ПЛЕВЕН - 98

• 12 115
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Тони, мерси за инфото  Peace
Константина, аз така съм купувала бельо и оттогава до сега взимам все с по 2 номера по-големи. Проблеми нямам вече.

# 46
да,и аз се поправям,наистина кукления театър е в Катя Попова.Аз като видях афиша и веднага реших,че е в театъра.Чак днес го допрочетох Simple Smile
Ние мислим да уважим представлението сутринта,че другото е от 3 ч. и най-вероятно ще спим.
Ще се мятам да чистя прозорците,че само в нашата стая останаха  newsm28

# 47
Аз отивам в малкия музей. До 11,30 ще съм там, пък после може и едно кръгче в Градската.

Валенце, само да ти припомня, че месец май дойде и клони вече към средата си. Нещо за идване в дъгето?

# 48
И аз съм се занемарила и чакам да ида на фризьор в нейна чест, ма тя нехае за нас  Whistling

# 49
Валенце, в майската отчтне съм, да  Grinning

Искам и аз да заведа Митко на тези празненства, но няма да мога на театър, защото мисля да сме с количката, затова в неделя в градската ще е сигурно. Ако има и други желаещи може да се видим там. Ще ви презентирам Калин и пари за снимки с него няма да искам  Laughing Няма да им падам на нивото на Брат и Анджелина я  Naughty

Попивам всичко разказано за отглеждането на две деца като попивателна. Не ми изглежда толкова сложно. Опитимист съм  Mr. Green

Такава кола като на ДесиТанова има и Митко. Не е мръднала вече 2 години. Всъщност мръдна, ама благодарение на мен. Той си караше в апартамента и излиза от едната стая, аз идвам от другата и в коридора се сблъскахме, в резултат на което аз паднах и за да не се сгромолясам върху него паднах така възнак, че счупих кормилото на две  Laughing С големият си г.з  Mr. Green
Много си я кара и досега, всеки ден. Въпреки половината останало кормило.
Както каза Валя единственият недостатък на тези коли са излющени обувки, сандали и пръсти отпред от влаченето на краката по цимента.

Искам среща и аз с Валенцето, ама вече обръщам другия брус - през деня на кафе на открито  Laughing

номадка, има несъответствие във лунните истории - хем се улеснява качването на килограми, хем пък въглехидратите се усвояват лесно. Или пък точно едното е следствие на другото  Thinking За всеки случай днес ще го караме повече на мазнини  Mr. Green

АниДани, хич и не го карай да яде. Те в такъв момент нищичко не искат да приемат, но е страшно. После ще му се отвори апетит и ще навакса. Имало е случаи, в които Митко не е приемал нищо по цял ден.

Деси, ама наистина колко много малки деца...кой се е навил да организира такава екскурзия? Аз каквато съм параноична натура сигурно нямаше и да го пусна Митко  Crazy

# 50
Добро утро и от мен. ))))

И ние след час някъде ще сме надолу из града, все ще се засечем с някой. )) Константина, обади се ако ме видиш, че обикновенно съм блейка. )))

Ани Дани, не се притеснявай ако не яде, нищо няма да му стане. Само давай течности и това е.

nomadka, в бебешките магазини продават едни бебешки бисквити. Има български, които са по-евтини, но са по-корави - та ако мисълта ти е да си чеше зъбите, пробвай с тях. ))
Иначе другите са доста мекички, Калина хапваше по едно време, но бързо и омръзна.

# 51
Да, бе, за бисквитките щях да казвам на номадка, ама тя ме забаламоса с луната  Laughing
Има безглутенови бебешки бисквити Плазмон. Има ги във всички детски магазинчета.
Обаче има Плазмонки и с глутен, затова изрично трябва да си искаш безглутенови. Някои ги разтварят в млякото, защото много лесно се разтваряли, но Митко си ги гризеше.

А, и много ви моля да стиснете силно по едни палци днес, защото съм много притеснена от нещо, което сега направо не ми се и споделя.

# 52
Ами Дикси тамън бях в чуденка дали не сме за безглутенови щото до сега само веднъж сме яли каша от препечено брашно, един вид кусвал е глутен. И май ще взимам от двете и бисквити за чесане и бишкоти за разтваряне в млякото, че както ми е намалял храненето тоя месец дали въобще ще качим нещо... Shocked
Иначе за луната всичко е наред в упътването - ядеш сладко качваш кила какво по-нормално от това Laughing Laughing Laughing Сигурно ще да ти е от притеснението, каквото и да е ще бъде тип-топ, сигура от врачката имаш  Peace

# 53
  • Плевен
Дикси, палцестис.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Гледам линийката ти и се чудя кога роди, кога Калин стана на 10 дни. Колко бързо лети времето.

# 54
  • Плевен
http://ads.svatbata.org/banners/logo_u17.jpg
Towa e Olq, na Milenka sestra j, nali?

# 55
  • плевен
Здравейте момичета. Най накрая да се оправи това време. В на Марио яслата има обява,че днес от 17.00 часа ще има детски празник в Градската градина. Мисля да го заведа, но някой има ли представа какво е ще е точно. Никъде не видях афиш или нещо подобно.

# 56
# 57
  • София
И аз съм се занемарила и чакам да ида на фризьор в нейна чест, ма тя нехае за нас  Whistling
BlushИди си ти на фризьор,че кой знае кога ще дойда. ConfusedТрябва да приключим с ремонтите и тогава.

# 58
  • Плевен
Здравейте момичета. Най накрая да се оправи това време. В на Марио яслата има обява,че днес от 17.00 часа ще има детски празник в Градската градина. Мисля да го заведа, но някой има ли представа какво е ще е точно. Никъде не видях афиш или нещо подобно.
И аз мисля да заведа Михаела. Кога ще вземеш Марио,да ги заведем заедно ,ако искаш

# 59
  • плевен
Нади да ти кажа че съм на работа и не знам кога ще свърша,може би към 5.Ако искаш ми дай тел. си като видя на къде съм да ти звънна. На другото Мише майка и също каза ,че ще я доведе така че ще се намерим някак.

Общи условия

Активация на акаунт