Ние най-накрая се преместихме и наредихме. Много е хубаво на новичко и чистичко. Най-най-най хубавото е, че има къде да си оставям количката, направо се родих! Година и половина я мъкнах по стълбите до третия етаж, направо откачах, имало е случаи, когато не съм излизала само защото не ми се мъкне този танк...

Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връща!!!

Видях, че обсъждате АГ лекарите. Аз лично не бих препоръчала нито един от Сливен.

При д-р Кузманова бях записана и с предната си бременност и сега, но само заради това, че трябва да се водя някъде на ЖК заради болнични, майчинство и т.н. Не мога да кажа нищо лошо за нея, когато бях бременна със София и имах проблеми и лежах по болници, ми обръщаше огромно внимание, всеки ден ме гледаше на ехограф, звънеше ми по няколко пъти по тел. и така НО въпреки, че е "толкова любезна" не бих и се доверила. Тя е на принципа "едно си баба знае, едно си бае", за толкова години практика не е мръднала въобще от това, което е учила като студентка, кара си по неините си стари методи и толкоз....

Не ми стана много ясно какво е положението със срещата.

За Дино бара - не мога да дойда, на Мъндевленд без мъжко присъствие не припарвам...

А утре вечер ще имаме гости, нали сме новодомци и сега цялата рода трябва да се отчете с по едно посещение.

Иначе много ми се иска да ви видя.
Нели как е малкия? Минаха ли му проблемите с афтите?