При нас поспрете, лошите мисли с арабски сладки прогонете - леко фатална 113-та

• 28 568
  • 292
  •   1
Отговори
# 225

Ааааа вие не ме мислете мен, оправен съм аз по такива работи. Падам си аз по оригиналните устни. newsm47
[/quote]

а,дядо , ти кзваш,че си падаш по истински и без силикон,но понякога така са направени,че хич не им личи. Wink не е нужно всички да са надути като балон,ако имат силикон. Simple Smile иначе страстта към сладките неща я имам и аз. то за това съм висока 160, пък тежа 70. но вече си свикнах с тежестта и хич не ми дреме.

и да ви се оплача. аз съмс "опера". а не с експлорер, та така с операта ми е много готино,че си разглеждам разни сайтове и след 1 седмица се сещам да си го прегледам за нещо и то от там,където съм стигнала предишния път... и снощи се зачетох в двата сайта с ислямските имена и тъкмо си аднах женските и щях да ги изпратя на мейла си,за да ги имам тези,които ми харесаха и си викам,абе айде, утре на спокойствие ще го свърша това,че заспивах. и днес като отварям  ooooh! всичко се е изтрило и не ми ги е запаметил сайта. мнго се ядосах. и сега пак задремвам,ама ще се занимавам пак. намерих много приятни имена. Simple Smile

# 226
http://dnes.dir.bg/2009/05/11/news4425469.html
добър вечер,ето и малко новини освен сладките изкушения Laughing
Паулина, честито возило.Да го ползваш безаварийно.

# 227
                    Да се разпиша и аз по късна доба.                                                     ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА    И ДЯДКО!. Чета ви аз на фас паузите,ама много работа тези дни,не ми остава време да пиша.Голямо чистене тези дни,то  clean clean clean wash hang 1ironing 1dishes newsm71  food002 и накрая  #Crazy #2gunfireИ след всичко малките тази вечер за  2-ри път ми наводниха спалнята   #Cussing out. Досега обирах водата  Crossing ArmsМного хранителни изкушения тези дни предлагате арабелки.Трябва да мислим за фигурите ,че вече жегата настъпва безмилостно.А аз с мойте 1.60см и 70кг.,с дупе щръкнало назад-да играеш табла на него Mr. Green,и корем издут напред/все едно блузите си ги гладя в/у тиква/като полу-масичка,че мъжо докато играе табла , hahaha Joyда има къде да слага чашата с вино.Ако си хапна от всичко що видя....не ми се мисли Party      Големи теми сте заформили,много интересни/научавам непознати за мен неща/,но за съжаление не мога да изкажа кой знае какво мнение. Grinning На дъщерята и малкият ми син-баща им реши как ще се казват,без много да ме пита.Но пък на мен имената им ми харесаха.По паричния въпрос-моите спестявания изобщо не иска да ги влагам в сем-то/за което често спорим/.Ако опрем до спестяванията ми-ги взема назаем,после връща.А всички разходи по дома,децата и почивките,та и моите женски глезотии понякога-държи само с неговите средства да поддържа.Така че в крайна сметка не мога да разбера с какъв по манталитет и нация мъж живея.Понякога имам чувството че в него живеят няколко такива.  Thinking                                             СЪНШЕЙ-ЧЕСТИТ ГОДЕЖ!Нека животът ти бъде изпълнен с много щастливи мигове,и пълна къща със деца. newsm51             ПАУЛИНА-Честита нова кола.Желая ти пътуванията ти с нея винаги да са безаварийни,да шокираш с шофьорските си умения/професионални/ хабибито си. smile3525                ДЕЛТИЧКА,МЪРЗЕЛЧЕ,НАДЯ,АЛАА,МИГЧЕ,АНИТО,БЗ,ДЯДКО     и всички останали  Hug Hug Hug.                  Много от момичетата се позагубиха-очакваме тяхното скорошно завръщане.  bouquet     Арабелки,в момента събирам снимки на сем-то ми в албум,надявам се скоро да го завърша.Та скоро мисля да ви моля и аз/ако нямате нищо против разбира се/ за парола.  Praynig        Е,оставям ви да спите.И аз отивам да си лягам,че утре ме чака доста работа.Дано да не изпишете темата до утре вечер,че инак голямо четене ще пада. newsm51

# 228
                   Ей,то като съм свикнала да си лягам в 2-3ч. посред нощ,не мога да заспя колкото и да съм изморена.Ама сега рано -рано ще ви сложа аз една закуска и някой друг поздрав.Специално аз на музиката дето ще ви постна-релаксирам.Ама ако на някого му се стори недобра-да ме извини. Hug Всичко ще е на линкове,не мога да се оправя да кача директно снимка. ooooh! Embarassed      Още не мога да стигна Делтичка с нейните изкушаващи закусчици,ама тя знае кака да угоди на всички душки тук Peace                  Дано ви е сладко,а пък и музиката да ви хареса. Grinning                http://vbox7.com/play:54129293                                                                             http://vbox7.com/play:cb034042                                                                        http://www.photostreet.info/img/contest/pix/2183/2183.jpg    Моля кафето някой друг да го сложи.  bouquetТук нещо се провалих Embarassed                                                                                                                                   http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-127115                                   ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИИИИИИИИИИ! newsm51 newsm10                                 

# 229
За женски имена не знам защо харесвам имена, които завършват на съгласна, даже звучат леко мъжки: Иман, Интисар, Райан, Фардосан, Шаназ....сигурно ме мислите за луда
Преди 19 години що борби водих да запиша дъщеря си Надин... един месец стоя без име, То връзки, то чудо бепе. Не било женско име, защото не завършвало на А. Трябвало Надина да е. Сега вече го няма този проблем, но логиката им беше смешна!

# 230
о,и ние сме така! децата да се гледата в иран,да учат там,защото било мнго спокойно,много по-хубаво от тук... и си представям момиченцето ми как някой ден искам-неискам сигурно ще я оженим девствена за някой,с който не е имала много срещи и не го е опознала. в днешно време не е необходимо чак такива неща да се случват и да са задължителни. иска ми се децата ми да имат избор в живота си, не само за образованието си,но и за личните си отношения, да се срещат с повече хора,да излизат, да имат по-голям кръгозор и да може да си преценят,както преценяваме ние.
По-лошото ще е , ако тя не иска да ходи на 9 година забрадена, а ще е задължена да го направи. Ако от раждането си живее там и свикне с това- ОК, но от Европа да я заведеш на 7 години- има риск и да не и хареса.

# 231
Добро утро, арабелки   Hug
Хайде, днес кафенцето да е от мен

Вчера какво временце ни се случи... Започна с гърмежи, светкавици - всичко, както си му е реда, след което заваля... 2 минутки и това беше  Laughing. Но поне разхлади малко.
Лек ден ви пожелавам. Аз отивам да си изпия кафето и да поемаме на някъде  Mr. Green.
 Hug

# 232
Паула, честита кола.Да си я караш безаварийно и безкатастрофално!!!
Смених си ника на късметче и да ви кажа защо- нали ви бях казала че се срещам чат пат с един колега-сладур.Е, то си стана по-сериозно.И вчера като си въвяхме си намерих една паричка и викам-виж късметче.а той ми йаза-ти си моето късметче .И на мен ми стана много мило.Та затова. А за имената-има един сайд на английски и си пише кое име какво означава- и женски и мъжки.Ако имам време по-късно ще ви пратя линк.Сега приятен ден  chef

Аз бях Любава

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 11:20 от късметче

# 233
Добро утро арабелки,
Паулина честита количка, дано ти бъде полезна и безпроблемна Simple Smile
Съншайн чакаме повече инфо и снимки Simple Smile
Момичета моля ви не си сменяйте никовете Sad направо изгубих кой кой е.... Или поне в скобички слагайте и стария Sad
Елип хубави новини от Саудиата - прохлада. То не ви трябва голям дъжд, че с тая липса на канализация сте кошмар...

# 234
Любава, видя ли, че бях права, че клин клин избива  Peace Радвам се за теб!  bouquet Късмет!

# 235
                            Къде сте всичкиии?Зачезнахте нещо напоследък Grinning          А   ДЯДКО нещо взе да изневерява тука на форума Mr. GreenДЯДКО -няма нищо лошо да одиш и в комшулука,ама съвсем ни забрави тука.Да пратиш и у дома тази фирма за почистване Grinning.Че вече заприличах на съвременната  ПЕПЕЛЯШКА. PartyЧак се чудя на мамите,които ходят и на работа -как издържат.Аз ако и на работа трябва да ходя,ще откача сигурно.Имах и такъв период на разни  натоварвания,и ми беше много трудно. Та на майчетата ,които се справят с носенето на няколко дини под мишница newsm10.            Да се включвате и тука момичета ,че стана някак пусто.Много от вас със дни ги няма. Sad                                  http://www.clip4e.com/play_georgi_stantchev_ti_ujasno_zakysnq_2.htm                smile3521 wavey                   

# 236
  • Varna
Гутен обеден, Шехерезадктие и Шехерезадчоооо Hug
Ха'ди на АрабскУтУ обяяяяд Арабелкитеее. ТеЗ деТ нИЩЪт да мижат и да нИ гледат биляяяяя

Хади стига ви толкУз, че рИветИ от много ЕдИнЕ Wink
ПАУЛИНЧЕ- честита кола Душе, да си я караш безаварийно и много да и се радваш. Късмет да ти носи. Малеее и аз кЪт дъртата циганка ги наредих ама от сърце го казвам Grinning
СЪРШАЙН Hug честит годеж  bouquet Цял живот да може да съхраните огъня на любовта си. Аз си имам едно мое си изречение-шЪ мЪ проститИ, че съм толкУЗ романтична Embarassed-С длани огъня покривам. Та така покривай със длани лИбУФтЪ, Душко Hug
КЪСМЕТЧЕ-  Hugха да ти е на късмет новото Никче  bouquet
АРАБСКОБЛЯСЪЧЕ-ти пък що така неможе да заспиваш до посред нощите бе Душа. И като гледам как си метнала къщата ти поне нямаш абитуриент като Надето и Дедо Хаджи Simple Smile
БЗ-4е Hug Как сладко, сладко ще си хапна скоро аз от тез сладостииии- не вярвам обаче във Турция да им хакат силикон Wink
Сладурки, извинявам се, че няма да спомена всички но МойтУ БаткУ туко що се прибра от болницата и бягам да му направя салатката, че ми е много горкичъъък. Много го болят след биенето инжекциите
Много гушки Hug Hug Hug Hug

# 237
  • София
...
А   ДЯДКО нещо взе да изневерява тука на форума Mr. GreenДЯДКО -няма нищо лошо да одиш и в комшулука,ама съвсем ни забрави тука.Да пратиш и у дома тази фирма за почистване Grinning.Че вече заприличах на съвременната  ПЕПЕЛЯШКА.
...
Аааа не изневерям аз бе тука съм си.
А за фирмата нямаш проблеми - щом ще плащаш веднага идват хората. То верно преди две седмици я поръчахме.

# 238
Дядо Хаджи като видях, че си писал та се сетих този лаф. А броеница имаш ли и какво е нейното значение според християнската религия. Който знае пък да пише за броеницата в исляма.... Ще е интересно...
Дядо хаджия не е махнаджия Simple Smile

# 239

Общи условия

Активация на акаунт