Отговори
# 165
Славенче, нямаш проблем, но ще изчакаш до началото на юни да изляза в болнични Simple Smile

# 166
момичета от месец вече съм се насочила към окражна при др.Михаѝлова да обаче днес се видях с еднои мои приятелки и ме питаха каде ще райждам когато споменах окржна ии др.Михаилова направо ми казаха ваобще да не се занимавам напоследак маѝ много се била възгордяла и имала доста изцепки та сегга се чудя накаде да ходя те ме насочиха към клиниката на Пенков моля ви ако имате инфо или знаете нещо помогнете че ми остава още съвсем малко време до раждането благодаря

# 167
  • София/Сливен
Славена, на нашите още в петък им дадоха свидетелствата.

# 168
момичета благодаря за информацията за  д-р Радков, а верно ли е че ако не е се падне доктора който искаш на смяна се плаща 400 лв

# 169
аз не съм чувала такова нещо

# 170
Меги, честит рОжден ден на порасналото ВИ момче Wink
Късмет, все така любознателен да е и да се гордеете с него Peace

# 171
Честит Ровжден Ден на момченцето на Меги- да ви радва  Hug

Аз нямам редовно нет и затова не съм ви досадила скоро  Mr. Green На пикника си искархме страхотно само дето никой не дойде и бяхме само с Руми, а на останалите "червени точки"  Naughty

Маруся, когато аз отидох да раждам също исках да си платя за избор на доктор, но не е позволено. А и доктора който то води бременността знае кога трябва да родиш и ще го направи така, че да родиш в негова смяна, а дори и да не- докторите в Окръжна са добри.
Янето,д-р Михайлова наистина е със самочувствие, но това неозначава, че не си върши работата. Само ще ви кажа- СПОКОЙНО БЕ МОМИЧЕТА, ВСИЧКО
ЩЕ МИНЕ ДОБРЕ!!!

# 172
Меги, честит ви рожденик. Да е жив и здрав, и много късмет да има в живота.
И чакаме тортата да видим Simple Smile

# 173
  • София/Сливен
Благодаря ви момичета!
Тортата по-късно, най-вероятно утре... утре ще празнуваме. "Патиланци" днес не работи, късмет. Sad.. Та сме си поканили гостите утре.

# 174

А ние ще видим ли днес торта и още по-важното за мен - ще ядем ли  Joy
Нищо, че ходим да бягаме вечер - аз пак за сладко питам и пълнея на пук на всичкО  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 10:02 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 175
Те пък що така не работят във вторник?
Е, ще почакаме до утре да я видим   Simple Smile

О, Дидке, в 6 часа сутринта станах да правя тортата  Laughing Луд умора няма дет се вика, за мен се отнася  Mr. Green

# 176
  • София/Сливен
Ами те почиват в понеделник (понякога във вторник). Този понеделник нали беше 25 май - неучебен и най-вероятно за това са работили, защото има много свободни деца. И почиват във вторник.

Нашата торта най-вероятно ще я довършвам посред нощите, така че чак утре снимки

# 177
Честит рожден ден на  второкласника !!!!!!!!!!!!

Много успехи в училище и много приятели му пожелавам. Да слуша мама и тати.

# 178
Меги , честит ти рожденник! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Да все така добър ученик , да има много приятели и да бъде винаги усмихнат!

Честит празник и весело изкарване утре! Чакаме снимки и на тортата и от празненството!

Целувки от нас!

# 179
  • Под Сините камъни
Меги честит ви рожденик!Да вие жив и здрав и само да се гордеете с него.
Пъзелче я покажи малко снимки от новото жилище,че и ние да му се порадваме.Иначе идваме на гости  Wink

Общи условия

Активация на акаунт