Отговори
# 30
  • Бургас
Здравейте  Grinning

Имам да наваксвам с четенето,че все нямам време . Embarassed

Честито на всички имали повод за празнуване и вчера и въобще последните дни.  bouquet Моля да ме извините ,че не съм ви поздравила с време.Но Ви пожелавам най-ценното в живота ,а именно много здраве !!!   bouquet

Хлапетата ми развалиха клавиатурата та чак днес си купих нова.То по тея празници нямаше как. Blush

За Л-карнитин аз си имам едно по особенно мнение,но всеки за него си все пак. Wink

Мари  Hug Hug Hug

Софиянки честито. Mr. Green

Сега отивам да разгледам снимките и да ви почета малко от старата тема.Хубава вечер на всички. Grinning Hug

# 31
Да се включа и аз в новата ни тема докато не сте я изписали  Wink
Вале, дано не се налага Васи да пие антибиотик, а да се размине само с тетануса  Praynig
Вейче, мисля че ще мога да дойда в 10.30 на входа на Западния парк, там където спира автобус 310.
Какво ще кажете да си спретнем пак една среща само на мамите?

# 32
какво е фет бърнър Embarassed
джули, какъв елкарнитин си пила? течен или на капсули? и по каква схема?

аз съм пила разни сериозно рекламирани неща дето ти гълтат корема без никакъв ефект, не знам защо сега пак взех да се зарибявам...

Какво ще кажете да си спретнем пак една среща само на мамите?
мчи кво да кажем освен ойеее Mr. Green!

# 33
  • София
Вейче, мисля че ще мога да дойда в 10.30 на входа на Западния парк, там където спира автобус 310.
Нещо изпуснах за събота или за неделя става въпрос? Приемате ли ме и мен?

# 34
  • Варна
Дега, много интересна тема  #Crazy Laughing

# 35

джули, какъв елкарнитин си пила? течен или на капсули? и по каква схема?

Помня, че беше на капсули, ама по каква схема...  newsm78
Боже, Пипи, душко, абе аз вчера не помня какво съм яла, ти ме питаш за миналата година.  ooooh!
М'чи де да знам.  Blush

# 36
  • София
Ако срещата в Западния парк е съботно-неделна и аз ще опитам да се включа.А за среща на мамите бройте ме!

Мари радвам се че си силна и ти стискам палци скоро пак да ни се похвалиш!

# 37
Вейче, мерси за идеята за магическата дъска, ще му взема и аз, че само търси лист и химикал да пише Simple Smile. В Джъмбо има различни видове Peace
Пипи, Fat Burner е също за отслабване, но аз не съм пила никога, нито L-carnitine. Тренирам си натурално, само кафе пия - то също спомага за изгаряне на повече калории при тренировка.

# 38
  • Бургас
Малиии, Вей, хич ме няма. Като развалина съм ooooh!, пък днес трябваше да работя и утре също ooooh!
Благодаря за идеята с дъската Heart Eyes Слънчи, ти защо го пази в тайна досега този номер? Laughing

Дегич, голяма красота е тази твойта мацка.

Духче - много хубави места сте посетили, снимките са чудни!!!

# 39
  • В сънния Люлин, прибулен...
Мами Никитали и МИА, в 10:30 излизам от вкъщи, преди 11 в Зап. парк можете да срещнете само астралното ми тяло. Миа, аз за събота говоря. В неделя протичат по-лежерно нещата у нас. Да се разберем на лични?
Маце, кажи от Джъмбо ако вземеш нещо истински свестно (и цена), силно съм зарибена да му взема дъска, която ще ползва поне месец
Катёнок, ей сега ще отворим една лакардия за следващата национална среща, ти само чети и ще ти се повдигне духът... и имунитетът  Hug Hug Hug Ксю как е? Оправяйте се, че ми е криво да ви чета болнички  Heart Eyes
Кloie, искаш ли да споделиш какво е твоето по-особено мнение за Карнитина? А имаш ли познания за фетбърнърите? В ибей се предлагат неща с невероятна реклама на конкурентни на нашите цени, но не знам достатчно английски, за да се разтършувам в техните форуми.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 22:28 от veihaivei

# 40
Ууу, златни сте, чудна идея за дъската, утре ще търся и аз  Mr. Green
Вале, милата Васи, къде я намери таз гадинка  Confused Дано всичко е наред  Praynig
Духче - разкошни снимки, като картички са  Hug Очите ми останаха, голяма красота  Hug
Като ви слушам, люлнки, направо ми се дощя да живея при вас, само срещи, чудеса, голям кеф  Hug

# 41
Ако люлинската спявка е в почивен ден мога и аз да се класирам с въшките  Blush Иначе и с рейсчето ми е удобно, но ме е страх Яни като се измори и откаже да се движи на собствен ход какво ще правя.

# 42
аз на всяка манджа мерудия, ама да кажа, че и Емо много се забавлява с дъската за рисуване - драска и трие, а като му омръзне, носи аз да драскам, той да трие Grinning
мен ирчик ме светна за тази дъска и веднага я купих, мислех, че само аз не съм се сетила за тази невероятна играчка Embarassed

# 43
  • София
Първо да честитя рожденните дни вчера на МИА , Вей и Агента.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
На патерици честито и на празнуващите Гергоьовден! - вчера не можах да смогна да вляза. Embarassed

Зимна- тъкмо повод да се видим- може и в Зоопарка ако е хубаво времето събота или неделя Peace

Миа-  и аз си помислих същото Embarassed- ама гледам мъж и се замислих- а и прочетох в форума  Laughing Laughing

Дега- Направо е страхотна Стела с тези къдрици- да ти е жива и здрава. Като чета какво пишеш за нея- все едно аз пиша за Сияна. Дано при вас само процеса на пускане след прохождането не продължи колкото при нас. ние правихме прощъпулник в средата на март, проходи уж на 17.02 , а на - сега още се водим за ръчичка Embarassed И също като Стела сега иска да пие само вода и сок и не иска да яде нищо Cry Cry Cry

Духче- много красиво- така ми се прииска да съм там. Hug Hug Hug

За отслабването- ако има начин хем да ям, хем да не правя нищо- моля някой да ми го съобщи. Стресирам се че Сияна не яде и аз ям вместо нея. Cry Cry

# 44
  • Варна

Обаче след като два часа писа и бриса, дребният изпусна нещото от стола за хранене и сега функцията изтриване не работи.

Тези магнитни дъски са ни любими и на нас Heart Eyes! И понеже с Ралито сме потрошили поне 7-8, вече много им разбираме Mr. Green! Та да ви споделя че могат и да се "поправят". Това че не може да изтрива, означава че се е разместил магнита който е отзад. Той представлява една дълга черна пластинка и за да я наместиш, може да разглобиш дъската: махаш/изваждаш внимателно червената рамка която е отпред, махаш бялото, на което се пише и ще видиш там този магнит. Наместваш го в лостчето с което се трие и по обратния ред сглобяваш Peace! Надявам се, че го обясних достатъчно разбираемо Hug!

Общи условия

Активация на акаунт