90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 154
  • 463
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, аз ви следя, но ме е срам да пиша и затова си трая...  ooooh! Whistling
Защо така бре Лю?
Ако е защото нещо не спазваш точно диетата не се притеснявай....пиши при нас. Ами аз като нищо не спазвам в момента Embarassed Но пък съм първа писта тук Mr. Green Но ако не съм тук с всички съвсем ще изпусна края и ще стане ....."Губя контрол" както се пее в една песен Joy Кажи какво толкова става при теб, че да те е срам да пишеш. Повярвай ми, че пишейки ще успееш да се справиш и с оставащите кила. Може да не е веднага но много скоро. Аз в началото си мислех, че ще мога бързо да се справя. И аз по едо време се срамувах защото прегрешавах. Но пък реших, че ще се справя бавно и търпелимо с килцата и когато имам воля ще бутам по малко надолу. Сега след зелевата супа нищо не правя и най-хубавото е че за две седмици има само +200гр. което е нищо като се има предвид, че съм в цикъл.
Хайде веднага да започваш да си пишеш пак при нас Naughty Hug

# 46
Ами срам ме е, защото след приключване на диетата съм като отвързана и ям когато и каквото ми скимне...  ooooh!
Най- тъпото е, че уж си постигнах целта, бях 56кг. при желани 55кг., а същият ден, но привечер като се измерих се оказа, че съм 58кг., което ме навежда на мисълта, че явно не ме е измерил вярно кантара, а аз от радост, че съм си постигнала желанието не се измерих втори път за потвърждение. От тогава, та до днес, килограмите се връщат и в момента съм около 59,500кг.  Embarassed С други думи, сякаш съм след края на първия цикъл от диетата. Чудя се възможно ли е за толкова кратко време да си върна толкова кг., проверих кантара с един стек брашно- измери го точно, значи проблемът е в мен...  newsm78 На 18 май съм на гинеколог и тогава поне съмненията ми за бременност ще изчезнат (надявам се). Реших, че не мога да чакам да се минат три месеца от диетата и пак ще я направя и дано да има ефект...  Rolling Eyes Толкова ме е яд на себе си, защото с много усилия и воля постигнах нещо, а за нула време го прецаках...  #2gunfire
Жанетка, благодаря ти!  Hug
Още нещо си мислех да ви кажа, но ми изфиряса от главата.  Thinking

# 47
Лю,я се стегни миличка  Heart Eyes
Кажи си ''мечка страх мен не страх'' и пак при нас.
Бъди сигурна ,че ще си възвърнеш формата  newsm51

# 48
Днешния ми плодов ден е в историята вече, защото прегрешавах.  #2gunfire И то не от глад, ами от скука, защото бях цял ден в къщи. Адски много ме е яд, но след дъжд-качулка.  #Cussing out Е, дано поне утрешния воден ден го изкарам като хората.  Praynig

# 49
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Лю , според мен това качване се дължи на безразборното хранене.  Peace
А пък още по-хубавото е ако наддаваш поради друга причина.  Hug
Но , на 18 ще се разбере и да докладваш.  Grinning

И аз сега за вечеря омазах малко пейзажа.  Embarassed
Пържолка с един домат , данонино и едно плодово малко млекце.
Но , се изкуших , просто и аз съм човек и неистово ми се дояде.  Peace
На 9 ще лунувам , на 10 ми е плодов , та белким наваксам с килата.  Laughing

# 50
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте, фоданчици!
Тък като бях призована от Ели и Жането, идвам на отчет.  Heart Eyes
Ели, миличка, гушвам те силно и ще те посъветвам, да не си навиваш това с магиите в главицата. Защото съзнанието може всичко и ако си внушиш че имаш магия става много лошо. А врачките са шарлатанки. Където и да идеш, като попиташ имам ли магия ще ти кажат че имаш и ще ти вземат сума пари, за да ти я "развалят". Така че горе главата мила! За твое успокоение можеш да отидеш на църква, да си запалиш свещ. Освен това тук в нашия храм правят служби специално за предпазване от магии и дяволии. Попитай в Русе в някой църкви кога и как правят тези служби и се запиши. Не се занимавай с шарлатанки.  Hug Нали знаеш колко си те обичкам.  Heart Eyes
Момичета, аз съм добре, Дюканствам си и вече започна доста да ми личи, което ме прави доволна. Скоро като имам настроение ще се снимам и ще ви покажа как изглеждам в момента.
Виждам че и при вас вървят добре нещата.
Напоследък ме натиснаха доста задачи и не ми остава много време за форума, но не съм ви забравила. Даже когато имам възможност си ви чета.
Радвам се че и вие не ме забравяте.  Hug
Нагушвам ви всички много силно. Няма да изброявам поименно, че ако изпусна някой ще е лошо!
Целувки!  Heart Eyes

# 51
  • София
Момичета,мога ли да вечерям филиики с домат,днес съм на въглехидрати newsm78

# 52
Момичета,мога ли да вечерям филиики с домат,днес съм на въглехидрати newsm78

Що не , ако ти се яде , аз специално бих хапнала.  Peace

Още се срамувам от тез млекца дето хапнах.  Embarassed
А и сега се сетих , че и до офиса не съм ходила 2-3 дена.  Rolling Eyes
Кво па е това чудо , не ми се беше случвало отдавна.  Confused

# 53
♥ ЖаБкА ♥, като каза офис  Laughing,аз тези почивните дни си бех много редовна,но днес нали тръгнах на работа и нъц  Party,до тук с домашния офис  Laughing Laughing Laughing

Сядам да одъхна,че пак спортувах,мисля да го правя редовно,но като се знам колко съм несириозна  Embarassed
А,и комшиите да не ме изгонят само  #2gunfire

# 54
Aaaa Даничка и аз днес се врътнах на кроса ,
после една процедура с вибро тона и това е за днес.  Peace

# 55
Откакто свърших диетата си ходя почти редовно до 00.
Благодаря ви момичета за думите, както винаги сте страхотно мили!  Hug Heart Eyes
Жабе, по- добре причината за наддаването да е безразборното хранене, че ми е рано за друго още...  Stop Снощи се видях с твоята комшийка, скоро свършва втори цикъл и изглежда много добре, ама ти го знаеш де, доколкото разбрах сте се виждали.  Flutter

# 56
Лю , видях се с Ани мимоходом , минавайки покрай тях  за магазина.  Peace
Добре изглежда , въпреки , че не е много стриктна , то и затова малко е свалила.  Confused
А малката щерка са комший с Ивка и Жоро. Все сме съседи.  Laughing

# 57
Хехехе, не знаех!  Laughing
Тя Ани сега вече е на вълна пазаруване за бебето, та снощи с мъжа ми им напълнихме главата с идеи и съвети.  Mr. Green

# 58
Сега пълниш портфейла и тръгваш , поне всичко има.  Peace
Сега е лесно , само парата да я има.  Crazy

# 59
Лелееееее, ♥ ЖаБкА ♥ , lubopitko - и аз познавам една Ани от Драгалевци,да не говорите за нея  Grinning

А,вижте на какво попаднах сега
Цитат
16. Джоджен - ролята му е да потиска излишните нива на тестостерона и с негова помощ може да постигнем добри резултати при задръжка на течности. Влияейки с баланс на хормоните, понякога сваляме по 2-3 кг от целулит.
По-важното е, че се профилактира поликистоза на яйчниците и засилено окосмяване от мъжки тип.
Рецепта:
5 гр. джоджен се запарват в 250 мл вряла вода за 5-10 минути. Пие се на 2 порции - сутрин и следобяд
.

Даже си направих вече и го пиивам,ако не ми помогне за целулита,поне на яйчниците да помогне  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт