1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 72

• 26 632
  • 434
  •   1
Отговори
# 75
Е, много въпроси има за 90-ти еп.  newsm78

Ами, нали, щял да бъде двоен епизод, сигурно за това ...  Rolling Eyes

# 76
  • Атлантис, Галактика Пегас
Успокоение може би че последен епизод ще е три часа  ooooh! Ще имат време за всичко!  Peace

# 77
Аз, анкетата - гласувам с първа опция  Crazy ... с уговорката, че това само за известно време  Sunglasses ... така да се каже, Али Кемал да има време да усмисли постъпката си и да преосмисли поведението си. Все някога, той ще остане без закрилата, на мама и тате, и трябва да разбере, че не винаги ще има кой да го измъква от батаците му. Това ще е, нещо като урок за него. А, иначе, след определен период от време ( здравословен за него Joy), ще му наема адвокат, ще отдръпна обвиненията и готово.  bowuu

Изцяло подкрепям.
Въпросът е какво ще да е здравословен период - за някои може и два дена да е, за АК - Rolling Eyes

# 78
махам се и аз.не мога павече да понеса. и още една серия, а........... не мога.  лека нощ. цели 5 дни до финала? някой от създателите на филма може и да е преживял някаква своя лична трагедия, но така я е пресъздал, че наз побърка.

# 79
Някой може ли да ми обещае да прати СМС във вторник? Със една фраза само  Praynig Happy end?
Че ще се изям без възможност да разбера финала...  Rolling Eyes #2gunfire Blush

# 80
  • София
Е, много въпроси има за 90-ти еп.  newsm78

Ами, нали, щял да бъде двоен епизод, сигурно за това ...  Rolling Eyes
А, добре. Приема се двоен епизод.  Heart Eyes

# 81
Снимката е от офециалния сайт на сериала. Има и други от сватбата. Така че най-вероятно тазе сватба няма да се състои. Биха ли издали предварително такава важна информация. Най-вероятно е пусната за подвеждане.

# 82
Снимката е от офециалния сайт на сериала. Има и други от сватбата. Така че най-вероятно тазе сватба няма да се състои. Биха ли издали предварително такава важна информация. Най-вероятно е пусната за подвеждане.
Уф.....  Hug  bouquet Мерси за успокоение все пак!

# 83
Аз, анкетата - гласувам с първа опция  Crazy ... с уговорката, че това само за известно време  Sunglasses ... така да се каже, Али Кемал да има време да усмисли постъпката си и да преосмисли поведението си. Все някога, той ще остане без закрилата, на мама и тате, и трябва да разбере, че не винаги ще има кой да го измъква от батаците му. Това ще е, нещо като урок за него. А, иначе, след определен период от време ( здравословен за него Joy), ще му наема адвокат, ще отдръпна обвиненията и готово.  bowuu

Изцяло подкрепям.
Въпросът е какво ще да е здравословен период - за някои може и два дена да е, за АК - Rolling Eyes

Joy Joy Joy
Това вече не знам ... ще се прецени според ситуацията ...  Crazy

# 84
Някой може ли да ми обещае да прати СМС във вторник? Със една фраза само  Praynig Happy end?

няма проблем ще пусна дай тел на ЛС

Venetat и аз гледах на канал Д но не ги видях

# 85
  • Пазарджик
момичета,моляяяя ви дайте ми линк за някоя телевизия, да гледам 1001 нощи.гледала съм го последно по нова телевизия,когато свърши.След това го гледах във вибокса,но разпокъсано и не схванах смисъл.У нас всички бяха пощурели по този филм,включително и аз.моляяя  Praynig като ви чета,май патицата шехирезада пак е направила щуротия. newsm78

# 86
Аз ти обещавам! Телефон?

# 87

Не на канал Д, а от сайта, за който има линк на първа страница

# 88
Дано някой гледа тази вечер предаването по стартв че да ни каже нещичко Махнах се ама мислите ми все тук при вас нали ни е общ дерта.
МИШЕЛ newsm51 smile3525

# 89

bouquet  bouquet  bouquet Мерси!!!!

Общи условия

Активация на акаунт