Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам гланцов ефект върху торти?
Как мога да направя торта с мотор без глазура от захарно покритие?
Как мога да добавя дантела към торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам гланцов ефект върху торти?
-
Как мога да направя торта с мотор без глазура от захарно покритие?
Тортата с мотор може да бъде оформена от самата торта, легнала плоска, но двуизмерна. След това цялата торта може да бъде запълнена с различни цветове крем. Гумите могат да бъдат направени от шоколад, а детайлите като двигателя и други могат да бъдат очертани с черен или кафяв цвят. Този метод създава впечатляващ външен вид.
-
Как мога да добавя дантела към торта?
Дантела може да се добави към торта с помощта на кралска глазура, като се рисува по ръба на тортата. Освен това, можете да използвате кутия за торта с отвор за кърпичка, където можете да поставите дантела. Друг вариант е използването на шарка като тази на Буболинка върху сервиз за създаване на дизайн върху тортата.
-
Как се правят 3D торти?
-
Как да изрежа блатове във форма на цифра "3" и кога да ги намажа с крем?

ако имате стъпка по стъпка, иска ми се да я видя преди да бъде покрита. Долните и горните блатове еднакъв брой ли трябва да са?В смисъл горната част на колата трябва да е висока колкото долната част, нали?Страхувам се да не стане несъразмерна
Коренно се промениха нещата, не знам за добро или лошо, та сега съм на тотално противоположния полюс.
), много неща се случиха, то затова и не съм се появявала скоро.