Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 088
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Под варила за тях означава сол , подправки и запръжка .
Е, ако си сигурна, че точно така я е направила не е много ок Rolling Eyes Аз съм отделяла на Лили чиста леща без нищо.

# 16
Много весело заглавие  Simple Smile, Доне   bouquet

Аз в повечето случаи между храненията ям плодове или някакви ядки, чипс - много рядко, сладко също не много често, така че ще се постарая да възпитам и в детето такива навици. Но съм купила няколко вида бисквитки и още се чудя кога да й ги давам  Rolling Eyes

Май и Габи ще си има зъбче скоро  Grinning, оня ден имаше малко температура и се сополеви малко, а тази вечер като пипнах венеца се усеща вече, че боцка, надявам се да излезе скоро. Дуци, дано и при вас е от зъби  Praynig и да се оправи Анна. А тая педиатърка  #2gunfire

Риба още не съм давала и аз, но мисля скоро да го направя  Peace Шада, а какво му е на домашното рибно пюре  Rolling Eyes, аз мислех да си го правя сама  Thinking Тук има да се продава био риба и ще купя от нея.

Ох, имам много нови снимки, големи разходки правихме докато имахме гости, но нямам никакво време да ги разгледам и да кача  ooooh!, дано уикенда да ми остане малко свободно  Tired

Хайде лека вечер от мен

# 17
И аз ги тача индийските. Един забавен има - Секс Гуру  Crazy Този, който Дони предложи ще го дръпна.

Белинда, те индийските са като Мамма Мия, само че с по-голям хор и по-беизвестни актьори  Mr. Green

На братовчедка ми детето маха по 1 пакетче зрънчо на ден. По-голямо е от Ния с 3 месеца. Обяснявам й, че е вредно, най-малкото защото е пържено. Казва ми, че знае но какво да направи като детето иска. Прегрешението ми с Ния са солетите или сухарите, които нося и й давам, за да си чеши зъбите.

Я кажете какъв слънцезащитен крем ползвате? Това за мамите питам, не за бебетата Simple Smile.

# 18
  • Варна
Джоли, аз използвам флуид на Боидерма 50+.
Веси, ние сме там след 14 часа може да се засечем.
Днес се разхождахме с Ели и Лора, открихме се случайно  Laughing.
Беше много горещо   Nature Sunny.
Дуци,  hug.
Дони, откъде си беше поръчала лаптопа?
Днес обелих един бордюр с колцата  Laughing.

# 19
Амаринова и ти ли реши да захраниш с купешко  Peace
Ами мислех с домашно, но ми се намира само риба със съмнителен произход, така че за сега минавам на варианта купешко. А по-натам, надявам се като си отидем във Варна лятото, да купя свястна риба и да и правя.

Между другото, аз обожавам риба на скара, но в къщи не пека Naughty Веднъж пробвах на балкона и после близо месец всичко в нас смърдеше на печена риба. Тук има едно магазинче и продават както сурова, така и на скара, та от там си пазарувам готова Peace

Дуци, как е Анна Confused

тити, толкова ли тежко кара варицелата, че са му изписани толкова лекарства Thinking

# 20
Абе тая запръжка мислех, че само бабите я правят. Около мен никой не прави такова нещо, аз дори не знам как точно се прави. И яйца по панагюрски като правя не пържа маслото.

Анна я водихме на лекар, малко й е червено гърлото. Казаха ни да правим инхалации, обаче много плаче. Джоли, Ния плачеше ли? Бързо ли свикна?
В кабинета се разплака ужасно от прегледа за гърлото, ама зверски я натиснаха, какво я стиска тая уста не знам, та кърмих там. Бая посука, доволна съм, защото леко й миришеше устата на ацетон.
Казаха панадол да давам за сега, осцилококцинум и инхалациите, понеже е жизнена и яде е добре, ако има промяна пак да я водим. Доста е крива обаче, което не е типично за нея, но докторката каза, че скоро ще има зъб. Та може и това да я тормози, плюс вирусчето Tired

Днес й дадох да смуче една ябълка, как я отхапа не ми стана ясно. 1/3 от парчето липсваше, помислих, че Пепи нещо се е намесил и е отгризал, но й бръкнах в устата и намерих липсващата част Crazy

# 21
  • София
Уф.... и аз си мислех да захраня с риба в скоро време...

между другото днес яна ми отказа варен картоф, въпреки че го разредих с кърма... не, та не... и вие като сте почнали с тези солети  ooooh! и взех, че й опекох бисквитки по измислена рецепта. Сложих въпросното картофено, добавих малко вода и оризово брашно и хоп.. преди малко ги извадих от фурната... десетина са само, изядох една.. не е идеално зле, като се има предвид, че е безвкусно...   Sunglasses

дуци, не мога да повярвам това за свинския грип.. баси хората  Shocked  да оздравява анна.

# 22
Чакам Пърли да каже, че имат зъб, та дано прихване и Симона. То не се трае вече. Не спахме много вчера, ще видим днес как ще е. Иначе на обяд поспа малко на разходката. Видяхме се с Христуш и Марти. Марти ни представи един концерт, Симона пригласяше от време на време.

За купешки с риба, Симона много харесва на Гербер сьомгата със зеленчуци. И аз я опитах и ми беше вкусна и на мен  Wink

Дуци, дано е зъб!

Исках нещо още да пиша ама с тези крясъци днес цял ден, сега си чувствам главата празна. Горкото ми дете. Тия зъби ще ни уморят.  Close

# 23
  • София
Филмът беше прекрасен Heart Eyes Толкова е хубаво да си влюбен Heart Eyes Чак ми се прищя да изгледам и индийския Mr. Green

Дуцка, що така презрително за запръжката Laughing Аз обичам Embarassed Е, не я правя с лук и едан чаша олио де, ама малко така, колкото да цвърне червения пипер и да се посгъсти брашното - харесва ми Simple Smile А ти как си сгъстяваш боба и лещата, ако ги искаш на яхния, а не на супа?

# 24
Ти сега да не се обиди Embarassed
Сгъстяват се като ги оставя повече да поврят и съм сипала по-малко вода. Всъщност ние най-обичаме нещо средно м/у супа и яхния, клонящо към яхния. Обаче сега ми стана интересно и ще питам свеки и баба ми как сгъстяват яденето. Баба със сигурност не прави запръжка.
Една колежка пък слагаше царевично брашно.

Веси, сетила съм се за теб тия дни, мъжа ти още ли го няма Confused

# 25
  • София
Аууууууууу, тежка е темата  Laughing След 1 година ще ви мине спокойно Mr. Green
Дени яде ВСЯКАКВИ лупости   Crazy ама всичко.Едната баба го научи и газирано да пие, другата Кола   Crossing Arms абе..., баби............тиииит.

Запръжка не правя, но слагам брашно.А другият ми трик за сгъстяване е ако манджата е с картофи, просто смачквам няколко от тах  Wink

Абе хора страх ме е да дам на Маги парче ябълка да си ръфа Crazy Има само 2 зъба, как ще сдъвче Rolling Eyes

да се похваля, че си взех книжката .
И да се оплача, че щях да си купувам количка от една мама, чак адреса и пратих всичко точно и на другия ден....Не и давал мъжът и да я продаде  Crazy А аз вече така, се бях наточила, че я мислех за моя Blush

# 26
  • София
И да се оплача, че щях да си купувам количка от една мама, чак адреса и пратих всичко точно и на другия ден....Не и давал мъжът и да я продаде  Crazy А аз вече така, се бях наточила, че я мислех за моя Blush

Същата история и с моите обувки от продавалника  smile3518 Сестра й се върнала, много ги харесала и вече не се продават.  smile3515 Ще се гътна просто  smile3514

# 27
  • София
Същата история и с моите обувки от продавалника  smile3518 Сестра й се върнала, много ги харесала и вече не се продават.  smile3515 Ще се гътна просто  smile3514

Пух, айде да ходим на пазар м...а му  Mr. Green

П.п. ти какви обувки си беше харесала?

# 28
  • София
Невероятно, уникални, велики, с токче и връзки  Crazy Тип като боти, но изрязани на пръстите и отстрани, абе велики просто - Флюбих се  Blush Няма я вече и обявата иначе щях да си споделя мъката  ooooh!
Айде лека нощ, отивам мъжо да ме успокоява  Mr. Green

# 29
амаринова, съвсем не тежко, просто тук лесно изписват антибиотици. между дургото и в България ще стане подобно заради системата "Лекарство срещу рецепта". Лекарите ще започнат да изписват повече от необходимите лекарства с уговорката "ако има нужда". В резултат тук винаги изписват и нещо противотемпературно или обезболяващо. Последните месеци посетихме достори с двете деца по различни поводи и сега имам толкова лекарства вкъщи, че мога да отворя частна аптека. Но ги взимам, защото прегледът е платен, а лекарствата не, така че защо да не ги взема Simple Smile
Яхния без лукът да цвърне, не мога. Незапържен лук в боб или леща ми е като суров и лигав.

а кетито, Деян още не  е пил нищо газирано...надявам се да не пропие скоро.

Общи условия

Активация на акаунт