ДОБРИЧки мами щастливи с дечица засмяни игриви!

• 16 348
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
За юли се гласим, но много ще ни се натрупа хем рожденник имам, хем на сватба ще ходим, така че може и по късно.

Ние живот и здраве смятаме началото на август......

# 106
Е ако се засечем може да праснем една бърза среща  Laughing

# 107
Дами може ли една информация ? Какво е работното време на пощите  в Добрич ? В събота работят ли - особено ме интересува тази на Христо Ботев . Благодаря предварително   bouquet

# 108
Абитуриентите са навити за срещата. Малко се притесняват де. Е все пак споменаха, че 7 часа било много рано. Подчертах че май сме жени на възраст дето се вика. Joy Joy Joy
Аз ще отида да ги взема от Дома, и ще дойда заедно с тях в Бакарди.

# 109
Ми аз май пак ще закъснея-забравих ,че Гого е на тенис до 19 часа.Ама ще гледам да дойда по - бързичко.

# 110
Абитуриентите са навити за срещата. Малко се притесняват де. Е все пак споменаха, че 7 часа било много рано. Подчертах че май сме жени на възраст дето се вика. Joy Joy Joy

Аз кат една тъпа да питам, за кой ден остана?

Кира, пощите почиват в събота и са до 17:00, като всички държавни учреждения.

# 111
  • Добрич
Кеми, да не вадиш дрехите от твоя бал Laughing
Майтап, но в неделя изрових костюма покрай другите летни дрехи, но пак го прибрах. Проблемът е, че има дефект от многото пренасяне.  Laughing

# 112
Добро утро!
Сутринта в детската госпожата ме  Shocked...В групата имало, забележете Вариола Rolling Eyes...Знам аз, че Вариола няма вече...подтичвах до службата да проверя в нета и се оказа, че сега на едрата, както и аз знам и се вика Варицела, а Вариола нямало вече на земята, с изключенвие на някоя лаборатория по света Thinking.....Та, контактни сме с Варицела...май и аз не съм я карала Rolling Eyes...А пък в яслата имало Скарлатина Mr. Green...голяма веселба Confused

Баси, като го прочетеш отстрани и... Crazy

# 113
Арчела,имаш ли нужда от помощ или компания?

# 114
  • Добрич
Ох, аз не знам дали ще мога да дойда.
Всичко зависи от един служебен ангажимент на таткото ни.
Може би ще мога да кажа в последния момент.
Хубавото е, че макар че не съм ходила в Бакарди, го знам поне къде е. Wink

# 115
  • Добрич
Бори, вярно е това, което казваш. Много случаи на варицела и скарлатина има из града.
Пък на Арчела, не й забелязвайте  Wink Това, което е казала е, че сме около 30-те, което ако за нея е "на възраст", мисля, че за много от нас не е  Crazy

Мари, може да отидеш да й помогнеш, щом имаш желание  hahaha

# 116
Това, което е казала е, че сме около 30-те, което ако за нея е "на възраст", мисля, че за много от нас не е  Crazy
Около, около, ама под или над Crazy....важно е Mr. Green...Щото и 25 и 36 все са около 30 Joy

# 117
  • Добрич
Това, което е казала е, че сме около 30-те, което ако за нея е "на възраст", мисля, че за много от нас не е  Crazy
Около, около, ама под или над Crazy....важно е Mr. Green...Щото и 25 и 36 все са около 30 Joy
Ха, ха, а някои сме даже доста над... Laughing

Боре, сега прочетох по- внимателно, Съжалявам за карантините ви, най- вече за скарлатината.
А за варицелката- ако я хванете, дано я изкарате леко!!!

# 118
  • Добрич
Под, над, все е около  Wink

И още нещо важно. В Бакарди вън или вътре? Мисля, че ще е по-добре навън, но колко човека ще се съберем и ще има ли толкова свободни места?

# 119
Ей те мен ме приемат за жена на възраст. Та затова така казах. Мари ако искаш свирни да се разбеем за час, и да слизаме заедно.
Денят остана ЧЕТВЪРТЪк 19 часа в Бакарди. Аз предлагам да сме навън, ако времето го позволява разбира се. Там незнам как е точно с местата.

Общи условия

Активация на акаунт