В слънчева Испания пак за пикник се стягат☀ Лагуните на Руидера

• 15 137
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
  • E-CLM & CH-VD
Tони, още веднъж, моите съболезнования, и една голяма прегръдка!

# 31
Здравейте,моми4ета   bouquet
Нямам много време да ви 4ета,много малко време ми остава да съм с децата и гледам да използвам всяка минутка с тях.
Но след поста на Тони,просто не мога да затворя страницата....
ТОНИ,мила,страШно съжалявам за слу4илото се...разбирам те напълно и знам как се 4увстваШ.Исках само да ти кажа,4е няма смисъл да се питате и да се обвинявате,4е сте могли да го спасите или помогнете с каквото и да било,просто има хора които поради една или друга при4ина се саморазруШават и само те могат да се спасят от гибел, никой друг не може да им върне компаса...колкото и грижи и лубов да има....самотата на дуШата надделява.Казвам ти го,за6тото знам какво е да виждаШ как алкохола изсуШава и малкото огън4е останало в о4ите на 4овека когото оби4аШ,който ти е дал живот ,но го е превърнал в едно голямо страдание...
Бъди силна и му прости....и си прости...сигурна съм,4е той е осъзнавал оби4та ви,искал е да нарани себе си,но е наранил вас..
Изпра6там ти хиляди прегръдки,дано да ги усетиШ...ако искаШ ми пиШи...6те отворя раните си за теб.... Hug Hug Hug

# 32
  • Ispania

............Mожеш да разгледаш в интернет има страхотни неща маркови
и много евтини(PRIVALIA)
Сега Ще проверя Peace.Много  Hug Hug Hug
Успех сьс практиката Peace

Ние днес ходихме на пикник.Стигнахме,нахранихме се и заваля hahaha,леки4ко но колкото да ни уплаШи.Направихме си снимки и бьрзо да ни няма Crazy

# 33
Вал,сладкогласке, добре 4е е Саби да те покаже,да те видя,4е ако раз4итаме да се видиме на живо...ооооооо  Crossing Arms.То4но такава си те представях,само 4е  с къса и тъмна коса(не знам за6то).Не се ядосвай за косата,6те порасне,има толкова много готини пострижки,но не вси4ки фризиори стават.И аз съм си патила от такива,докато не попаднах при едни мом4ета които без да им казвам как искам да ме подстрижат ме правят то4но както аз искам.Сега обмислям вариянта_cambio de look,ама не6то не ми стиска и аз като теб все с тая дълга коса ходя.
Саби,много станахме влубените в теб  Laughing Laughing.Дано един ден да изпълна съня си в който се сре6таме и гуШкам сладуранките ти  Heart EyesМежду другото не мога да не отбележа,4е кухнята ви е много хубава,професионално изкривяване,нали знаеШ.Вие ли си я поръ4вахте?Напоследък много клиенти запо4наха да си слагат паркет и в кухнята,това до скоро беШе не6то абсурдно за тях,както и да не слагат пло4ки в цялата кухня,а да я боядисват както в БГ.Сега 6те излиза на пазара един специален паркет и за бани,проблема на испанците е 4е са много затворени за новостите,но тръгне ли един вси4ки са след него...като овците са  Grinning
Мимки,4естити ходе6ти кра4ета   bouquet,Никол е много пораснала  Heart Eyes истинска кокона.Моята пък се гледа в огледалото и си вика guapaa  Laughing
Вени,4естито ви първо зъб4е  Hug,ние ве4е си имаме 10  Laughing
Вес,4естито испанско гражданство   bouquetКак си? Не6то много лакони4но пиШеШ,липсват ми твоите виртуални разходки...  Hug
Мими,голям е сладурко тоя Ивко,а за мъжа ти много съжалявам,не е успокоение,но пък моя най редовно се прибираШе със с4упена глава,ве4е незнам колко Шева има по нея  Mr. Green
В4ера едни клиенти си поръ4каха кухня за Куиера и се сетих за теб Hug
Силрай,Цветанке,оправяйте се по бързо  Hug
Амига,с голямо закъсение  Embarassedда ти е жив и здрав малкия ти_голям мъж.С много радост и гордост да ви дарява   bouquet Hug
Гери, 4ервенокоске и теб най после да видя  :hug:4естит имен ден на патерици,да си жива,здрава,оби4ана и желана.
Ада,целувки за нежното ти цвете,да ти е жива и здрава  Hug.Между другото и на мен много ми харесват мъже с дълга коса,когато се запознахме с мъжът ми той имаШе дълга,къдрава  коса,а сега и следа няма от нея  Laughing
Вивиян,4естито и от мен,желая ти лека и безпроблемна бременност  Hug HugНе знам за6то,но 4ак при втората ми бременност осъзнах,4е това са неповторими моменти и трябва да им се наслаждавам с пълна сила,за6тото пове4е няма да се повторят,а толкова е хубаво....
Габи,как си?Надявам се,4е 4ерните облаци са отминали ....и никога не се връ6тат при теб отново  Praynig.Ни6то не каза за стих4ето,но съм сигурна,4е ти е харесало и си го про4ела поне няколко пъти.Мен ли4но в трудни моменти само поезията и музиката ме зареждат наново и ми дават сили да продължа напред. HugИ за теб закъснели поздрави за малки именник,да ти е жив и здрав   bouquet
Кар4ита,трап4инке,хиляди целувки и прегръдки за малките принцески,дано винаги се оби4ат така както сега  Praynig
Рали,как си,какво стана с изпитите? Hug
Алест,отдавна не беШе писала,много се радвам за теб,дано вси4ко се нареди  Hug
РОЗИ,НАДЯ,КЛАРА,АНЕТ,ГЕРИ_ТО Hug Hug Hug

Моми4ета,не разбрах къде се събирате,ако е наблизо 6те дойда,много искам да се видиме,на предиШните сре6ти нямах възможност,но май и тая 6те пропусна ако е на 17,за6тото 6те имам гости от Бг,те пристигат то4но на 17 май  Sad

# 34
  • Ispania
Вал,сладкогласке, добре 4е е Саби да те покаже,да те видя,4е ако раз4итаме да се видиме на живо...ооооооо  Crossing Arms.То4но такава си те представях,само 4е  с къса и тъмна коса(не знам за6то).Не се ядосвай за косата,6те порасне,има толкова много готини пострижки,но не вси4ки фризиори стават.И аз съм си патила от такива,докато не попаднах при едни мом4ета които без да им казвам как искам да ме подстрижат ме правят то4но както аз искам.Сега обмислям вариянта_cambio de look,ама не6то не ми стиска и аз като теб все с тая дълга коса ходя.

Ааааа,сега ако се видим пак няма да познаеШ Laughing,на снимките сьм то4но преди да се подстрижа.
Хората не могат да ме познаят с такава дьлжина на косата ooooh!.
Онзи ден влизам в бивШата работа,колежката ме гледа и ме поздравява с Буенос Диас.....след което ска4а с думите"Ти ли си",с едни укокорени о4и Joy Shocked".
А и сега косата ми е доста тьмна Confused,пак за пьрви пьт в живота ми Crazy.
В момента нито мога да си направя някаква при4еска,нито ниЩо Rolling Eyes...

СреЩата е на Руидера,на 16 май.Това е близко до Сиудад Реал.Идвайййййййййййййййййййййййййййййййййййй Hug

П.С.така си ме представяШе,но не разбрах лоШо или добро впе4атление Wink Laughing

# 35
  • Euskal Herria
Привет и от мен, момичета! Днес тук си беше направо лято - в Пловдив температурата бе 28 градуса, така се очертава и в следващите дни. Но най съм доволна, че тази вечер мъжът ми се прибра - нали се стягаме за абитуриентската вечер на дъщеря ни. Жалкото е, че са му "отпуснали" време само до края на месеца, най-късно в началото на следващия трябва пак да се връща в Испания, ама няма как.
Като мине цялата олелия по абитуриентката, ще се пробвам да кача малко снимки (става малко като приказката "моето гардже е най-хубавото" Joy)
Приятен неделен ден на всички ви и много  Hug!

# 36
здравейте момичета, и аз да се запиша в новата темичка, напоследък Никол не ме оставя да седна на компа и нямам много време, иначе сме добре, тя расте с дни и прави повече бели иска повече внимание и така.
Вивиан лека и безпроблемна бременност ти желая, дано да има кой да ти помага за бебче.  bouquet

Радвам се че сте настроени позитивно в бг, не е лесно но все си мисля, че винаги може да се намери начин да се живее добре и в бг.
Тони не се обвинявай мила, знам че е трудно да не го направиш, но все пак не можеш да спасиш човек, ако той не го иска. Сега може би е на по хубаво място, и е в покой.
Саби мила като гледам снимките ви страхотни сте, а как Йоана прилича на теб, като порасне ще е твое копие, а малката Лусия е пораснала много, нямам търпение да ви видя дано да е скоро де. newsm78
Мими голям красавец твоя Ивко, расте със дни, дано и да те слуша.
Алест честито за работата, когато имаш време разкажи ни повече, за бг училището.
Дивина наистина е голяма кокона, наша Никол, врътка се слага си ръчичката под брадичката, най обича да се гледа в огледалото и да се реше, много обича да ме реше с нейните гребенчета Laughing, добре че сега съм с къса коса и не ме скуби, че имаше и тоя навик, като ме хване за косата и дърпа с все сила.
Ох щях още да пиша, но ме викат отново. Hug за всички, дано утре малко се откача и да  мога да пиша отново. Thinking

# 37
  • Ispania
Никакви ви няма Whistling....напе4е сльнце,неделя е.......Ами как Ще сте тук Joy.

Приятна седмица ви желая Hug Hug Hug

Ние тази ве4ер се у4ихме на бьлгарските букви с Алекс Thinking.Показвах му буквар4ето на баЩа му и за всяка картинка го питам това какво е ,а той за всяка ми отговаря на испански ooooh!.Позна оба4е А,Е и О Joy.Е няма на4ин тях да ги сбьрка Naughty.
Охххх,много оЩе ни остава докато се нау4и Laughing

# 38
Добро утро моми4ета,
аз не съм се разписвала тези дни, защото трябваше да си завърша казусите за магистратурата и нямах време.
Дивина къде се изгуби  Hug, дано се решиш да дойдеш на срещата, ще се радвам да се запознаем. Ако ли не, това лято ще пътувам няколко пъти до Бг от Валенсия, и може да пием кафе някои път. А за нас какво да ти кажа, добре сме. Аз съм на работа до 20 май и после отпуска и на паро до ноември. Изпитите ги взех, по то4но не бяха то4но изпитите които аз си спомням от бакалавърската степен, но да си взема дипломата, пък от практиката ще нау4а пове4е. Сега ми престоят изпитите от втория семестър, от 18 до 20 юни, така 4е съм в процес на подготовка. Ами това е общо взето около мен.
Моми4ета казвайте кой кога ще отиде и да се разберем кой ще се обади на 4овека за да се разберем за клю4овете. Другото което е, 4е който отиде за клю4овете трябва да има в предвид 4е ще трябва да се платят останалите 120 евро. Половината са платени, другата половина трябва да се платят на място, и после да си оправим сметките като се съберем.
Вал когато разбереш дали ще идваш кажи ми моля те дали ще дойдеш с Алекс, защото ако има друго по голямо дете ще вземем и Ния, но ако няма ще и е ску4но. Confused
YanaDG ще 4акам с нетърпение снимките, така ще имаме и визуална представа и за теб.
Оставям ви и отивам да си търся билет за БГ. Hug

# 39
  • La casa de Mickey Mouse
привет
влизам само за секунда, че оправям заплати
рали ние Ще дойдем не по рано от 12,30 вечерта, Ще тръгнем от тук около 21
рали гери пратете ми телефоните си на лични, че нали си смених телефона и ги нямам
благодаря

# 40
Ама наистина е много слабо присъствието тия дни...

И ние вчера бяхме по разходки - първо в Куенка да видим как е рибата в el rio Jucar (естествено,късметлии сме си,заваля дъжд и си вдигнахме гълъбите).Решихме просто да се повозим и отидохме да видим и поснимаме при "El ventano del Diablo"-Villalba de la Sierra , и от там отидохме до Uña - там да видим лагуната.Има и рибарско училище,Лъчи мисли да се запише това лято. Тази вечер или утре ще сложа снимки - много е хубаво на всички тия места,особено сега като се е раззеленило....супер.Иви вечерта беше гроги от тичане и колоездене.

Дивина , и ти се губиш за дълго.Как сте?Освен,че малката сладурка вече се кипри пред огледалото,нищо не казваш.А Пепи?Хайде де.За толкова време нищо ново ли няма около вас? Wink

# 41
Момичета,ето ви тук и една класация на най-добри торенти:

http://toptorenti.hit.bg/

# 42
  • Ispania
Вал когато разбереш дали ще идваш кажи ми моля те дали ще дойдеш с Алекс, защото ако има друго по голямо дете ще вземем и Ния, но ако няма ще и е ску4но. Confused
За сьжаление оЩе не зная то4но дали Ще дойдем Rolling Eyes.О4аквах ,4е днес 4е Ще ми преведат пари ,но УВИ Confused.Ще видя утре Confused.
Просто без да са ми превели пари ниЩо не мога да кажа......в такава криза сьм ,4е просто не е истина Confused.За сега сьм взела пари на заем за бензина ,ако не ми преведат пари,поне да дойда в сьботата да се видим.НО ,сьм по4ти 100 процента сигурна,4е до тогава Ще ми платят Wink.
Тони ми каза ,4е излиза по 60 евро на семейство??Нали не се бьркам?

А ина4е Алекс Ще го взема и при двата слу4ая Peace

# 43
Val така е, по 60 евро на семейство. Но не се притеснявай за преспиването, положението ти не е добро и няма нужда да се натоварваш допълнително. Все пак и да не дойдете с преспиване, ако можете елате да се видим.
Габи при вас как е Ще успеете ли да дойдете.
Моми4ета срещата остава за събота, така 4е ви о4акваме, които има възможност и желание да заповяда.
Хайде лека нощ

# 44

Дивина , и ти се губиш за дълго.Как сте?Освен,че малката сладурка вече се кипри пред огледалото,нищо не казваш.А Пепи?Хайде де.За толкова време нищо ново ли няма около вас? Wink

Има,мила,при мен винаги има по не6то интересно,ама като седна на компа и се забравям...и постовете ми стават едни дълги...та и с мойте ли не6та да ви занимавам,то съвсем няма из4итане  Laughing
Новото при нас е,4е откраднаха коли4ката на Йони,оставяхме я във хода,но някой съсед е оставил вратата отворена и някой я е взел,днес разбрах,4е са китайци,у4ителката на Йони я е видяла и веднага я е познала.Леле ако ги видя...направо 6те ги  #2gunfire
Другото е ,4е се прибирам миналата ве4ер и гледам Пепи  Shocked с налакирани нокти  ooooh!Приятелката ми която го взима от у4или6те има две моми4ета и е доШло о6те едно по голямо и реШило да ги налакира вси4ките и наШия и той в купа,за него това е било игра,откъде да знае,4е не е редно.Милия, много беШе смеШен _аз се смея,а мъжа ми дивее.Викам му, е кво толкова нали не си е доШъл на4ервен  Mr. Green

Сладкогласке,аз си бях изградила представа за теб и без да те виждам,това,4е те видях не развали представата ми,напротив,показа ми,4е съм била права.Няма да те лаская,само 6те ти кажа,4е няма никаква при4ина да се криеШ.ОБИКНИ СЕ,ЗА6ТОТО СИ ВЕЛИКОЛЕПНА.ОБИКНИ СЕ и само така можеШ да бъдеШ истински 6тастлива,а ти го заслужаваШ  Peace Hug

А за уроците,имай търпение,6те се нау4и,важното е да имате и двамата желание.Имам познати които ги мързи да у4ат децата си на български,за6тото трябва да се занимават непрекъснато с тях.

Рали Hug и на теб не ти е лесно_работа,дете,у4ене...браво на теб   bouquetУспех ти желая и ти стискам палци  Peace
А за сре6тата...много ми се иска да дойда,но аз съм на работа,а на другия ден пристига зълва ми от БГ.Пак нямам късмет  Sad.И аз искам да се запознаеме,когато идваШ до Валенсия ми се обади,аз живея то4но до лети6тето,6те дойда веднага да се видиме  Naughty

Мимки,моята не скубе,направо Шамари раздава  ooooh!,а как плеска батко си,не е истина.Мъжът ми не6то й се скара,а тя си слага пръст4ето на устните и му вика Шъттттт  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт