Тренировки в домашни условия-3

• 29 547
  • 429
  •   1
Отговори
# 60
Днес най-после крака и корем - 40 мин. комбинирана програма/вече моя/ от различните дискове, които играх досега + 25 мин. обръч.
Относно продължителността на тренировките/дори да е обикновено ходене пеш/ четох из разни здравословни и спортни сайтове, че трябва да е минимум 40 мин., иначе няма ефект. Това не касае чисто силовите тренировки.

# 61
записче   Simple Smile

# 62
И аз имам един въпрос към Поци -  От къде ще махна мазнинки с каране на велосипед? /Аз естествено искам това да е от бедрата и корема ...  Embarassed Simple Smile /

# 63
И аз имам един въпрос към Поци -  От къде ще махна мазнинки с каране на велосипед? /Аз естествено искам това да е от бедрата и корема ...  Embarassed Simple Smile /
въртенето на вело..е кардио..мазнини се махат от цялото тяло Peace

# 64
въртенето на вело..е кардио..мазнини се махат от цялото тяло Peace

Hug

# 65
Ох, много мислих дали да се покажа, да се види положението, до което съм докарала тялото си....  Thinking  едно, че не се харесвам, имам си ред забележки, друго, че снимките, които си направих не ме показват в съвсем реална светлина  Thinking  трето, че са бая разголени (меко казано разголени  Embarassed ).......   Ама, слагам ги, не за дълго.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 10:55 от pina

# 66
Pina,   bouquet Поздравления!!!!

# 67
еее Пина как че са разголени  Mr. Green .......
много добре изглеждаш  Peace .....а какви са ти забележките  newsm78

И аз ще се покажа но след около месец.  Много ми се искаше да видите снимките ми с талия 105  Crazy страшни са .....но мисля че няма да стане ....техника, разваля се.

# 68
# 69
Забележките са ми по корема - мазнина  Confused  И като цяло бих намалила всички обиколки с по 1-2см. Целулита ми не се вижда на тия снимки... паласките също.
Аз на живо не изглеждам баш така. Доста по- женствена съм  Laughing  А за голотията, знам, че рискувам да стана за резил на форума...  Embarassed Mr. Green  ама след около час ги махам и кой видял - видял.

Иначе, и аз исках да изчакам, да речем още месец и да се покажа по- хубава  Flutter  но си дадох сметка, че подобрение може и да нямам повече  Tired  та затуй сега. По- натам може пак, ако има какво да се покаже.

# 70
# 71
pina супер си!Сега като се замисля и аз съм като теб на снимката,ама и аз искам още съвсем малко да сваля.След някой и друг ден и аз ще кача снимки.

# 72
Pina, браво изглеждаш много добре. А относно снимките, пожали тези които ще влязат след като ги махнеш. Ще си умрат от любопитство  Mr. Green

# 73
  • Sofia
Пина, поздравления за резултата  Hug
Вчера си купих въженце на спортдепо от метро - 6лв, пробвах го и ми хареса  Peace
Аз нямам напредък в обиколките, но трай бабо за хубост...

# 74
Пина поздравления изглеждаш страхотно. И аз имам проблеми с корема и незнам какво да го правя, определено не е лесно. Уж спортувам а си стои  все едно тъкмо съм хапнала.
Днес мисля да купувам обръч и да въртя заедно с вас...пък дано намалее.
Успех на всички  и още веднъж голямо БРАВО ПИНА!

Общи условия

Активация на акаунт