90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 184
  • 463
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте аз изобщо не се качвам тези дни на кантарчето че знам какво ще ми покаже и не искам да се депресирам.
Момичета найстина много се веселихме тези дни с нашите гости от Хасково те са много весели хора и винаги се зареждам с положителна енергия около тях .В Казанлък и региона има много хубави кътчета и много исторически забележителности .
Жабка дай повече информация за лунуването кой ден започваме в колко часа и до кога сме на водичка   Wink

# 106
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Гале , лунуването е на 9 май от 07:02 ч. до 10 май - 07.32 ч.  Peace
Демек никакво ядене утре , само вода и ще си квакаме заедно.  Laughing
Аз обаче днес съм на кисело мляко , утре вода и в неделя домати и краставици.  Crazy
И да се похваля днес посетих два пъти офиса , МЦ е пред свършване ,
което е добре. И дано в понеделник кантара да е добронамерен към мен.  Laughing

# 107
Здравейте,кактови споменах мислех да започна диетата и го направих от вчера съм на диета  и вече си имам минусче 1.500кг поне според кантара ми  дали е нормално?

# 108
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз имам няколко въпросчета - хляб кога може да се яде, освен през 3-я ден? Също така зеленчуци през всичките дни ли могат да се ядат? А ядки и маслини?

# 109
Аз тъкмо излапах една порция бобена салатка за довечера сложих леща .
Жабка ами ще си квакаме утре  Laughingкато си прегрешавах тези дни сега ще квакам утре а в неделя на салатка и зеленчуци .
gadamer зеленчуци може всички дни да ядеш ядки в плодовия и маслини всички дни без плодовия хляб не ям освен във въглехидратния ден .Най добре чети първа страничка там има много работи за четене .

# 110
Яки може през 2 рия ден - с варивата, но ги ограничавай.. .така де, много са калорични.
Хляб можеш да си ядеш но рядко, от 1 филийка препечена на ден нищо няма да ти стане...
За салатката аз знам, че можеш да ядеш през 1 вия ден салатка от краставички... а през 4 може салатка от доматчета - те са сладко кисел плод. Peace

# 111
Я почакайте да ви попитам нещо защото май като съм чела съм спала. Когато четох за диетата разбрах, че днес ако реша да ям леща трябва да ям леща и на обяд и на вечеря. Така ли е? Защото виждам че Галя 69 е писала че първо е яла боб а после ще яде леща.

# 112
  • Добрич
здравейте момичета,от днес съм с вас newsm44
тази диета я правех миналото лято и резултата беше страхотен,без да правя водните дни,но тази зима ядох като луда и сега съм 10 килца отгоре,затова реших да се стегна,желая успех на всички ви,аз вярвам в тази диета затова не се притеснявам че ще има резултат

# 113

jijerota
, ами по принцип би трябвало каквото си ял на обяд, да го ядеш и на вечеря, но половината от него. Peace
stani_jelkova, успех и на теб!  Hug

# 114
  • София
Аз съм в тежък застой,незнам защо така се получава newsm78

# 115
 Кали не се притеснявай,виждам че  е минало малко време от началото на диетата.Аз като започнах бързо свалих два кг.и после сигурно около две седмици много трудно мръднах от тези 68кг,но тръгнаха нещата.Спазвай си дните резултата ще дойде Peace

# 116
Аз засега удържам фронта и съм за закуска 1 ябълка и за обяд също 1 ябълка.  Peace Но твърдо ще си издържа, защото сутринта забелязах, че коремът ми се е подул, а беше се посмъкнал последно време.  ooooh! Малко се отчаях, но тъкмо да мога да вляза в релси. Може и да е задържане на вода както казвате, понеже не чакам цикъл. Аа и до 00 не съм ходила, знам ли?  newsm78

renni79, ще се справиш.  Peace Водният ден не е страшен, а и ще се подкрепяме взаимно, че има доста наредени да лунуваме.  Simple Smile

rosi_72, много интересни снимки.  Hug Много лошо, че имаш такъв + .  Tired И мен от това ме е страх най-много, а и то си ми пролича де като леко се поотпуснах, но сега ще се боря с този моя +1 кг.  Значи утре ще си правим компания, трябва да се махат пораженията.  Laughing

sisolinda, много кофти и при теб се е получило.  Shocked И аз 2 дни избягвах да се качвам на кантар, но така губя контрол с режима и затова сега ще се тегля редовно. Все пак като забелязвам, че съм понаддала и се контролирам. Дано се оправят нещата, че не знам и аз на какво може да се дължи.  Hug

desunka87 добре дошла!   bouquet Да, нормално е в началото да се сваля повече, а след това по-скоро се задържа постигнатия резултат.  Hug

jijerota по принцип е добре да бъде и на обяд, и на вечеря едно и също, но понякога доста от нас нямаме тази възможност и ядем различно. Поне при мен не е имало някакви лоши последици.  Hug

stani_jelkova, добре дошла и много минусчета!  bouquet

# 117
  Здравейте момичета! От няколко дни с огромна надежда ви чета и вече реших ,че започвам тази диета- харесва ми повече от всичко на което съм попадала досега, а вие сте доказателството за страхотни резултати  bouquet

Аз искам да се отърва от 6-7 кг по възможност за половината от цялата продължителност на диетата, но с удоволствие ще направя всичките 90 дни , стига да се справям добре Rolling Eyes

Искам да ви попитам- понеже не искам да пропущам утрешното лунуване,мога ли да започна с него и после да последва белтъчен ден?И с какво  е подходящо да се подготвя днес - за да ми е по лесно утре Embarassed

Благодаря и лек успешен  ден на всички!

# 118
 Дина добре дошла Hug(познавам те задочно от темата за -"Какво сготви снимай,покажи"-готвиш страхотно незнам как ще си устоиш на манджите си Mr. Green)Мисля че няма проблем да си изкараш лунуването и от неделя да почнеш с белтъчен ден PeaceА за подготовка newsm78незнам,какво да се подготвяш може би по лека храна.Успех Hug

# 119
Здравейте фиданки Hug
С малкия бяхме на разходка и преди малко се прибрахме......та да ви напиша малко Wink
НаТи много се радвам да те видя пак при нас. Скоро Явор ще свикне с градинката и няма да има проблеми. Мен сега ме тресат нервите заради първокласника ми есента ooooh!
Стани Желкова добре дошла отново при фиданките и успех отново Hug
gadamer добре дошла при нас Hug Хляба е най-добре да го избягваш. Иначе в първите три дни е разрешено по филия хляб на обяд. А във въглхидратния може и на обяд и за вечеря. Плодове и зеленчуци може всеки ден. Ядки в плодовия ден (100гр. се разделят на 4 приема и трябва да са сурови-да не са печени, пържени или солени....т.е. например сурови орехи, семки, фъстъци и т.н.), маслини може първите три дни според мен. В плодовия принципно не стават защото са консервирани....но аз си признавам, че обичам маслини и съм си ги хапвала през всички дни. Но внимавай с тях че има доста солени маслини и се задържа вода Peace
kali-76 бъди режимна и скоро ще има минус, утре е пълнолуние и точно сега вероятно при всички има задържане на вода. Като мине пълнолунието и ще има много минуси при всички Hug
Dina767 добре дошла при фиданките Hug Ами нправи утре лунуването и в неделя като свърши луната наобяд ще започнеш с първия белтъчен ден. Ако искаш днес може да караш на нещо по-леко....плодове, зеленчуци и кисело мляко или айрян. Успех Hug

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 14:08 от janeta*

Общи условия

Активация на акаунт