В слънчева Испания пак за пикник се стягат☀ Лагуните на Руидера

• 15 145
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Val,имаш  newsm10 от мен за снимката.Вес имах предвид за моя сайт  Laughing  smile3525

# 76
Здравейте,момичета!!!!!
Val и аз си дадох“гласчето“Успех,снимката е много сладка Hug

Гери,много приятна изненада си имала 1dating, smile3501на мъжа ти,и 100%ще се повтори....

mimi ,снимките са много хубави,голяма разходка сте си направили thumbsupколкото до практиката много ми е интересно и най вече приятно, не съм вярвала че ще ми хареса толкова,нека мине още малко време и ще ви споделя още впечатления, обещавам   typeuu,Йоан е по добре,поне няма температура Praynig
Приятен следобед,аз ще използвам ,че е празник та да си почина малко,отивам пред tv
За всички  Hug Hug Hug

# 77
  • E-CLM & CH-VD
Цветанка, разбрах аз, но късно  Laughing

Вал, имаш 1 глас от мен за Спидермана.  Laughing

ГериП, а как му се отблагодари на твоя мъж за изненадата?  Mr. Green Нали знаеш, че мъжете трябва да бъдат потупвани по рамото, за да имат стимул да повтарят добрите си дела?  Laughing

# 78
  • Ispania
Моми4ета, Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Heart EyesБлагодарим за гласовете Hug

Анет,така става с мьжете Confused,като имат мом4ета трябва да ги правят"ма4овци" Close ина4е не може.Алекс като се роди,аз все му купувах плУШени котенца Laughing,пьк баЩа му все мьрмореШе заЩо не му купувам"хврь4икоптери" Thinking Laughing......
Като го записах на музика просто ЩеШе да полу4и ифаркт hahaha.....Не сьм му казала,4е тази година за малко да го запиШа на фламенко Laughing...
А твоето миШле_оправно Wink  bouquet

Rally_Y ,ако искаШ прати ми по имейл, документа от трансференсията за кьЩата.И твоя тел Praynig Praynig  Praynig please.
По4ти е сигурно,4е Ще дойдем Wink,надявам се да няма промени в последният момент както винаги Confused.Ако отида пьрва трябва да платя 120 евро на собственика нали???
Така като гледам май хляб никой няма да вземе?Да взема ли аз???И евентуално за закуска,маргарин и някакьв колбас????
Прясно мляко???
Казвайте,ние хляб не ядем....пьк май Ще има пита newsm78
Ще взема и сладки неЩа....такива за крисис Joy
По колко пари излиза на 4овек за месото?
И минерална вода да взема???

Дивина   Shocked,направо ме остави в Шок Confused...как Ще откраднат коли4ката Close,....гадовете мрьсни Embarassed.Подай денунсия  Thinking,кажи,4е може би знаеШ кой я е взел.....То е малко смеШно да се подаде денунсия за детска коли4ка,но по скоро става вьпрос за факта ,4е 4овек се 4увства безсилен в тези моменти #2gunfire.

tsvetanka75 ,така става с "бивШите" Шефове Close....аз не искам и да си спомям за моите #2gunfire.....вьпреки,4е скоро няма да се забравим,заЩото се сьдим Confused...Вьпреки,4е правим много неЩа за тях,накрая са незабелязани Tired.

mimky ,жалко 4е няма да дойдете Sad,но ви разбирам напьлно  Sad.......За сьжаление май в момента и най_малкият разход ни идва в пове4е(особено на мен Laughing).
И аз като АНЕТ сьм доволна от Телефоника Thinking,имах много проблеми навремето с ya.com,стигнахме до сьд #Crazy......И от тогава само на телефоника се доверявам Peace.Ако сьм имала някога някакьв проблем за МИНИМАЛНО време ми го реШават Peace.Два пьти ми бяха взели по греШка пове4е пари и оЩе сьЩият ден ми ги вкараха в сметката обратно Peace..

nadqsf ,мерси за страницата....само да мине кризатаааа Joy.Наистина има много хубави неЩа на доста прили4ни цени.
4естито за работата  bouquet,то така се запо4ва....1 месец,после Ще те викат да заместваШ за бахас....и така накрая Ще дойде и твоето време Peace.
Хубаво е да се у4и Peace,без у4ене до никьде не се стига.

**mimi** ,ей това е Laughing,ве4е и ноЩта не е твоя даже Laughing....и тогава Ще работиШ.
Много хубави снимки Wink.

явно като"млада"много сьм дьржала на марката hahaha.

Вал, сега много ли си стара  Joy Joy Joy ? Успех с преподаването на буквичките, току виж догодина ти напише "Честит 8 март" на български  Mr. Green
Joy Joy JoyДа ти кажа след две години може и да го напиШе,но за следваЩата едва ли Joy,наЙ_много да го напиШе на испански.

geripetrowa ,какьв хубав жест е имал половинката кьм теб Wink,няма да питаме ,после как си му се отблагодарила. hahaha

За Евровизията Rolling Eyes....няма смисьл от думи.....В 2.30 4аса през ноЩта я даваха и по пьрва по телевизията Wink,.....и там видях срамьт от изпьлнението ни Confused.

Такааааааа Joy Joy Joyцелувки от мен и приятен ден

# 79
  • E-CLM & CH-VD
Вал, аз ще взема хляб  Peace, няма проблем.

# 80
А така да се изтипосам и аз тука. Фактурата още я чакаме да видим за какво са ни взели тия пари, то и ние преди бяхме към Телефоника и не ни мърдаха на месец 80 евро, та за това се преместихме към Теле2 нали ни казаха че се плащало по малко, но защо така тоя месец не знам. newsm78
Евровизията въобще не съм я гледала, пуснах на компа, но много ми засичаше, а на тв то не става че в нашата стая не може да се хване първа, та така не гледах излагацията на нашите. Но миналата година страшно много ми хареса нашето изпълнение, заслужавахме да се класираме и още по напред в класацията.
Гери П страхотна изненада си имала за вечеря, дано да има още много такива изненади, не че моя мъж не ми ги е правил, но напоследък като че ли ги е позабравил и трябва да му ги припомня Naughty
Мими много хубави снимки сте направили, а и сигурно и страхотно сте си изкарали. Hug Честита нова работа  bouquet
Вал имаш и нашия глас за конкурса. newsm10
е това е от мен, отивам на лекар, че имам час заради алергията, ех как съм намразила май и юни месец, а принципно това са най хубавите месеци за мен, всичко зелено, цветя, красота, а аз не мога да излезна от вкъщи само защото започва едно лудо кихане, сърбене на нос, да не говоря за очите, постоянно зачервени и постоянно ми сълзят. #Crazy

# 81
  • En un lugar de La Mancha...
 Май само аз не съм гледала Евровизия снощи  Simple Smile, щраках каналите да търся къде я дават, както беше казала Ада, ама уви. Е, щом не си е заслужавало значи нищо не съм изтървала.

Така, дайте малко да се организираме сега, че не остава време. Беше ми се скапало доста настроението, но ми се иска да ви видя и на срещата ще дойдем задължително. Сега имам въпрос, последно агнешко ли да купя и какво по-точно - пържоли, за да ги изпечем на скара  (не знам до колко ще станат сполучливи така ) или някоя и друга плешка, която да опека в къщи и на място само да се претопли . Друг вариянт е да взема някаква риба, която да изпечем на скара ,ако ви харесва повече този ми кажете коя риба е подходяща за скара, че да знам .Ще чакам да се включите с мнение всички  Wink. Ще направя и руска салата, половината с колбас, другата с атун . За десерт-Тирамису .Ще взема някоя бутика кола, фанта или сок, малко бира .За хляба остава последно Вес, така ли ? Лед ще трябва ли да се носи ? Ще пусна на лични телефоните ни на Рали, ако има някакъв проблем с къщата или ако нещо видите, че липсва, ще чакам да ми звъннете .Аз при всички случаи ще се обадя в петък вечерта да ви питам как сте  Grinning.

Габи, какво става последно, нищо не казваш . Ще идвате ли?

Мимки, отново много съжалявам  Sad.

Мими, и аз ще чакам изненада  Wink. Чудесни сними, и ние сме ходили по тези места .Ел Венатанал дел Диабло (така ли беше  newsm78) винаги много ме впечатлява . Честита ти нова работа, звучи добре . Не се спираш ти, кога почиваш наистина  ooooh!?

Вал, искрено се надявам, че ще дойдете,и дано този път да е с Алекс  Hug.

nadqsf, честито и на теб  Hug. Наистина така се почва, малко по малко . Не е без значение, че са се спрели точно на теб  Flutter.

geripetrowa, прогнозата за времето за уикенда за сега е отлична, въпреки че Руидера е малко като Бигасро, другаде пече слънце, а там вали  Laughing, но не ми се вярва . И дано да не останеш разочарована от Кастеяноманчегската "зеленина"  Mr. Green.

Clara, как мина пътуването, разкажи нещо  Wink. Как е в България, как се чувствате ?  Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 17:57 от saby

# 82
  • En un lugar de La Mancha...
Мимки, и аз съм с алергия . Тази година отидох по-рано на лекар, за да съм подготвена, че всяка година я карам все по зле и за сега не мога да се оплача, лекарствата вършат работа  Peace.

# 83
  • Ispania
Ааааа,зна4и по4нахме с алергиите hahaha,аз ве4е три седмици сьм "болна" Close...Направо не издьржам от време на време Confused....
Пия някакви лекарства,които уж имат ефект,но не много Confused.
През последните години много от тези които не бяхме алерги4ни_станахме Confused.Едно 4удо е когато трябва да карам колата и не сьм пила лекарства.....О4ите ми сьлзят,....кихам през две минути,носьт ми е "запуШен" нон стоп...Уф.......
Миналата седмица след пикника ,за малко да ме карат в бьрза помоЩт Laughing,много природа ми дойде Laughing

mimky , Hug Hug Hugbouquet

saby ,няма да ти се скапва настроението Naughty...аааа нама такива работи Hug.
Ще взема и Алекс ,малко да подивее и той навьн Crazy.
Ние риба не ядем Laughing,ядем дем,но не особено....В интерес на истината аз напоследьк ве4е ниЩо не ям освен пилеШко и яйца Joy,....и малко зелен4уци Crazy.Диетата оба4е действа без проблем Mr. Green.
За готвене мен не питайте Blush Joy,....аз сьм траги4ен слу4ай(за сьжаление) Confused

# 84
Ааааа,и аз не съм гледала Евровизия,Саби...не си само ти .

Бусчето ни горкото е толкова зле,че Дани не смее да тръгва на дълъг път с него.Започна да дава дефекти отвсякъде...Защо никак,ама никак не ни върви с тези автомобили  Sad

Аз така и не разбрах къде се намира къщата,че да ви намеря ако реша да ви дойда "на гости"...само знам ,че е на 1 км. от Руидера  newsm78  ...но няма значение,явно няма да мога да присъствам...а толкова много исках да ви видя ...

Пожелавам ви хубаво време в Руидера,момичета,прекрасно настроение,добър улов и ...да направите снимкииии.....

bouquet  bouquet  bouquet

# 85
Здравейте,приятелки  bouquet! Благодаря за честиткте за работата!
Аз изкарах първата нощ бабата(тя днес навършва 89г).Бабето се казва Астенсион,племенничките и я наричат чача Астен.Тя деца няма,затова племенниците се грижат за нея.Много е печена,способна си е на всичко.Трябва само да "контролирам"взимането на лекарствата и.

Вес , ами събота денем и нощта с/у неделя са ми свободни.Иначе-да-всяка нощ ще съм там.На Лъчи му беше малко терсене,но пък следобедите съм си вкъщи.Като се замисля-от ноември до сега от гладнето съм изкарала само 450Е,защото ми смята дните в които съм ходила да гладя,не ми плаща твърда заплата.На съботите и неделите от дискотеката не разчитам-я изкарам 20Е за двете сутрини,я не,а и от юни затваря та до октомври.Затопля се и никой не ходи там лятото.В тайера от октомври не сме имали работа-чак сега имахме за боядисване и лихане около 1 седмица.Така че трябва да е бачка,няма начин.

Вал , отивам и аз да гласувам.

Мисля за Тони,още ми е терсене като се сетя...

# 86
Вал,отивам да гласувам  Peace

# 87
Благодарих аз ,вие какво си мислите. С едно силно ... похъркване. Разо4аровах 4овека, сега ве4ери йок...

За Руидера взимам
месо  пилеШко и свинско
голяма купа за салата с  пластмасови 4аШки, вили4ки.
маруля и пр. зелен4ук за зелена салата , една голяма тенджера за месото и 1 тава /може и да няма/
бланШирани картофи, олио, оцет, подправки за месото.
безалкохолно. някоя бири4ка

Вал, радвам се 4е Ще дойдеШ, няма само по тел да си говорим, Гласувах.
Саби, няма да се скапваШ, къде е бойния ти дух

ГАби, жалко 4е няма да можете да дойдете, но риска е висок, ако колата има проблем...

4ао за сега, 4е пак пиШа партизанската

# 88
Val , имаш глас и от нас Peace!Много сте сладки Flutter.

СабиPraynigказвай,моля те къде да открия кори за баница,че умирам да направя крем питата,и не откривам никъде.Само в български магазини ли ги има? Много ми се ще да дойдем на срещата,толкова искам да се запознаем,но не смя и да си помисля с нашия късмет Laughing Rolling Eyes.Дано стане,мъжът ми е стегнал въдиците,и за Иво даже е купил Mr. Green.

Rally Y,тези дни ще ти звънна,че откога се каня ако знаеееешшш...

Момичета,гледате ли в неделя от 22.15ч по Cuatro "Perdidos en el tribu"? - много яко реалити-шоу.

# 89
Здравейте момичета  Hug
Ада и аз съм почитател на евровизията и вчера гледахме  въобще не ми хареса нашата песен  Naughty голямо надвикване падна несъгласие на гласовете  #Crazy но ако можех да гласувам щях да го направя дали сме българи  Rolling Eyes в евровизията се гласува за държави не за песен и шоуто става на финала гласуването  Grinning всяка година Испания дава 12 точки за Румъния да видим тази година  Grinning  казаха ми че една от изпълнителките на израелската песен майка и е българка и хареса ми песента им те се класираха за финала  Peace
Дивина какви са тези хора да откраднат количката  #2gunfire подобна история се случи с една бивша колежка само че и откраднаха хладилника смъкнали го долу че да го дава на сестра си и се качили за малко горе в тях като се връщат няма го хладилника взели да се чудат и маят  newsm78 и попитали едни деца които си играели пред входа дали са видели кой е взел хладилника и те им казали че някакви цигани натоварили го на фургонетата и да ги няма  #Crazy ей много бързо действат тези хора  Whistling
Мими много хубава разходка сте си направили хареса ми при вас  Peace юни месец имаме пуенте и сме решили да си направим една разходка до Куенка и Толедо пък може да се видим  Hug и с теб Вал  Hug
Днес ми казаха че е хубаво да посетим  La Ciudad Encantada de Cuenca  Peace
Мими честита нова работа  Peace много работиш кога си почиваш оф знам какво е да тичаш от едно място на друго  ooooh! още ли те болят ръцете посвикнали  Hug кори за баница купувам от Хиперкора и сега пуснаха на Ал Кампо казва се паста де фило и ние нямаме тука български магазин дано съм ти помогнала
Надясф успех на практиката   bouquet по бързо да оздравява детенцето ти  Hug
Вес защо така си мислиш че е студено при нас  Thinking наистина лятото да стигне до 30 градуса но пък може да се спи нощно време  Grinning зелено е защото вали много дъжд но напоследък с този камбио климатико климатът се промени така казват астурианците  Wink
Анет за обицата и моя не беше съгласен но ние го поставихме пред свършен факт  Mr. Green даже не беше видял ако не бяхме му казали нямаше и да види  Laughing какво толкова на мен пък ми харесва  Heart Eyes  маиче ние жените сме по толеранти с тези неща  Peace много ти е сладко малкото момченце на аватара ти  Heart Eyes
Мимки много лошо това с алергията да се оправяш мила  Hug целувки на малката кукла Ники  Hug
Цветанка харесва ми сайта ти  Peace пък това за работата и тука го правят преди време работих в една фабрика за консерви риба тон и така беше на повикване един месец имаме работа и после в къщи и да не ти казвам че понякога работихме неосигурени и бях единствената чужденка така че го правят и с испанки един път дошли на проверка и ги скрили  Shocked и много мачизъм имаше значи мъжете  можеха да пушат във фабриката а жените не им беше разрешено и много други неща които ме оставаха ей така  #Crazy
РалиП хубава изненада ти направила твоята полвинка и така трябва да бъде и двамата работите  Peace
Вал отивам да гласувам  Peace
Саби анимо мила  Hug
Рали Габи и на всички които не съм споменала много  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт