Пролет пъстроцветна чака вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 503
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден Аница bouquet Hug   Бъди обичана, щастлива и с много късмет.

Мари, доста неприятно при теб.  Sad  Моите съболезнования  Hug

Ками, как е Косето днес?

Ани, страхотни снимки. Влади е толкова пораснал, станал е голяма момченце вече  Heart Eyes

Краси, драсни някой ред, къде се изгуби  newsm78

Мейче, успех с колата. (аз не мога да ти помогна, че не съм фен на Фиат  Rolling Eyes)

Беринка, браво и на вас за плажа. Пусни някоя снимка на твоите младежи  Wink

# 256
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
ХЕКСИ !!!

С пожелания за здраве, любов, късмет и много, много радост !!!

Илиянка, и аз не съм фен на Фиат, ама с тия цени на колите, които харесвам ...  ooooh!  Tired !
Оказа се, че и този месец няма да купим кола, защото приоритет се оказа хладилник. Та вчера си купихме такъв и туй то с покупките засега  #Puppy dog !
Ще видим другия месец.

# 257
Честит Рожден ден Аница, много радост, любов и късмет!!!

Честит Рожден ден Хекси да си много здрава, много обичана, много щастлива и ухажвана!!!!!

Честит 24 май на всички, да пребъде българската култура, да съхраним младежкия си ученически дух, да не забравяме да пишем и говорим правилно  Wink

Mари моите съболезнования за тежката ви загуба, пожелавам ви да ви се случват вече само хубави неща и да получавате само прекрасни новини за бъдещи сватби и бебета  Hug Heart Eyes

Дано болничките бързо да оздравяват и да се радват на слънчевите дни и морето Hug

Отивам да видя как Влади си е изкарал на село Heart Eyes - Порастнало е детето и весело му е било сред животинките на спокойствие и чист въздух, ама ми се струва, че е станал по-рус, много е сладък Hug Hug Hug

# 258
Честит рожден ден, Хекси! С Васко ти пожелаваме само поводи за радост и купон!

# 259
ЧРД на Хекси и аница!Много да сте здрави и обичани!!!

Косе вече 4ти ден по 3-4 пъти вдиха над 39...днес ще водя една лекарка у дома и ако от АБ ще му мине,ще купя.Много запушен нос и не може да спи.Ами вируси....

Иначе ние сме на сбор днес..ама хич нямам настроение и съм ужасно изморена,да не говорим каква работна седмица ми предстои ooooh!

# 260
  • Гърция
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХЕКСИ И АНИЦА!

# 261
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ХЕКСИ И АНИЦА (на патерици)!!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!

Илиянка
Hug Hug Hug,добре сме.Анито е на вилата с майка ми и баща ми от петък,да подиша чист въздух.Ние сме се отдали изцяло на работа по двора...прилича в момента на строителна площадка.Аз оправям едни цветя, наливаме бетон(пътечки за минаване),очертавам всички пътеки с цветя.Лепим плочки,сега 1 навес трябва да започнем да правим,за да си слагаме масата със столове.Камиони пръст изсипваме,че заравняваме двора,понеже е неравен,чакаме да ни се обадят за парапетите ,че са готови,да ги слагаме.3 камиона тухли са изсипани пред нас и тия дни ще започваме да вдигаме ограда,че ни е отворена от едната страна къщата  ooooh! ooooh!  ooooh! ooooh! Като стане в що-годе приличен вид ви каня на кафенце  Flutter

И аз пробвам Ани без памперс,кога имаме успех,кога не.Преди няколко дни се изака,явно я секнах ли какво,и сега вече 3-ти ден не е акала  Tired С пишкането е малко по-добре,повече го хващаме... Определено ще е трудно махане,защото я усещам,че ми прави на инат  newsm78 но аз не се отказвам,въоръжила съм се с търпение  Peace

Мари,много те прегръщам,миличка и ти желая само хубави неща отсега нататък.Много ви се събра!  Sad Незнам дали ти е до това,но аз да ти кажа-на 31 май има празник на бебетата,родени в Селена.Ние сигурно ще отидем,хубаво ще е да се видим,ще се разведрите малко  Hug
И всички други мами,раждали там,надявам се да се видим тази година  Hug

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 12:17 от Красииии

# 262
Мили момичета,привет:)
Мнооого гушки за Мари Hug

за Аница и Дори с пожелание да са много здрави,обичани и щастливи!

# 263
  • Бургас
Хекси, честит рожден ден! Бъди все така усмихната и чаровна! Много здраве и късмет!  bouquet
Аница, честит рожден ден и на теб, на патерица! Много здраве и късмет!

# 264
Честит рожден ден и на Хекси   bouquet Много целувки и весело настроение от нас. Пиши как сте с Алекс  Praynig Hug

Краси, благодарим за поканата  Heart Eyes Надявам се по-скоро да се видим, а и къщата бързо да си оправите, че като описваш  колко работа имате още  ooooh! Hug
А за гърнето, не се отказвай, но не се и вманиачавай толкова. Като й дойде времето на Ани, сама ще се сети, че е гадно. Вярно, че много пране иска, но пък и с тези пампи как се задушават  Tired Дано скоро те изненада малката госпожица. Целувкиии  Heart Eyes

Ками, не е хубаво с тази висока Т толкова време  Confused Дано да намерите подходящото лечение и да се оправя Косе  Hug

Мейче, Рено имат големи промоции в момента. Тук при нас са -30% за наличните автомобили, а аз пък си ги и харесвам. По-евтини са като поддръжка и на разумни цени. Все пак зависи и до какви пари си търсите нещо де  Hug

Ние до сега бяхме на авиошоу на летището в Крумово. Разкошно беше, особено турските самолети, направиха страхотно шоу Wink Само Криси в началото я беше страх, че са доста шумни, но се научи да си запушва ушите като прелитат над нас и дори й беше забавно  Party

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХЕКСИ И АНИЦА/СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ/.ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКОТО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА СВЕТА.......

Ето няколко снимчици и от нас на който му се гледа....
http://erayiberk.multiply.com/photos/album/8/8#1

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 15:57 от berina

# 266
  • у дома с любимите си хора
Привет и от нас!
Ей сега се завърнахме от моренцето.Изкарахме си страхотно,поглезихме се със спа,починах си.
Отивам да ви чета.

Прочетох ви.
Да ме извинят рожденниците и именниците Embarassed,но на потеричка честито от мен.
Ески,на мен преди време ми се случи такова нещо -за минута Ралка изчезна от погледа ми.Сърцето ми спря,развиках се,а тя хитрушата се скрила и се подаде с "ку-ку".Викам и ку-ку майка ти ще стане с тези твои номера.Мама работи в 8-ма ясла/най-добрата Crazy/,ама щерка и се завлече през девет планини в десета,та не може да намаже. Mr. Green
Краси,ужасно е да правиш ремонти.Добре,че има къде да пратиш Анито.

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 17:30 от Вилиан

# 267
  • София
Антон току що омаза цялата къща с пенатен крем  ooooh! ! Включително и себе си, като май си и похапна. А тича маймуната, не можем да го хванем! Сега с баща си са в банята, а аз се захващам да чистя  Crazy ! Ето да видите.

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 20:20 от Kally May

# 268
Току що се върнахме от сбор,отдавна не бях виждала племеницата си,която преди дни стан на 1г.Косе пропусна-оказа се ангина,но не гнойна.Сливиците му големи и червени.Пи Дурацеф и вече има промяна.

# 269
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЧКИТЕ АНИЦА И ХЕКСИ  bouquet  bouquet  bouquet

Тони много сладък Heart Eyes

Кам,бързо да се оправя Косето Hug

Общи условия

Активация на акаунт