90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 159
  • 463
  •   1
Отговори
# 60
Даничка, Ани, за която говорим има син и дъщеря- Ивка и Коко.

# 61
Даничка, Ани, за която говорим има син и дъщеря- Ивка и Коко.

Значи не е за тази дето познавам аз Laughing ,ама то не всяко куче е Шаро

# 62
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Даничка , дай да я разконсперираме таз Ани.  Grinning
Нали съм от Драгалевци , ето ти повод да дойдеш на гости.  Peace

# 63
Даничка , дай да я разконсперираме таз Ани.  Grinning
Нали съм от Драгалевци , ето ти повод да дойдеш на гости.  Peace

На теб или на нея?  Laughing Peace
Ми казва се Ани,а мъжът и Венци,познаваме се покрай общото ни хоби-моторите

# 64
По физиономия може да я знам , но
да незнам , че е мотористка.  Peace

# 65
По физиономия може да я знам , но
да незнам , че е мотористка.  Peace

Може да  Laughing
Миналата година доста често им ходехме на гости сумати народ и все с моторите  Peace
Аз,не карам само се возя,но тя ДА  Grinning

# 66
Ако кажеш и горе долу къде живее ,
може да се сетя или ще питам.  newsm78

# 67
Ако кажеш и горе долу къде живее ,
може да се сетя или ще питам.  newsm78

Е,те тука вече ме хвана на тясно  Laughing въобще немога да те ориентирам къде живее.
Мога да стигна до там,но немога да обясня как

# 68
Даничка , значи идваш у нас и заедно отиваме да видим коя е Ани.  Hug
Веднага ти спретнах едно идване , а?  Laughing

# 69
Момичета, от 4 дни съм на диетата, свалила съм 1 кг., но малко прегреших днес, беше ми плодов, а хапнах няколко лъжички супа.
Утре ми е 5 ти, белтъчен... мисля да хапна пържолка, макар, че първия ми белтъчен ядох само 2 яйчица за целия ден.
Дали ще сваля... искам да съм 170 / 50 кг, а сега съм 58.
Главният ми проблем е в личицето... така де... дали ще успея, ако спазвам стриктно да ги сваля тези 8 кг и горе долу за колко време?

# 70
И аз да отчета - първия белтъчен ден мина без издънки  Laughing Салатка, тараторче...
За утре съм си приготвила леща, преди малко я наготвих, да не би да остана гладна  Mr. Green
Исках да питам кога започват да се свалят килцата, или при всеки е различно? Аз съм по принцип от тея дето имат доста да свалят...

# 71
Даничка , значи идваш у нас и заедно отиваме да видим коя е Ани.  Hug
Веднага ти спретнах едно идване , а?  Laughing

Приема се,още на първо четене  Laughing

# 72
  • София
Здравейте фиданки! Hug Няма изчитане...  Laughing
Очаквам нов компютър в офиса и когато го сменят - ще мога да ви чета - иначе, няма сила да превключи горкият и по 2 минути си стои на страницата... а все пак скоро почнах новата работа! Sunglasses
Затова пък тук мога да си чета каквото си искам  Grinning
Fleur  Hug права си, че може и от ЕГН-то да е закучването. А и много ми станаха скачанията от режим в режим! Но този път наистина ще си дам поне 3 месеца! За да свикна!
Жани  Hug Искам да пробвам следното: 2 дни протеини /понеделник и вторник/, 2 дни протеини и зеленчуци/сряда и четвъртък/, 1 ден бобови/петък/, 1 ден плодове и зеленчуци и салати/събота/, и в неделя - въглехидрати. И от понеделник пак така! При това положение основното ми отслабване ще е първите 4 дни, после малко ще отпусна с ориза, после с плодовете и зеленчуците ще оправя положението и в неделята ще се изкефя с въглехидратите... и от понеделник - пак ще стегна!  Sunglasses Разбира се - не знам как ще стане! Иска ми се да се получи! В момента от днес започнах протеини - ще ги направя 3 дни, в неделя ще е протеини и зеленчуци и от понеделник ще карам по описаната преди малко схема! Т.е. - нещо по средата между Дюкан и 90-дневната! Само се моля да подейства! Praynig Лошото при Дюкан е, че ми идват много протеините, а в 90-дневната нещо хвръкнаха килцата нагоре... Аз иначе не съм капризна, просто нещо се чалдисах напоследък! Може и от стрес да е! Напоследък през доста неща преминах....
Лю Hug не се отпускай!  bouquet
Ели, как си? Hug Тревожа се за теб! Всичко ще се оправи и както казва Стела - най-добре отиди запали свещичка и се помоли! Това винаги помага! Всичко ще е наред!  Praynig Hug
Жабче, много хубаво синьо сте избацали за пясъчника! Hug
tsveto4ik  Hug ще успееш! Само не трябва да пропускаш хранения! И колкото по-малко прегрешения - толкова по-добре! Успех!  bouquet
martin4e Hug премери се още утре. Може пък да имаш промяна!  Sunglasses При всеки е различно, но обикновено в протеинов се сваля. Успех!  bouquet
Много хубава вечер на всички! Поздрави на всички фиданки! Hug

# 73
  Здравейтеееееее!!!!!!! Забравихте ли ме Mr. GreenАз се завръщам след обиколки из България  Crazy-ходихме в Сливен,до разни села тук в околността и компа ни беше повреден нещо и съвсем Ви изпуснах края ooooh!Но съм си режимна с едно изключение-кюфте в плодов ден Mr. GreenМного ми липсвахте Hug HugИзпуснала съм доста Embarassed ще гледам от утре да наваксам със ставащото около всички Heart Eyes
 Предполагам ,че има нови фиданки -желая им добре дошли и късмет Peace
  За всички свалили-БРАВО Hug
 Ели специално за теб Hug Hug Hug остави тая работа с магиите,гледай напред,почини си някъде,бори се Hug
 И накрая- аз съм 1 кило надолу Laughing и съм вече 62 кг.Ама утре ще оправям дните и лентичката.В неделя ми е втория воден ден.
 айде утре пак ще пиша Hug

# 74
Snow4evа, благодаря ти Hug
А искам да ви попитам, когато много огладнея, може ли да си позволя една ябълка? - след вечеря примерно?

Общи условия

Активация на акаунт