Добри педиатри Бургас

• 185 375
  • 400
  •   2
Отговори
# 255
В 4-та Полоклиника,в Славейков.

# 256
В кое ДКЦ се мести, че ние сме при нея.

Стана ми интересно, че не е уведомила пациантите си, аз лично разбрах случайно, а пред кабинетът й също няма информация  Thinking

# 257
Здравейте,
д-р Мигарова се мести в ДКЦ, а там ни е твърде далеч. Някоя от вас може ли да препоръча педиатър по ЗК в района около Младост.

А знаеш ли от кога се мести?

# 258
Здравейте,
д-р Мигарова се мести в ДКЦ, а там ни е твърде далеч. Някоя от вас може ли да препоръча педиатър по ЗК в района около Младост.

От 1 юли.

# 259
Здравейте,

От 1 юли.

Благодарности за инфото.

# 260
Здравейте,

Предстои ми раждане през август и искам да попитам дали някой може да ми даде повече информация за д-р Румяна Маринова и д-р Филипова. Искам да си избера педиатър, който за предпочитане да е хомеопат и да е в района на Меден рудник. Работят ли със здравна каса? Как стоят нещата с педиатър и личен лекар на детето - могат ли да бъдат и личен лекар?
Благодаря предварително!

# 261
ние сме при д-р Филипова и засега сме много доволни,на мен ми я препоръча роднина която е работила в майчин дом с нея.Личен лекар е съпруга и те се оправят помежду си не е необходимо първо да ходиш при него. Трябва обаче всеки месец да се ходи в трета поликлиника, защото там слага имунизациите. А в меден рудник преглежда вторник и четвъртък.

# 262
Здравейте!
Много моля да ми препоръчате добър лекар/педиатър за преглед на дете с астма, т.е. да разбира добре кашлиците... Rolling Eyes
Джендова, Ангелова добри лекари ли са? Четох, че д-р Жени Стоичкова е детски пулмолог, но не намирам никави отзиви за нея? За д-р Калудова някой знае ли нещо?

Благодаря предварително.    Praynig

# 263
  • Пловдив
Здравейте!
Много моля да ми препоръчате добър лекар/педиатър за преглед на дете с астма, т.е. да разбира добре кашлиците... Rolling Eyes
Джендова, Ангелова добри лекари ли са? Четох, че д-р Жени Стоичкова е детски пулмолог, но не намирам никави отзиви за нея? За д-р Калудова някой знае ли нещо?

Благодаря предварително.    Praynig

Джендова е под ниво "средна хубост" така да се каже, не я препоръчвам.Д-р Стоичкова мисля, че е в Лайф Хоспитъл, по-напред в темата има отзиви.Д-р Гинка Калудова- ако питаш за нея- почина преди няколко години.

# 264
Мерси. Исках да питам за Праматарова, не за Калудова.

# 265
  • Пловдив
Мерси. Исках да питам за Праматарова, не за Калудова.

Д-р Праматарова преглежда само на частно, координати и отзиви за нея има в темата за Белия списък.

# 266
Кажете нещо за д-р Коларова от Мбал?

# 267
  • Бургас
Кажете нещо за д-р Коларова от Мбал?

Нищо добро не мога да кажа аз, синът ми беше бебе на 4 мес с тежка кашлица и "свирене" в гърдите /бронхиолит според друга лекарка/, когато го лекува неуспешно няколко седмици, добре че беше тогава д-р Калудова /светла ѝ памет!/, че да ни помогне и да се оправи детето.
Д-р Коларова му беше изписала дори и Вентолина погрешно - два пъти дневно, а се е налагало да са три или четири, за да е успешно лечението ... отделно и другите изписани от нея лекарства не му помогнаха.

# 268
Здравейте момичета   bouquet
Моля който може да даде координати за др Каспарян, Нончева или Халачева. Изчетох доста мнения и смятам да се срещна с тях преди да родя /всъщност ако някой има отрицателен коментар за тях, също е добре да го чуя/
Ако може д а препоръчате силно някой друг педиатър /който да си е тип личен за бебето/ ще бъда благодарна, за района на Краснодар ми е най-удобно, но и център е ОК  Hug

# 269
  • До морето :)
И тука да си задам въпроса:
Някой да знае д-р Виделина Василева от 3-та поликлиника кога ще е в отпуска?

Общи условия

Активация на акаунт