www.Promod.fr- 31

• 24 829
  • 410
  •   1
Отговори
# 15
И аз нищо не си харесах от тези намаления. Освен това отказвам вече да купувам техните панталони, еми не може да не се предлагат и в по-къси варианти, не сме всички по 1.80  Crossing Arms. А особено дънки - категорично няма да подкъсявам  Whistling
Казах си мъката аз  hahaha

А иначе и аз бях малко разочарована от доста дрехи като ги видях на живо. Wink
. Магазина обаче който посетих в Любляна си беше ок.

# 16
аз днес съм с онази голяма бежова чанта, за която обещах да снимам, обаче гледам че вече я няма newsm78

# 17
  • София
Хайде и аз тук,че ви бях изтървала по празниците.Момичета не се отчайвайте от магазините им, защото явно има голямо значение в коя държава са.Например аз съм влизала в Солун в Мол Космос всичко е сбутано, много сбутано.Но в Прага съм влизала в 2 или 3 техни магазини и всичко е перфектно и по отношение на подредба и по отношение на номерация, а витрините така са подредени че отдалеч те дърпа натам.

# 18
  • София
Теди, дано да не е късно, но и аз ще искам 1-2 неща. Хубавия ленен панталон го опръсках с белина, та ще взимам нов.
До кога мога да ти пиша?

Еййй не даде снимка на хубавата чанта smile3509

# 19
Теди, дано да не е късно, но и аз ще искам 1-2 неща. Хубавия ленен панталон го опръсках с белина, та ще взимам нов.
До кога мога да ти пиша?

Еййй не даде снимка на хубавата чанта smile3509
hahaha ми не съм по снимането, ще видя днес какво ще сътворя, а иначе не е късно за поръчка още Hug

# 20
Имате ли впечатления от този модел - аз нали съм все между два номера и се чудя? http://www.promod.fr/produits/pantalon-large-toucher-lin-noir-R6 … 30026001STA3.html
Аз имам панталон подобен модел и ми се струва широк. Единствен ми е на Промод, но имам пола, която ми е по мярка, а същия номер от този панталон ми е малко широк. Тоест бих взела по-малкия номер на твое място.

И пиши после дали ти е харесал, защото го заглеждам и аз този модел Simple Smile

# 21
Момичета откъде се измерва дължината на роклите и блузите.
Аз съм висока 1.64
харесах си ето тази рокля
http://www.promod.fr/robes/robe-facon-batiks-imprime-safran-R6200162568.html
но когато измеря 84 см. от рамото ми идва доста къса  newsm78

# 22
  • Бургас
84 според мен не е много дълго. аз съм 159 и последното рокле беше 80 см и ми е над коляното

# 23
  • на пистата
докато се наканя да поръчам и тойпанталона свършил #Cussing outще умра от яд

# 24
Да споделя и аз за какво ме е яд.  Sick Бях в Солун, а не можах да отида в магазин на Промод. Намерих някакъв адрес, обаче беше на 12 км от Солун, и то в противоположна посока на посоката, в която трябваше да се движим, и така. Rolling Eyes

# 25
# 26
Теди, на снимките май прозира.  newsm78 Много е симпатично обаче.

# 27
На мен пък ми се струва, че не прозира Rolling Eyes

# 28
И на мен ми изглежда,че не е прозрачна. А какво стана със снимката на чантата newsm78?

# 29
Прозира, и още как, но търпимо. С бельо телесен цвят ще е супер.

Много ме дразнят като пуснат 3 номера от някои обувки. Сега съм харесала 2 чифта сандали, но моят номер липсва. Едва ли ще го пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт