Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 520
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!

На Новата мама - Добре дошла new_mama2! Аз ходя във ВМА при д-р Гиздов, ако искаш ще ти дам тел....

Нана5кова - Да не го мислиш изобщо! Ще видиш, че си се ядосвала напразно...

Билянка - Да ти е жива и здрава сестричката, честита им годишнина!

# 226
wassilena разделяли ли сте се досега с дъщеричката ти? Моят син например съм го оставяла за по няколко дни - като по-малък му беше по-лесно да не ме вижда изобщо, отколкото да ме вижда от време на време, и да трябва да си тръгне.. иначе, може да "притичваш" навън докато бебето спи.. но пък ако след това тя ще плаче, няма смисъл..
Аз въпроса съм го решила вече - живот и здраве ще раждам в Шейново - лекарят ми е там, и по този въпрос нямам какво да мисля повече, малкия ще може да идва по всяко време - а за бебето ще се съобразявам с графика на болницата  Peace Общо взето разчитам на това, че малкия много добре се забавлява с баща му - определено го предпочита пред мен.. така че, като е с него, разчитам да не се замисля много за мен  Wink

# 227
  • Къде ли не
Уф писах, писах и си го затрих!

Василена напълно съ съгласна с целият ти пост! А относно дечицата - това е другата причина да искам самостоятелен Вип. Може и да ви се струва прекалено, но аз без мойто човече не мога повече от 3 часа. Страх ме е също така да не запаля ревност, защото мама го е оставила за 3 дни и е отишла при бебето.Мисля тоя път да кажа на мъжът ми да си вземе отпуска и да ми го води през деня да стои при нас.
Иве, Кремито ти е отговорила само да допълня, че стаите са повече от 10 има не само на 5- ти етаж.
Момичета ден на отворените врати се организира всеки месец може и да не бързате. За тина КИркова бих ви препоръчала по - скоро това : http://www.1agb.com/school.php Правят и безплатен ехо преглед, на който междо другото ми казаха, че ще имам момиче първият път!  smile3533

# 228
nana5tkova Изобщо си ги избий тези мисли от главата,успокой се и ще видиш че всичко ще е наред.Притесняваш се излишно,всичко ще е наред  Hug те силно

bilyana44 Да ти е жива и здрава сестрата и още дълги години рожденни дни и годишнини   bouquet

new_mama2Добре дошла и леко бременеен  Hug

# 229
Иве, и аз редактирам, за да ти отговоря. Само ако си платиш ВИП пакет в Тина Киркова, тогава имаш гаранця за ВИП стая. Всичко друго е късмет. Стаите са не повече от 10, евентуално да има още няколко по другите отделения, така че борбата пак не е лека Wink А защо толкова бързаш да избираш? Аз мисля, че и по-нататък можеш да смениш болницата...
======================================================
Мерси  Hug А колко струва ВИП пакета и какво включва друго?
Бързам, защото искам да ми следят бременноста в болницата, в която ще раждам. Ако забавя в размисли, трябва да давам кръв в Шейново, да си платя пакета с изследванията 320 лева и после... отново трябва да ми правят изследвания в друга болница.
Нана  Hug Hug Hug Дано да не се налагат такива неща  Hug
bilyana44 Честити на сестра ти от нас    bouquet  bouquet  bouquet Много здраве, късмет и любов  Heart Eyes

Купих торф, ставам да засаждам китки  Mr. Green

# 230
Ох, Нана, сигурна съм, че ти е адски тревожно, обаче виж колко хора се вкючиха да кажат за подобни случаи и после бебета им се раждат здрави. Това 1:40 в никакъв случай не означава 100% Даун. Ако решиш - направи и амниоцентеза, не си мисли отсега за прекъсване на бременността.
Момичета, ето цените в Тина киркова: http://www.1agb.com/qa.php

# 231
Steletu, благодаря ти много - много ще ми е полезен телефонът на твоя лекар.
Имам само едно опасение - звънях на много лекари в този район и мисля, че звънях и на него - от кабинета му ми казаха, че женската консултация не е по здравната каса  Sad. Аз държа да съм по здравната каса, затова искрено се надявам да греша.

Така, че при първа възможност давай телефона Simple Smile, че аз май доста окъснях с избора на лекар!!!

Благодаря и поздрави!

# 232
Момичета казахте ли вече на роднини и приятели за бебето? Аз казах само на майка ми и сестра ми,макар че ми се иска да се хваля навред.  Grinning Мъжо обаче не дава..като е казал да мине третия месец /той така си ги брои/ и не отстъпва

# 233
Аз вече казвам наред. Обаче не знам как точно да кажа на майка ми. При предишната ми бременност бях на 31 години и тя беше изумена първо, че ще раждам второ дете и второ, че ще го раждам на такава възраст (!). Ако сега й съобщя новината, не знам точно каква ще й е реакцията при това положение и никак не бързам. Понеже рядко се виждаме, няма как да забележи сама и се чудя дали въобще да я тревожа излишно или да им съобщя чак през Ноември и да ги поставя пред свършен факт... Приемам предложения по въпроса  Simple Smile Имайте предвид, че майка ми си живее с представите от едно време, според които всяка жена, тръгнала да ражда след 27-28 години, се подлага на супер рискове, в днешно време и 1 дете е достатъчно и т.н. Абе така като се замисля, май е по-добре да не я натоварвам излишно  Wink

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 17:20 от Tess

# 234
Здрвейте момичета!
Нана мила не се измъчвай с лоши мисли. Ще видиш, че всичко ще е наред! Ще стискам палци Praynig! По опитните мами са ти казали. Силно те прегръщам Hug!
bilyana44 ЧРД на сестричката ти!  bouquet
Лека вечер!

# 235
Аз вече си казвам за бебчето Sunglasses А и дори и да не кажа то вече си ми личи.Вчера една комшийка ме видя и ми вика: "Аууууу,ма ти да не си бременна?"  #Crazy а аз и казах:"Не бе,не съм-глътнала съм балон"  Joy

# 236
Аз май вече казах на всички близки приятели. Малко трудно се обяснявят иначе капризите като седнем в заведение- алкохол не пия, не ям пържено, мирише ми на еди какво си, димиш ми с цигарата -  Ще ме помислят за откачила без да кажа причината.  Laughing

Прегръщам идеята  да си направим групово посещение на училището за бременни. Така  ще е по-приятно защото се познаваме образно казано . Също може да си направим групова разходка някоя събота или неделя в Борисовата градина примерно. Просто мъжо не ми издържа на непрекъснатото дърдорене за бременността - трябва специализирана компания  preggo preggo preggo preggo

# 237
Аз казах на всички близки приятели и роднини Simple Smile
То просто си е такава новина!!!!! Rolling Eyes

Само на шефа не съм, ама скоро ще го "зарадвам"!

# 238
Момичета мерси за пожеланията.
Аз си казвам от одавна и в събота на пазара ме среща една приятелка и вика абе гледам те и се чудя не си ли бременна. Викам да. И я питах дали ми личи много и тя каза че съвсем малко но си личи.
Tess аз кязях веднага на майка ми понеже при нас беше дългоочаквано бебе от 6години насам. и тя беше на седмото небе. Също ако бях на твое място може би щях леко да я подготвям психически все пак това си е твоето тяло и бебе. Незнам както решиш ти си познаваш майката. Но не мисля че е добър избор да я поставиш пред свършен факт.

# 239
Здравейте коремчета Hug При мен новините след днескашият преглед са добри Hug Изчистила съм се добре, без медикаменти, напълно естественно.Хирургическа намеса няма да се наложи.Казаха ми ако искам да започваме с бебеправенето след първият цикъл, но аз мисля да се заредя хубаво с положителни емоции лятото и чак след това да започваме Simple Smile
Много целувки от мен, лека и красива бременност HugЩе надничам от време на време в темичката ви и ще ви се радвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт