90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 173
  • 463
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро.
Моят кантар е в застой -нямам свалено грамчета за два дена.
Днес  съм плодова, а утре ми е първия воден. Rolling EyesДали ще се справя-ще видим. Поне луната ще помага, както и вие. Wink Hug

# 91
  • Панагюрище
Здравейте момичета,настигнах ви.
Галя,прекрасно кътче от България,ана снимките видях усмихнати хора което много ми харесва.Супер си мила продължавай има успех.
Таня, опитай се да спазваш закуската да е плод ,обеда в 12:00,а вечерята да не е по-късно от 20:00 часа.
Лю ,защо така бе мила аз задържам.
Сега да ви кажа тези три дни съм яла по всяко време Embarassed,закусвах с принцеска ,не спазвах часовете м/у храненията и вечерях след 20:00 часа и резултатът не закъсня -отчет +1.5 Embarassed Embarassed Embarassed.Не го правете,сега ще лунувам ,за да си ги върна ,а до преди тези 3 дни нещата си бяха супер.
Ето и снимките които ви бях обещала http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355858&pid=12115710
парола 1972

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 09:03 от rosi_72

# 92
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Сноучева , благодаря за кафенцето.  Hug
Надявам се да си нормализирам килата с лунуването.
Даже мисля от днес да почна лек режим , утре вода и
в други ден съм си вече на домати и краставици.  Confused
Ще го мисля в движение , но трябва поне лентичката да ми
е актуална.  Laughing

Роси , иска парола албумчето.  Grinning

# 93
Добро утро момичета, аз няколко дни няма да се качвам на кантара така реших  Simple Smile
Drunvi радвам се мила че има раздвижване от първия ден на новата схемичка  Peace
Изкусителче  Hug знам подяволите колко е трудна борбата с последните кг. и тяхното задържане.
Росииии иска парола  Peace
Жабче успех с тия три дни, които си решила да са на по - лек режим. Аз днес въглехидратна и от сутринта нещо ме е обхванал глад  Sad
Сега ще поработя и утре съм си казала ще го отдам на пълен релакс и лунуване  Laughing

# 94
  • Панагюрище
1972 извинявам се Embarassed

# 95
Лелеее Роси , лигата ми потече.  Hug
Голям купон е май това всенародно печене на агнета.  Peace
За сефте виждам това.  Simple Smile

Ели , днес ще съм на айрянче или тараторче , утре водата и в неделя салатка.  Laughing

# 96
Роси за първи път виждам такова нещо, много ми хареса и се усеща духа на празника Peace
Жабче успех, ще те наблюдавам изкъсо и ще те контролирам, от вчера съм ти дигнала мерника на ринга, и съм много лоша и страшна  Peace
След малко отивам да взема училищната документация за края на учебната 2008/2009г., а вие умната Simple Smile

# 97
  • Панагюрище
Ели и аз съм за ритнициииииииииииииии.
Ако някои знае как да кача видеоклип от апаратчето ще чуете и музика и настроението се покачва начаса.

# 98
  • ВАРНА
Здравейте момичета ,и аз няма какво да се хваля.По карй тези празници и аз качих килограмче,но днес гледам се е оправило положението.И съм плодова ,може и някое минусче да имам утре- знайли се Simple Smile .

# 99
  Добро утро!!!!!
     Оф нещо не съм в настроение,днес втори ден водя Явор на ясла и голям рев пада,ама голям Confusedна всичко отгоре не яде нищо и недава на никой да го доближи.Много е трудно Rolling Eyes
  Аз пак се разминавам с луната-в неделя ми се пада воден,но може да ги разменя.А и чакам тези дни МЦ така че не очаквам особени резултати.Днес съм на въглехидрати и се чудя какво да измисля за хапване,но все ще изкочи нещо до обяд.
 гушки за всички Hug

# 100
Добро утро, имам едно минусче като начало  Party
Ден първи мина, днес съм бобова. В обедната почивка една приятелка ме покани да й отида на гости на салатка и постни лозови сърмички, предупредила съм я без изкушения  Naughty Докато съм на работа се издържа, в къщи е по-трудно, защото готвя и на малкия, а и има доста изкушения заради него, но този път съм решила твърдо, че няма да се поддавам. Като ви гледам линийките ме амбицирате  Hug Мисля си да не се тегля всеки ден, ами на всеки четвърти ден, така ще отчитам надявам се по-голяма разлика.  Laughing
**НаТи**, много е неприятно това с детенце, от скоро ли е на ясла? Синът ми направо тръгна на градина, и в началото имаше наистина проблеми с хапването, стигахме до там, че носех опаковани неща, за да не стои съвсем гладен, но слава богу този период премина. Още не е свикнало детенце вероятно, търпение и спокойствие и ще се справите  Hug
Хубав ден на всички, много минусчета и никакви изкушения   bouquet

# 101
 martin4e дано и при Явор бързо отмине този период с неяденето.Може да се каже че вчера му беше първи ден,защото ходи един ден април и после лекувахме 10 дена сополи ,сега почваме наново Confused

# 102
Ели , заредила съм се с мляко и краставици и ще съм като бебче днес.  Mr. Green
Само за ринга съм , права си , трЕбва ми як бой.  Laughing

Мартинче , питаш ли ме като все съм у нас.  Crazy
Внука вечер като почне да ме изкушава.... устоявам ,
но последните няколко дни са ми слаби ангелите.  Blush

Нати , постепенно ще свикне Яворчо , само търпение.  Hug

Сиела , дано те зарадва утре кантарЯ.  Peace

Роси , нямам идея как се качват клипчета.  Confused

# 103
  • Варна
Здравейте,фиданчици! Hug
Аз имам едно въпросче -при положение,че е пълнолуние,аз чакам МЦ,по празниците не съм прекалила с яденето,та възможно ли е да задържам вода и да съм с 2,че и 3 кг повече ? #Cussing outЗащо ли изобщо се качих на тъпия кантар? #2gunfireА също се сещам,че на 6 май сутринта си бях 72 кг.,вчера 74 а днес направо 75 Shocked
Оф,някой ако може да ме успокои,много ще го обичам! Crazy
Нали тая луна като се пълни е възможно да се задържат течности! Thinking

# 104
Сисолинда , възможное и да задържаш вода.  Peace
Аз миналия месец имах яко покачване на кила , но
на см. спадах , така че дерзай и имай търпение.  Hug
Чустваш ли се подута , това е признак за задържане на вода?

Общи условия

Активация на акаунт