЛИВА С ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО !
Честита годишнина и на Мирама!!!

galentinass  пожелавам ти да мине бързо времето до връщането на съпруга ти и браво ,че сте отделили Жорето да спи сам
ANETT и аз много се развълнувах ,докато четях каквото си написала , това са много мили неща ,които не се забравят
Irenn честит рожден ден , твойте желания са мои пожелания!!!
имах още да пиша ама нещо запецнах лекаи спокойна нощ

# 20
Честит празник на всички !

/това е иконата за кръстницата  Heart Eyes /

Много го харесвам този празник.  Hug  затова и исках на този ден да кръстим Велим.
Момичета, благодаря за пожеланията. Всичко мина нормално. Денят беше чудесен. Вили се държа мъжки, само като го вкарваха в 'казана' се разрева здраво, но бързо му мина. Съблякоха го чистак гол Rolling Eyes кво да прай човека ? Церемонията беше забавна, църквата е много кокетна. Всичко беше Ок. После си хапнахме и пийнахме както си знаем и то  каквото се полага на Гергьовден /нищо че били някакви пости в сряда, за които за 1-ви път чувам  Rolling Eyes / Снимки по-късно сигурно ще кача. Засега само на компа ги изсипах. Wink
Айде лягам си, че главата ми е нещо гръмнала.
На всички  Hug Hug Hug
Нека доброто бъде с вас и семействата ви !  Heart Eyes

# 21
_Venera честито ви християнче !!!

# 22
Венера честито ви християнче много ангелчета да го пазят малкия навсякаде

# 23
  bouquet Venera Честито християнче!

# 24
ВЕНЕРА ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ!!!!! baloni

# 25
Здравейте! И ние вчера празнувахме именния ден на тати, ама познайте кой беше все в центъра на събитията. Wink
Октомври07, много е готина страницата. А има ли начин и нашата снимчица да цъфне там някъде???

Венера, честито ви християнче! И ние подарихме икона на кръстничката ни.
Анелия10, голям чаровник е малкия!

# 26
Здравейте Simple Smile
ние вече се прибрахме в София  Simple Smile Хубаво си изкарахме на гости на баба и дядо Simple Smile Станислав тъкмо свикна с много хора и се прибрахме  ooooh! Днес цял ден търчи из вкъщи и търси "баба" "деди" и "бати" - брат ми Simple Smile  Много добре ми се отрази да има кой да гледа дребния  Wink Дори с татко му и няколко приятели си направихме пикник в едно райско кътче до Приморско Simple Smile Видяхме делфини, катерихме се по скалите Simple Smile На който му се гледа ето и снимки
Сани се запозна и с братовчедките си Simple Smile Видя за първи път кози Simple Smile общо взето добре си изкарахме Simple Smile Ето още снимки Simple Smile

Венерка, честито християнче! Hug Искам снимки Simple Smile

Мишонка много страшно с тези земетресения ooooh! Дано да не се повтаря повече Praynig Как е положението при вас с тоя свински грип? Уж казват че са се разминали нещата  Thinking Хайде идвайте си в БГ да си починеш че много ви се насъбра с тия земетресения Crossing Arms

Меги какво става с вас? намерихте ли детегледачка?

# 27
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Ирен, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, да бъдеш обичана и уважавана майка и жена!  bouquet
Венера, честито християнче!  Heart Eyes  Какви са тези пости на Гергьовден  Shocked за първи път чувам. На кръщенето на Христина и тя се разплака когато я топнаха във водата, все едно беше много топла.
viodidi, да ти е жив и здрав именника и много да те глези   bouquet
Честито и на всички останали, които носят името Георги, Гергана и т.н.!  bouquet
Октомври07, много хубава темичката  Hug
Лека вечерна всички  Hug

# 28
  • София
Венера Честито христянче, чакам си аз снимки   bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug Hug Hug Да ти е живо и здраво прекрасното мочме и страхотният му батко.

Ирен на на няколко патиречики Честит Рожден Ден - много усмивки през тази година и скоро братче на принцеската ти пожелавам  Whistling  Hug Hug Hug Hug

Честит
Празник на Гери и на всички носещи тези прекрасни имена Георги и Гергана.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Акси, честита нова работа - да ти е много приятно и много печелившо.
Мпуле - страхотно сте си изкарали, Сани със животни се е зепознал, нова прическа си има, пу, пу - как не ви беше срам бре къде са къдриците?????
anelia 10  Mr. Green Mr. Green Mr. Green вече се къпе с мадами Страхотни снимки, мога да коментирам много - напълниха ми сърцето.
А сега де, не съм аз, не е Джиджа - кой е Октомври - ??????? Страхотна темичка си спретнала  Thinking Танче ти ли си?
ANETT  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Благодаря ти, ще чакам да си дойдеш, много мило ми стана, за сега не ми трябва помощ  Hug Hug Hug Hug Hug Да нагушкаш твоето геройче - толкова миличко и на мен ми стана.
Мишонка - как сте, оххх дано решите да си дойдете - тоз грип ми звучи много несериозно, а те взеха вече 6-та степен на тревога да обявят.

Аз вече в кюпа на работещите - е мацки - все едно не съм спирала да работя -  newsm78 мислех, че ще ми е по-трудно, но все едно не съм си клатила краката две години и половина  Thinking (всъщност еб...м ти клатенето де)  Embarassed извинете ме за израза, но така ме дойде в акъла, а и слушам ББ - там са доста по-калоритни.

Кари три дни с детегледачка - резултатът - спи като пън през деня по 4 часа и после още 12 през ноща   sleepuu  sleepuu
Айде, че стана пак ферман.......

# 29
Ох незнам какво да кажа Боби падна в една шахта слава богу добрее има две големи цицини на челото
Господ да ги пази дечицата аз така не съм се плашила никога нагълтах се с успокоителни дано да мога да поспя малко

Общи условия

Активация на акаунт