Пролет пъстроцветна чака вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 501
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Пебси много ще е хубаво да се срещнем пак, дребните вече повече разбират и си общуват  Laughing ние само бяхме малко със сополи (и подсечено дупе - та май от зъби, но тати си беше болен наистина). Ако мъжо ти реши да те кара някоя събота-неделя, свиркай!

А на мене днес ми откраднаха жиесема, не съм много сигурна точно как стана, първо обвинихме дребния, че го е оставил в градинката, но като се замисля май е станало на Витошка след като си прибрах едно листче в същия джоб. После го търсихме, питахме в градинката пияндетата дали са го намерили, обаче вече го бяха изключили (изхвърлили са сим картата най-вероятно).
Много ме е яд защото имах снимки и записи на детето, а самият телефон беше толкова очукан и издран, на нищо не приличаше, даже отзад капачката не се затваряше вече и няма никаква стойност освен за мене.
Така че, вече не ми звънете на оня номер, като си извадя нов ще ви пратя на ЛС.

Хайде чао, хубав ден  Heart Eyes

# 31
Ех,Мунка,и мен ме хвана яд за снимките и клиповете! Confused Добре,че сте минали само със сополи!Иначе той мъжа ми за пореден път не е на работа и сега е момента! Laughing Ще го измислим!Ти драсни лс с новия номер! Hug

# 32
  • София
Дани, много се радвам, че вече сте си вкъщи и Маринка се подобрява. Ще наддаде и килца, не се притеснявай! Тя миличката как да не отслабне, като толкова се измъчи! Много прегръдки от двама ни с Тони  Hug Hug Hug !

Краси, Т може и да е от зъбчета и затова да е била така ненадейна! Хубаво е, че вече малката кукличка е добре  Hug !

Инче, дано ви размине и Иви не се разболее!

Мунка, много е неприятно това с телефона. И аз преди няколко месеца нали си изгубих моя служебния и много ме беше яд точно заради снимките на Тони вътре; на всичкото отгоре беше чисто нов телефон.
Но ти можеш да се обадиш в М-тел да ти издадат дубликат на СИМ-картата и да си запазиш същия номер. На мен така ми издадоха за 2-3 дена, а номера си остана - удобство е, че не е нужно тепърва да казваш на всичките си приятели, че имаш нов номер. Но ако го смениш, драсни и на мен едно ЛС  Praynig !

Павлинче, единствено модераторите на отделните подфоруми могат да заключват темите.
Ще го направят днес-утре  Rolling Eyes !

# 33
  • Бургас
Привет,
Днес така изгорях от слънцето, направо умирам от болка на раменете. Хем седяхме само час. Алекс и той зачерви бузките. Играха си с детенцето на моя приятелка, което е на 4 год и много добричко. Много се занимаваха двамата. За пръв път пия кафе без да тичам след него. Следобяд пък не знам какво му стана но излиза на терасата и крещи като гларус, направо умрях от срам.
Павлинче, много се радвам че се разписа. Не беше се включвала скоро! Hug
Мунка, много е гадно това с телефона. Жалко за снимките! Много  Hug

# 34
  • гр.Варна
Много се радвам за Маринка и за  Ани! Hug Hug Hug
Стискам палци  да се възстанови бързо малката ни адашка, а за килцата-ще ги навакса, не се тревожи Дани. Peace
Дано Т на Ани да е била само от зъбки и да не я застигат болести. Peace

Дано и при Иви са само зъбки! Praynig Сватбарските снимки са прекрасни. Малката шаферка е направо бонбон! Heart Eyes

Павлинче, наистина чаках ти да звъннеш, но и при нас започнаха да идват гости и нямаше как да тръгнем за Елена. Щеше да е хубаво да се съберем и с Сами и Лилеби, ама здраве да е. Лятото задължително ще се видим пак. Peace

Лекси ,браво на твоето момченце за играта с баткото. А за гларусчето-да ги съберем с моето,че заедно да се червим от срам. Embarassed Embarassed Embarassed

Мунка, съжалявам за неприятната случка.  Sad Sad Sad Кали е права, запази си номера (ако искаш,де).

Пебсче, много неприятно,че си се карала със свеки. Защо не се съобразява с положението ти?  Дано поне не ги приемаш много емоционално нещата ,че да не се отразява на теб и бебчето. Прегръщаме ви силно. Hug Hug Hug

# 35
Мерси,Лю! Hug
За свеки-не ми се ще да ви занимавам,но за първи и последен път се карам с нея!То е все едно спориш с радиото! Shocked Тя говори пълни небивалици,казва супер силни думи,а след минути се държи все едно нищо не е станало!Питам я как може да кажеш еди какво си,а тя вика-Никога не съм го казвала! ShockedА аз съм я чула поне 10 пъти!Просто гледа да се измъкне от ситуацията и си ги плямпа както й дойде! ooooh! Казвах й 10 пъти да млъкне и да спре да ме дразни и нервира,а тя ми вика-И аз се нервирам! ooooh! Питам я-Ти бременна ли си?!! Laughing Не ми се разказва,но никога не съм чувала,виждала,срещала такива хора като тях с мъжа й,а и ме е яд,че ги срещнах! Tired Не знам на мъжа ми какво му е с такива родители! Confused Както и да е!Дано не се сдобрим скоро,че пак си започва един и същи цикъл! ooooh!

# 36
  • София
КАЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

# 37
Пебси щом не помни почнала е да изкуква, имам много подобни случаи наоколо и все са на периоди. Не е лесно, но дано по-рядко ти се налага да се разправяш  Hug

КалиМей, мерси за инфото, и аз мислех да се пробвам да ми го запазят, но не бях сигурна, дано да стане.

Лекси защо се срамуваш детето сигурно добре го е докарвало, аз много обичам да слушам морските птици  Laughing

А ние май имаме щурец (истински) в спалнята  Simple Smile

И сега понеже дойде време (аз този пост го пиша много отдавна и вече Лилиан ме изпревари....

Честит Рожден Ден, Кали Мей! Да си жива и здрава и всичко най в живота!

# 38
Честит рожден ден Мейче  newsm59  Gift  party023
Пожелавам ти от здраве да не се отървеш и от щастието да не можеш да избягаш  Hug

Пебс, аман от тази твоята свеки  Crazy И лошото е, че сте толкова близо и няма как да й тръшнеш вратата и да престанете да се виждате  ooooh! Но както ти е казала и Люси, недей толкова се ядосва, заради бебо  Hug
Важното е, че сте добре  Heart Eyes

Краси, радвам се, че и при Ани отшумя  Hug Сигурно са зъбите, тези последните кътници с най-голям зор излизат  Confused
Дано и Иви е добре днес  Praynig

Лекси, Мунка  Hug Големи сте сладурки

Люси, пиши как е Мимо  Crossing Arms Hug

# 39
  • София

Честит рожден ден, Кали! Бъди здрава, много обичана и все така ведра и положителна! Весел празник!

# 40
Честит Рожден Ден Калимей!

Да си жива и здрава, много щастлива и обичана![/
b] [/color]

Много  Hug Hug за двама Ви с Тони!

Мунка, много кофти с GSM-а

Пебс, не се хаби със свеки, успокой се за да е спокойно и малкото  Heart Eyes Пусни някоя снимка с коремче да ти се порадваме

Не смея да се хваля още с Маринка, че още акото не е добро, но физически и психически е вече по-добре  Praynig Praynig
Диетата е отвратителна, но ще я спазва още 3 дни.

Заглавието, което ни посветихте е прекрасно  Hug Hug, благодарим Ви и двете от сърце! Сега по-добре да го сменим със следващото посветено на всичките ни малчовци, да чукна на дърво, да не се налага пак такова

# 41
  • София
Много ви благодаря, момичета! От сутринта така да ми стоплите душата - страхотните сте  newsm51!!!
Ето почерпката и от мен:

Дани, смених заглавието! Много съм щастлива, че Маринка вече е добре  Hug Heart Eyes !
И никакви болести повече  Naughty !

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 09:30 от Kally May

# 42
  • Асеновград
Кали,честит рожден ден,миличка !!! Желая ти много здраве,щастие,любов и сбъднати мечти!!!
Весел празник!!

Бързо оздравяване на всички  Praynig Praynig Дани,радвам се,че Маринка се възстановява добре Hug Дано скоро всичко напълно отшуми  Praynig
При Ани наистина май се оказаха зъби.Не,че е задължително,но винаги като е имала червено гърло,след това й се запушва /теква носа..а сега нищо (да не чуе дявола  Praynig).Та така,и аз си мисля,че са зъбките,а и точно от 3-4 дни започна отново да си бърка в устата и да се чеше с всичко,каквото й попадне.
Мунка
,кофти с телефона  Confused прегръдки  Hug
Ваня,пише как е Мити  Praynig Praynig
Пебс,опитвай се,доколкото е възможно ,да не й обръщаш внимание,че се тормозиш,а тя може би е забравила  ooooh! Ужас,кофти е!
Слънчев ден на всички  Hug

# 43
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАЛИ!  ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ. БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И ТОНИ МНОГО ДА ТЕ РАДВА
  bouquet  bouquet    bouquet

Данимакс, радвам се за Маринка че е по добре
Мунка,много кофти с телефона, но ето повод да си вземеш нов
Пебс, тая твойта свеки как може да те изнервя така при наличието че си бременна ,но явно това не е интересува.Дано повече да нямате такива проблеми
Краси, дано наистина да е било от зъбки и  аз почвам да си мисля същото да не е било и при нас . Мити днес е добре , няма Т
Прегръщам ви всички и Ви желая много здраве

# 44
  • Бургас
Честит рожден ден, скъпа Калимей! Нека всички твои желания да са мои пожелания! Весел празник!
Пебс, много е неприятно да се караш с когото и да било, особено със свеки. Не и обръщай внимание, мълчи си дори да ти е трудно, за да е спокойно бебнцето и да си добре ти. Много  Hug
Данимакс, много се радвам че Марина се подобрява бързо!
Страхотно е че и Ани и Мити са добре

Общи условия

Активация на акаунт