Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 512
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Привет Мари Рус - доколкото е възможно се радваме за теб, че няма повече усложнения - пожелавам ти много приятно, зареждащо и пълно с горещ секс лято. Чакаме резултати от теб наесен  Laughing Hug

# 241
аз вече казах на всички,моята майка е много щастлива/все пак чака 8 години за второ внуче/,а най интересно е как е разбрал шефа ми.Отишли колегите на работа и той питал за мен,и един колега му казал-ами тя е в болница,при което шефът се паникьосал и отвърнал     ''- сега пък какво загази ooooh!''/имам си проблеми с бъбреците/,а колегата '' нещо й се надува  корема'' Rolling Eyes  светкавична реакция от страна на шефа  ''каква е тази болест не съм чувал такава #Crazy #Crazy #Crazy..................................................................ааааааааааа сетих се /след като колегата се захихикал hahaha Joy/поне новината е добра''.Та новината в робота се е разбрала малко комично ама поне шефа го е приел с усмивка Laughing

# 242
  • Пловдив Белащица
bilyana44, аз миналата бременност защото имах страхотна непоносимост до края към много миризми също и към крема против стрии. Мажех се вечер преди сън, почти със запушен нос, лягах и се завивах, като главата я слагах така, че носът ми да е възможно най-далече от носа.

Тес, не така. Я започни теми от рода - решихме да имаме трето и подобни, да я подготвиш психически. Ноември като й сервирате направо бебе да не й стане нещо на жената от свръх емоции. Иначе ти така или иначе я поставяш пред свършен факт  Mr. Green, бебето е готово от има няма 3 месеца.

Мари рус, много се радвам за добрите новини. Стискам палци да стане много бързо бебето.

# 243
Здравейте мимичета, аз вече казах за бебето почти на всички близки и приятели, а ако съм проруснала някого каката ще се погрижи. Откакто свикна с мисълта за бебето се хвали на познати и непознати и постоянно пита дали ще е момче или момиче. Измислила е имена и на всички казва: "Ако е момиче ще се казва Ива, ако е момче Венци". Не знам как ще се разберем за имената. Подозирам,че харесва някой с тези имена ,та за това .Има още много време, ще я обработим.

# 244
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,връщам се от преглед.малко се притесних,плацентата ми била ниско, по предна стена,но доста ниско.Докторката каза,че имало опастност от прокървяване,да не се натоварвам.Имало време да се качи нагоре,ще я следим,ако остане така обаче,ще се наложи секцио.Аз досега не съм имала проблем,нито болки,нито кървене,сега откакто разбрах взе да ме наболява корема. WhistlingЯвно на нервна почва.Оф,то да не смее да се отпусне човек,че е добре.

Мари рус -радвам се,че си добре,почини си добре лятото и наесен ще чакаме хубави новини.

Tess  -подготви жената предварително,да не вземе да получи инфаркт ноември. Mr. Green

Аз от 1 седмица съм с главоболие и незнам на какво се дължи,исках днес да си прегледам очите,но докторката я нямаше.Като изляза на слънце и адски ме удря в слепоочието,въпреки слънчевите очила.Къвното по принцип ми е ниско,но започнах поне да пия по едно кафе на ден и пак вечерта съм с главоболие. Cry

# 245
Привет и от мен!

По принцип не обичам да се оплаквам и гледам да не ви тормозя с моите кахъри. Днес обаче имах много странни болки /ИМАХ защото пих НОШ-ПА/. Започнаха късно снощи и продължиха цял ден - в областта на пъпа нещо като щипане, боцкане, скубане... До сега не ми се е случвало, а съм притеснена, защото не съм чела някоя от вас да е имала подобни болки. Дали може някой да ми даде успокоение или още утре да търча при доки. Иначе ще ходя при нея в четвъртък, но не знам дали няма да е късно.  Cry
Моля ви за мнение  Praynig Наистина съм притеснена...

Нана, опитай да не се тревожиш макар, че напълно разбирам какво е в главата ти в момента. Стискам палци тези притеснения да са безпочвени.  Ама какви ги говоря - 100% ВСИЧКО ЩЕ Е ОК!!!  Hug

Мари рус, много се радвам че се отби и то с хубави новини  Hug

п.с: Колко пъти написах "притеснение"....

# 246
като главата я слагах така, че носът ми да е възможно най-далече от носа.
Е тоя номер как става?   Laughing

Нана, не се отчайвай. БХС-то, доколкото знам, се основава в голяма степен на статистични данни. Съвсем не е задължително да им се вписваш в статистиките. Потърси второ мнение.
Днес излязоха и моите резултати:
риск за тризомия 21 – 1:2 500
риск за тризомия 18 – 1: 10 000
Бебчо е дълъг 11.6 см. Има си и разни други мерки – обиколка на глава, на корем, бедро. Нухалната транслуценция е 1,91 мм. Носни костици обаче не мериха, не знам защо.
А за казването - отдавна съм разгласила на всички роднини и приятели. Даже в събота събрахме приятелите и ги почерпихме - за наше здраве и за бебчето.

# 247
Нана, горе главата!Всичко ще бъде наред с бебчето ти Hug
Както бях споменала преди една моя много близка приятелка също имаше притеснителни резултати и това се случваше около 19 г.с.Ходи при Марков, направи си амнио - всичко се оказа наред и сега от 2 седмици вече си гушка сладкото бебе.Както си чела този БХС не е диагноза, просто някаква теоритична вероятност и не означава нищо Hug

Steletu, и аз ходя при Гиздов - може да се засечем, сигурно ще ходя другата седмица по някое време.Докторът е голям симпатяга, и миналата бременност си я следих при него - тогава израждаше в Св.Лазар, но за съжаление не се класирах, защото сумата стартираше от 2500лв.Сега дали още там изражда? Thinking

По въпроса за вип стаята - на мен лично това ми е най-малката грижа Whistling.Важното е раждането да мине безпроблемно и бебето да е добре, а и сама не обичам да стоя, направо ще изкукам.

Според вас нали не е късно вече да се запиша на ЖК в Шейново, че съм решила пак там да раждам и мисля, че е добре и там да ме следят newsm78

# 248
Хей, Мари-рус, радвам се да те видя.  Hug

Хрисси, мисля, че няма да е късно със записването на ЖК в Шейново, само недей отлага дълго... Simple Smile

Бях на лекар, изписаха ми магнерот, шийката ми се е скъсила  Tired така че продължава лежането, поне отлепването го няма, не разбрах за плацентата дали се е вдигнала, но със сигурност е на задна стена. Док гледа за пол, но нищо не се видя, беше си свило крачетата...срамежливче, като мама и тате  Blush Mr. Green

Иве, на 20.05 съм на ЖК и ще питам за "отворените врати"...

# 249
  • Пловдив Белащица
като главата я слагах така, че носът ми да е възможно най-далече от носа.
Е тоя номер как става?   Laughing
...

Освен да снимам  Mr. Green. лягаш на една стнара и тила опира в гърба почти и така  Joy. Зорът какво не прави.

# 250
  • София, Борово
nana5kova, знам как се чувстваш.. с предишната ми бременност аз бях с много висок риск. Моят съвет е да повториш БХС, но мерките да ги вземе друг лекар. Обади се на Марков за частен прием и му обясни, че е спешно и т.н. Няма да ти откаже и ще те вмъкне някъде.
Мари-рус, радвам се на силният ти дух и ти желая едно много емоционално лято, естествено само с най-прекрасните емоции Hug
Комикс, задна плацента е по-хубаво от предна Peace
Аз сега съм с превиа, която стига до белега от секцио и е супер опасно при секцио. От сега ми търсят добър оператор, защото е много рисково за бебето.
Относно ВИП стаите, аз ползвах такава в Тина Киркова. Сега отново мисля да съм в единичен ВИП - аз обичам спокойствието и не обичам да се съобразявам особено в такъв деликатен момент. Цената беше 75 лв. на ден. стаите приличат на бана, но по-важно, че като си сама можеш и гола да стоиш и бебето да ти виси на гърдите постоянно, а не да се съобразяваш кой влиза, киха и какви вируси носи.
Лека нощ на всички Hug

# 251
И аз съм с леко запушен нос, а снощи ми тече и кръв от носа, ама нали си е нормално.
Нормално е, на мен също и ми се запушва, и ми тече кръв от носа.

nana5kova, силно се надявам тревогата да е фалшива! Не бързай да се плашиш! Hug

Янечек, честит рожден ден на патерица! Да си здрава, щастлива и късметлива ти желая!  bouquet

Тес, и моето гадене изчезна напълно. Такова облекчение е! Neya, мен съвсем скоро ме отпусна, дано и при теб е така. Олекваше ми за ден-два, после се връщаше всичко с пълна сила, после пак затишие. Тъкмо си помисля, че краят на кошмара е дошъл и изненада. Неприятно много!
Утре съм на БХС /късен/, дано не ме стресират. Докторът ме предупреди все пак, че може предвид възрастта, рискът да е висок, да съм подготвена за амниоцентеза.

И аз съм със задна плацента, но имам и ПП. През първата бременност също бях така, но към 24-27 г.с. мигрира, често се случва. Диана, дано и при теб така се получи! Peace

Добре дошла на new mama2!
maria.krumova, и аз стискам палци всичко  да е наред!

Аз няма нужда да казвам, че съм бременна, личи ми от километри вече.
Не съм се притеснявала от реакции на близки, макар че очаквах такива, защото не съм първа младост /39 ще навърша през юли/. Нямаше, но и да имаше, не бих се развълнувала особено.
Лека нощ на всички! Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 23:11 от Дивиана

# 252
Според вас нали не е късно вече да се запиша на ЖК в Шейново, че съм решила пак там да
раждам и мисля, че е добре и там да ме следят newsm78

Хрисси

Не искам да ме сметнеш за нагла или нещо подобно но аз лично съм много против Шейново.
Не само че съм чувала какво ли не , но сестра ми ражда там и остана много разочарована.
Отгоре на всичко имат стрептококова инфекция което на мен си ми
звучи опасно. А и ако не дай си боже има усложнения,  още един път казвам НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ,
теб ще те преместят в Пирогов а бебчо ще отиде в Майчин дом!

Аз лично ще ходя в Майчин дом при д - р Сашо Георгиев ,
сестра ми и една приятелка са ходили при него и са останали много доволни.
Аз сега те първа ще се записвам на Ж К  защото до 15.05 не мога по понеже бях в болница до15.04 и един месец след това не можело да се запиша.
Надявам се да не съм била не тактична!

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 01:00 от СРАМЕЖЛИВКА

# 253
Само на шефа не съм, ама скоро ще го "зарадвам"!
Хубаво слънчево утро Simple Smile
И аз съм ЗА срещите по градинки и лекции, много е приятно! Само дето няма как да идвам, защото нямам кола и съм с малката.
Ако някой има път насам /краят на света Драгалевци/ мога да се включвам. Но едва ли ще е удобно да идва някой, то това си е цяла ескурзия  Laughing . Дано мъжа ми скоро да ни купи кола и да се престраша да карам в София.

Шефа и аз ще го изненадам съвсем скоро. А той се надяваше скоро да се върна на работа  Embarassed Направо не ми се мисли каква ще е реакцията  Blush
Мари Рус, много се радвам, че намина при нас с хубави новини  Hug
Комикс аз в Шейново знам какво е, исках да видя в Тина Киркова какво е положението.
За казването при мен също няма смисъл, личи си от далече и почти немога да се скрия.

# 254
Добро утро момичета!
Не можах да прочета всичко ,което сте изписали.
Нана5кова,една моя приятелка имаше подобни резултати,направи си амнио и притесненията и бяха напразни.Стискам палци и при теб да е така.
За главоболието и аз си имам почти всекидневно-като стане нетърпимо пия Панадол.Имах го и в предната бременност в изобилие и си го приемам просто като една от болежките на бременността.
Моята доки ми даде  час чак след 5 седмици,което ми се струва много.Но може да я посетя и по -рано.От няколко дена усещам  леко напрежение долу,но мисля че е по скоро пикочния мехур.от време на време имам и парене при уриниране .Преди месец имах доста силни болки,но урината ми беше стерилна.Доки ми даде само едни прахчета да пия,и естествено мн вода.Някои имал ли е подобен проблем?
А за раждането баткото си мисли че ще сте идва с мен newsm78.По нататък ще го подготвя .Не се притеснявам защото тук допускат посетители още същия ден ,а изписват на другия ако всичко е нормално .
Момичета някоя от вас мислела ли е за присъствие на таткото по време на раждането?Първия път съпругът ми беше с мен и за двамата беше незабравимо преживяване(родих с епидурал ,така че през цялото време си говорихме,смеехме ,не усетих кога мина времето.)
Но този път ще е по трудно защото трябва някои да стои с баткото.

Някои беше споменал за номериране на темите -аз съм за .Така сте можем да се ориентираме колко теми сме изпуснали .
Много положителни емоции в днешния слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт