90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 170
  • 463
  •   1
Отговори
# 75
Стели  Hug благодаря ти слънце, много си мила с мен и когато трябва си нежно и тактично "лоша"  Hug ти си знаеш.
Роси не се тревожи миличка, вече съм си същото Ели мина ми  Simple Smile и наистина ще е добре да отида на църква да си запаля една свещичка, няма да си мисля за глупости  Hug А това за дните, страхотно си го направила  Peace хареса ми, и аз ако по някое време зацикля ще ти ползвам схемичката, може ли?
Гали страхотни снимки и ти си невероятна  Peace Може ли рецептата на лични за хляба с кашкавала и маслинките  Simple Smile
joanina страхотен комплимент ми правиш мила, благодаря ти  Hug
Лююююю не ми харесваш така  Hug Дай го по - ведричко, ще те подкрепяме т.е. взаимно тук всички ще се подкрепяме  Hug
Жабчеееее ми да дода и аз в Драгалевци, там познавам една страхотна млада баба с едно страхотно сладко лилаво име  Hug Как си бе мацко, омаза ли пейзажа, я бързо се обръщай да те подритна  bash fight аз така нежно то няма да те боли  Hug
Натиии липсваше ми много  Hug браво за разходката и за килцето надолу.
tsveto4ik ябълка когато ти пристърже може но поне да са минали около три часа след вечерята ти  Peace

# 76
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Сноучева , пробвай схемата , ако действа от другия месец да я почвам и аз.  Peace

Ели , имаш поканата , аз не се отмятам. Добре си дошла.  Hug
Иначе , давай яко тупалката , та да не посягам към това което не трябва.  Blush

# 77
Ма Жабче то сърце не ми дава да ти посегна  Hug ама като знам че е за каузата веднага ще те ступам, имам черен колан  Joy

# 78
Ма Жабче то сърце не ми дава да ти посегна  Hug ама като знам че е за каузата веднага ще те ступам, имам черен колан  Joy

Joy Joy Joy Не може да ме пребориш , по яка съм.  Joy

# 79
Ей фиданкова не ма предизвиквай, че да не пострадаш и утре да се събудиш с кило по - лека  Joy

# 80

Ей фиданкова не ма предизвиквай, че да не пострадаш и утре да се събудиш с кило по - лека  Joy

Joy Joy Joy Давай , щом ще олекна ще се прежаля.  Joy
И лунуването други ден , може и две кила да станат.  Joy
Сега умуваме със щерката , дали да не почнем от утре да лунуваме
и да изкараме една тридневка със сокове и вода.  newsm78

# 81
Жабче   Hug желая ти го миличка от сърце да олекнеш с две килца след лунуването в събота и аз ще съм с теб и ще се подкрепяме в събота, пък и на мен тогава ми се пада плодов ден, така че нещата са си в ред  Peace
Аз отивам в леглото, но първо ще направя 150 коремни преси и тогава. До утре  Hug

# 82
  • София
Даничка - за джоджена да се изкажа. Пий го, има ефект, само помни, че запича и може да имаш проблем с 00.
Аз - сега съм 2 ден на ориз и салата. Утре - или белтъчни или - не знам какво. В събота ще се пробвам с лунната, че е удобно от сутринта. А в неделя - любимата зелева супа. Като направя 1 тенджера - докъдето изкарам.
Жабке, твоето Ани за къде ще прави 3 дни лунна? Тя си е много добре на размери, нали се виждахме. Ама всеки си знае, да не се намесвам.

# 83
Aйша , като говоря , тя мисли че дъжд вали и затова си трая и съгласявам.  Peace
Като при твойта Ани , кой ни слуша нас.  Grinning
Ти на свободен режим ли мина?  Rolling Eyes

# 84
  • София
Свободен ли - дояждам си ориза. Като направих 1 тава - Ани на  айдълите, Пламен на племенен празник - някой трябва да яде. После от икономии напълнявам. Та без сладко и тестяно, втори ден маам ориз на вечеря. И днес имам придобивка - колежката ми подари Холивуд слим/много било модерно/, че я боли гастрита от него. По 5 хапчета на ден за 6 дни. Към хапчетата има и диети - ако ги спазваш и без лекарство ще отслабнеш. Още не съм го пила - само разглеждам.

# 85
Добро утро, мои мили фиданки!
Помните ли ме още? Mr. Green Поизгубих се около почивните дни, изобщо не бях подхващала компютър. Не се спряхме от разходки и скиторене напред-назад, но най-доволна останах от разходката до ботаническата градина в Балчик. Страхотни красоти има там! Flutter
Старах се да бъда режимна, но малко се пооливах с количествата, а на Гергьовден си пийнахме дори и биричка и резултата е налице - имам едни 700-800 гр., които ми варират в теглото тези дни и не мога да ги разкарам. #Cussing out Тъкмо бях стигнала до един хубав резултат и пак развалих работата ooooh! Освен това чакам МЦ всеки момент...Но както вече ви писах - въпреки че ми остават само 9 дни до края на диетата, не смятам да се отказвам след това. Докато не си стигна целта ще си карам на този режим и това е! После ще видим как ще ги задържам тези килограми - дали с разделно хранене или и аз не знам как Thinking
Хайде, бягам. После пак ще ви пиша Hug

# 86
  • София
Добро утро!  Hug
кафенцето
Как сте? Хайде на работа!  bouquet
Ели Hug радвам се, че си си пак ти - лъчезарна и положително настроена Hug И се радвам, че одобряваш режима ми Hug
Жабче Hug и аз пожелавам да смъкнеш от лунуването поне 2 килца Hug
Aisha  Hug стискам палци за хапчетата, сподели после. Доколкото четох, при някои имат добър резултат - от 2-3 кг за 6 дни. Това ще е доста добре.  Peace
Мелисита Hug радвам се, че те виждам! Това не е голям плюс, още повече заради МЦ. Скоро ще го разкараш. Имаш още няколко дни! Аз си мисля, че разделното е добра алтернатива, но обезателно трябва да си имаш режим, защото иначе ще пуснеш прасето...  Laughing Hug
Първият ден мина - нормално -1кг. Да видим в следващите 2 какво ще направя Sunglasses
И не се изморявайте днес! После хубаво ще починем, че другата седмица ще е дълга... аз вчера нещо много бях отпусната и ми беше мързеливо....
Пожелавам ви много хубав ден! Hug

# 87
Snow4eva, чудно кафенце!!!
Добро утро, как сте момичета?
Аз съм съм мноого доволна - всеки ден падам с по някой, друг грам . Дъщерята се беше притеснила, понеже след Гергьовден кантара беше тръгнал нагоре, но днес сутринта пак си на 71 кг.
Не мога да пиша много,че вече съм на работа, ама вечер си ви чета! Весел ден!

# 88
Добро утро!  newsm03

Snow4eva, благодаря за кафенцето!  Hug

Аз се събудих рано-рано от болки в зъба, боли ме един мъдрец, който бяха ми го пломбирали преди някой месец, а то защото толкова некадърен народ има и пломбата се счупи. Сега болииии  Sick, не е за разправяне. Днес дано се вредя да си взема час поне за някой ден. Confused
Иначе след вчерашния плодов, в който прегреших, а и изобщо де, след празниците съм пак с 1 кг нагоре, т.е. 66.  #Cussing out Ама то аз съм си виновна много ясно.  Close По принцип днес ми се пада 3-ти воден, но на мен ми се ще утре да лунувам, т.е. тогава ще го направя. А днес смятам да си карам на плодове, този път стриктно. Praynig Дали идеята ми е добре, как мислите?  newsm78 Просто искам да свърша диетата поне на 65 кг, а нещо не мога да задържа този 1 кг.  ooooh!

# 89
Даничка - за джоджена да се изкажа. Пий го, има ефект, само помни, че запича и може да имаш проблем с 00.

Благодаря ти Аиша,само ако ми кажеш,за кое точно е по голямото действие,ще ти бъда много благодарна Simple Smile

Иначе добро утро и от мен,аз пак съм на работа и няма да мога да си бъбря с вас,че тез почивни дни ще ми излязат през носа.
Лек и минусов ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт