забременяване по време на бременност ?????

• 24 013
  • 153
  •   1
Отговори
# 90
За пръв път чух за това от биографичната книга на Вера Мутафчиева. Тя е забременяла с второ дете, когато е била в трети месец на бременността и въпреки лошите прогнози е родила две живи и здрави момиченца. За забременяване дни след първото съм чувала по- често. Сега се надявам бременните, които четат да не решат, че това ще се случи и на тях- повечето хора не са чували за това, защото е сравнително рядко явление. Wink

Тука просто ме разби  Peace

Обещавам по време на семинара да питам всичките гинеколожки величия, които ще се явят и да доложа какво е общото им становище, защото наистина ми звучи като художествена измислица това.

# 91
  • София
Абе хора, докато жената е бременна няма овулация!!! Следователно, не е възможно да  забременеете докато носите вече едно дете!
и аз така смятах, докато не прочетох тази тема  ooooh! Rolling Eyes

# 92
Не го чувам за пръв път,но ми е малко странно. Rolling Eyes

# 93
За пръв път чух за това от биографичната книга на Вера Мутафчиева. Тя е забременяла с второ дете, когато е била в трети месец на бременността и въпреки лошите прогнози е родила две живи и здрави момиченца. За забременяване дни след първото съм чувала по- често. Сега се надявам бременните, които четат да не решат, че това ще се случи и на тях- повечето хора не са чували за това, защото е сравнително рядко явление. Wink
Тука просто ме разби  Peace
Обещавам по време на семинара да питам всичките гинеколожки величия, които ще се явят и да доложа какво е общото им становище, защото наистина ми звучи като художествена измислица това.
Заради теб ще следя темата Peace.
Ще чакам да докладваш.

# 94
   Лелеее, аз помислих че е поредната  пързалка.Много интересна тема.
Да, възможно е, но в първите 1-2 седмици, доколкото знам. Разликата между мен и сестра ми близнак е 10 дена.. тоест майка ми е забременяла втори път и така сме се родили близнаци... а в началото съм била само аз... но за кратко...  Mr. Green  Mr. Green

Каква е тази разлика от десет дни?Първо ти си се родила и след 10 дни сестра  ти ли Shocked #Shocked

Не, първо съм била "сама" в корем4ето на мама... а 10 дни по-късно се е видяло 4е има още едно бебе по-малко развито от мен, т.е.  по-късен "пришалец" ... Laughing

# 95
Знам, че темата по принцип не  е смешна. Но се сетих - в някакъв сериал, не помня кой, май Анатомията на Грей, бременната беше с близнаци. Уж. Оказа се, че едното е с около месец по-голямо от другото. И най-вече се оказа, че е от друг баща Laughing Така че вицът за блондинката, дето питала от кой ли може да е второто излизащо близначе, май не е толкова нереален Laughing
И за да не съм съвсем не по темата ще питам... А при цветна бременност - пак ли няма овулация в такъв случай?
В Анатомията на Грей жената беше с две матки по рождение,а такова чудо го има не само на филм.Теоретично бебетата могат да са в различни седмици и да има две раждания независимо едно от друго.Така че феномени много има дори и да звучат като научна фантастика.

# 96
Записвам се да следя,не бях чувала подобно нещо.;0

# 97
   Каква е тази разлика от десет дни?Първо ти си се родила и след 10 дни сестра  ти ли Shocked #Shocked

Не, първо съм била "сама" в корем4ето на мама... а 10 дни по-късно се е видяло 4е има още едно бебе по-малко развито от мен, т.е.  по-късен "пришалец" ... Laughing[/quote]

Искаш да кажеш, че когато майка ти е била бременна с теб, са я гледали на ехограф, така ли?

# 98
Аз пък съм чувала за случаи, когато чак при раждането се установява, че има и второ бебе.  А за това, че по-късно е видян втори ембрион, никой не може да твърди със сигурност, че той вече не е бил там и отначалото. Звучи като небивалица, но тя цялата тема е такава.

# 99
Това и аз съм го чувала от моя колежка, чиято майка е акушерка.
Някаква жена била бременна и влезнала да ражда, мъжът й я изпратил с думите: "Мисли му да не ми родиш близнаци, няма да те прибера в  нас" Shocked и тая родила Mr. Green, а на видеозона се виждало само за 1-то.
Възможно ли е? Като съм гледала снимки на майки, бременни с близнаци, ми се струва голяма фантасмагория да не се знае за другото бебе.

# 100
Simple Smile Принципно е възможно и е доказано.Може да се получи когато бременността е светна т.е. има цикъл.А има ли цикъл има овулация и годна за оплождане яйцеклетка:).И да възможно е бебетата да са от различни бащи ако майката е имала повече от един партньор, и да може да са с месец или 2 разлика Simple Smile

# 101
  • София
Simple Smile Принципно е възможно и е доказано.Може да се получи когато бременността е светна т.е. има цикъл.А има ли цикъл има овулация и годна за оплождане яйцеклетка:).И да възможно е бебетата да са от различни бащи ако майката е имала повече от един партньор, и да може да са с месец или 2 разлика Simple Smile
при цветната бременност няма цикъл  Simple Smile

# 102
Аз пък съм чувала за случаи, когато чак при раждането се установява, че има и второ бебе. 

Да, напълно е възможно, ако майката не е ходила нито веднъж на женска консултация.....иначе е просто невъзможно.Особено в девети месец, коремът с близнета е  о г р о м е н......

# 103
Аз пък съм чувала за случаи, когато чак при раждането се установява, че има и второ бебе. 

Да, напълно е възможно, ако майката не е ходила нито веднъж на женска консултация.....иначе е просто невъзможно.Особено в девети месец, коремът с близнета е  о г р о м е н......

Е, така е, разбира се. Но пък такава бременност рядко се изкарва до края.

# 104
Записвам се да следя темата,че ми стана доста интересно и чудно

Общи условия

Активация на акаунт