Пролет пъстроцветна чака вече СЕПТЕМВРИйското човече!

• 11 505
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА МЕЙЧЕ!

От сърце ти желая да си много щастлива, истински обичана и винаги усмихната! Да те радват двамата мъже вкъщи и само приятни емоции да ти създават!
Пебсче, напълно те разбирам,защото и моите  свекъри са едни... направо не еза приказване. Mr. Green Ама ти не им се давай и бъди спокойна, заради себе си, заради Лизи и бебчето! Peace

Красиии, радвам се,че са зъбки, а не нещо сериозно. Peace

Или, благодаря ,че попита за Мимо.  bouquet
Дребосъка беше много щастлив на село. По цял ден навън и сред природата и животните.Страх от нищо няма това дете. Но пък така се разкраси,че нямам думи.  ooooh! Такова падане скоро не беше правил-всяка втора крачка завършваше с падане. По-късно ще пусна и снимки на раненото ми пиленце. Heart Eyes

Аз се извинявам, ама не разбрах Мити пак ли е болничък? Нещо явно съм пропуснала като четох назад. Embarassed Embarassed Embarassed

# 46
Люси , Мити в петък следобяд като се събуди беше вдигнал висока Т и се тресеше,заведохме го при педи и тя каза че може да е вирус ,единственото нещо което предписа беше АБ но каза да не пребързвам да го давам а да редувам панадол , нурофен и хексалгин ако е много висока Т, аз не съм писала в темата а питах Краси какво е давала на Ани защото  симптомите на Мити  са същите както при Ани. Сега няма Т ,весел е и играе дано да не вдига повече. Praynig 
Радвам се за Мимо че добре се е чуствал на село

И да ви питам нещо , аз съм давала на Мити за подсилване на имунната система Саностол ,Киди фарматон и Есберитокс , искамисе да му взема нещо друго  ,но незнам какво, някои може ли да ми препоръча нещо добро

# 47
Кали, Честит рожден ден, много усмивки, здраве и любов ти желая!!!

# 48
Браво на Маринка, дано се оправи съвсем много скоро, целуваме ви.
На Кали Мей много, много целувки и прегръдки по случай рождения и ден, да е много, много обичана и щастлива мама и съпруга и винаги така лъчезарна и приветлива- не е нужно да сме се виждали,че да разбере човек, че това е точно така.
Мунка, можеш да си запазиш номера, не се ритеснявай.
Люска, знам как е като идеш за малко, а трябва да ошеташ навсякъде, няма проблем, налято живот и здраве, ще се видим.
Пебсче, не се ядосвай,мила. То това им е работата на свекитата, да ни ядосват, не им обръщай внимание да не тревожиш бебчо, моята уж е перфектна, но честичко ми притреперва брадата от нея, ама като не можем да се изнесем някъде, а аз така си мечтая за апартаменче в Търново- ве навивам мъжо и му вика, че и така няма и иначе няма , да вземем заем пък да става каквото ще, ама не ще.
Краси, дано са зъби. И Мити дано вече е добре. И Дани е със сополи от 4-5 дни, не искат да се махат, днес му купих ампули гентамецин и алергозан, ще му правя какпки,ч е доста му помагат, е ходих до педито за рецепта, ама няма как, отначало се ядосах, но ако искаш, в апеките тук не дават. Че и на работа ходих вчера и днес за малко, ама нищо.
Целуваме ви с Дани- сеаг спи и е голямо спокойствие. Я да питам, все се каня- Дани заспива и се буди почти винаги с рев- като изтърве мометна, го избива на плач и колкоот повече го успокоявам, толкова повече се изнервя, това е след около час приказки и песни, игри и накрая явнотака мус е доспива, че го кара на плач. Не знам какво да го правя с това заспиване. А и се буди оп 2-3 пъти , люшкаме се, пеем, гушкаме и пак заспива с рев, за да си доспи. Чудя се дали може да е от това, че го отелихме от бебе сам в стая и това е някакъв страх, насаден от това. Иначе вечер като заплаче, го взимаме при нас и по цяла нощ ни ходи по главите, иска все нещо, изобщо не спим. Има ли някой такъв проблем и как се справя. Пробвахме да преместим леглото при нас, но това не му стига- плаче и ни гушка, спи върху главата ми, за дане избягам, знам ли...Помагайте, че вече не се издържа, че и баща му тръгна на работа и по цяла нощ дежурства ниидват в повече.

# 49
Павлинка, на нас много ни хареса мястото където бяхме и се надявам да ни остане време тази година пак да отидем Peace А малкия сладун да не се е уплашил нещо?На това ми прилича Thinking Ема много се стряскаше като бебе,спеше неспокойно и все на рев я избиваше. Откакто спи при мен - постепенно се успокой и сега само като ме няма в стаята се буди с писъци и трудно се успокояваме,но не винаги и така Thinking
Кали мей, честит рожден ден  bouquet newsm59
Пебсче, ти и преди си имала проблеми със свекървата ако правилно си спомням Thinking Опитвай се да я игнорираш и да не се товариш Praynig
Данимакс,много се радвам,че Маринка започва да се оправя Hug
Краси,за Ани Heart Eyes - дано са зъбки
Ваня,бързо оздравяване на твоя бонбон Peace
Мунка,много кофти за телефона - най-вече заради номерата в картата,снимките и клипчетата ooooh! Но си запази номера,поне това може да стане Peace

# 50
  • София
Павлинка, много кофти работа с това неспане, особено пък при положение, че давате и дежурства. За съжаление нямам съвет, аз си мисля, че това по-скоро си зависи от детето. То просто няма здрав сън, дано с времето това отшуми.

Ваня, има много имуностимулатори на пазара, но едва ли може да се каже с категоричност, че нещо е много по-добро. Аз лично не съм попадала на нещо невероятно, а и всеки е пробвал разично и ще каже, че го харесва или не, ама защо, не е ясно. Саностола, което си е по-точно мултивитамини, си е добро. Разните имуностимулатори, които съм давала докато децата са били в болнав период, никога не са им оказали някакво чудотворно действие. Аз лично съм най-доволна от клеевата тинктура. Цяла зима я давах всеки ден и мисля, че имахме няколко случаи, в които е помагала да минат нещата по-леко. Сега като тръгва Пепи на ясла мисля да я продължа, но малко да разредя приема на -3 пъти седмично.

Данимакс, радвам се, че се е закрепила Маринка, сега остава да понапълни малко бутчетата.

И накрая малко снимки, защото много ме мързи напоследък да снимам и да прехвърлям:

http://kdjokova.multiply.com/photos/album/9#1

# 51
  • Кърджали, България

За КалиМей  Hug Честито, миличка! От здраве и любов да не се отървеш!!!

Кали, разгледах снимките на Дани и Пепи - страхотни манекени са и двамата, а и кого на приличат с такава красива майка  Hug

Павлинко, период ще да е това, просто изчакай да мине  Peace

Ванче, дано Мити да не вдига повече Т  Praynig

Люси, чакам снимки с нетърпение! Радвам се, че сте изкарали добре на село  Hug

Пебси, наистина е най-добре да игнорираш такива хора, но по себе си знам, че е трудно... Може би с времето ще спреш да им обръщаш внимание... Сега се опитай да приемаш нещата много навътре, за да не вредиш на бебчо. Прегръщам те, мила  Hug

Лекси, децата растат и скоро ще можем да пием кафета по разходките  Peace

Мунка, много неприятно това с телефона  Sad

Иви е със зачервено гърло, но Т няма. Мисля, че ще се рамине....
Стоил е за пръв път сам зад блока и аз съм на тръни.... Как растат децата, вече искат самостоятелност.... Отивам да го нагледам от терасата....

# 52
  • Бургас
Инче, днес Алекс ме побърка, не само че не можахме да пием кафе, ами целия се засипа с пясък и мен ме напълни цялата. Пръскаше другите деца! После едно дете го удари и нашия така му отвърна че направо  Shocked. Никога не е отвръщал на удар, какво беше това днес не знам. После рева че е гладен, но само плю, не щя да спи и рева 3 часа. Е още не е заспал и вече сме луднали с мъжа ми. Дано да каталяса по-рано тази вечер щото иначе ще си тегля куршума.
Павлинче, не знам какво да те посъветвам. Алекс реве когато се е събудил, а не се е наспал. Но нощнем като се буди го слагаме пак в леглото му и си заспива. Доколкото съм чела страховете у децата се появали между 2 и 3 годишна възраст, така че може би е рано плача да е от страх.
Кали, страхотни снимки! Много са ти готини момчетата! Чак се замислям, че не е лошо да имам второ момче.

# 53
Честит Рожден Ден,Кали Мей!Всичко най-хубаво ти пожелавам!
 Hug  bouquet Hug
Страхотни новини за Маринка и Анито! Hug Hug Hug

Благодаря ви за успокоителните думи!Аз не се нервя много,само тогава. WinkИначе сега няма проблеми! Hug

Дани,аз нямам никакъв корем още! Crazy Даже не съм качила кг.Варирам си както преди -51-52! Wink Иначе си хапвам,ама умерено! Flutter
Ще се снимаме с Лизи тия дни и ще се "покажа"! Simple Smile

Хайде ние ще излезем,че Лизи спа до 17:30 и до довечера ще ни подлуди! Crazy

# 54
  • София
Благодаря на всички за милите пожелания, цветя, подаръци и т.н. Но най-вече ви благодаря, че ви има  Hug !
Наистина не познавам повечето лично, но ви чувствам толкова близки! Искрено се възхищавам на всяка една от вас и колкото и банално да звучи, искам да знаете, че сте прекрасни и че високо ценя неповторимото приятелство, което ме свързва с вас!
Бъдете и вие живи и здрави, момичета  newsm51 !

Кали, прекрасни са снимките  Hug ! Коментарите са на място.
А кое е това вълшебно морско място на последните фотоси?

Павлинче, и ние имахме подобен период на будене с рев, без да можем да го успокоим по никакъв начин. Оказа се, че го боли корем. Педи обясни, че натрупвал от време на време много газове и с Еспумизан 2-3 пъти на ден по 20 капки, задължително преди заспиване веднъж, приключиха сагите. Да не би и на Дани нещо да не му е конфортно  newsm78 ! Каквото и да е, надявам се бързо да се успокоят нещата при вас.

Лекси, пожелавам ти утрешния ден да бъде много  по-спокоен и хубав за теб и Алекс  Hug !

Пебси, радвам се, че всичко при теб се развива добре и нормално! Все така да е и до финала  Peace Hug !!!

Ванче, стискам палци Мити да не вдига повече Т и да е здравичък  Praynig !
На въпроса ти - аз давам Саностол. През зимата, както и Кали, давах повече клеева тинктура. Не знам от кое от двете, но факт е, че Тони не е боледувал цяла зима. Разболя се веднъж, но тогава татко му го зарази, че беше много зле - малкият го изкара сравнително леко.

Люска, чакаме снимки  Flutter !

При нас празникът мина много хубаво. Събрахме се цялото семейство на терасата при моите родители. Тони беше като отвързан - за първи път ни вижда всички събрани на едно място и голяма радост беше. От 16:00 до 18:00ч. беше едно тичанееее - откъде я взима тая енергия, не знам! Изяде четири кифлички със сирене, после вкъщи изпи 200мл АМ и заспа като посечен  Mr. Green ! Хубаво се напразнува и той  hahaha !
Хайде, лека нощ от мен! Хубава нова седмица на всички   bouquet !!!
И още веднъж благодаря  Hug !

# 55
  • София
Един малко тъп въпрос, ама вече се чудя какво да измисля... Едуард не иска да закусва, не му харесва нищо от това, което му даваме - каша, попара, АМ и др. подобни... Иска да яде салам и непрекъснато ходи до хладилника да се опитва да го отвори...

С какво да го храня сутрин?  Hug

# 56
  • София
Моите и двамата много обичат салами и напоследък все искат сандвич и то да е захлюпен филия, салам, филия. Laughing

Пебс, не й се връзвай на свекито Wink, то някои хора са май непоправими. Rolling Eyes

Кали, много е пораснал Пепи! Къде сте били на почивка? Simple Smile

# 57
Лилиан-аз затова вече давам филии.От известно време не яде попари,сяда на масата и почва да въфа печени голи филии или да си взема салам и аз му давам.Малко кашкавал,филиика с масло,шунка.Като количество хапва малко от това,но явно го засища.Дето се вика-децата ни са големи вече Mr. Green

Кали Мей ЧРД/вчера не успях да пиша тук/-да си жива,здрава и все така усмихната!!!!

# 58
Кали Мей, с голямо извинение, че вчера пропуснах днес искам да ти пожелая да си много, много обичана жена и майка! Пожелавам ти винаги да си толкова изпълнена с позитивизъм и да не секва ентусиазмът за всичко в теб! Прекрасен човек си и аз също се радвам, че те познавам, макар и само виртуално! Прегръщам те и те целувам!

Лилиан, ние отдавна закусваме сандвичи, но от известно време нещо й стана и в момента, в който се пробуди със още затворени очи си иска "муто" - АМ. Но по принцип сме на сандвичи Peace Смело давай - аз лично салам още не съм давала, но купувам пуешка шунка или пражка.

# 59
И Лизието умира за салами и всякакви гадости,дето ние ядем! ooooh! Аз не й давам салам! Rolling Eyes Четох,че са опасни и за сега удържаме положението!Но пък тя иска да яде само филийка със сирене! ooooh! Нищо друго!Иначе като я питаш иска и ориз,и мете (месце),и абака (ябълка),и банан... CrazyОбаче като й поднеса купата с нещо и .... Sick
Нали ви писах,че вече заспива в 15-15:30 и спи до 17-17:30! ooooh! И снощи като тръгнехме в 23 часа да я слагаме да спи един рев!Не иска и не иска!Легнахме тримата на спалнята,но на баща й му писна и отиде да гледа ТВ и тя като ревна-татко,татко! Crazy Дойде той,легна пак и заспа,но после се буди няколко пъти да реве за него и той я чува от другата стая и идва.ляга за малко да заспи и така!Ужас направо!Заспа в 00:00 и в 8 без малко се събуди пак да търси татко си!
И последно за свеки да кажа-днес има рожден ден и одеве звъня на мъжо да му каже ако не сме й много сърдити да ходим довечера на гости!Тя не ни била сърдита! Laughing Направо ви казвам,няма такова животно!

Общи условия

Активация на акаунт