Отговори
# 135
Здрасти на всички  Hug
Ние най-накрая се преместихме и наредихме. Много е хубаво на новичко и чистичко. Най-най-най хубавото е, че има къде да си оставям количката, направо се родих! Година и половина я мъкнах по стълбите до третия етаж, направо откачах, имало е случаи, когато не съм излизала само защото не ми се мъкне този танк... Joy
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връща!!!  Peace

Видях, че обсъждате АГ лекарите. Аз лично не бих препоръчала нито един от Сливен.  Laughing
При д-р Кузманова бях записана и с предната си бременност и сега, но само заради това, че трябва да се водя някъде на ЖК заради болнични, майчинство и т.н. Не мога да кажа нищо лошо за нея, когато бях бременна със София и имах проблеми и лежах по болници, ми обръщаше огромно внимание, всеки ден ме гледаше на ехограф, звънеше ми по няколко пъти по тел. и така НО въпреки, че е "толкова любезна" не бих и се доверила. Тя е на принципа "едно си баба знае, едно си бае", за толкова години практика не е мръднала въобще от това, което е учила като студентка, кара си по неините си стари методи и толкоз.... ooooh!

Не ми стана много ясно какво е положението със срещата.  newsm78
За Дино бара - не мога да дойда, на Мъндевленд без мъжко присъствие не припарвам... Whistling
А утре вечер ще имаме гости, нали сме новодомци и сега цялата рода трябва да се отчете с по едно посещение.  Laughing
Иначе много ми се иска да ви видя.
Нели как е малкия? Минаха ли му проблемите с афтите?

# 136
Момичета, нещо ми липсва Мимето тия дни?(kokitka)
Да не би да е родила? Peace

# 137
Да поясна за срещата днес и утре за неразбралите. Днес, четвърък, мамите от скайп-форума с бебета и колички ораганизират днесс реща на Дино бара с татковци и канят мамите-работищи, които имат желание и време да се присъединят към тях. А срещата за утре, си остава за майките-работищи, които се оговорихте наскоро. Дано съм била достатъчно ясна и се събере по-голяма компания.  Peace За съжеление, аз няма да мога да присъствам на нито една среща, но чакам за предложения за събота вечер или още по добре за неделя за пикник на Карандила  Heart Eyes Миленка, Румка, Камелия, Поли, Неди и всички останали очаквам включване с положителни отговори  Hug

az sam navita,stiga da e hubavo vremeto Simple Smile

# 138
Аз да се запи ща първа след срещата.
Много се радвам че няма вече недоразумения.
Всички на срещата бяха страхотни (аз останах малко защото бях първа Laughing).
Има ще и щъкащи малчугани и принцеси и бе ще много шарено и малко тесничко Grinning Хубаво е че се събрахме с децата да видим колко са пораснали и какви са сладури.  love001
В Дитка се роди др. идея за др. месец да речем Thinking -  ПИКНИК с деца и татковци. Моля чакаме мнения и предложения.

# 139
Здравеѝте сливенски мами извинявам се но бих желала да ви попитам нещо коѝто може моля да ми отговори аз съм от Ямбол и ще раждам със секцио в Сливен в Окръжна при доктор Михаѝлова ако някоѝ може да ми даде някаква информация за нея. Ако има някоѝ раждал при нея и прочие. Също така ако някоя от вас знае дали се заплаща там нещо как е храната и какво трябва да нося ще извинявате за многото вапроси, но понеже ми е парво раждане и не съм много наясно а термина ми е на 23 юни нямам много време благодаря на всеки коѝто ми отговори!

# 140
Добро утро! HugНаистина срещата мина добре.Радвам се, че се запознахме макар и не всички дойдоха надявам се другия път да се съберем повечко. Simple Smile
Пъзелче, честито за новото жилище. smile3525
Славенче, Мария- кокитка още не е родила но ми писа смс,че в момента няма компютър затова се е изгубила!
Сиске, за в неделя нашето семейство е навито за карандила и без това отдавна се каним да ходим PeaceХубаво ще е да изведем децата да подишат малко чист въздух.
На Дидка идеята е много добра да се съберем на барбекю тъкмо да се запознаят и мъжете и децата да се налудуват!

# 141
  • Сливен
     Здравейте.Как сте след вчерашната среща?Ние сме с охлузено носле ама нищо.
    Весел и усмихнат ден на всички.Приятна разходка на мамите с колички и лека работа на останалите. Hug

# 142
Здравеѝте сливенски мами извинявам се но бих желала да ви попитам нещо коѝто може моля да ми отговори аз съм от Ямбол и ще раждам със секцио в Сливен в Окръжна при доктор Михаѝлова ако някоѝ може да ми даде някаква информация за нея. Ако има някоѝ раждал при нея и прочие. Също така ако някоя от вас знае дали се заплаща там нещо как е храната и какво трябва да нося ще извинявате за многото вапроси, но понеже ми е парво раждане и не съм много наясно а термина ми е на 23 юни нямам много време благодаря на всеки коѝто ми отговори!
И аз ще раждам в Окръжна , но при друга лекарка.За храната-болничната не е хубава ( мое мнение).За това е добре някой да ти купува и да ти носи.А за това какво се носи ще питам моята докторка като ходя на консултация около 1-2 юни.Преди 8 години си носих всичко-чаршафи, калъфка, 2 бр.нощници, бельо, санитарни материали.Искаха тогава и 2 пакета лиглин, за бебо-5 бр. памперси.Ама говоря за преди.Като имам повече информация ще пиша.Инъче леко раждане ти желая! Hug

# 143
в момента съм на лекция и съвсем тихо ви пиша
Славена, фирмата която храни всички болници в града от 2 месеца е на мъжа ми и брат ми и храната е вкусно, но безсолна, защото е болнична храна, и попринцип храните за болните са под формата на диета, което означава, че вс едно приемаш лекарство а не храна, а вкусно лекарство няма. Докато аз бях в болницата си ядях манджите и закуските и ми харсвааха не защото са наше производство, но са вкусни и знам какво се слага в тях. Само ще кажа че жената която дава храната, първо пита кой ще яде и съответно всеки смята болничкната хана за гадна и никой не си взима и след това мед. сестри  и доктори си праят леки пиршества. А аз винаги казвах искам си манджата  Peace Така, че спокойно- хапвайте си  Peace

Д-р Михайова е завеждаща в родилно отделение (шефка) добър гиниколог и с име в града. Когато тя е на секцио доктора, който мен ме израждаше д-р Радков й асистира  и за него мога да кажа само хубави думи. Така че бъди спокойна- в добри ръце си !  Peace

Значи в неделя сме на Карандила със сигурност, за подробности , Руми ще се разберем в скайп- другите желаещи да казват. Иначе и за нататък нямам против да се съберем, айде чао че ме накова преподавателката  Embarassed

# 144
....ехооо Wink

Видях Лонката, бе леко ядосана за това, че не е видяла за вчерашната среща и предлага днес да се съберем на пица Рагаци в 18ч.
Ако някой иска и има възможност да казва или да отива Peace

Еве, малкия къде си охлузи нослето Sad

Пъзълче, кога ще ви видя  Hug

Сиска, от къде може да се вземе от вашето тесто около центъра?

# 145
  • Сливен
     Диде,падна до лабиринтчето с парзалките, но може да ви е нямало вече.
     Руме,позната си ми от някъде ,затова ти писах,ама явно се припознавам.А между другото работя във фирма Алпо.Ти в коя фирма си работила?

# 146
Сиска, може сега храната да е по-хубава.То вярно , че от доста време не съм я опитвала.Ама преди си беше гадна.Ще я пробвам като отида да раждам.Дано не си се засегнала. Peace

# 147
На Рагаци викате днес да хапнем? Не е лоша идея, тамън се чудех какво да готвя за вечеря  Laughing

# 148
На Рагаци викате днес да хапнем? Не е лоша идея, тамън се чудех какво да готвя за вечеря  Laughing

все за ядене мислиш, а си толкова слаба  Crossing Arms
Някой (или тя самата)   Joy може ли да ми каже кое беше момичето с малката принцеса вчера на срещата  newsm78

Миленче, Раян много голям станал  Heart Eyes ма хич да не прилича на теб  Grinning

....за края на работния ден

# 149
Може и ние да минем да се видим на Рагацито и без това излизаме по него време на разходка.Кате и аз вчера не готвих като си мислех, че на Дино бара ще похапнем и като се прибрахме си поръчахме пица от рагаци.
На Сискени от фирмата храната със сигурност ще е хубава, защото готвача им ни е комшия и приятел на майки ни от дълги години.Знам от опит. Simple Smile
Еве работих последно във '''Солис''' и от там излязох майчинство.
Диде за бебенцето в количката ли питаш?Ако е за нея тя е Камелия.

Общи условия

Активация на акаунт