В слънчева Испания пак за пикник се стягат☀ Лагуните на Руидера

• 15 135
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
  • La casa de Mickey Mouse
добро утро
разсмяхте ме с историите на мъниците
divina какви хора са тези да откраднат детска количка, това е направо  #2gunfire, оооооооо и ние с мъжо все сме в привикания за малкия, прекалено любвеобилен е, не се бие, не скубе, не удря, напротив, ходи да раздава целувки и мъжо това го притеснява, а мен ме радва, какъв мъж такъв лигав щял да става, ми такова си ми е детето какво да направя, а и като споделих идеята си, че искам да му сложа обица, като порасне още малко, само където не ме уби  Joy
в неделя малкия удари една сиеста от 5 часа  #Crazy, после го метнахме на разходки, че иначе, щеше да ни влуди и отидохме да вечеряме в един азиатски е цирка беше пълен, направи луди всички китайцета, ходеше да ги гушка и целува, помагаше им в от сервирането, като му писна взе да обикаля по масите, като си хареса нещо или си го вземаше или си го искаше ако не стига, след като получеше желаното нещо, даваше целувка, една голяма усмивка, ох какво ще го правя не знам...

# 46
Добро утро моми4ета,
минавам само да докладвам, 4е сега говорих с 4овека и му казах 4е ще отидем в петък ве4ерта. Ние ще гледаме да сме там към 20.00. Вал ако дойдете с преспиване и отидете по рано, ще ти обясня къде трябва да отидете за клю4овете и ще трябва да ти изпратя документа 4е са преведени половината пари. Собственика ми каза 4е трябва да го взема защото не си е гледал сметката  ooooh!.
Вес, Саби вие като стигнете до селото ни звъннете за да ви посрещнем. wavey
Мими за теб не съм изгубила надежда 4е ще дойдете, но не смея да питам, просто о4аквам да ни изненадате  Praynig. Хубава разходка сте си направили, направо ви завидях благородно. При нас разходките се свеждат до близките комерсиали, ве4е дори не ми се ходи там, толкова ми е омръзнало.  Rolling Eyes
Мимки ти успя ли да убедиш мъжът си. Наистина са доста км., но си заслужава  Hug
Дивина непременно ще ти пиша когато идвам към Валенсия, за сега се о4ертава да е на 16 и на 27 юни, но още не съм си купила билета. А за коли4ката на малката нямам думи  #2gunfire. А и на моята щерка до скоро и беше странно 4е мом4етата не се лакират.
Анет какво по хубаво от това да ти е любвеобилно детето, наслаждавайте се докато можете, защото няма да закъснее деня в който няма да ви дава да го гушкате и да му се радвате.
Отивам да работя. То май напоследък само аз пиша  hahaha

# 47
ЗДравейте моми4ета
Да видим дали 6те ме огрее да напиША неЩо.
АНЕТТ, по добре 4е е такъв мили4ък, ами ако реве от вси4ки и не дава да го докоснат, ти тогава Ще полудееШ.
А за  обицата като написа се присетих за брат ми. Като малък имаШе мног хубави руси букли и майка не го подстрига може би до 3 годинки. Една разходка, обле4ен в 4ервен костум и майка му вързала опаШ4ица. Както се размотаваме блажено, отнякъде цъфва баЩа ми и като нададе един вой" Ти сина ми п... ст ли Ше го правШ", отиде и опаШка и настроение. Сега брат ми е с 2 обици, прекъсната вежда и се обезкосмява, ама все оЩе не е п....ст.
Дивина,много весела исторя с лакирането.

Девойки за пикника съм взела месото, отлежава прилежно разфасована във фризера, и в петък Ще взема 4 пилета за всеки слу4ай, 4е може да се съберем повее4ко хора, пък и 2 дни са това. Ако остане, процедурата си я знаем.

Еййй, ама наистина никакви ни няма. Аз съм извинена, ве4ер съм на у4илиЩе ,а и компа у нас тотално се скапа.

Лек ден на вси4ки

# 48
Заравейте на всички                                                                                     ето едно кафенце от мен.Бях малко заета и затова не пишех.Бившия ми шеф ме вика следобед на работа.Голяма лудница,преди месец ме съкрати сега ме вика.Така му е по добре не плашта осигутовки.То и парото ми много голямо 500 евро.3 години му работя на полвин щат и сега на.............. newsm11.Незнам защо но не съм ядосана.Изкам да ви се похваля какво си направих  тукnewsm78

# 49
здравейте мога да кажа със сигурност че няма да дойдем за пореден път, така ме е яд, но няма как ония тъпаци руснаците ни оставиха разходите, на това отгоре са ни взели много голяма сума за интернет, а уж сме към Водафон и Теледос, те нали се обединиха, а уж сметката ни първия месец щяла да бъде 20 евро- трънки взеха ни 90 евро  Rage за какво не знам още не е пристигнала фактурата, а са взели парите де.  Така се ядосвам че думи нямам, а сигурно още плащания ни предстоят, трябва да си вземем фиансата от предишното място хем са ни кумове уж, трябва всичко да е точно ама не, нямали пари, като вземели тогава, ами аз да не би да имам, newsm61 Гледаме да скърпим двата края, едвам едвам тоя месец, мъжа ми ходи и прави допълнителни часове на работата докато може, казали са им от работата че скоро и това няма да го има понеже е криза и няма пари, ей такива ти ми работи при нас. Наистина много съжалявам че отново няма да се видим. smile3518
Дивина какви хора, да ви откраднат количката #2gunfire Е нашата не прави само бели де, чакай и да я похваля докато не я свършила някаква.  Гушка се в мен или в баща си, гали ни, реши ни прави едни прически, когато реши може да бъде много добричка, но има и случаи като миналия ден когато едно дете и поиска греблото на пясъка и тя като го стисна и не щя да го даде колко и се молих и няма не го даде, и детето си тръгна. cry , голям дивак е.
Анет твоя хубавец е голям хитрушко, знае как да постигне своето.
Вал не се притеснявай, Алекс ще научи азбуката, малък е още, но ти пък хубаво правиш че още от сега започваш да го учиш на нашата азбука. newsm10
Мими хубаво че сте ходили на разходка, трябва да се използва хубавото време още докато не е напекло много много.

# 50
мимки много неприятно с тези такси, аз съм доволна от телефоника, няма изненади, знам си всеки месец таксата и това си е, а за малката момиче е нормално да е по спокойна от нашите диваци и по кокетна, разбира се
гери и аз така си мисля, че една обица ниЩо не знаци, а и да стане пихо, много важно, аз харесвам такива мъже  hahaha
рали супер организатор си
tsvetanka75 много ми хареса сайта разчуства ме с размислите за бг и аз май така се чувствам

# 51
  • Spain
привет  моми4ета !
 и аз не съм писала отдавна , но истината е 4е нищо ново и интересно не ни се слу4ва напоследък Simple Smile

Мимки такива са тези компании за интернета- ние сме с Телефоника , просто защото като се зака4ахме нямаше никаква друга . уж по телевизиите - промоции , незнам си какво , еди какви си цени , а като се обадихме казаха " аааа няма такова нещо " - уж подаряваха модема , накрая си го платихме ...сигурно и при вас нещо такова се е слу4ило . дано скоро се оправите
Анетт какво толкова 1-2 обици ... виж 15 ако сложи сигурно няма да ти хареса , ни на баща му Simple Smile ... пихо или съвсем не ...здраво да е детето...сетих се за баща ми , които ми описваше за 1-ви път гаджето на сестра ми  - "остави , остави ,целия надуп4ен и във сцени * (* пояснение  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  - сцени = татуировки  Rolling Eyes ) ..та така един ден и ние няма да ги разбираме младите .....
Цецке  хубав сайт Simple Smile поправи "ПЕцепт Winkите" . лека работа - и важното е да я има
Дивина наистина куриозна работа - ние тук щото сме на село сигурно , но хората си имат доверие един на друг и такова нещо ми се струва абсурдно .. може пък да са се объркали и да са мислели 4е е изхвърлена да ре4ем Simple Smile
Рали какво направи със казусите ?
моми4ета да не забравите 4е днес е полуфинала на евровизията с БГ у4астието  и можем да гласуваме ! аз съм с особено мнение за тази песен но ще гласувам нали сме българи ...дано се представи добре макар и да не ми харесва . не съм гледала от колко 4аса е но винаги го дават по 2-ра програма . най вероятно от 21 или 20 4аса . бг сме 11-ти !
отивам да се трудя 4е ипотеката трябва да се плаща  Wink

# 52
Здравейте момичета,по едно кафенце?

mimi страхотна разходка сте си направили,чакаме снимките Simple Smile

mimky прегледай хубаво фактурата,и ако нещо не ти“харесва“отиди да питаш,защото и на нас преди време ни надписаха....и май беше “ако мине номера“ ние не сме доволни от Vodafone,и телефоните надписваха,но там няма как да ги хванеш newsm78

Val сетих се за още една страничка OFERTIX ,
a тази е с детски дрешки,много евтини,на нея попаднах вчера http://www.t-a-o.com/ES/
tsvetanka smile3501много ми харесва,страхотно си го направила

Аз днес не съм на работа,че детенце е с температура и няма как,дано да се разминем само с това Praynig,при нас утре е празник,San Pedro Regalado патрон на Valladolid,така,че ще си стоим в къщи да се лекуваме.
От детската градина ми предложиха работа за 1 месец newsm44,докато се върне едно от момичетата от меден месец,и така практиката ми се увеличава, ще ходя до края на юни месец, което е върхът(за мен),а за постоянна работа не могат да ми предложат(то и аз го виждам)защото тричките си се справят чудесно.
За всички Hug Hug HugПриятен следобед

# 53
Ето няколко снимки от рио Хукар-Куенка -

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00179.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00193.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00207.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00210.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00220.jpg

Тези са от Виалба де ла Сиерра-Ла Вентана дел Диабло-

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00246.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00241.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00250.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00239.jpg

И тези - от Уня-

http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00253.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00259.jpg
http://i218.photobucket.com/albums/cc32/ivobivo/DSC00273.jpg

От Уня не съм сложила всички,но нямах време.Снимките не са най-качествени,че са от телефон.

Рали , не казвам нищо,защто вече съм предубедена Laughing.Ще дойдем и ще ви развалим времето Laughing.Ако дойдем,няма да ви казвам нищо предварително.Ще слея какво ще прготвяте,за да реша какво да вземем ние и така.Но не възлагай много надежди.Надявам се да стигнем до там.

Момичета,започвам 5-тата си работа - ще преспивам нощем при една съседка,че е с малко височко кръвно,и племенницата и ми предложи да я понаглеждам за 400Е.Жената си е ОК освен повишеното кръвно,просто е сама и искат да има човек нощем да спи там,ако стане нещо да се обадя на близките и да дойдат.И така.Вече ще почна да се бъркам кога и къде съм на работа Crazy.

# 54
nadqsf ,   bouquet,Честито!Дано преразгледат офертата за в по-дългосрочен план!
Да оздраява детенце по-скоро!
А как е иначе там работата,харесва ли ти?Ти писа де,но си е друго мнението след определен период работа.

# 55
  • E-CLM & CH-VD
Да седна и аз накрая  Crazy, че тези дни само тичане пак. Поне оправих почти всичко, остана само книжката да си сменя и да оправим ескритурата, и готово.

Мими, много ти е готин малкия мъж  Flutter Честито и за новата работа, а всеки ден ли ще си при нея?

Амига, разгледах ти пак снимките, хубаво е на север, зеленина, ама ми се струва малко студено  Laughing

явно като"млада"много сьм дьржала на марката hahaha.

Вал, сега много ли си стара  Joy Joy Joy ? Успех с преподаването на буквичките, току виж догодина ти напише "Честит 8 март" на български  Mr. Green

Дивина, хайде, идвай и ти Hug, а за разходките - малко сме се спряли сега, че ми омръзна все куфара да е до мен  hahaha, а и си иска финансите  Money . Много неприятно това с количката  Tired

Анет  Laughing, избързала си със съобщението за обицата, малко по малко го давай  Laughing, започни първо от бащата  Laughing

Рали, ние ще звъннем, ама сега като се замисля, точно къде трябва да отидем?  Joy Много съм отвеяна напоследък Blush Всъщност, аз май ви нямам телефоните  Thinking

Надясф, успех на практиката!

За телефоните, и ние сме с телефоника, най-коректни ми се струват, но и си дърпат всеки месец 70? ей така, само за таксите + нета. А не искаме да го спираме, че после трябва да се чака пак за включване. Зет ми е с теле2 от няколко месеца, и таксата му е 30 ?  Thinking фихо+нет, и много се замисляме да се сменим. Лошото е, че трябва да има някой тук поне месец, за да следи дали ще тръгне добре.

Момичета, убих се да търся мак.  Crossing Arms Никъде не виждам. Имам предвид мак за кифлички с мак, не за цветето  Laughing

# 56
ето ме пак, бях на фризьор, имам нов имидж, леле как звуци, нов не защото аз исках ами защото фризьорката така реши, направи ми косата по тъмна и ми подстрига бретон,  #2gunfire, ужасно е
вес ама и ти си отнесена като мен  Joy, за избързването знам ли, той мъжо в това отношение непреклонен, най накрая най много да ни изгони и двамата, купих на малкия от тия модерните дънки, с леко виснало дъно и по краката на долу, абе тип шалвари, като му ги облека все мрънка, а на мен много ми харесват, та за такива неща се драцим ние в къщи
ада така си е каквото решат децата, ама аз нали все изгъзици измислям  Laughing

# 57
  • Spain
dawat ewrowiziqta tuk onlain
http://www.rtve.es/television/directo/
в момента...

# 58
АдаДеспейнада,моляте да ми го напишеш на бг.,това нищо не ми говори. newsm78 без маитап,знаеш ли колко време ми отне да го направя,а аз не разбирам нищо от тия работи.Моляте да ми кажеш какво да оправя. newsm17 newsm17 newsm17 То аз че не разбирам това е ясно,но поне да не ставам зарезил.Момичета,а някой разбирали защото имам един проблем с тоя сайт.Ако може да ми помогнете.Но утре ще ви пиша. Blush

# 59
  • Spain
майка му стара и току що разбрах 4е испанците са се отказали от този полуфинал и затова не го дават по телевизията и съответно не можем дгласуваме  Rolling Eyes н 14 ЩЕ МОЖЕМ ..АМАтогава няма за кого  Whistling
аз съм много ревностен по4итател на еврожизията и направо кръв ми капе от сърцето
.. а какво ли име на румънските емигранти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт