ШОКИРАЩА СЛУЧКА С Е СЛУЧИ ДНЕС С МЕН И БЕБЕТО

• 5 668
  • 56
  •   1
Отговори
  • Viena
Здравейте мили мами ,искам да споделя днес тоест вече вчера какво ми се случи в центъра на София,аз съм майка на две момчета,големият е на осем години,бебето е на десет месеца. И СЛУЧКАТА Е СЛЕДНАТА;СЪС СЪПРУГА МИ И С БЕБЕТО МИНАВАМЕ ПОКРАИ ЕЛИТНО СТОЛИЧНО УЧИЛИЩЕ И ИЗВЕДНЪЖ НА ПО МАЛКО ОТ ПЕТ САНТИМЕТРА ОТ ГЛАВАТА НА БЕБЕТО ПРЕЛЕТЯ ДРЪЖКА ОТКЪРТЕНА ОТ АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА,ВЕДНАГА ОТПРАВИХМА ПОГЛЕД КЪМ ПРОЗОРЕЦА НА УЧИЛИЩЕТО И ВИДЯХМЕ КАК НЯКАКВО ДЕТЕ СЕ СКРИ,ВЯРВАИТЕ МИ АЗ ИЗПАДНАХ В ШОК,ВЕДНАГА ОТИДОХМЕ В УЧИЛИЩЕТО,ВИДЯХМЕ КАДЕ Е СЧУПЕНА ДОГРАМАТА,НО НОКОИ НЕ СИ ПРИЗНАВА.ВСЕ ПАК ТОВА Е ДРЪЖКА  КОЯТО ТЕЖИ ПОНЕ 500 ГРАМА С СУПЕР ОСТЪР ВРЪХ ,ГОВОРИХМЕ С
ДИРЕКТОРКАТА НА УЧИЛИЩЕТО,ПУСНАХМЕ И ЖАЛБА В РАИНОТО ОПРАВЛЕНИЕ ,НО ТОВА ЛИ Е НАЧИНА ,АГРЕСИЯ,?ПРОСТО НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМЕ

# 1
  • Viena
забравих да кажа.че това беше хвърлено по нас от четвъртия етаж на училището може би от 30 метра височина.

# 2
  • София
Това е вторият подобен случай, за който чувам. В училището на сина ми някакви деца хвърляли буркани по хората от четвъртия етаж. По чудо няма пострадали. Не знам какво да кажа.

# 3
Без думи! Какво става с тези деца, каква е тази агресия!?

# 4
Представете си какви ще станат тези деца като пораснат..... гамени..  #Cussing out Просто нямам думи,браво на родителите страхотно са възпитали децата си!

# 5
Агресори има навсякъде.
Тук хвърлят дръжки,другаде правят масови разтрели.. Confused
Да знаеш,че много родители не подозират какво точно правят децата им в училище,а малко училища могат да си позволят да изключват ученици и да губят парите от издръжката...

Аз затова подкрепям идеята за камери в класните стаи,преглеждате записа и намирате хвърлящия. Да не е луд да си признае,след като може просто да се скатава.
Пускайте си жалби,ама до арменския поп.

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 11:45 от Плюшено Мече

# 6
janaa777,ако е от класна стая много лесно се разбира кой клас има час в този момент и кои са децата .

# 7
  • Viena
janaa777,ако е от класна стая много лесно се разбира кой клас има час в този момент и кои са децата .
от коридора е хвърлено

# 8
  • Варна
 Shocked оставам без думи просто

# 9
  • There I was on a July morning
За съжаление това не е единичен случай в у-щата, а и не само там.
Съученичка на дъщеря ми беше ударена по главата, в двора на школото им, с хвърлен камък от някой прозорец. Така и не се установи кой и откъде.
Питате от къде тази агресия, ами възпитава се първо в семейството, второ от обкръжението и филмите.
Няколко пъти са ми хвърляли гадости от някой блок - горящ фас, изливане на някакъв алкохол, веднъж пликче с пясък, добре че не ме уцели. #Cussing out

# 10
от коридора е хвърлено

Мисията стана съвсем невъзможна. ooooh!
Мен най-много ме плаши чувството за безнаказаност на учениците.

# 11
  • Viena
от коридора е хвърлено

Мисията стана съвсем невъзможна. ooooh!
Мен най-много ме плаши чувството за безнаказаност на учениците.

една директорка на друго училище моя позната ми даде съвет да пусна жалба и до инспектората към общината там вече мърдане няма,и тя също ми каза,че задължително трябва да има дежурен учител на етажа,но явно и те се страхуват от днешните деца,защото става на въпрос за 12-13 годишно дете,

# 12
Ами,пуснете и там жалба.
Не съм запозната с процедурите там,но щом са ви посъветвали,пишете. Hug

# 13
Лелееее, радвайте се, че нищо ви няма. Понякога децата не осъзнават какво правят... С жалби не зная какво може да се направи, в крайна сметка си е до възпитание, и до нрав.

# 14
Директорката носи отговорност за училището, следователно оплачете се от нея - в инспектората или в министерството направо. Ако е имало дежурен учител за точно този коридор, той също отговаря. Успех и се борете!

Общи условия

Активация на акаунт