Пролет пъстроцветна чака вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 502
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Отдавна не съм писала Embarassed -покрай Мишето нямам почти никакво свободно време. Когато не спи ме обсебва изцяло и иска да си играем заедно ooooh! Иначе сме добре. В петък за първи път го оставих в яслата и ми беше много тежко. Имах намерение да го оставя за час и да отида да пия някъде кафе, но като го чух как горко се разплака и развика мамо, мамо Cry изчаках докато се успокои. Записах го като начало да ходи 3 пъти седмично до обед. Вчера го оставих сам и казаха, че периодично се е сещал за мен и е плакал, но било добре като за първи ден. Не съм очарована от яслата, но нямаме друг избор - в държавните не сме класирани Sad Иначе много бърбори, а от скоро и започна да пее " мама ми купи днес..." Simple Smile

Честит Рожден Ден на Франки! С пожелание за много здраве, щастие и късмет!   bouquet

Пебси,  Hug

Или, и ние купихме такава кола на Мишето в синичко. Като я видя изпадна в еуфория и дълго не се отдели от нея.

Много Hug Heart Eyes за сладката Криси от нас! Дано да се оправи бързо! Praynig

Бързо оздравяване на всички болнички! Praynig

Мари,  Hug

# 286
  • у дома с любимите си хора
Реве момичета.Реве и тя не знае защо.И навън реве.Постоянно.Днес и аз се наревах,щото трябваше да отпусна ластика.Не виждам причина.Вземат и играчката-пищи,дават и я-пак пищи.Сърди се ,че трябва да яде,после пък,че е на столчето за хранене ...........Какво е това чудо-не зная.Ама не се издържа вече по цял ден пищи в истерия без да спира,посинява от рев,главата и става мокра все едно е под душа.
Оплаках се.Не че ми мина.

# 287
Мики и нашата любима песен е тази  Heart Eyes
Дано свикне бързо с яслата и да не се тревожиш  Hug

Инка 
, можеш да ги разгледаш вече Hug

Вилиан, много страшно звучи, така като го разказваш   Sad Дано да е перод и да отмине бързо, че наистина си е трудно, а и те разбирам какво ти е  Hug Целувки

# 288
Честит Рожден Ден Франки  bouquet
Илянка ,страхотен подарък от баба и дядо, със здраве да си я кара Криси, бързо оздравяване Hug  Целувки от Мити
Вилиан , много неприятно , погледни да не би да е от зъбки. Мити беше така изнервен ,пищеше ,неядеше и всичко му беше криво, постояно искаше да е в мен нагушен.Накрая вдигна Т,устата му се беше възпалила и като го закарахме на лекар казаха че е от кътниците. Сега е по - спокоен, макар че все още няма пробит кътник като го пипам,но се вижда как белее. Бързо да отшумява тази нервна криза при Раличка Hug
Пебс, дано нищо да и няма на Лизинка,ти как се чустваш  в тези жеги Hug
Ина ,страхотни дечица имаш, не мога да им се нарадвам,като гледам снимките пупупуп Дано след време и аз да си имам момиченце Hug Hug
Мики, дано бързо Мишето да навлезе в яслената групичка и да не плачка за теб ,за да си и ти по спокойна Hug
Ками, как е Косе днес Hug
Ние сме добре ,всеки ден едно и също , ставаш закуска, после до кухнята , разходка , пране на дрехи , после готвиш  манджа  и вече ми писна  Crazy  ама няма как Wink
Желая Ви много здраве на всички

# 289
Ади здравей , пиши как сте, как е Яна Hug

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 16:29 от vaniaа

# 290
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ВИЛИАН, наистина не е зле да идете до лекар. за такива истерии, от лично наблюдение, съм се убедила, че са признак за някаква непрестанна дразнеща болка или дискомфорт, като зъби, особено главобол... малките не знаят да покажат какво ги мъчи все още. пожелавам ви скоро да откриете причината и да я отсраните  Hug

# 291
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 292
  • София
ВИЛИАН, наистина не е зле да идете до лекар. за такива истерии, от лично наблюдение, съм се убедила, че са признак за някаква непрестанна дразнеща болка или дискомфорт, като зъби, особено главобол... малките не знаят да покажат какво ги мъчи все още. пожелавам ви скоро да откриете причината и да я отсраните  Hug

Подкрепям Куши на 100% !
Вилиан, заведете се на лекар. Вчера като прибрахме Тони от яслата и като се почна един рев .... час и половина  ooooh! Cry ! Не можем да го успокоим. Съблякох го целият, да видя да не му има нещо, мерих Т - няма, но реве горкото и се гърчи. Дадох Еспумизан - първо 20 капки, после още 15 - никакъв ефект. Дадох Нурофен, да не би да е от зъби - няма, братче, все едно вода му дадох. С баща му направо се побъркахме. Звъня на педи, естествено, обяснявам, че от един час не може да се успокои това дете. И друг път е правил така - стомашно неразположение, беше казала педи, но с Еспумизана минаваше, а вчера .... никакъв ефект от капките.
Педи каза, че такива внезапни пристъпи се дължат само на два вида болка - в корема или в ушите. Каза да му дадем 1/4 Спазмалгон.
Тича мъжо до аптеката да купува, примолил се, защото Спазмалгона бил с рецепта, добре че жената там била свестна и му дала. Нямаше и 5 минути след лекарството и Тони се успокои. Даже хапна на вечеря. Беше прегракнал от рев. Какво беше това чудо, не знам. Питахме днес в яслата какво е ял в 16ч. за закуска, казаха кекс. И друг път е ял кекс, защо така се получи, нямам си идея.
Педи, обаче, ме предупреди - като се случи подобно нещо, да не давам Нурофен, защото ако (не дай си боже!), прави апандиситна криза, Нурофена ще притъпи болката и няма да се установи навреме. Направо ми се изправи косата. Казвам го, за да имате пред вид, защото в такива моменти, когато всячески се опитваш да помогнеш на детето си, може от грижа, да направиш нещо, което да не е изобщо правилно. Бог да пази от такива главоболия  Praynig Praynig Praynig !

Мари, бързо да оздравявате  Praynig Hug !!!

Мики, дано малкият чаровник свикне бързо с яслата!

Криската е супер в новата си кола  Heart Eyes ! Дано не се разболява сладурката!

Лейди Съни, чакаме подробен отчет  Naughty Hug ! Надявам се при вас всичко да е наред!

Еми, благодаря, че сподели   bouquet !

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 17:46 от Kally May

# 293
Здравейте момичета  Hug
vaniaа,  Hug  добре сме в момента, благодаря ти, че ни мислиш Heart Eyes
От 16.05. Яна беше болна пак. От яслата ме викнаха да си я прибера, че била с Т37,5 била омърлушена и искала да се гушка, а те не можели да се занимават само с нея. Минахме през доки - само зачервено гърло видя; пусна и изследвания за всеки случай. Но докато се приберем Яна вдигна Т 39,5  Shocked Веднага и дадох Калпол и се обадих да питам ако не спадне Т какво да правя. Борихме се и на другия ден с Т, с мокри кърпи и Калпол. Изследванията обаче не бяха добри Sad Много висока утайка и E.Kolli в стерилната урина - обяснението беше, че някой не я почистил добре след като е акала. При положение, че аз винаги я почиствам с мокри кърпи и след това мия със съпун, остава това да се е получило в яслата. Направо побеснях  #Cussing out Ами м***а му, толкова години гледат деца, пък трябва да знаят как се почистват момиченца! Та до вчера бяхме на антибиотик, от утре пак ще сме в яслата. Добре, че доки изписа такъв АБ да "пази" уж от скарлатина, че на всичкото отгоре в яслата от предния понеделник има скарлатина в нашта група  Rolling Eyes  А иначе и ние в хубавото време сме все навън и не остава време за компа. Такива работи при нас Simple Smile Много нови снимки имаме, но кога ли ще кача  Embarassed
Другото с което се занимавам напоследък е, да блъскам из София търсейки разни бивши държавни предприятия и да събирам УП-та със стаж на баща ми. Невероятна лудница е. Утре ще ходя в Държавния архив, дано там да ми помогнат. От НОИ естествено нищо не ми казаха  Crossing Arms Момичета, искайте си винаги при напускане на дадена работа образци УП-3 и УП-4, че после е много трудно да се търсят закрити или приватизирани по няколко пъти предприятия, да се събира и доказва стаж.
Аз още не съм почнала работа, а откога се каня да говоря с шефа...с тая криза напоследък все не ми стигат парите  Tired Още нямам превод от НОИ за април, какво става незнам. Има ли и други да не са си получили паричките?

Много целувки за всички сладки дечица от нас с Яна  Heart Eyes

# 294
Ади , Hug добре че се разписа, много неприятно се е получило и при вас с тези E.Kolli Важното е  че  сега Яна е вече добре , да е нагушкаш едно хубаво от нас . Благодаря ти за инфото за стажа Hug Hug Hug
Чакаме новите снимчици на Яна и много целувки
 Hug Hug Hug

# 295
  • София
Здравейте! Минавам само набързо да кажа, че и аз и Пепи сме болни. Пепи е с херпангина и от афти в устата реве по цял ден, не може да спи спокойно и почти нищо не яде. Та така изкарахме 1 седмица на ясла и сега сме вкъщи. Прочетох, че и при други дечица е имало неразположения, дано всички се оправят по-бързо, че в това хубаво време е грехота да си седим вкъщи.

Мики, на вас пожелавам бързо свикване с яслата без много сълзи.

Хекси, на патерици, Честит рожден ден, много здраве, успехи и щастливи мигове с любимите мъже!

# 296
Кали, къде и вие се разболяхте, бързо оздравяване Ви желая и на двамата. За афтите на мен зъболекарката ми направи един разтвор и много бързо му минаха на Мити ( беше едно жълтеникава течност  и много цапаше) , също ми каза  да не давам кисело и солено ,че дразнело много афтите, за яденето - аз пасирах всичко на Мити, но при нас и венеца беше подут .  Ти си го изпитала и знаеш също. Прегръщам Ви и Ви желая още веднъж да се оправите бързо.
Кали Мей и вие сте приживяли един ужас вчера , дано да не се повтаря и нищо да му няма на Тони. Целувки по намазаните с крем ръчички
 Hug Hug Hug

# 297

Общи условия

Активация на акаунт