90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №51

• 24 159
  • 463
  •   1
Отговори
# 30
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз да се оплача...  Mr. Green
Сложих си мариновани пържолки да се пекът и
тока цъкна , та час и половина го отнема.  ooooh!
И към 12:20 си направих една обилна салатка от лук ,
два домата и една краставица , сиренце и 2 филийки черен тостерен хляб.
Седнах и се освиних , чак в повече ми дойде.  Tired И както сладко се освинвах ,
се сетих та мушнах и едно кюфте на скара , пък квото дойде.  Laughing
Пържолките за довечера една , другите във фризера за другия белтъчен ден.
Сега отивам да завъртя малко кроса и идвам за следобедното кафе.  Peace

# 31
  • Пловдив
Здравейте , момичета!
Аз ви четох тези дни ама малко по диагонал, че все ме гониха от компа и не се вредих да пиша.
Аз съм напълно режимна и нямам минус.То от ЕГН ли е , от предходната диета ли е не знам ама вече #2gunfire
И за капак сега на работата се претеглих на един мед. кантар , който ми показа 68кг, демек тегли с 1 кг повече от този у дома. Е сега кой е верния, аууу  Twisted Evil
Освен да си водя статистиката по този по който съм тръгнала да отслабвам.
Сноучева, гледам че и ти се нервиш на кантара че не мърда след Дюкан, може би организма се приспособява към по-голямото разнообразие на храни, а може и да се запасява.Сигурна съм , че от това е причината, поне аз не виждам друга.
Е поне да не стават повече кг.

# 32
Здравейте, момичета и от мен. Ами да ви кажа, аз съм почти стриктна с режима.Почти, защото само вчера малко прегреших / с две тулумбички в неподходящия ден/, но в общи линии си го спазвам.Искам да кажа на начинаещите, че резултатите не закъсняват, ако спазваш този режим. Аз съм много доволна от този начин на хранене, даже сега наближава да завършвам 3 -тия цикъл и се чудя кака ще продължа - нататък. Чувствам се отлично. До момента съм свалила 12 ки - аз толкова и исках. И съм почти готова да приключа на 18 май. Само се чудя как да продължа - как да се храня, за да запазя килограмите си.Молбата ми е  някой, ако има опит след режима, да пише - как да продължим нататък. Много ще ви бъда благодарна. Това е момичета - иска се постоянство и да се спазва режима стриктно - и килограмите ги няма.Аз също в началото не вярвах- че ще ядеш и ще отслабваш. Но е факт - и при това се чувстваш - отлично! Това е от мен , момичета. Лек ден и много минуси!  bouquet

# 33
  • София
Таня, браво на теб. звучиш много обнадеждаващо.

Аз за обяд си направих зеленчукова пица. не вярвах, че ще стане толкова вкусна. мислех, че едвам ще я преглъщам, но много ми се услади.
И да попитам-мога ли сега да хапна нещо сладко за десерт? Blush

# 34
Tанче , ма много хубаво си го казала.  Hug
Аз съм до края на месеца на режима , но посля мисля да си
продължа с разделно хранене. Пък и лято идва повече
плодове , салатки с нещо леко.  Peace

Fleur , мериш се само на твоя си кантар.  Peace
Всеки кантар различно отчита.  Simple Smile

Рени , хапни си , аз поне хапвам и все пак си е в режима.  Laughing

Айде на кафенцето.

# 35
  • София
Жабке, мерси за зелената светлина. само това чаках. Wink

# 36
Здравейте момичета и от мен Hug
Въпреки празниците си останах 100% режимна Peace днес започнах последната четворка от вторият цикъл,но няма да правя воден ден,а втори плодов,защото след първият воден зациклих нещо.
добре дошли на новите фиданки-бърете режимни и със сигурност ще свалите Peace

# 37
Жабче мерси за кафето....идвам веднага на кайвенце Laughing Че моя ми е изпил вчера нес-кафето и днес нямам от него....та съм провила за кафе Crazy
Рени подслади се душа и не се притеснявай...нали са храни все за днешния ден Peace
Таня много добър резултат до тук. Жабка вече ти е казала, че е най-добре да се продължи с разделно хранене и аз ще кажа същото Peace
Фъстъчко радвам се, че се появи и бързо да се излекувате Hug
мама на Викито и ти се загуби, радвам се да те видя Hug
Мимка кажи какво става с малката бебка и майка й? Добре ли са? Започна ли мъничето да наддава на грамчета? Извинявай за любопитството но тръпката и притеснението са ми познати и зная колко е трудно. Надявам се всичко да е добре при мама и бебка Praynig
Такааааааа........ Да питам аз защо Дидник още не се вясва? Мелисита също се изгуби Thinking Памси и тя се губи. Гледам Румка и Лю пишат от време на време. Фиданки не изчезвайте така, че липсвате. Стел и ти не се вясваш вече така често. Хайде пиши ни повече как си и как диетуваш Hug Дандулина и Птичето ако четат също да драснат по ред как я карат Hug
Иринка видях, че онзи ден си имала имен ден-честит празник на патерица мила, да си жива,  здрава, щастлива и безкрайно обичана и ценена майка и съпруга Hug Hug Hug  bouquet  bouquetИ още си чакам ходенето на кафе с теб Wink
Галя страхотна разходка сте си спретнали, браво много е готино мястото и снимките. Ти си голяма сладурана Hug
Пламинка и за теб щях да питам но се появи. Поздравления за режимността Hug

# 38
Здравейте и от мен! Не съм ви навестявала няколко дни, ама то празници, то именници, то рожденици.А и малчо още не се излекувал, та и с нея притеснения.Днес пак ходихме до педиатърката, че още си кашля много и носа не се е отпушил, та нов сироп, нови капки и т.н.Иначе гледам да съм стриктна по празниците доколкото мога, че ядене, вкусотии каквото си поискаш. Днес съм витаминна, а утре е големия ден - водния и се надявам кантара да ме зарадва наи-накрая.

Жабче, страхотни снимки видях на супер баба и много сладко внуче.Поздравления!Детския кът е направо мечта за всяко дете.А ти въобще не си за баба!

Ели, снимките от Велико Търново са много готини.Аз също харесвам много този град и ми е любим.А за русата мацка - нямам думи.Страшно гадже си мацка!

Жани, благодаря за новата темичка! Само с минуси да я запълним!

А на всички останали фиданки - много усмивки и свалени кг!

# 39
joanina и нашия дребния кашля у нас ,
а в детската не. Кво е това чудо незнам.  Rolling Eyes
Чисто е , всеки ден тупаме , мием , прах бършем ,
но от време на време кашля. Може да е някаква
пролетна алергия , знам ли вече кво да мисля.  Simple Smile

Жани , за другите незнам , но Памси беше писала ,
че свеки и мама ще са й на гости.  Peace
Дано със всички да са наред нещата и скоро да се разпишат.  Hug

# 40
ето ни и нас в новата тема!Липсвахме по празниците,ама вече сме на линия.Ние малко пообъркахме нещата понеже трябваше на 4-ти да ни е воден ден,ма нали бяхме при свеки просто нямаше как да стане,та си продължихме с още една четворка и утре мисля да си правим водния ден и да влизаме в релси.Иначе резултата е нито плюс,нито минус,което май все пак си  е ОК.Да се надявам резултатите след водния ден да са обнадеждаващи Simple Smile

# 41
Да, Жабка, така мисля и аз - закуската ще си я продължа по същия начин - не ми пречи. Останалото по възможност - разделно + салатки. Но проблема ми е - сладкото.Сега се ограничавах- стриктно ,но много обичам да ям сладки неща. Ще се опитвам да не ям всеки ден сладко -защото по- рано го правех. И всяка седмица - на кантара.За да има контрол- иначе .....И си мисля от време - навреме да речем веднъж в седмицата - плодов или воден - така за тонус. Rolling EyesХей, момичета - много се кефя. Не се отказвайте- аз не съм била на тези килограми сигурно 10 години, но ги достигнах - така че не се отчайвайте .Много съм горда със себе си.  bouquet

# 42
Танче , поне веднъж-дваж в седмицата може да се хапва сладко.  Hug
Всяка седмица се лунува , може да съчетаваш дните. Peace

Ивелинка , добре сте се завърнали и смело напред с диетката.  Hug

# 43
цоп и аз в новата тема. да мога да ви следя, че нямате настигане Hug
и аз вчера на празника - витаминка адреналинка се понапасох със зеле и морковчета и промишлени количества фрешове. нещо вечерта пак ме хвана глада ама се залъгах с едно бананче. не знам защо, но откакто сме се прибрали в къщи и пак ме почна глада, все мисля за храна, за сладкиши. 1 месец бяхме на гости и повярвайте ми не се сещах да ям, плодовите дни ги карах на 1 банан, а другите - закуска и късен обяд. а сега.....
и на мен ми се иска, като приключа с диетката да се замислям какво и как слагам в устата си. също ми е проблем сладкото и най-вече fast food, с който се прехранвах преди това. дала съм си едни 2-3 кг, които мога да кача, но до там. и също съм решила - 1 ден в седмицата на плодове, най-вероятно понеделник(да се разтоваря от почивните дни, че там е най-голямото уливане).
чакам с нетърпение да нападам ягодите и черешите, с това ще искарам лятото. проблема е зимата да си остана фиданчеста, ще съм доволна от себе си.
айде пак ферман се получи
 Hug от мен
и на мен ми липсват старите познайници Heart Eyes

# 44
Момичета, аз ви следя, но ме е срам да пиша и затова си трая...  ooooh! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт