Пролет пъстроцветна чака вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 499
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Кали, наистина е минал отлично денят  Hug ! Възпитателките са във възторг от Тони - много бил послушен, само се усмихвал и не създавал никакви проблеми. Всичко си изяждал (в това не съм се и съмнявала  Mr. Green ), а на креватчето, за което имах малко притеснения, си заспивал от раз. Както се изрази директорката "Спи като цар - по гръб с ръчичките нагоре!"  Laughing !
И пак ме посрещна с усмивка и "Мамо, мамо!"  Heart Eyes , като отидох да го взема!

# 16
Момичета, много ме трогнахте и изненадахте   Hug Hug Hug

Много мило ми стана, че сте ни подкрепяли, явно има ефект, защото от вчера Маринка почна да се пооправя, днес следобед вече не ни издържаха нервитетам и поискахме да си ходим, като ще й продължим лечението от къщи. Разбрахме се с доктора ако е необходимо да дойде до нас.
Ужасен вирус я беше тръшнал, не е ротавирус, "неустановен произход от вътрешно болнична инфекция".
Тя е пак 8 кила Sad (в Токуда преди 2 седмици ни приеха 9.300 кг), отслабнала, залиняла, не можеше да върви в права линия, след една седмица престой в едно легло. Трябва строга диета още 5 дни поне. После ще му мислим за наддаване  Cry Cry

Много ви благодарим за подкрепата, вие сте истински заряд от положителна енергия  Hug Hug Hug

Обичаме ви  Hug

# 17
Данимакс много се радвам. милата Маринка  Cry нека да оздравее, а пък ще помислите как да наддаде кг. Може някъде на балкан да я заведете нали апетита се увеличава и нещо подсилващо да и даваш само да закрепне напълно. Много се радвам, че сте по добре да пратиш много целувки на малката душичка  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 23:22 от katq.

# 18
ДаниМакс много се радвам за хубавите новини! Още много гушки  Hug  Hug  Hug и не се притеснявайте ще качите килограмите!

Супер че и Анито е добре!  Hug

Инче Hug

Пебси Hug как сте? как върви бременеенето?

# 19
  • морето и сините вълни :)
Много добри новини за АНито и Маринка Hug Hug
Браво на де4ицата оправят се.

Ние сме вече при баба АНи на гости (демек майка ми)Днес Влади така каза де"баба Ани"
И увърша къщата за няма и 2 часа.накрая нещеше да заспива че се карахме с него по късни доби Joy Joy
Превъзбуди се направо,разчекна всички гардероби,навсякъде рповери какво има,абе лудница,докато аз се пънах с една разгъваема кошара да я разгъна.1 час немога да я оправя,игати чудото #Crazy #Crazy
айде леки сънища ,отивам да опъна кокал Blush

# 20
  • Бургас
Данимакс, страхотна новина е че вече сте в къщи! Бързо възстановяване на Маринка! Много  Hug и за двете Ви!
Калимей, браво на послушното ти момче! Много Hug

# 21
  • София
Данимакс, дано Маринка продължава да се подобрява и скоро да почне да прави бели. За килограмите не се притеснявай. Като се пооправи детенце и апетита сам ще си дойде-. А тя и без това е фина мадама.  Hug
Краси, браво и на Аноти. Дано вече се е оправила напълно.

# 22
ДаниМакс, радвам се, че сте си в къщи вече, сега Маринка да папка повече, за да качи малко и всичко ще е ок! Прегръщам ви силно!
Красииии, как е Ани днес?

# 23
Данимакс, много се радвам че Маринка се е подобрила и че вече сте си в къщи
Много целувки за Маринка и бързо въстановяване

# 24
  • Асеновград
Много се радвам за Маринка.Дани,ще качи кг-те , ще й даваш нещо подсилващо,и ще се нормализират нещата  Peace Много целувки!

Ние сме добре, не е вдигала изобщо Т,какво беше това чудо за 1 нощ и 1 ден  Rolling Eyes
Ваня,миличка,виждам,че не си писала,но желая бързо оздравяване на сладък Мити (дано вече е по-добре) и много целувки от Ани. Heart Eyes Hug И пиши как сте  Praynig

# 25
  • Кърджали, България
Ей, много се радвам, че Ани и Маринка са по-добре  Hug  Hug  Hug

Сега май Иви е наред  Confused Вчера цял следобед мрънка, снощи вдигна малко Т, спа неспокойно, тази сутрин се събуди с рев... Не знам зъби ли са, вирус ли е... В момента си седи кротко на терасата... А, пардон, вече прави бели, бърка по инструментите на дядо си  Shocked Бягам......

# 26
Хубави новини!Дано всички дечица са добре и стават все по-добре!И Иви да не се разболява,а да са зъбките! Praynig Hug  bouquet

Мунка,добре сме! Hug Благодаря,че питаш!Вчера бяхме навън и за това не ти отговорих на скайпа!Не се прибрахме от обяд до 21 часа!Лизи изобщо не иска да си влиза!А и имах скандал със свеки и не ми се седеше вкъщи да мисля и да се нервирам още повече! Close И така!На 18-ти съм на преглед и ще видим какво ще каже док!
Снимките на Вали и Косе са страхотни!Аз още веднага ги видях! Hug И много ми се иска да се видим.Трябва да организираме нещо! Simple Smile
Целувки на всички! Hug Heart Eyes Hug

# 27
Дани заспа и аз се вредих най - накрая.
Саморасличе, те тия наши гости са си дежурни, така че не трябваше да се притесняваш, все пак и аз искам да се видя с хора, с които ми е приятно, и то преди пенсия Mr. Green.ммм, да, щяхме да идем на кафенце и да запознаем децата, хем и Либели да видя.А и Люската никаква не се обади, направо ще ви дърпам ушит еследващия път.
За Маринка стискам палци, дано се оправи милото, и то колкото може по-скоро. Дано вече се възстановява бързо. Уф, като се сетя как се седи в тия болници, кошмар.
Браво на Тони за първия ден.
Дано и Ани да е вече добре, душичката.
А какво става с Хекси? Не съм я засичала отдавна.
Esk, подписах петицията, ама преди това като прочетох,  Shocked
Май старата тема още е активна, който може, нека я заключи.
Дано и с \иви всичко е наред, а Пебсчето да не се ядосва за глупости.  Naughty
Да, активна е старата тема, даже поста си плеснх там, че съм една блейка Embarassed

# 28
Много се радвам за Маринка,целувки и прегръдки за героичето ми Hug Heart Eyes и за мама  Hug Hug Hug Hug Hug

# 29
Хиляди целувки и прегръдки за Маринка Hug Hug Hugи от нас с пожелания за скорошно оздравяване. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт