90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 185
  • 463
  •   1
Отговори
# 120
 Жани Hug Hug и аз се радвам че се завърнах,много ми липсвахте Heart Eyes

# 121
Мерси момичета. И аз така си мислех ама викам я да попитам за да не сбъркам. Да наисина е кофти така, но пък при вас разнообразието е по-голямо в такъв случай. Успех на всички новоприсъединили се. Аз сега отивам да зарадвам женската си дуяица като си купя и някоя друга дрешка. Лек ден

# 122
здравеите и добре дошли на всички нови момичета   bouquet аз си хапнах токущо пицаааа с маслини,гъби и кис. краставички.добре стана мислех че ще е гадна но я изядох цялата  newsm47 иначе килограмите не мърдат,надявам се до края на месеца да сваля още 2-3 кг,защото се прибираме за малко в БГ и се надявам да се мушна в дрехите преди бремеността  Praynig лек ден от мен

# 123
Здравейте и от мен!И ние бяхме до сега навън с малката, тя заспа и сега съм при вас.Днес бяхме на детски рожден ден и две майки, които не са ме виждали от известно време се учудиха колко много съм отслабнала, което много ме зарадва и мотивира още повече и си изкарах само на водичка.
След въглехидратния и плодовия ден съм си 54 кг, но е днес е големия ден - воден и се надявам утре да имам резултат.Но вчера си извадих летните дрешки и най-спокойно си влязох в такива от преди бременността, а тогава съм била около 52кг.Много съм доволна и нахъсана за водния да си го изкарам до край.
Но няма да лунувам, защото 2 водни дни няма да мога да изкарам, но утре ще карам на нещо лекичко - салатки, кисело мляко.
Чао от мен! Утре ще пиша какви са моите резултати от първия цикъл.
Много минуси на всички от мен!

# 124
**НаТи**.. janeta*  dani*ela  - благодаря ви за посрещането и бързите отговори Hug

НаТи- ами то точно въпросната тема е главният виновник за тези 7 кг- от миналия септември , когато се запалих по нея - това ми е наследството Mr. GreenЗатова единствения начин да намаля темпото беше да спра да пиша там и съответно да готвя по-малко и по-рядко ooooh!Сега се изявявам само по празници и след като и Великден и Гергьовден са зад гърба ни- мисля , че е време за "влизане в релсите" Hug
joanina
 - много мотивиращ пост! И аз бях точно 52 преди да забременея- след като родих свалих до 54  и после бавно и славно се сдобих с 60 кг  Embarassed

# 125
 Hug и от мен
на новите мацки - това е диетата.
Дина - аз също имах да свалям 8 кг. и за 90 дни, мнооого ядене в огромни количества, включително пържени картофи, хляб и торти, съм ги преборила вече тези килца. занапред не знам как ще ги задържа, но се надявам да се постресна като кача първите 2 Peace
вчера в белтъчния ден не се удържах и на вечеря ядох баница с айрян. реших си че в баницата има белтъчни неща - яйца и сирене и айде муш. другата алтернатива бяха солени палачинки с кашкавал и бекон. или баница и палачинки Crazy та затова съм доволна де, избрах по-малкото зло.
утре ми е въглехидратен, а съм на път и ми е  Tired, щото се бях подготвила пак за голямато плюскане. миналия въглехидратен мушнах има няма една тавичка с диетичните милинки, ама сега ще го давам по-кротко по принуда.
 Heart Eyes

# 126
На мен това ми е най-странното в диетката, че се ядат торти, пици...и се слабее  Laughing
Понеже утре ми е въглехидратния ден, та четох, че може да се яде сладолед - 2-3 топки, но се чудя, нали в него все пак има някакви млечни продукти, не пречи ли  newsm78

# 127
DINA 767, аз също след като родих свалих до 54кг и за две години станаха 60кг, че дори имаше период зимата бях и 62кг, но момичетата от форума много ме мотивираха. Започнах с Японското чудо и успях да сваля само 3кг като умрях от глад за 2 седмици и после разбрах че 90-дневната е моята диетка и започнах с нея. За сега съм много доволна, защото си хапваш, а отслабваш. Дано утре да имам минусче след водния, за да ви мотивирам още повече.Не се отказвай, продължавай напред и резултатите няма да закъснеят. Успех!!!!

# 128
Гледам, че никой не е сервирал днес следобедното кафенце, затова аз ще се възползвам.  Hug, но като гледам народът е изчезнал нанякъде в това хубаво време.  Crazy

# 129
Мартинче можеш да си хапнеш спокойно сладолед,а пица може но нали знаеш че трябва да е постна,аз торта досега не съм хапвала мисля че не е много подходящо,но в редки случаи за рожденни дни например едва ли ще навреди и все пак всеки сам си преценява  Peace

# 130
izkusitelkaмерси за кафенцето,вече мога да си го пийна,тъкмо приспах малката  Grinning

# 131
Изкусителка и аз си взимам от кафенцето ти Crazy Малкия спи и аз хем съм се разшетала из вкъщи, хем ви хвърлям по едно око и се отбивам за кафето Hug
Стеееееееел слизай от балкона и ела ни напиши няколко реда как си Hug
Мартинче в диетата е разрешен сладоледа, така че си хапни от него ако ти се яде и хич не си мисли, че прегрешаваш....позволен е във въглехидратния ден. А това колко мляко има в него е много спорен въпрос Wink
На балкона видях и Мимка....от кога те чакам да се покажеш. Кажи как е малката бебка и мама. Добре ли са? Наддава ли малката кукла вече на грамчета? Надявам се всичко да е наред Praynig Hug

# 132
привет, привет

сутринта нямах време да се разпиша, че бързахме да излизаме с дребния. Голяма разходка си направихме от 10 до 13ч, даже спа с бебета в парка Simple Smile
Изкусителка, мерси за кафенцето, ей сега ще си го пийна с вас  Hug
Жани какво да ти кажа и на нас не ни казват много. Все пак новините са добри, майката вече е в родилното и по 1 час на обед ходи при малката. Малката е много малка наистина, 1300гр се роди, сега е спаднала на 1,160 гр, но вече се надяваме да започне да качва. Местят я от кувьоз в палатка (каквото и да е това) и обратно, но поне диша сама. Благодаря на теб и на всички останали за подкрепата  Hug  bouquet Hug
Нати аз миналата седмица се паднах като теб - на лунуването плодов а на следващия воден, и двата ги карах почти водни, т.е. хапвах по малко ябълки, резултата от 2та дена е -2 кг Simple Smile

Добре дошли  на всички нови фиданки, ще успеете момичета, само търпение и воля   bouquet  bouquet  bouquet

аз след вчерашния плодов си компенсирах плюса и линийката ми е вярна. Утре луна не-луна аз съм на варива, ще се събираме с групата от университета в един италиански ресторант и съм си заплюла една разкошно ризото с гъбки  Whistling

# 133
Мимка ще видиш, че вече ще започне да качва малката кукла. Всички бебета свалят след раждане. Моя малкия първите 4 дни беше на разни вливания на лекарства (и вероятно и хранителни разтвори) и още не беше хранен когато ме качиха на 4-я ден при него. Много се притеснявах, че е свалил много грамове и че е доста под 2-та кг. но той беше свалил малко...явно разтворите го хранеха и след това започна лека полека да наддава на тегло. И няколко месеца след това настигна връстниците си по тегло и ги подмина и на ръст също. От онова 2 кг. бебе вече си имам голямо момче над 11кг. Така, че скоро всичко това ще е зад гърба ви и бебка ще расте с пълна пара Hug Hug Hug

# 134
dani*ela , janeta* много ви благодаря за успокоението за сладоледа  Hug
izkusitelka , тъкмо навреме го поднасяш кафенцето, за такива като мен дето по това време си пият второто за деня  Simple Smile
Мимка* , килограмите са най-белия кахър, ще си наддаде, има си в началото физиологичен спад, който при недоносените особено ни се струва заплашителен, но това не е опасно. Важното е всичко останало да е наред, да е нямало липса на кислород, кръвоизливи , такива неща. После няма да познаете, че това дете е било родено толкова малко, бързичко наваксват  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт