Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми за разговор във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви теми се обсъждат във връзка с раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми за разговор във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на майчинството, включително раждането, грижите за бебета, кърменето, преживяванията на новите майки и техните предизвикателства. Основните теми за разговор във форума включват раждания, преживяванията на новите майки, кърменето, здравето на бебетата и въпроси относно грижи за тях.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с раждането?
-
Какво да правя, ако едната гърда произвежда по-малко мляко от другата?
-
Как да помогна на бебето си, ако има силни колики?

Тъпо звучи, когато човек е ядосан, тежък и изтощен, но... Толкова майки раждат доста повече дни след термин от теб и то здрави и не-преносени бебенца (защото термина никога не е точно понятие).
Сигурна съм, че съвсем скоро ще се роди и може би точно, когато стане това, точно тогава ще си е нейната дата. 
направете нещо романтично за вас двамата, преди малката принцеса да е изпълнила дните ти. Поздрав и за Аркси, която също е 2 в1, а пък ето на... възползвала се е от отлагането, за по бира с момичетата.
И изобщо, придвижва си се мацката, какточета. Браво на теб Аркси, страхотна си!

Шокирана съм. Моля те сподели впечатления, че да знам да търсим ли друг педиатър???
При мен кърма слезе около 9-10 ден, но е толкова малко, че до никъде не стига. Педито каза да цедя за да видя колко има, но аз нали съм си многознайко
) до сега не цедих а го слагах на гърда за да стимулира лактацията. Е постигнах разраняване на зърната и изнервено бебе (много усилия влага за да може да потече и това го нерви и започва да плаче). Днес реших да изцеждам за да засека и до сега от гърда цедя по 20-30гр и то на 3ч. Това за мой син е крайно недостатъчно и ще пробва още няколко дни и ако не се увеличи мисля да премина изцяло на АМ. Все пак и това е мляко, измислено точно за бебоци, а и той все пак ще е дръпнал най-важните неща от мен. Не знам от тази бременност исках само две неща - да родя нормално и да мога да кърмя, ноооооооо родих секцио и май май няма да кърмя повече от двайсетина дни. Е важното е да сме здрави и двамата УПС
и тримата