В слънчева Испания пак за пикник се стягат☀ Лагуните на Руидера

• 15 144
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
  • E-CLM & CH-VD
Цветанка, аз нямам проблем със сайта, само като кликна на линка на Ада, се отваря и тръгва Евровизията

# 61
  • Ispania
КАКьВ драм ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!.Е може ли "наШата" песен да се сравнява с другите Confused......Ееееее,голям срам #2gunfire

# 62
  • E-CLM & CH-VD
КАКьВ срам ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!.Е може ли "наШата" песен да се сравнява с другите Confused......Ееееее,голям срам #2gunfire

А прочете ли коментарите отстрани?  ooooh! Whistling

# 63
  • Ispania
Ей това е Tired,румьнката ни сложи в малкият си джоб hahaha.....Та даже и македонците са по добри от нас Rolling Eyes

ВЕС ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!,НИЕ С ХУБАВО няма да се про4уем Confused

# 64
Здравейте момичета,пак не се класирахме Sad(евровизия)
ама тя и песента ни една dohвъобще не ми хареса,даже сега я гледах в you tube,исках да разбера какво пее newsm78
защо така не можем да си изберем хубава песен Thinking?
Приятна вечер Hug Hug Hug

# 65
  • Spain
аз пък  Embarassed даже не можах да я гледам  Rolling Eyes голям късмет извадих - на 8-та песен ни се разка4а нета Simple Smile - незнам защо става така като се пуска една съседна мрежа и ни разка4а и нас . та зака4ам си се пак в нета и сървъра претоварен , гледах на пресекулки ...само какви цветущи им пращах на вси4ки испанци и испански сървъри , ма то явно ногу румънеску и ногу бъгари се бяха зака4или . като "минахме " към 15 песен вси4ко се оправи и пак си гледах нормално . през това време разбира се псувайки ровех и инсталирах незнам си какви плъгини .. които на версията която имам на Уиндоуса изоооообщо не ставаха и продължавах да си ръся цветущи за всу4ко.....правилно ли видях Петя Буюклиева и Иорданка Христова ?
сега гледам герман4ето-свежарска песен и рускинята
цветанка питай каквото искаш .а за сайта - менюто ти "Рецепти" и бутона си ги кръстила "Пецепти"
Мими много хубави снимки
за телефоника -разгледайте си фактурите и малките букви .аз занаех 4е плащаме отгоре за " услуги " и като опря ножа до кокала - ами с едно обаждане смъкнахме 15 евро от фактурата - по рано редовно 75-80-85  евро  и дори не ползвам телефона или за 1-2 обаждания - сега след като махнахме някои услуги дето нищо не правят -61-65 евро
Надя не можем защото в Бг вси4ко е корумпирано и всеки се мисли за голяма работа,  но не гледа към европа ,а сме самовлюбени " ние сме най-велики..." единствения път когато съм била горда 4е съм българка беше с Елица и Стоян

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 00:48 от АдаДеспейнада

# 66
  • E-CLM & CH-VD
...единствения път когато съм била горда 4е съм българка беше с Елица и Стоян

И на мен досега тяхната песен най-много ми е харесала от всичките ни участия в Евровизия. И още ме е яд, че преди няколко години отидоха измислените Каффе, а не Слави Трифонов и Софи Маринова, песента им беше в пъти по-хубава.  Crossing Arms То тогава за някаква измама се говореше...

# 67
  • Spain
...единствения път когато съм била горда 4е съм българка беше с Елица и Стоян

И на мен досега тяхната песен най-много ми е харесала от всичките ни участия в Евровизия. И още ме е яд, че преди няколко години отидоха измислените Каффе, а не Слави Трифонов и Софи Маринова, песента им беше в пъти по-хубава.  Crossing Arms То тогава за някаква измама се говореше...
и сега пак се спрягаше нещо такова - понеже го спонсорират "пайнер" 4е са "спонсолирали" закупуването на изветно коли4ество вау4ери и мобилини телефони .  гледам си испанците какво хубаво предаване са направили за сорая и евровизията и си казвам 4е и да бягат назад пак няма да ги стигнем в някои неща

# 68
  • E-CLM & CH-VD
Ами то има ли поне един конкурс, който да не сме опорочили Laughing? Само като погледна мис Бъглария, и .....  Crazy Crazy Crazy Sick

# 69
тази година мис България е просто  Sick в випбрадър си коментираха виповете че знаят коя е победителката още 2 дни преди конкурса  Whistling дори и казаха името

# 70
  • Ispania
Моми4ета,ако ви харесаме гласувайте за нас Hug Hug Hug Embarassed hahaha

http://www.kiabi.es/relooking/?lo=4472

# 71
  • La casa de Mickey Mouse
привет
за евровизия, не си направих и труда да го гледам
ада как така я намалихте и ние не говорим по телефона и плащам около 75 / 80 евро и аз искам да я намаля
вал гласувах мила, но съм много разочарована от киаби, моето момченце, след невероятна кампания от моя страна имаше най много гласове, а дори и не стигна до финала

# 72
  • Ispania
Анет,мерси Hug Hug Hug.
Аз да ти кажа ,хи4 и не о4аквам да стигнем до финал Mr. Green,оба4е ми е много забавно Mr. Green Mr. Green Mr. Green.За пьрви пьт пускам снимка на конкурс Wink и са ми интересни реакциите Wink

bouquet  bouquet  bouquet

# 73
Здравейте мацки
И аз не се сетих за Евовизия, то ако не беШе форума ,нямаШе да знам 4е я има  Wink , Но дори и нямам желание да видя БГ творението е, много разо4арования Ще ми се струпат. Гледах ве4ерта по испанската неЩо свързано с конкурса, но май пове4е зяпах роклите на водеЩите.

Аз да се похваля с моя мъж. прибирам се сноЩи от  у4илиЩе, плета кра4ка и се 4удя аз ли съм тъпа или ми идва в пове4е ноЩтното у4ене , и от4аяна разбира се 4е пак трябва да ям бъркани яйца. От врата оба4е ме блъсва един божестен аромат на неЩо пе4ено на скара и се моля  baby_neutral да не идва от съседите . Оказа се 4е моето мом4е реШило да ме изненада и приготвило ве4еря, 4е и салата имаШе . Направо не можах да повярвам.... Дали Ще се повтори някога  newsm78

Девойки, тук вали. Надявам се за викенда да се оправи 4е ми писна ,наканим се да отидем някъде, и то вземе 4е ни изненада неприятно. А така ми се ходи някъде на зеленина, да ми се напълнят о4ите, 4е тук само пясък и палми виждам и солници.

# 74
Добро утро моми4ета,
леле каква фиеста сте си спретнали тази нощ. Аз не гледах евровизията, но родителите ми да и минавайки 4ух 4аст от песента, е не ме впе4атли и като се имаше в предвид 4е не можем да гласуваме се отказах да я следя. На края само 4ух 4е не се класираме, не се и о4удвам де Rolling Eyes.
Ани направих си казусите и в4ера сутринта ги изпратих, трябва да стигнат до 15 май. Не мога да кажа 4е бяха много трудни, но трябваше да се про4ете у4ебника първо, а аз запо4нах от зад напред. Първо реших казусите, колко са верни не знам  Confused, и сега ще запо4вам да 4ета у4ебниците  Thinking. О4аквам да разкажеш впе4атленията на майка ти от Евровизията, сигурно е било невероятно да си сред публиката. А с теб какво стана по добре ли си ве4е. Hug и за трима ви.
Мими 4естита нова работа, но не се претоварвай мила. Аз ще се надявам до последно, нали казват 4е надеждата крепи 4овека и умира последна.
После пак ще пиша 4е отивам да закусвам

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 12:07 от Rally_Y

Общи условия

Активация на акаунт