Пролет пъстроцветна чака вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 503
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Добро утро и от нас,
Моето дете пощръкля снощи. Такова тичане не съм виждала никога. И после съответно яде до 10. В 10 легна на диванчето и затвори очи, но не го оставиха да заспи, че щял да ме изложи. Направо побеснях. Разсъниха го и после до 11 ч сеприспивахме. В 2 се събуди и рева до 3. Направо отврат нощ. Тази вечер пак сме на бал и пак ще е същия филм, само че ще сме извън града и ще е още по-зле.
Бегби, страхотна снимка на Ема!
Илианче, не ги мисли отсега нещата. Ще им дойде времето.
Бай, излизаме

# 241
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ИЛИЯНКА, и аз не искам на ясла, точно поради тези причини (и други де), въобще не си играе с връстници, вчера на площадката къде ли не си носи играчките, само и само да не идват други деца при него  Crazy но и аз съм била така, че и баща му, по-самостоятелни в игрите, по-затворени и спокойни.
засега съм намерила жена по тая програма, пенсионирана пожарникарка  hahaha в момента гледа дете и договора й изтича на 6 септември, направо може да ни емва нас, нали на 1-ви Валето ще направи 2 години...
оф ще видим, остава с работата да се оправя  ooooh!

# 242
Косе продължава и днес с Т...38.Иначе док каза само леко червено гърло.

Куши-косе също не общуваше с деца,но в яслата се научи и сега му е много хубаво да си играе с децата.Така,че поне за това мислч,че може да не се притесняваш,децата лесно свикват Mr. Green

# 243
  • морето и сините вълни :)
Здравейте от мен
Бегби,от рано почна с плажа бе моме.Аз днес търсих да закупя на ВЛадката бански кОстуМ че горките голямо нещо имаме да крием hahaha hahaha hahaha
Та  и днес се сдобих с 5 чифта слипчета,но като чета че сте прали по 8 слипа,май ще трябва още 5 да вземам.
Днес като се прибрахме наобяд махнах на ВЛади пампа да подиша дупето му  малко и уж пиша на гърнето ,оставих го сам в саплнята,по едно време отивам при него и той ми сочи нещо към табуретката(по принцип там стой гърнето) и ми вика ак,ак
викам "ака ли ти се бе мамо"
Ами сядай тогава Joy Joy Joy
Като си мисля че се бъзика с мене нещо,щото се беше изакал..И отидов в кухнята,връщам се той направил гьола на  пътеката ми и тъпче с крака отгоре hahaha hahaha hahaha
Викам,оооо горкото то му се пишало. Joy
Та днеска направихме сефтето на пътеките Mr. Green

Косето бързо да оздравява,а аз сега пускам малко снимков ма'рял за разглеждане  ,на който му се глед да заповяда Mr. Green

http://anibani.multiply.com/photos/album/11/Na_selo_Starmen-#18

ето и другата папка http://anibani.multiply.com/photos/album/12/12#1

незнайно защо ги направих на две папки,ама карай Peace

Таз неделя и аз мисля да заголя бедър на плажа ама Владката  ни шъ да го пусна гол,може да налети и на морето да влиза,знам ли го newsm78 newsm78

Ама поне да си пойграе с пясъка ще го заведа Peace

# 244
  • Асеновград
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 245
  • София
Илиянка, Куши, точно същите притеснения имах и аз преди да пусна Тони на ясла! И той, като Криси и Вали, изобщо не поглеждаше други деца. Но сега като отивам да го взимам от яслата и го гледам през оградата как се занимава и си играе, просто не е за вярване колко бързо се адаптира. Така, че не ги подценявайте мъниците - те свикват много по-бързо от нас самите  Peace !

Ками, бързо оправяне на Косето и дано не е нищо сериозно  Praynig !

Анитке, Влади и невероятен чаровник  Heart Eyes , пу-пу, красота!!! Колко е висок, че ми се струва доста поиздължЕн и със сигурност е по-висок от Тони. Много да го нацелуваш  Hug !

...но не го оставиха да заспи, че щял да ме изложи...

Лекси, извинявай, мила, но това си е пълна безотговорност на тези хора! Не искам по никакъв начин да те обидя, но това просто ми се видя жестоко! Нищо чудно, че Алекс е реагирал така после! Щом на детето му се доспи, го слагам да спи, ако ще и на бал на английската кралица да съм  Naughty ! Може би звуча крайно, но купони и празници все ще има, но детето ми расте веднъж и съм длъжна всеки ден да осигурявам спокойствието му! Извинявай още веднъж, наистина се надявам да не ми се обидиш  Praynig Praynig Praynig ! Просто споделих моето лично мнение и не ангажирам никого с него! Целувки на теб и Алекс   bouquet  bouquet  bouquet !

Ние с мъжа ми следващата седмица в четвъртък сме канени от ДГ на тържество по случай завършването на учебната година  Crazy ! Ще има някаква програма, подготвена от децата и наш Тони също ще е там  Flutter ! Нямам търпение да видя какво ще е! Директорката ме предупреди да минем най-отзад в салона, за да не ни види Тони и да хукне при нас. Трябва да сме много скрити  newsm43 !
Днес пък бяхме със сестра ми на кино  Party ! Не бях ходила точно от една година и сега ми се отрази супер позитивно! Филмът беше великолепен - "Ангели и демони" с Том Ханкс, по романа на Дан Браун "Шестото клеймо". Препоръчвам  Peace - чудесен е!
Утре сигурно с мъжа ми ще ходим да гледаме нови коли, че трябва да си купуваме  Whistling ! Няма да се разсърдя ако някой сподели мнението си за Fiat Grande Punto  Hug !

# 246
Данимакс , Честит рожден ден с малко закъснение,с пожелания от сърце за много здраве и щастие!

# 247
ДаниМакс миличка пропуснала съм рождения ти ден, за което извинявай  Hug голямо гуш и най-добри пожелания имаш от нас макар и с мнооого закъснение! Тези цветя са за тебе - 4цветя (на линк понеже е голямо)  bouquet

Честито на патерици и на всички Еленки и Косьовци!   bouquet

Имах много натоварена седмица и не можех да вляза, и другата ще е така (всеки ден ще е така до победата!  Mr. Green) Освен това днес беше класирането с детските градини, утре ще обявят резултатите, после ще плачем и ще се смеем... изобщо веселба навсякъде  Laughing

Гледам дали са ми полезна информация за шоколада и плодовете да се образовам и вече да не твърдя че шоколадът води до пристрастяване, а плодовете са полезни  Peace И аз не знам как можах да напиша такова безобразно нещо  Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 00:11 от Мунка

# 248
Ето ме и мен, не съм се загубила, просто покрай нас само лоши неща - за една седмица погребахме мой първи братовчед и едната ми баба Cry Cry Cry Чувствам се ужасно, светът се срина за дни, детето ми е супер изнервено, опитвам се да не го показвам пред нея, но няма как. Та това е от мен - сори за негативния пост. Силно се надявам вече да отмине лошата серия и само хубави неща да ни се случват!

# 249
  • Варна
Мари, съжалявам миличка, прегръщам те много  Hug Hug Hug

# 250
  • Бургас
Мари, моите най-искрени съболезнования! Много те прегръщам и се надявам от сага нататък само положителни емоции да те съпътстват!
Калимей, не се сърдя изобщо.  Hug
И снощи бяхме на бал, но втора подобна вечер му дойда много и се кисели цяла вечер, толкова се изнерви, че накрая имаше ред сълзи и ред сополи и ме викаше. Съжалявам, че трябваше толкова да се разстрои, за да ме повика но ето че можел да говори.
Днес спа до 9.30, а след това  така си игра с едно приятелче че остана без сили.
Купихме още един подарък, че и в неделя сме на бал, но той ще е дневно тържество и ще е приемливо. Тук времето е много задушно, а пък аз съм толкова изморена, че едвам гледам.
Калимей, успешно избиране на кола!

# 251
Кали Мей,сестра ми имат по-стария модел Пунто,ама много сполучливо се оказа (пу-пу)!Успех в покупката! Peace

Мари,приеми и моите съболезнования!И стискам палци от тук нататък само хубави неща да ви се случват и да пишеш позитивни постове! Praynig Hug Hug Hug

Лекси,проговори Алекс,викаш! Wink Верно е бил на зор!Но тя Лизи да ти кажа напоследък си е все кисела,ама какво да ги правим! Crazy

Ками,бързо оздравяване на Косе!  Praynig Как е днес?

Мунка, Hug

# 252
Мари....миличка силно гуш и от нас... Hug
При нас нищо особенно.....И Ерай и Берк бяха малко болни миналата седмица, защото ядоха сладолед....Сега уж се поуправиха,но в понеделник ще ходим на контролен преглед..... Praynig
А иначе от два дни ходим на плаж  sun Nature SunnyТака че аз почнах вече да си пека дупето.... smile3534....Водата е много студена още ,но не мога да ги удържам и двамата са във водата......дано не се разболеят пак.Днес не стояхме много че едни облаци излязоха.....и един вятър,чак ми стана студено cold....Иначе ние с гърнето още нямаме напредък....бяга като опърлен като го види. ScreamИ не сяда на него под никакъв предлог......Та ще изчакам още малко..... Crossing Arms

# 253
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
АНИЦА !!!

С пожелания за много здраве, радост и семейно щастие!

Hug Hug Hug Hug

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Hexina  Много здраве,късмет и семейно щастие!    bouquet   bouquet   bouquet    Весел празник

Hug  Hug  Hug  Hug
Прегръщам Ви всички

Общи условия

Активация на акаунт