Пролет пъстроцветна чака вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 506
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Честит празник на всички именници - да им е живо и здраво името Hug  bouquet
Данимакс, newsm51 newsm59

# 226
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС

ДАНИМАКС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И  КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ. ЦЕЛУВКИ ЗА МАРИНКА

Еск, дано нямате повече такива случки с Десинка,изтръпнах цялата като го четох Hug
Браво на успешно махналите пампата и ние на там вървим но все още е рано да се каже , сега спинка без памперс давидим какво ще стане.
Кали, браво на Пепи за яслата, явно му харесва там  Hug
Мише, страхотни снимки на Митачето, честито синьо щътркелче

Лек ден на всички

# 227
Честит Рожден Ден ДаниМакс, много здраве щастие и усмивки.

Много здраве, щастие, късмет на всички малки и големи именници.

Целувки и хубав ден.

# 228
Честито на имениците и на рожденици те.Много здраве и късмет.Много неприятна случка Еск просто изтръпнах като прочетах.Аз така бях загубила нашия батко ,просто щях да получа удар от тогява не го изпусках от поглед.И ние махаме памперса махнахме залагалката изби ни последния кучешки зъб .Постоянно сме на вън и бягаме по пързалките ,гаем с Party с децата и така ,когато имам време ще пусна снимки.Искам да попитам някой давали още адаптирано мляко ,защото нашия Самуил само такова иска.

# 229
  • Бургас
Мутре, ще чакаме снимки на Сами!
Алекс отказа адаптираното мляко още на 1г 1 месец. От тогава не пие никакво мляко, само кисело яде.
Веси, мерси за отговорите за бельото. Днес видях едно магазинче и щепитам дали имат Асеновградско, не вярвам да има много. Днес имаме 8 напишани слипчета и нито веднъж в гърнето, а го слагах на 15 -20 мин. Имайте предвид че Алекс изпива 300-400 гр вода за цял ден.

# 230
  • Гърция
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, ДАНИМАКС!

Честито и на всички именници!

# 231
Здравейте момичета.
Честито на всички именници днес  bouquet  bouquet Party
И ние имахме инцидент вчера. Ходихме на детски рожден ден на една приятелка и по едно време Ема се озова на земята, падна между масата и дивана по гръб и си удари главата на един ръб. Много плака миличката  Tired. Аз пък се притесних, защото беше вече късно към 21 часа, тя не беше спала добре през деня и като се успокой, започна да клюма.........ама днес пак си е същото дяволче Laughing
А ето и една снимка от първата ни баня от миналата неделя / за първи път ходя толкова рано на плаж Laughing/

П.С. майка й си взе бележка и следващият път сме с бански, че дупето ни почна да скърца Laughing Laughing

# 232
Хей Бегби, голяма палавница си имаш и ти, добре е ,че с толкова се е разминало пожелавам ви да нямате повече подобни инциденти,а плажа е страхотно нещо браво на вас, много целувки

# 233
  • София

ДАНИ !!!
Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива
и нека всеки ден да имаш повод поне за 100 усмивки!

Hug Hug Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
на всички празнуващи днес!
На най-мъничките пожелавам
да са много послушни, да имат
едно прекрасно и щастливо детство,
и да радват много мама и тати!

Бегби, много е сладка Емата  Heart Eyes ! Ама дай повечко снимки да я видим, че ти отдавна не си се включвала и ще ти се караме  Naughty Laughing Hug !!! Добре, че нищо й няма на малката немирница от падането! Много целувки от двама ни с Тони   bouquet !

Мутре, Тони също пие само АМ, на прясното мляко се мръщи и го плюе; кисело, обаче, хапва с удоволствие! Обикновено вечерно време му давам към 150-200мл АМ да изпива, че през деня не иска много вода (максимум 100-200мл за цял ден), та с млякото наваксваме течности. Браво на Сами за постиженията  Heart Eyes Hug !!!

Ески, голям ужас си преживяла, мила, направо не искам да знам какво ти е било в онзи момент  #Crazy !
Дано никога повече да не ти поставя такова изпитание Деската, че наистина човек може да побелее за секунди!
Надявам се, че на никого няма да се случва такъв кошмар  Praynig Praynig Praynig !!!

Кали, браво на Пепи! Все така да ходи на яслата  Hug !

И Тони, като че ли, вече свикна с яслата и тази седмица изобщо не е плакал сутрин! А вечер е толкова уморен, че само го къпя и храня, и след няма и 5 мин. заспива блаженно!
За махането на памперса - далеч съм от мисълта, че ще стане за един ден и че се иска много търпение. Мен ме е яд, че не свикна толкова време с гърнето, само се уфлянква и не ще да седи там, а пък беше студено, за да го почвам от зимните месеци на приучаване. Исках, като тръгне на ясла, вече да е "голям" човек, но не би  Tired ! А сега, като повечето време е там, моят принос ще е много минимален и ако там не го учат настойчиво, кой знае кога ще го махнем тоя памперс  Embarassed !
Хайде, пак се оплаках! Обещавам - няма повече!

Да си нацелувате много малките слънчица и лека и спокойна вечер от мен  Hug !

# 234
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ДАНИМАКС, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

мен са ме налегнали мисли за след 3 месеца, като ми изтече отпуска по майчинство, да се връщам ли на старата работа, нова ли да хвана, малкия на ясла ли да го дам; тук няма много избор, 2 са само май, колко ли стотака искат в частната; дали да вземем жена да го гледа по тая програма за подпомагане на майчинството... такива размисли и страсти  Crazy

и Валето не иска да седи на гърнето, седне и почне да се върти, все му е неудобно нещо  ooooh!  в момента замсилям как да го прилъжа, ще се редим всички в тоалетната да даваме пример май  Mr. Green

# 235
Олеее Куши ама то верно не останало, като прочетох 3 месеца и направо изтръпнах и аз съм ги замислила тея същите работи все едно моите мисли си написала, ама все си казвах има време, а то не останало.
И аз да се оплача за гърнето, пишка си в него когато си иска, а понякога като се заинати и отива и се изпишква на паркета, като тая вечер например, кошмар ама пък е толкова сладка, сърце не ми давам да и се разсърдя.

# 236
Благодаря ви за съпричастността, момичета  Hug Ама ние си седим по кафета отдавна, не сме спирали. Това път може би защото бяхме много народ, а пък и с таткото и всеки си мисли, че другия я гледа и така... Но вече си имам обеца на ухото. Имам чувстото, че косата ми наистина ще побелее, много се уплаших, но аз съм си виновна.  Blush

Честит рожден ден, Дани! Желая ти от сърце здраве, щастие, добър късмет и много семейно щастие!   bouquet  Hug

Честит Имен Ден на всички именици и именичета днес и специални поздрави за Косе на Ками! Да им е живо и здраво името и много късмет да им носи!

Бегби, страхотна снимка  Heart Eyes Дано да нямате повече такива инциденти!  Praynig

Илиянче
, браво и на Криси за напредъка с пишкането  Hug Hug Hug Аз да ти кажа нося само един резервен чифт дрехи + един памперс. Така, ако има повече от един инцидент, накрая стигаме до памперса. Това е, за да не нося много неща със себе си и без това количката накачулена с всичките ни атрибути - играчки, дрехи, води, дъждобрани и чадъри, чанти, вода, фотоапрат и т.н. + Деси вече е минала 30 кг. и направо без ръце оставам Wink

# 237
Данимакс, честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet Бъди много щастлива и обичана!!!
Честито и на всички именници, да ви е живо и здраво името!  bouquet
Ние днес имаме празник на града! Беше естествено лудница! Стилияна намаза намси колко балона! Свекъра дойде с нас през деня и не спря да й купува кви ли не щуротии... Mr. Green

# 238
Благодаря за поздравленията.Косе обаче е болен,тази нощ-39,1,вчера-38.7.Смъкнахме я.нонито калшя,нито хрема.Може и да се е ошарил,но няма още пъпки.Днес ще го водя на док да видим.

# 239
Ками, дано не е нещо сериозно  Praynig Пиши след прегледа  Hug

Добро утро  kaffeetrmker_2  food010

Бегби, много сладка снимка  Heart Eyes А за банския, наистина е хубаво да има, че дребните не се пазят въобще. А как ми се ходи на морцееее  Blush

Куши и аз напоследък доста често се замислям с тази работа. Честно казано въобще не ми се започва ни стара, ни нова  Embarassed Така свикнах в къщи и покрай дребната, че не ми се мисли колко ще ми е криво  Sad Плюс това не ми се дава на ясла още, според мен е още малка... Дано охитрее повече до есента и да съм на друго мнение. В момента не търси въобще връстниците си, не могат да си играят заедно, само големите каки и батковци, които й разрешават всичко, с тях си играе и ги вика постоянно  Rolling Eyes А като гледам как постоянно иска индивидуално внимание....
Мъчно ми стана пак рано сутрин  Confused

Общи условия

Активация на акаунт