ПЛЕВЕН - 98

• 12 106
  • 290
  •   1
Отговори
# 255

Тони, аз пък се надявам този път на секцио със спинална, не ща вече пълна упойка. Grinning

Дивианка  ,то има време може да размисля ,ама първия път бях с пълна и нямам оплакания .
Събирам информация от всякъде и май пак на там съм се насочила -сигурно ще реша в последния момент -като ми опрат ножа ,дет се вика Laughing.
Моя приятелка роди скоро и каза ,че се усеща като те дърпат,опъват и на лампите отгоре пък се виждало всичко  Shocked,та още съм в процес на размисъл.
То много зависи и от анестезиолога как ще ти поднесе нещата -аз съм склонна да вярвам на докторите -та може и да му се доверя ,ако е настоятелен за спинална newsm78.

# 256
Мен хич не ме питаха за упойка....сложиха ми пълната и готово. ))
Честно казано съм доволна и то много. Сега пак бих избрала пълна упойка. Това да гледам и слушам....нещо не ми е по вкуса. А още повече, че усещаш всичко....но просто не те боли. А не е никак приятно чувството(нали наскоро ми правиха малка операция).

# 257
  • плевен
Джина късмет на сестра ти. Аз пак ще кажа,че раждах при Славов и съм супер доволна.
Дикси дано на Митко бързо му минава.

# 258
Добро утро!

Деси, никаква кърмица нямам вече. Онзи ден за последно се цедих.

АниДани ти е предложила ,аз също мога да ти пиша и да ти дам инфо, но няма да те занимавам, понеже знам, че ти е все едно  Peace
Ако искаш пиши на лични, иначе - много течности, наспиване и спокойствие и помпане циците през два часа

# 259
За анестезиолога и упойката нямам притеснения, да гледам и слушам - не ме тревожи. Не съм от чувствителните, в това отношение и ще ми е интересно.
Засега това е желанието ми, пък, ще го мислим като наближи.  Grinning

# 260
Здравейте и от мен,току що се прибрахме.С Ана излезнахме сутринта към 9 часа при това пеш,издържа детето Joy И аз пих кафе със съфорумки-Номадка,Константина и Дещо и съфорума Фтал
Джина стискам палци Hug
Дикси много прегръдки

Тони, аз пък се надявам този път на секцио със спинална, не ща вече пълна упойка. Grinning

Дивианка  ,то има време може да размисля ,ама първия път бях с пълна и нямам оплакания .
Събирам информация от всякъде и май пак на там съм се насочила -сигурно ще реша в последния момент -като ми опрат ножа ,дет се вика Laughing.
Моя приятелка роди скоро и каза ,че се усеща като те дърпат,опъват и на лампите отгоре пък се виждало всичко  Shocked,та още съм в процес на размисъл.
То много зависи и от анестезиолога как ще ти поднесе нещата -аз съм склонна да вярвам на докторите -та може и да му се доверя ,ако е настоятелен за спинална newsm78.

Аз съм ги пробвала и двете, и честно казано със спиналната /епидорална/все ги бъркам,съм 100 пъти по-доволна.
Относно усещането-все едно те гъделичкат с перце,вече на лаважа може и да ти стане малко лошо,но напълно поносимо.На лампите не се вижда нищо,а относно говоренето-докторите толкова тихо си говорят,че не се разбира,а анестезиолога не млъква през цялото време,гледа все да ти ангажира вниманието си върху него,бъзици,сто пъти питане как си,пада ли ти кръвното ,вдига ли се,все неща от сорта.Моят дори си пусна едно касетофонче и ми танцуваше около мен.Единствената болка е при слагането на упойката,но тя е моментна

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 15:24 от desi_tanova

# 261

И аз пих кафе със съфорумки-Номадка,Фтал,Константина и Дещо

Първо пихме бири и второ

АЗ НЕ СЪМ СЪФОРУМКА !!!

# 262

И аз пих кафе със съфорумки-Номадка,Фтал,Константина и Дещо

Първо пихме бири и второ

АЗ НЕ СЪМ СЪФОРУМКА !!!
Фтал голям поклон и извинение,в бързината не съобразих,коригирах...
.............
и да  Joy Joy Joy само аз пих кафе ,а те бира,абе то има и снимков материал

# 263
Той матряла е как Ели смуче бутилка бира и как децата дъвчат яко форнети, а ние тука говорим за зравословно хранене  Mr. Green
Е, преди малко и с пиле от Билла я захраних, няккаво печено бутче, тая Елена е много добро прасе, всичко яде  ooooh!

Константина, пиши моля те пак за кошарата-легло, че се чудя дали да даваме нашето на една приятелка, която сега ще ражда и да вземем такова, че имаме да разместваме и може да ни влезе в голяма употреба, опиши го, че днес не слушах крайно внимателно  Praynig
Става ли за пътуване, сгъваемо ли е какво е? А дали би издържало да влизам вътре да кърмя? щото аз нощем си влизам в детското легло и понякога и си заспивам вътре кърмейки
Също и за столчето, да знам дали да бием пътя до метро

Снощи взехме от Практикер надуваемо легло за палатка и за всякакви полеви условия, двойно, за 30лв, на промоция, но май нямаме с какво да го помпим, ще тр и помпа да купим

Мони, писах ти лично съобщение, сега ще трябва да се научиш да ги четеш и пишеш  Laughing

# 264
Той матряла е как Ели смуче бутилка бира и как децата дъвчат яко форнети, а ние тука говорим за зравословно хранене  Mr. Green
И Ана захапала цигарата  Joy Joy Joy

# 265
Аз пък нито пих кафе, нито бира, та затова Деси не ме е влючила в списъка  Mr. Green

Дикси, стягай се и да те виждаме по-често по улиците.  Hug

ДеЩо, ще видиш, че на вторите деца повече неща се дават. На Димана и дадох шоколад на 2,6 година, а Иван вече е ял. И шоколадови вафли, че и бонбони, даже и дъвка дъвче. В разрез с всичките ми разбирания за хранене на децата.

# 266
  • плевен
Аз пък на Марио всичко съм му давала да хапва и опитва. Малко съм смела в това отношение.Рано съм го захранила по принцип,защото не е кърмен. От шестия месец е на кисело мляко и до сега вечер го търси.

# 267
И аз и давам да опитва всякакви неща, въпреки, че е късно захранена
Но шоколад, чипс, безалкохолни, кренвирши и прочие няма да  и дам. Като им подаряват шоколади ги ям аз  Mr. Green , Яна и не обича, взима само играчките, ако е шоколадово яйце, от лакомствата обича гадните желирани бонбони, иначе сладкото го яде на плодове или стафиди
Обаче да видите как занесохме днес "почерпка" в градината, дето винаги съм била против родителите да носят боклуци за между храненията, подариха и един лъки бой и тя пожела да го носим като почерпка, понеже само ние не сме били носили нищо  ooooh! И така - за да не останем и ние назад и да не се сърди
Обаче с това ще си остане, казала съм и че други почерпки ще се носят само за рожден ден

# 268
Ох,прибрахме се! Crazy Голяма разходка му дръпнахме!
И аз не искам да давам на Дани сладко и всички около мен мислят, че няма да успея да го науча да предпочита плодове пред шоколади, но ще видим. ДеЩо, много ми хареса това с яденето на шоколадите, които се подаряват! Mr. Green

# 269
Аз пък нито пих кафе, нито бира, та затова Деси не ме е влючила в списъка  Mr. Green

Грети,Грети тази четиригодишна почивка си оказва влияние вече.Чудих се много защото бях сигурна ,че пропускам някой.Ми извини ме и ти.
И Грета беше с нас с Иван,който си ми краката в количката с вода
И аз съм захранила децата рано,а шоколад набиват яко и двамата,то на  Ана определено си личи де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт