Първото тримесечие мина вече, НОЕМВРИйки тръпнат да усетят малкото човече

• 12 513
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
wassilena - абсолютно съм съгласна с това, че като подходиш приятелски и с усмивка към някой може да направи чудеса от храброст за теб. На това му се вика манипулиране, но много добра работа върши.

# 271
  • home!sweet home!
Днес мина моят преглед при Цолова във Фемина. Доволна съм много, мила е лекарката, внимателна и обстоятелствена. Моите притеснения за Вратната гънка отпаднаха, Цолова я измери 1.2 , а изрода от консултацията преди 4 дни 2.4  #Crazy - беше ми изкарал акъла!!!

# 272
Здравейте, момичета!
Минавам да ви пожелая лек и приятен ден!  bouquet
Аз след малко тръгвам за лекции, а така ми се спи.Не знам тази сънливост кога ще премине ,че скоро започват и изпитите и ще е мъка.Аз съм първи курс право в Софийския.Записах малко по-късно и затова сега въобще не искам да прекъсвам,защото не ми се губят още години.Не знам как ще справим с бебчо,знам само че ще е доста трудно,но невъзможни неща няма.Принципно за помощ мога да разчитам само на баба ми( майка и свекърва ми казаха че бебе нямали да гледат), а тя пък е в Хасково, което означава че ще трябва да водим бебчето при нея,защото другия възможен вариант е детегледачка, но има още време -ще го мислим.
Аз утре съм при моя доктор, а в четвъртък съм на първата фетална във Фемина при д-р Славкова.Много ми е притеснено,заради двата спонтанни аборта.
За раждането съм решила в Шейново, просто моя лекар-д-р Данаил Илиев, е там. Моята приятелка ражда при него в Шейново миналата година и беше много доволна.При миналите бременности лежах в Майчин Дом за задържане.Тогава бях при д-р Сашо Георгиев.Той е страхотен лекар и човек, но от Майчин Дом имам само лоши впечатления.
За ВИП стаята отдавна съм решила,стига да успея да се вредя. Просто не обичам да има много хора около мен и искам да си осигуря необходимото спокойтвие!А относно присъствието на таткото-е аз само като му споменах и той категорично отказа,така че няма да го мъча.
Нана, стискам палци всичко да е наред! Hug

# 273
Добро утро и от мен!
На работа съм, ама хич, хич не ми се стои.
От таласемията, ензимопеничната недостатъчност и бременността, съм като парцал.
Едвам ставам сутрин, а трябва да се бачка.... как ще изкарам да откомври...

# 274
Добро утро!
Аннтония познато ми е как се чувстваш. И аз съм с таласемия. Наистина се уморяваме по-бързо от обичайното. Защо не си вземеш болнични? Никой лекар няма да ти откаже, особено след като  си с таласемия. Почивай си повечко! Hug
Лек ден момичета! Peace

# 275
Здравейте и от мен!
Нана стискам палци всичко да е наред  Praynig
Hope777 нямаме 3 мами с тризнаци, а 3 мами, които чакат трето дете.
Тес ти при кой лекар ходиш? Аз съм при Д-р Бързашки и мисля при него да раждам (той още незнае, но на следващия преглед мисля да поговорим по въпроса) във Авис медика. Миналата седмица лежах именно там и съм страшно доволна. Страхотно отношение и условия. Обикновените стаи са с по 2 легла, баня и тоалетна и телевизор (не със стотинки). Бебето може да стои при майката ако тя пожелае.
elektra_86 защо майка ти и свекърва ти са така настроени? Та нали това е тяхното внуче. А за ученето - няма ли възможност да минеш на задочно?
Мари рус  Hug и наесен да наминеш отново да се похвалиш.

Аз вчера бях на ендокринолог заради щитовидната, понеже имам леко завишени ТАТ и МАТ и той ми изписа Еутирокс. Малко се притеснявам дали да го пия, понеже ТСХ ми е перфектно и се притеснявам данеби лекарството да го "разцентрова". Тези от вас, които са наясно с тези неща какво мислите?

# 276
  • Пловдив Белащица
...
Hope777 нямаме 3 мами с тризнаци, а 3 мами, които чакат трето дете.
...

В тази връзка отдавна щях да помоля някой ако може по-добре да формулира изречението, че нещо на мен хич не ми звучи хубаво. А иначе са две мами чакащи трето и една с втора бременност с близнаци.
Също ако видите някъде хубави картинки на бременни, бебенца и прочие подходящи давайте, ще ги запаметявам и да мога да сменям картинките за разнообразие.
А ако има желаещи да направят следващата нова темичка, да казват, както и за напред да се редуваме. Ще помагам на лични или тук. Но е хубаво да има намеса, че иначе нещата стават еднообразни и доскучават. Много ми е сложно с общото потребителско име, защото все още често има корекции, по няколко пъти на ден трябва да изляза от моя профил, да вляза в другия, после като искам да пиша мнение, да изляза от общия...

# 277
Здравейте и от мен  Simple Smile

yanichka_83, всички жени, които познавам ходят и раждат при Бързашки  Hug Снаха ми и друга наша близка също, всички са много доволни от него. Знам, че е много добър специалист.

Аз съм пациентка на д-р Пенков, той ми направи секциото с Кари - беше най-лесното и приятно раждане. И сега ще съм си при него, защото съм си свикнала с него, освен това трето секцио ще ми е, а той е правил предното и си знае методите на работа, познава ме и т.н.

Дивианка, аз не се притеснявам грам от реакциите на когото и да е, ама за майка ми ми е съвестно, защото си ми е майка все пак и не ми се иска да я тревожа. Много е емоционална и като нищо може да вдигне кръвно или нещо друго да ме изненада, изобщо не виждам щадящ начин как да й съобщя новината. Дори обмислям варианта по някое време да им звънне на нашите мъжът ми и да спомене между другото, че чакаме и бебе  Simple Smile

Мари–рус, много се радвам, че всичко е наред и ти си здрава и спокойна вече!! Почини си сега добре, идете на море, а после да ни зарадваш с новина Hug

# 278
Василена, ето ТУК,ТУК,ТУК само първата,ТУК,ТУК,ТУК ИМА ДОСТА СНИМКИ,ТУК има картинки дано някои от тях ти свършат работа! newsm10

# 279
yani4ka_83    наистина неправилно съм изтълкувала заглавието...
wassilena вместо „а  3 мами ще станат мами с по 3 деца” „а 3 мами ще станат многодетни”. Ако се сетя нещо по-добро ще пиша...  Hug

# 280
"A три мами очакват третото си дете".....

За таткото на раждането - абсурд!!!! Категорично отказвам да гледам как мъжа ми припада при мойте охкания, не не не и не Simple Smile

За срещата - ЗА ЗА ЗА и ЗА

Мари_Рус... Браво! Радвам се, че всичко е наред вече... Чакаме да се похвалиш, когато решиш, че е най- добре!

Нана - Ще видиш че всичко ще е наред!  Hug

..... май е това.... Целувки и хубав ден!

# 281
Здравейте, мацки,
аз от вчера съм на работа, нали лежах в къщи 26 дена, заради кървене.
купищата на бюрото ми са ужасяващи, съответно не мога да ви изчета.
виждам, че обсъждате болници - аз съм се насочила към токуда, няма ли някой за там?

Мари_Рус, почини си хубаво лятото и на есен - с песен  Hug

# 282
Здравейте и от мен момичета!!! Peace
Аз имам предложение да раждам в Токуда,снаха ми работи там (мед.сестра) и каза ,че там са найстина добри специалисти,а и тя има право на едно безплатно раждане,та мисля аз да се въсползвам от него! Simple SmileИ все пак незнам,нищо за някои лекари от там и дали найстина са толкова добри колкото снахата казва! newsm78
impreza ти имаш ли някаква информация за там и защо на там си се ориентирала? Thinking

# 283
При всяко полжение е по-добре да се роди в частна болница, най-малкото персонала е в пъти по-любезен.

# 284
Аз съм при Д-р Бързашки и мисля при него да раждам
yani4ka_83, аз също съм пациент на д-р Бързашки и при него ще раждам. Simple Smile
Теси, разбира се, нямах предвид това, а казах как аз за себе си чувствам и реагирам на нещата. Hug Ти си познаваш майчицата, сигурна съм, че ще намерите най-подходящия начин да й съобщите новината. Simple Smile

За раждането в частна болница... в Авис Медика неонатологията не им е никак силна страна, което е много смущаващо, поне за мен. Предпочитам хиляди пъти, персоналът да не е любезен, но да има специалисти, които да реагират адекватно в случай на нужда /да не се случва/!
Теси, айде на кафе след обяд.

Общи условия

Активация на акаунт