Отговори
# 150
Здравейте момичета аз съм от Ямбол но ще раждам естесвено в окръжна болница Сливен при д-р Радков. Моля за вашето мнение за него ако го познавате. Бих искала да попитам и дали се заплаща при избор на доктор който да те изражда, че като ходих да говоря с него забравих да попитам. Благодаря ви предварително

# 151
  • София/Сливен
Скоро пак за него говорихме  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=391649.msg11034978#msg11034978

# 152
Добро утро, момичета!Как спахте?
Дайте идея от къде да си купя готина рокля до коляното или до глезена, че вече ми е много горещо.Ама да е на нормални цени...

Приемам и идеи за подарък на моя мъж, че на 28-ми май има рожден ден, а нищо не ми хрумва...В последно време съм много затъпяла. #Crazy Ама да не са дрехи или парфюм. newsm78

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 08:20 от slavena80

# 153
Добро утро!!!  Hug 12 часа нямах интернет и се  побърках, аз съм престрастена към нета- други интернет-фанатици да се намират около нас  hahaha hahaha

Славенка, не съм се засегнала със нищо  Hug просто исках да кажа да не се притеснявате да си хапвате, особено питките(които са също наше производство са много вкусни) само едно нещо не ми хареса за цяла седмица престой и това беше посната мусака  Sick ама закуските и останалите неща бяха добре, ама какво обеснявам за там, ние вкъщи ядем тази храна- няма да си играем да готвим я  Blush На мъжа си може да купиш халат или нещо за риба, ако  е рибар  Peace

Дидка, кухнята е в СМК- по стълбите надолу , не заревдаме никой в града с тесто или питки, поневе ние сме кетъринг фирма и правим всичко това за клиенти, но не търговци. НО можеш да отидеш на място да си вземеш  Peace винаги е прясно. А питките които правим мове също да опитате вместо хляб-мммм... много са хубави  Heart Eyes Стига толкова реклама за кухнята, сега малко за д-р Радков..... да, пак...  hahaha

Marasq, (на момичетата от форума сигурно им е писнала да говоря за д-р Радков), но аз обичам да бъда подробна и най- вече полезна , затова ще ти кажа, че щом д-р Радков се е ангажирал с теб ще бъде до теб и той много одобрява това майките да имат стимул да раждат нормално. Против закона е да си плащаш раждане,а ако искаш "да почерпиш" е друго, никой няма да ти поиска пари (стига да не си по здравната каса)    Naughty

Освен Руми никой друг ли не е навит за Карандила? Поли, ти? За Миленка разбрах , че няма да може макар, че ми се беше ЗАКЛЕЛА    Crossing Arms

П.П. продавам около 70 памперса на HUGGIES 3-ка с Мечо Пух и около 5-6 Памперс Актов Бейби 3-ка за 0.20лв бройката. Ние минахме на 4-ка от 1 седмица и тези гледам да ги пласирам, ако има желаещи да казват Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 11:35 от siska8607

# 154
Здравейте момичета, отдавна не съм влизала, но съм много заета с вилата ни.Във връзка с това искам да ви питам някой знае ли дали в Сливен има магазин 2ра употреба за мебели по точно ме интересува кухненска маса, шкаф за обувки или антре гардеробчета абе шкафове може и секция , а аз да я разфасовам и облека с фолио Mr. Green.Трябва ми за вилата.Ако някой има инфо или продава нещо непотребно да свирка. Wink
Приятна вечер ви пожелавам Hug

# 155
 Добър вечер и от мен Grinning
На последък не намирам време нито да ви чета , нито да пиша,и срещата пропуснах , по- скоро късно разбрах и нямаше как да дойда, но нищо може би следващият път.
Радвам се ,че сте си изяснили разногласията относно какво е форум и какво е чат и кой за какво се сърди и за какво не Laughing
Славенче и моят мъж е рожденник на 9 юни , и аз нямам идеи какво да му подаря, дано успея да измисля нещо Mr. Green
Лорит къде ви е вилата? Grinning
Още някой ще пита ли за д-р Радков  Joy Joy Сисито трябва да я почерпи за супер добрата реклама Joy(Сисе Hug)
Моята сладурана вече се изправя сама , вече не мога да я накарам да легне Sick
Хайде лека и спокойна на всички и чакам да качите някоя друга снимка от срещата Grinning
А.......само да добавя ,за Карандила не ме бройте, аз днес имах гости и утре пак ще имам  Mr. Green

# 156
Добро утро и честит празник на всички.

# 157
Здрасти  Hug

Ми кога  newsm78, след 2-3 години, като почна и аз работа ако искаш да е по-скоро си направи и ти едно бебе и да ходим да дремем по пейките в градската.  Joy

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!! smile3523

# 158
Здравейте на всички,
искам да Ви попитам дали вчера е валяло дъжд в Ямбол, ако някой знае ще съм много благодарна ако ми отговори....

Поздрави и
Честит празник

# 159
Честит празник, момичета!
Пъзелче! Тебе още не съм те видяла... Mr. Green Оня ден се загледах в една бременна красавица на площада и се сетих за тебе. Crazy Heart Eyes

А, дали е валяло в Ямбол, не знам. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Може би в ямболската тема момичетата ще кажат.  bouquet

# 160
Пъзелче! Тебе още не съм те видяла... Mr. Green Оня ден се загледах в една бременна красавица на площада и се сетих за тебе. Crazy Heart Eyes
100% аз съм била!!!  Grinning

# 161
Къв оня ден!? smile3537 Вече давам фира. ooooh! ooooh! ooooh! Снощи беше, на концерта на децата..... А момичето беше бременно, фино и красиво. С мъжа си. Mr. Green Дано не съм го урочасала! Момичето, де! Crazy
И друго да е било, за тебе ми напомни. Hug

# 162
честит празник на всички мами!
Слаенче и аз си търся роклички щото корема ече доста порасна и ми е мн трудно да си намирам дрехи, който да ми стават и да ми харесват. в петък си купих една рокличка от един магазин на площад Левски, ама не е нищо особено. харесах си една в един магазин, ама ми се сори скъпа, иначе беше мн готинка. ама ще си я купя. на мъжо няма да му казвам колко струва че ще писка  Grinning

# 163
Здравейте мамачета и сладуранчета!

Как сте?

Честит празник и от мен и Марти!

Някои са на пикник днес , дано да си искарат хубаво! Следващия път ще се постараем и ние да дойдем!

Лека вечер!

# 164
Добро утро!
Да се похваля, че вчера моя син завърши първи класа и си имаме удостоверение и грамота! newsm44

Днес дано не е много горещо, че имам доста неща да свърша...

Лек ден на всички!Дилянче, ще трябва да отидем двете с тебе на пазар и няма да казваме на мъжете, че и моя ще мрънка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт