Данимакс,

с децата и така ,когато имам време ще пусна снимки.Искам да попитам някой давали още адаптирано мляко ,защото нашия Самуил само такова иска.

. Аз пък се притесних, защото беше вече късно към 21 часа, тя не беше спала добре през деня и като се успокой, започна да клюма.........ама днес пак си е същото дяволче 

! Ама дай повечко снимки да я видим, че ти отдавна не си се включвала и ще ти се караме
!!! Добре, че нищо й няма на малката немирница от падането! Много целувки от двама ни с Тони
!
!!!
!
!!!
!
! А сега, като повечето време е там, моят принос ще е много минимален и ако там не го учат настойчиво, кой знае кога ще го махнем тоя памперс
! 
в момента замсилям как да го прилъжа, ще се редим всички в тоалетната да даваме пример май
Ама ние си седим по кафета отдавна, не сме спирали. Това път може би защото бяхме много народ, а пък и с таткото и всеки си мисли, че другия я гледа и така... Но вече си имам обеца на ухото. Имам чувстото, че косата ми наистина ще побелее, много се уплаших, но аз съм си виновна. 
Дано да нямате повече такива инциденти! 
Аз да ти кажа нося само един резервен чифт дрехи + един памперс. Така, ако има повече от един инцидент, накрая стигаме до памперса. Това е, за да не нося много неща със себе си и без това количката накачулена с всичките ни атрибути - играчки, дрехи, води, дъждобрани и чадъри, чанти, вода, фотоапрат и т.н. + Деси вече е минала 30 кг. и направо без ръце оставам
Бъди много щастлива и обичана!!!
Пиши след прегледа 

А за банския, наистина е хубаво да има, че дребните не се пазят въобще. А как ми се ходи на морцееее 
Плюс това не ми се дава на ясла още, според мен е още малка... Дано охитрее повече до есента и да съм на друго мнение. В момента не търси въобще връстниците си, не могат да си играят заедно, само големите каки и батковци, които й разрешават всичко, с тях си играе и ги вика постоянно Препоръчани теми