Тренировки в домашни условия-3

• 29 190
  • 429
  •   1
Отговори
# 390
  • Севлиево
Ми моя си е детски от 3.20лв, само че е пълен с боб. За сега ми върши работа и се чувствам супер. Играя и Зумба също така, но мисля скоро и Синди да подновя.

# 391
Днес имам ужасно главоболие,но имам да чистя следобеда /това си е сеериозен фитнес  Grinning/ а надвечер съм решила а си направя цяла тренировка на идеален ханш дано не ми се объркат плановете  Praynig после ще пиша дали съм успяла да я направя наведнъж след олкова незанимание със спорт.
 Абе едно време ми се е случвало, като ме боли глава да скачам на велото и ми минаваше  Thinking така и не намерих обяснение някой да знае нещо по въпроса

# 392
Здравейте,сладурки!Не съм писала,но ви чета редовно.Първо, не мога да не направя комплимент на Мечта,изглеждаш страхотно   bouquet !Пина ,пак те изпуснах,но като чета отзивите...   - bouquet !Аз си продължавам със Синди (много ми допада) и въжето,но от 3 дни -НИЩО!Не знам какво ми става,нещо се отпуснах.Дано да не е за дълго Praynig!Успех на всички  Peace!

# 393
Сега..30 мин вело..
..довечера..във фитнеса Peace

# 394
  • в моя свят
За днес до сега 30мин. обръч,довечера ще са крака и корем.

# 395
27 час каланетика (2ри час "10в10").

# 396
Днес -30 мин обръч.
Да ви кажа-понякога се плаша от себе си чак. Въртя си днес обръча и си викам-да въртя по-силно ,ама да не вземе и на мен да ми се счупи като на ??? (забравих кой беше -Мечта, ти ли Embarassed ) и в същия момент като се разхвърча боб и ориз из цялата стая #Crazy
А как трудно се събира после  Crazy

# 397
Днес -30 мин обръч.
Да ви кажа-понякога се плаша от себе си чак. Въртя си днес обръча и си викам-да въртя по-силно ,ама да не вземе и на мен да ми се счупи като на ??? (забравих кой беше -Мечта, ти ли Embarassed ) и в същия момент като се разхвърча боб и ориз из цялата стая #Crazy

Мидичка, да не си зодия риби/рак или да имаш такъв асцендент?

# 398
Днес -30 мин обръч.
.. Laughing..нищо..важно е желанието за терниране...боб се сее..не го събирай Laughing

# 399
# 400
Midi4ka* Laughing  това ми е най- големия страх!  Simple Smile   Ама още не ми се е случило....

Аз съм риби, защо?!  Simple Smile

# 401
Днес съм мнго доволна, потренирах си 30 мин. По спомени малко от синди някой упражнения от стройни и красиви и т идеален ханш и др каквото се сетих. Много ефективно обаче цялата бях вир вода а никакво кардио нямаше даже забавено темпо карах нали искам да оформям. Вечер мисля малко преси да почна да правя преди лягане.

# 402
Мдаа-риби съм. Embarassed
След малко мисля да се метна на една каланетика пък да видим до къде ще я докараме Tired.
Поци-то дъщеря ми остана най-доволна от разпиления боб. Взе да си го събира в една чашка Crazy. Ама после реши и да го опита Mr. Green. Дано съм успяла да събера всичко.

# 403
Мдаа-риби съм. Embarassed
След малко мисля да се метна на една каланетика пък да видим до къде ще я докараме Tired.
Поци-то дъщеря ми остана най-доволна от разпиления боб. Взе да си го събира в една чашка Crazy. Ама после реши и да го опита Mr. Green. Дано съм успяла да събера всичко.

Midi4ka*,не се притеснявай,че е опитала суров боб.Освен да я запече нищо друго няма да и стане.При разстройство се сдъвкват 3 бобени зърна и се гълтат.
Аз след малко също ще направя каланетика "10 в 10" .

# 404
Здравейте момичета,
купих си обръч (обикновен).
Въпросът ми е с боб или ориз да го напълня ?
А,  натъпква ли се?

Общи условия

Активация на акаунт