! Възпитателките са във възторг от Тони - много бил послушен, само се усмихвал и не създавал никакви проблеми. Всичко си изяждал (в това не съм се и съмнявала И пак ме посрещна с усмивка и "Мамо, мамо!"
, като отидох да го взема!
! Възпитателките са във възторг от Тони - много бил послушен, само се усмихвал и не създавал никакви проблеми. Всичко си изяждал (в това не съм се и съмнявала
, като отидох да го взема!

(в Токуда преди 2 седмици ни приеха 9.300 кг), отслабнала, залиняла, не можеше да върви в права линия, след една седмица престой в едно легло. Трябва строга диета още 5 дни поне. После ще му мислим за наддаване

нека да оздравее, а пък ще помислите как да наддаде кг. Може някъде на балкан да я заведете нали апетита се увеличава и нещо подсилващо да и даваш само да закрепне напълно. Много се радвам, че сте по добре да пратиш много целувки на малката душичка

Много целувки!
И пиши как сте

Благодаря,че питаш!Вчера бяхме навън и за това не ти отговорих на скайпа!Не се прибрахме от обяд до 21 часа!Лизи изобщо не иска да си влиза!А и имах скандал със свеки и не ми се седеше вкъщи да мисля и да се нервирам още повече!
И така!На 18-ти съм на преглед и ще видим какво ще каже док!
И много ми се иска да се видим.Трябва да организираме нещо!